• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جناب با اون 499 دلار به شما یه سیم کارت هم میدن که حتما" باید از اون استفاده کنید ، مالیات هم میاد روش .
در ضمن قیمت ِ آزادش دور و ور ِ 550 یورو هسا یعنی 150 یورو از دایاموند بیشتر

ضمن تایید... استقبال الان در مقابل استقبال از ایفون اولیه خیلی هم ناچیزه. ضمنا به جز مولتی تاچ بودن و زیبایی این دستگاه از نظر سیستم عامل یک فاجعه هستش... نمیدونم از دوستان چند نفر باهاش کار کردید. واقعا ایرادات غیر قابل تحملی داره....

Ramin200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زماني يكي از معاونين مايكروسافت ، كار استيو جابز را ، به تمسخر گرفت كه مگر موبايل بدون صفحه كليد مي شود؟!!
اما حالا هر شركتي براى مطرح كردن محصولش خود را "iPHONE KILLER"
مي نامد.
بعيد نيست با صداها يي كه به گوش مي رسد تعداد و كيفيت برنامه هايش بالا تر رود....

جابز در يكي از سخنراني هاي طولانيش (!) از دستگاه موبايلي سخن گفت كه از عهده بسياري از كارهاى يك DESKTOP برآيد.
به گفته وى اين يكي از أهداف نزديكش مي باشد.

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الوعده وفا.
فارسی ساز دیاموند کامل شد و بدون مشکل کار میکنه.
تست شده و 100% جواب داده.
به تاپیک تمامی برنامه های فارسی ساز در یک جا پست شماره 29 مراجعه کنید.
تو فایل pdf هم لینک ها رو قرار دادم هم روش نصب رو. :blush:

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الوعده وفا.
فارسی ساز دیاموند کامل شد و بدون مشکل کار میکنه.
تست شده و 100% جواب داده.
به تاپیک تمامی برنامه های فارسی ساز در یک جا پست شماره 29 مراجعه کنید.
تو فایل pdf هم لینک ها رو قرار دادم هم روش نصب رو. :blush:

عزیز دل برادر دستت درد نکنه
فقط یه مشکل این برنامه نصف اسم برنامه ها رو عربی کرد
منم به عربی آلرژی دارم
نمیشه کاری کرد که همون انگلیسی بشه . این جوری دیگه عالی می شه

امیدوارم با این همه زحمت که کشیدی به زودی زود کاربر فعال بشی

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دل برادر دستت درد نکنه
فقط یه مشکل این برنامه نصف اسم برنامه ها رو عربی کرد
منم به عربی آلرژی دارم
نمیشه کاری کرد که همون انگلیسی بشه . این جوری دیگه عالی می شه

امیدوارم با این همه زحمت که کشیدی به زودی زود کاربر فعال بشی

دیگه چاره ای نیست :(
من خودم هم زبان عربی که میشنوم تبخال میزنم. اما بهای فارسی نویسی فعلاً (تا اینجا که عقل من قد داد) همینه. دوستان دیگه اگه روش بهتری دارن بگن ما هم استفاده کنیم.

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
دیگه چاره ای نیست :(
من خودم هم زبان عربی که میشنوم تبخال میزنم. اما بهای فارسی نویسی فعلاً (تا اینجا که عقل من قد داد) همینه. دوستان دیگه اگه روش بهتری دارن بگن ما هم استفاده کنیم.
شرمنده این مشکل من نقهمیدم چیه چون من نصب نکردم.اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک خبر جالب در مورد Diamond در سایت Engadgetmobile خوندم مبنی بر اینکه دوستان XDA باند GSM 850 رو از طریق یک رام کوک شده برای گوشی فعال کرده اند. عجیب به نظر میاد....

مرجع خبر

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
چشم ما که به این تاپیک ماسید اینقدر که آمدیم و چک کردیم بل که فارسی نگاری آمده باشد.:f34r: XDA هم که خیال رام عربی ندارد انگار. (راستی شما رام های XDA را امتحان کرده اید؟)

حالا از رام که بگذریم، کسی کیف شیک و پیک و همچنین هلدر ماشین که این الماسک ما سابیده نشود سراغ دارد در بازار آشفته؟! یا بچز دایموند دار می خواهند با فرسایش تدریجی صاف کنند قاب پشت را؟:p

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده این مشکل من نقهمیدم چیه چون من نصب نکردم.اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین.

مشکل خاصی نیست مثلا به جای phone می نویسه الهاتف

راهشم من پیدا کردم چه جوری میشه از دست عربی خلاص شد
با عوض کردن اسم چند فایل و چند تا کد رجیستری
توضیح بیشتر خواستی بگو ، در خدمتیم

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
مشکل خاصی نیست مثلا به جای phone می نویسه الهاتف

راهشم من پیدا کردم چه جوری میشه از دست عربی خلاص شد
با عوض کردن اسم چند فایل و چند تا کد رجیستری
توضیح بیشتر خواستی بگو ، در خدمتیم
عزیزم اگه ممکنه بگو این راهی که پیدا کردی معضل عوض شدن اسم برنامه ها رو چجوری حل میکنه.
البته فکر نکنم 100% درست بشه.
لطف کنی ممنون میشم.چون تا الان 3بار هارد ریست کردم سر این فارسیساز.دیگه حال برنامه نصب کردنو ندارم.:wacko:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم اگه ممکنه بگو این راهی که پیدا کردی معضل عوض شدن اسم برنامه ها رو چجوری حل میکنه.
لطف کنی ممنون میشم.چون تا الان 3بار هارد ریست کردم سر این فارسیساز.دیگه حال برنامه نصب کردنو ندارم.:wacko:

اگه راهی رو که تو فایل PDF توضیح دادم رو قدم به قدم بری خیلی راحت نصب میشه. هارد ریست نمیخواد دیگه

jafarmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حیفم اومد که این برنامه ها رو دوستانی که Diamond دارند نداشته باشند.

