• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ترکی: در حمایت از جامعه داوری فعلا قضاوت نمی کنم

عجیب نیست ؟ بین این همه داور فقط ترکی این کار رو کرده ؟! کسی که سال پیش خیلی حرف ها پشت سرش بود !
شاید یه جورایی ترسیده بیاد قضاوت کنه یه خطایی رو نبینه و یه پرونده جدید هم برای این باز بشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
داوری باز متاسفانه تاثیر زیادی در نتیجه نداشت
چندین خطا رو ندید و پنالتی مسلم پرسپولیس رو نگرفت !

امیدوارم سنگی که هواداران صبا به زمین پرتاب کردن رو ببینن و حکم متناسبی رو صادر کنن.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داوری باز متاسفانه تاثیر زیادی در نتیجه نداشت
چندین خطا رو ندید و پنالتی مسلم پرسپولیس رو نگرفت !

امیدوارم سنگی که هواداران صبا به زمین پرتاب کردن رو ببینن و حکم متناسبی رو صادر کنن.

واقعا من ناراحت میشم از اینکه چقدررررر داوری داره به ما ظلم میکنه انشاالله خدا جوابشون رو بده

بازیکن مارو تو محوطه جریمه له کردن داور اصلا توجه نمیکرد

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
من حرفی ندارم میترسم بگم طرفدارای پرسپولیس سنگ پرت کردن و باید از پرسپولیس امتیاز کم کنن اونوقت دوباره ARMF یه هفته دیگه منو بن کنه :|

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خلعت سنگی رو برداشت و پرت کرد که طرف بازیکن پرسپولیس انداخته شده بود !
دوستان چشاتونو وااااا کنید ... تا به کی میخواید فکر کنید امتیازی که ازتون کم شده تا حالا برا هیییییییییییییشکی نبوده ! همیشه حق شما ضایع شده واقعا !!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در يک صحنه که تماشاگران پرسپوليس سنگي به سمت زمين پرتاب کردند، محمدرضا خلعتبري آن سنگ را برداشت و به سمت هواداران پرسپوليس پرتاب کرد و از آنها خواست که چنين کارهايي انجام ندهند

لینک منبع

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من حرفی ندارم میترسم بگم طرفدارای پرسپولیس سنگ پرت کردن و باید از پرسپولیس امتیاز کم کنن اونوقت دوباره ARMF یه هفته دیگه منو بن کنه :|

شما پست نامربوط و توهین آمیز نزنید و احترام بقیه رو حفظ کنید، هرچی دلتون خواست بگید...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مردک دروغگو!!!!!!!!!!!!!!!

مصاحبه صریح محسن قهرمانی: برای پول به دایی زنگ زدم/در حسابم 60 میلیون دارم/ما اهل جارو کردن هستیم/در مدرسه کفاشیان شلاق می خوردم/حجت الاسلام

------------------------------------------------------

اولا معلوم نیست توی چندسال مجردی اونم توی اوایل دهه ی 80 با نامه رسونی چقدر درآمد پیش پدر فقیرش داشت که میگه 45 میلیون بهم داده. وقتی مشهد بودم شنیده بودم که اسپورتیج 2012 داره. بعد میگه 800 دلار و 2200 دلار رو گذاشتم توی بانک سود خوبی بهم داد :lol: باهاش صاحب خونه زندگی شدم. حرفاش مسخرست

از اونور هم میگه به دائی زنگ زدم واسه کار خیر پول جمع کنم. خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما گوسفندیم؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
افشاگری تکان‌دهنده روانشناس سابق استیل‌آذین در مورد فوتبال ناپاک
داور سرشناس گفت ۱۵ میلیون بدهید تا بازی را برای‌تان درآورم/ مهدوی‌کیا و پیروانی هم شاهدند

به گزارش خبرگزاری فارس، این روزها بحث افشاگری علیه برخی داوران در رسانه‌ها سوژه‌ای داغ شده از همین رو مهدی خانبانی روانشناس سابق باشگاه استیل‌آذین در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پرده از یک جریان برداشت.

