Beh_Madonna
Registered User
چرا مشکل داره
مخصوصا در قسمت ارشیو
مثلا بعضی از نوشته ها یا ایدی ها را نگه نمی داره
بار ها امتحان کردم
مخصوصا در قسمت ارشیو
مثلا بعضی از نوشته ها یا ایدی ها را نگه نمی داره
بار ها امتحان کردم
معمولا همه contact هایی که توی حالت Mail ثبت میشه ، توی messenger هم ثبت میشه و برعکس ( اینجا ) ... بنابراین کافیه که در حالت compose ، گزینه insert address رو بزنی ( بالای قسمتی که نوشته To ) و بعدش check all کنی ..با درود
برای فرستادن یکباره ی یک رایانامه(ایمیل) برای همگی ادد لیست یاهو مسنجر باید از چه روشی بهره برده؟
معمولا همه contact هایی که توی حالت Mail ثبت میشه ، توی messenger هم ثبت میشه و برعکس ( اینجا ) ... بنابراین کافیه که در حالت compose ، گزینه insert address رو بزنی ( بالای قسمتی که نوشته To ) و بعدش check all کنی ..
علتش اینه که شما موقعی که داشتید توی مسنجر add شون می کردی ، mail شون رو وارد نکردی ... به همین خاطر غیرفعال شدن ... شما باید موقع add کردن کاربرها ، همون ID رو توی بخش mail هم می زدی ...اما در این بخشی که گفتید تنها چند ایمیل هست که میتوان ادد کرد. بقیه غیر فعال هستند!
اینو از کجا اوردی :blink: :lol:
Java Virtual Machine رو سیستمت نصبه ؟
برای منم همین مشکل پیش آمده بود Java Virtual Machine رو نصب کردم مشکلم بر طرف شد .
به لینک زیر رفته و بر روی Download Now کلیک کنید .لینک مستقیم برای دریافت این نرم افزار سراغ دارید؟
به لینک زیر رفته و بر روی Download Now کلیک کنید .
http://www.download.com/Java-2-Plat...JRE-5-0/3000-2417_4-10495818.html?tag=lst-0-1
سپس به صفحه ای از سایت java.com مسیر دهی می شوید , در آنجا نحوه دانلود توضیح داده شده است .