اولی برنامه ای است برای تکمیل خاصیت افقی و عمودی کردن گوشی که تقریبا در تمام برنامه ها این خاصیت اضافه می شود به استثنا صفحه ToDay راستی وقتی گوشی رو پشت و رو روی میز بگذارید خاموش می شود.
(Gsen.zip)

این برنامه هم اجازه می دهد که شما یک تراز با استفاده از خاصیت G-sensor داشته باشید واقعا فوق العاده است.( BubbleLevel.CAB )

برنامه بعدی که اینجا هست کمک می کند که شما Profile گوشی رو به ویبره یا نرمال با تکان دادن گوشی به چپ و راست تغییر بدهید.( Diamond-Profile-Switcher-v0-2.CAB )

با نصب برنامه speedbooster_ppc_cab.1.3.zip سرعت سیستم به مراتب بهتر می شود امتحان کنید حتما پشیمان نمی شوید.

نرم افزار آخر هم کمک می کند که شما ترتیب مجموعه های انتخابی روی صفحه را عوض کنید به نظر من که خیلی مهم است مثلا شما می توانید ترتیب آب و هوا رو با شماره تلفنها و موزیک عوض کنید . Diamond_TF3D_Config_Setup.cab

فایل های ضمیمه

• gsen.zip
    23.2 KB · نمایش ها: 47
  • BubbleLevel.CAB
    15.6 KB · نمایش ها: 35
  • Diamond-Profile-Switcher-v0-2.CAB
    87.1 KB · نمایش ها: 29
  • speedbooster_ppc_cab.1.3.zip
    251.9 KB · نمایش ها: 71
  • Diamond_TF3D_Config_Setup.cab
    190.9 KB · نمایش ها: 23

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
دوست عزيز فکر کنم منظور من واضح نبود
من گفتّم يک راه پيدا کردم که از دسته متنهای عربی به وجود آمده با اين فارسی ساز راحت شويم
نه اينکه فارسی ساز پيدا کردم
برايه اين کار هم به آدرس زير برويد
\windows\start menu\program
در اين آدرس اسم برنامها که عربی شده را فارسی کنيد
بقيه کلمات که هنوز عربی هست را در رجيستری سرچ کنيد و آنها را نيز تغيير دهيد

Last edited:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حیفم اومد که این برنامه ها رو دوستانی که Diamond دارند نداشته باشند.

اولی برنامه ای است برای تکمیل خاصیت افقی و عمودی کردن گوشی که تقریبا در تمام برنامه ها این خاصیت اضافه می شود به استثنا صفحه ToDay راستی وقتی گوشی رو پشت و رو روی میز بگذارید خاموش می شود.
(Gsen.zip)

این برنامه هم اجازه می دهد که شما یک تراز با استفاده از خاصیت G-sensor داشته باشید واقعا فوق العاده است.( BubbleLevel.CAB )

برنامه بعدی که اینجا هست کمک می کند که شما Profile گوشی رو به ویبره یا نرمال با تکان دادن گوشی به چپ و راست تغییر بدهید.( Diamond-Profile-Switcher-v0-2.CAB )

با نصب برنامه speedbooster_ppc_cab.1.3.zip سرعت سیستم به مراتب بهتر می شود امتحان کنید حتما پشیمان نمی شوید.

نرم افزار آخر هم کمک می کند که شما ترتیب مجموعه های انتخابی روی صفحه را عوض کنید به نظر من که خیلی مهم است مثلا شما می توانید ترتیب آب و هوا رو با شماره تلفنها و موزیک عوض کنید . Diamond_TF3D_Config_Setup.cab

ممنون برنامه های جالب و مفیدی بودن. اگه بازم از این دست برنامه ها داری زحمتش رو بکش

navid66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از بین دوستان خوب این فروم کسی هست که اطلاعی از قضیه update جدید دایموند داشته باشه؟
من شنیدم که سری جدیدی که از هفته پیش اومده تو بازار تغییراتی توی rom اون داده شده که باعث شده سرعتش بهتر بشه . میخاستم بدونم چقدر صحت داره این موضوع ؟

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از بین دوستان خوب این فروم کسی هست که اطلاعی از قضیه update جدید دایموند داشته باشه؟
من شنیدم که سری جدیدی که از هفته پیش اومده تو بازار تغییراتی توی rom اون داده شده که باعث شده سرعتش بهتر بشه . میخاستم بدونم چقدر صحت داره این موضوع ؟

کاملاً درسته
اپديت rom کاره راحتی هستش
تو کلوب htc رام جديد رو گذشته که تغيير سرعت کاملاً مشهود هستش

بالا