وی در این‌باره به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: در سالی که با تلاش حسین هدایتی استیل‌آذین تیمی بسیار خوب و مقتدر را داشت، متأسفانه به نتایج دلخواه نمی‌رسید. در یکی از بازی‌ها که با شاهین بوشهر داشتیم یکی از مسئولان باشگاه استیل‌آذین به من گفت 15میلیون تومان در یک پاکت می‌گذارد و من این پول را در فرودگاه بوشهر باید به داور بازی بدهم. البته چند روز قبل از برگزاری این مسابقه بارها با مسئولان باشگاه استیل آذین تماس گرفته شد و تاکید کردند که با مبلغ 15 میلیون تومان این بازی شرایطش تغییر خواهد کرد و از همان جا مسئولان باشگاه تاکید داشتند که داور بازی تغییر کند.

وی افزود: من گفتم مگر می‌شود این کار را کرد؟ او به من گفت بالاخره حتماً داور حرفی زده که ما می‌خواهیم این کار را انجام دهیم، سپس من سریعاً به دیدار صادق درودگر مدیرعامل وقت رفتم و او گفت که ما درخواست داده‌ایم که داور بازی سریعاً عوض شود اما با تلاش زیاد متوجه شدیم وقتی به بوشهر رسیدیم این کار را نکردند.

خانبانی ادامه داد: من فقط قصدم از این حرف‌ها این است که بتوانم به فوتبال پاک کمک کنم و خدایی ناکرده نمی‌خواهم کسی را زیر سؤال ببرم و خودم را بر سر زبان‌ها بیاندازم. حتی وقتی که در هواپیما در حال رفتن به بوشهر بودیم میلاد زنید‌پور و مهدوی‌کیا نیز کنار من بودند و از ماجرا با خبر بودند. در یک صحنه احمد عابدزاده زنیدپور را صدا کرد و من در همین کش و قوس سریعاً موضوع را با مهدوی‌کیا در میان گذاشتم.

وی افزود: سپس مهدوی‌کیا گفت: مرا اصلاً وارد این موضوع نکن. من از این مسائل متنفرم. همه ناراحت بودند و واقعاً نمی‌دانستند که چه اتفاقی افتاده در همین هنگام بود که حسین هدایتی مالک باشگاه متوجه این موضوع شد و ناگهان با من تماس گرفت و به من گفت ماجرا از چه قرار است که من هم توضیح دادم. سپس به من گفت علی‌رغم درخواست داور و آن فرد مسئول در استیل‌آذین که می‌خواست این کار را بکند اگر یک ریال از این پول رد و بدل شود این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهد کرد و دیگر من هم جایی در استیل‌آذین ندارم. به همین دلیل من هم کار مالک باشگاه را انجام دادم و این کار را نکردم. اما داور بازی مثل اینکه منتظر این قضیه بود که برایم بسیار جالب بود.

وی یادآور شد:‌ البته در آن زمان سرمربی تیم افشین پیروانی بود و ایشان هم با این موضوع با جدیت مخالفت داشت.

حسین هدایتی گفت یک ریال پول نباید رد و بدل شود و قانون زیر پا برود. همه در جریان بودند و من هم این پاکت را راستش را بخواهید سریعاً پس دادم. ولی این موضوع بود.

خانبانی در پاسخ به سؤالی که داور این بازی چه کسی بود،‌گفت: من نمی‌خواهم اسم داور را ببرم اما داور بازی استیل‌آذین و شاهین بوشهر در بوشهر کاملاً مشخص بود و در اینباره حرفی ندارم اما پس از آن نیز متأسفانه پیشنهادهایی بود که من الآن فقط به خاطر روشن شدن اذهان عمومی آنها را به زبان آوردم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من کاری به این ندارم که قهرمانی رشوه گرفته یا اینکه داوری ما فاسد هست یا نه !!

ولی رفتار دایی و رویانیان رو اصلا قبول ندارم !!

اگه قهرمانی از دایی پول خواسته چرا الان دایی درباره اش صحبت می کنه ؟
چرا وقتی که یک پنالتی اشتباه تو بازی تراکتورسازی به نفع پرسپولیس گرفتن حرفی نزد ؟

چرا الان ؟ چون الان به ضرر پرسپولیس بوده ؟؟ اگه قهرمانی داور فاسدی هست آیا این به ذهن متبادر نمیشه که تو بازی با تراکتورسازی هم قهرمانی فاسد بوده و پول دریافت کرده ؟؟؟

همه این صحبت ها نشون میده که همه طرفین دعوا چندان مظلوم و بی گناه نیستند و آقای دایی و رویانیان بیشتر از اینکه دنبال این باشند که فاسد رو رسوا کنند آتوی بدست آوردن که پشتش قایم شند !!

داوری و فوتبال ما فساد توش موج می زنه و اگه هر کسی (قلعه نویی یا هر کسه دیگه) میگه نیست داره دروغ میگه !! ولی مطمئنا چیزی که روشنه آقای دایی و رویانیان قصدشون بهتر کردن شرایط فعلی نیست و قصدشون این نیست که معضلات داوری و فوتبالی رو درست کنند از قدیم گفتند هر کی به فکر خویشه کوسه به فکر ریشه !!

موفق باشید .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما همیشه بر اساس شنیده هاتون قضاوت میکنید؟

;) شما از کجای نوشته ی من متوجه قضاوت در مورد اسپورتیج قهرمانی شدی؟ :eek: گفتم منم شنیدم. احساساتی واکنش ندید. توی بندرعباس نمیگن قهرمانی فلان ماشین رو داره، توی شهری این حرف رو میزنن که توش زندگی میکنه و توی خیابونهاش تردد داره. همین که خبرنگار موکداً در مورد این مطلب به این وضوح سوال پرسیده دال بر صحت این شایعه میتونه باشه.

من کاری به این ندارم که قهرمانی رشوه گرفته یا اینکه داوری ما فاسد هست یا نه !!

ولی رفتار دایی و رویانیان رو اصلا قبول ندارم !!

اگه قهرمانی از دایی پول خواسته چرا الان دایی درباره اش صحبت می کنه ؟
چرا وقتی که یک پنالتی اشتباه تو بازی تراکتورسازی به نفع پرسپولیس گرفتن حرفی نزد ؟

چرا الان ؟ چون الان به ضرر پرسپولیس بوده ؟؟ اگه قهرمانی داور فاسدی هست آیا این به ذهن متبادر نمیشه که تو بازی با تراکتورسازی هم قهرمانی فاسد بوده و پول دریافت کرده ؟؟؟

همه این صحبت ها نشون میده که همه طرفین دعوا چندان مظلوم و بی گناه نیستند و آقای دایی و رویانیان بیشتر از اینکه دنبال این باشند که فاسد رو رسوا کنند آتوی بدست آوردن که پشتش قایم شند !!

داوری و فوتبال ما فساد توش موج می زنه و اگه هر کسی (قلعه نویی یا هر کسه دیگه) میگه نیست داره دروغ میگه !! ولی مطمئنا چیزی که روشنه آقای دایی و رویانیان قصدشون بهتر کردن شرایط فعلی نیست و قصدشون این نیست که معضلات داوری و فوتبالی رو درست کنند از قدیم گفتند هر کی به فکر خویشه کوسه به فکر ریشه !!

موفق باشید .

100%

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تا زمانی که بازیکن ۳ میلیارد می‌گیرد و داور طلبکار است توقعی نمی‌رود پیروانی: مدت‌هاست داد می‌زنم فوتبال ما سالم نیست/ به روانشناس گفتم

افشین پیروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اظهارات روانشناس سابق باشگاه استیل آذین اظهار داشت: من به خوبی با توجه به اینکه سال ها در این فوتبال بازی کرده‌ام و حتی مربیگری در لیگ برتر و لیگ یک داشته‌ام از شرایط موجود باخبرم اما به هیچ کس اجازه نداده‌ام تا به من پیشنهادی دهد تا بخواهد برای من نتیجه‌ها را رقم بزند. این در موقعیت کاری من بسیار تاثیر دارد که اجازه نمی‌دهم برخی افراد اینطور به من نزدیک شوند.

وی افزود: در آن مقطع که دکتر روانشناس تیم صحبت کرده بحث در خصوص داور بازی مطرح شد که من سریعا پس از اینکه دکتر تیم این موضوع را به من گفت عصبانی شدم گفتم حتی یک کلام هم درباره این موضوع حرفی نزنید. ما نمی‌توانیم بگوییم این مسائل وجود ندارد. در آن بازی که آن اتفاق نیفتاد حتی داور به ضرر ما سوت زد ولی اجازه ندادم که وارد یک کار کثیف شویم.

وی ادامه داد: متاسفانه مدتهاست که داد می‌زنم فوتبال ما فوتبال سالمی نیست. پنج ماه به لیگ یک رفتم. صحنه‌هایی دیدم که سعی کردم با رسانه‌ای کردن، لیگ یک از آن شرایط خارج شود. از روز اول رشوه، زد و بند، لابی همه را دیدم و سالها متوجه شدم که این موضوع در لیگ یک بوده اما هیچ کس از آقایان که در این لیگ فعالیت می‌کردند حرفی نزده بودند.

مربی سابق پرسپولیس ادامه داد: پارسال حرف زدم به من گفتند مدرک بیار. عزیزان من، کسانی که دست به این کارها می‌زنند، آنقدر زرنگ هستند که حساب بانکی، چک، تلفن و سند و حتی سفته‌ای نمی‌شود از آنها گرفت. پارسال گفتند مدرک بیاور اما بعدش 30 نفر را محروم کردند.

پیروانی خاطرنشان کرد: با یک یا دو ماه محرومیت هیچ چیز درست نمی‌شود باید این افراد را شناسایی و حداقل 15 سال آنها را محروم کرد. من باز هم می‌خواهم به صحبت‌های دکتر سابق استیل آذین اشاره کنم چون نخواستم حق‌الناسی شود در آن زمان به این موضوع اصلا ورود نکردم البته این مسائل در لیگ برتر هم هست و به نظر من به هر کس که شک کرد باید به آن رسیدگی شود. الان امتیاز یک تیم میلیارد‌ها تومان است اما مطمئن باشید یک مربی نتایجش فقط در مستطیل سبز اتفاق نمی‌افتد. ما همه نتیجه‌گرا شدیم و بار فنی پایین آمده و کمی کنترل از دست همه خارج شده که متاسفانه باید بگویم نتایج در یک بازی فوتبال رقم نمی‌خورد. همه ادعای پاک بودن داریم اما زد و بند وجود دارد. کاپیتان لاتزیوی ایتالیا محروم شد، اعتراض کردند و باز هم بدتر محروم شد اما در فوتبال ما چه؟ شرط‌بندی هست و حتی یک سری مدیران هم در این موضوع وارد شده‌اند.

وی یادآور شد: سه سال پیش قیمت بازیکن 300 میلیون بود و امسال سه میلیارد تومان شده است. پول نجومی فساد هم می‌آورد. ما باید با بهترین مدیریت و کمک از ارگان‌هایی مثل اطلاعات و امنیتی اجازه حق‌الناس ندهیم. با حرف های من، شما رسانه‌ها و کمیته انضباطی هیچ مشکلی حل نمی‌شود پس هر کسی که لازم است باید به این پرونده ورود کند. این روزها هرجایی که می‌روم به جای صحبت در مورد فوتبال شاداب از زد و بند، شرط‌بندی و مسائل داوری از من می‌پرسند. البته من به جامعه داوری احترام می‌گذارم ولی در هر صنفی امکان دارد که برخی‌ها سوءاستفاده‌گر باشند. من می‌خواهم تا دیر نشده به این موضوعات بیشتر رسیدگی شود تا وضعیت از این بدتر نشود.

مربی سابق استیل آذین مجددا درباره بازی این تیم و شاهین بوشهر گفت: من نمی‌خواستم در این باره حرفی بزنم. بعد از آن اتفاقات ما ضرر کردیم اما این مسائل وجود داشت. کسی که خواب است می‌توانیم بیدارش کنیم اما کسی که خود را به خواب زده 50 نفر هم بیایند نمی‌توانند بیدارش کنند. وقتی دیگر تیم چنین حرفی را زد به او گفتم همین جا پرونده را ببندد. شاید اشتباه‌های داوران سهوی باشد اما وقتی یک بازیکن سه میلیارد بگیرد و داور سالهاست طلب دارد چه اتفاقی می‌افتد؟ ما باید کاری کنیم برچسب فوتبال ناپاک از ما پاک شود. زد و بند از بین برود و این حرف و حدیث ها که یک تیم قهرمان می‌شود فوتبال سالم می‌شود و اگر تیم قهرمان نشود زد و بند در آن صورت گرفته را از بین ببریم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تا اطلاع ثانوی قهرمانی و کمک‌داور دوم بازی سپاهان و پرسپولیس از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم شدند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، آخرین جلسه رسیدگی به پرونده بازی پرسپولیس و سپاهان در ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال برگزار شد که در پایان علیپور دبیر این ستاد در جمع خبرنگاران از محرومیت داور و کمک‌داور دوم بازی سپاهان و پرسپولیس خبر داد.

وی گفت: محسن قهرمانی داور وسط، کرمانشاهی، کمک داور دوم و ایلدروم از تیم داوری بازی سپاهان به غیر از کمک داور اول تا اطلاع ثانوی از کلیه فعالیت‌های داوری در فوتبال محروم شدند.

وی ادامه داد: محمدرضا مولایی و حاتم از پرسپولیس و منوچهر بادیه از باشگاه نفتون هم از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم شدند، دلیل عمده محرومیت این افراد به دلیل اینکه مسائل را صادقانه بیان نکردند، بوده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برای قهرمانی و همکارانش به دلیل اینکه قبلا اعلام نکردند محرومیت موقت در نظر گرفتیم علیپور: داوران ما پاک هستند اما ناپاکی‌های مطرح شده را

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علیپور پس از آخرین جلسه رسیدگی به تخلفات بازی سپاهان و پرسپولیس اظهار داشت: امروز آخرین جلسه برگزار شد و پرونده این بازی به ستاد تحویل داده شد. اعضای این ستاد هم ملاحظه کرده و نظر خود را اعلام کردند.

وی ادامه داد: پس از پایان این جلسه تیم داوری این بازی به غیر از کمک داور اول تا اطلاع ثانوی از کلیه فعالیت‌های داوری در فوتبال محروم شدند.

علیپور گفت: محسن قهرمانی، کرمانشاهی و ایلدروم افرادی بودند که از فعالیت‌های داوری محروم شدند.

دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال ادامه داد: محمدرضا مولایی و علی حاتم هم از پرسپولیس و منوچهر بادیه از باشگاه نفتون هم از کلیه فعالیت‌های فوتبالی تا اطلاع ثانوی محروم شدند و دلیل عمده محرومیت این افراد به غیر از داوران کتمان حقایق بوده است. ما فرصت‌های زیادی در نظر گرفتیم تا افراد صادقانه مسائل را بیان کنند تا جو تلطیف شود.

علیپور عنوان کرد: انصافاً‌ داوران ما پاک هستند و ما مسائل ناپاکی که هم که مطرح می‌شود را بررسی می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا می‌توانید در مورد قهرمانی شفاف‌تر صحبت کنید که چه کاری کرده است،‌ گفت: پیشنهاد دهنده افرادی بودند که اعلام کردم و ما آنها را محروم کردیم. در بیشتر مواقع قهرمانی و همکارانش پیشنهادها را نپذیرفتند اما به دلیل اینکه آن زمان اعلام نکردند ما محرومیت موقت برای آنها در نظر گرفتیم.

وی در مورد اینکه این افراد تا چه زمانی محروم خواهند بود، گفت:‌ نمی‌توانم در این خصوص چیزی را اعلام کنم که مردم منتظر باشند زمانی که همه چیز نهایی شود اطلاع‌رسانی خواهد شد. ممکن است که نیاز باشد از کمک سایر سیستم‌ها نیز استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اظهارات دایی هم مبتنی بر حرف‌های مولایی بوده است. ما از سرمربیان و مدیران تیم‌ها درخواست می‌کنیم که در فدراسیون به روی آنها باز است و هر صحبتی که داشته باشند ما وظیفه داریم که رسیدگی کنیم.

دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال عنوان کرد: مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها باید فنی باشد و مسائل دیگری مطرح نشود که چندان خوشایند نیست.

وی در مورد درگیری مایلی‌کهن و دایی هم گفت: این موضوع در حیطه وظایف کمیته انضباطی است و قطعاً جرایمی در نظر گرفته خواهد شد.

وی در مورد صحبت‌های خانبانی آنالیزور سابق استیل‌آذین گفت:‌ آن بازی را همان سال بررسی کردیم و اتفاقاً داور یک پنالتی را هم برای استیل‌آذین گرفته بود اما همین که گفتند پاکت 15 میلیونی آماده شده است یعنی می‌خواستند اقداماتی انجام دهند که این اقدامات هم لازم به بررسی بوده و احتمال محرومیت وجود دارد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اگر قهرمانی کاری نکرده و به قول گفتنی غش نکرده پس این همه تهمت چی شد ؟!

بالا