• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
علیپور از یه طرف میگه مدرک سازی نکنید
از یه طرف میگه مدارک موجود نیس
معلوم نیس با خودش چند چنده !

Sent From My C6602 Using Tapatalk 4

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
جام نیوز :: JamNews - فلاش بک به بازی مشکوک راه آهن با قضاوت قهرماني؛ علي دایی: داور خوب و قانوني عمل کرد
جام ورزشي؛ باشگاه راه‌آهن و شخص علی دایی متهم شده‌اند به اینکه قبل از بازی هفته بیست و دوم لیگ دوازدهم مقابل آلومینیوم هرمزگان، دو میلیون تومان به محسن قهرمانی رشوه داده‌اند!

بازی مورد نظر را راه‌آهن سه بر صفر به سود خودش به پایان برد، اما بد نیست سری به آن روز یعنی ۲۹ دی ۹۱ بزنیم و ببینیم علی دایی و اکبر میثاقیان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی راجع به مسابقه چه نظری داشتند؟

اول دیدگاه سرمربی وقت راه‌آهن را بخوانید که از کار قهرمانی رضایت داشت: «به نظرم غیر از یک صحنه که داور توپی را که به اوت تبدیل شده بود، خطا گرفت و به بازیکن ما کارت زرد نشان داد، در بقیه موارد قانونی عمل کرد.»

در آن سو اما اکبر میثاقیان نظر کاملا متفاوتی داشت. تیم او در حالی گل اول بازی را دریافت کرد که یکی از بازیکنانش (عسکری) به خاطر مصدومیت خارج از زمین به سر می‌برد و تلاش چند باره او برای بازگشت به میدان ناکام ماند، چرا که ناظر بازی اعتقاد داشت لب این بازیکن همچنان خونریزی دارد و او نمی‌تواند به مسابقه برگردد. همین مساله باعث شد اکبر اوتی بعد از دریافت گل اول به شدت به گروه داوری حمله کند.

میثاقیان در کنفرانس هم گفت: «نمی‌دانم شاید چون ما با تیم علی دایی بازی می‌کردیم داور به این شکل قضاوت کرد. لب بازیکنم کمی خونریزی داشت ولی داور می گفت باید چسب بزنید، مگر او تیر خورده بود که ۱۰ دقیقه ما را معطل کردید؟ داور خطای پشت محوطه را نمی‌گیرد بازیکن را اخراج نمی‌کند و این سختگیری را برای بازیکن ما به خرج می‌دهد.»
بانك ورزش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اینکه دایی گفت غش کرده اون طرف، الزاما معناش این نبوده که قهرمان با سپاهان توافقی داشته... منظورش این بوده که غش کرده علیه پرسپولیس (حالا با هر انگیزه ای). اون طرف میتونست هر تیمی باشه مثل سپاهان. ولی خیلی تلاش میشه که پای سپاهان رو هم به قضیه باز کنن... دایی مشخصا گفته که منظورش سپاهان نبوده...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجلس اهالي مسئله‌دار فوتبال را دعوت نکند

پ.ن : به نظر میاد یکی از مربی های لیگ برتری رو میگه کسی که باهاش اختلاف داره و مربی در موردش یه چیزایی رو رو کرده ! اگر واقعا منظورش اون مربی باشه که فاتحه این پرونده رشوه رو باید خوند چون این یارو بحث ها رو شخصی کرده و یه جورایی میخواد از پستش سو استفاده کنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مگر پرسپولیس حق تبانی دارد؟ رویانیان: آقای بلاتر چرا قانون کشکی می‌دهی؟/ اعتقادی به ورود دستگاه‌های اطلاعاتی ـ امنیتی به فوتبال ندارم

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در حاشیه دیدار دوستانه پرسپولیس و ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران در مورد پرونده تبانی گفت: ادامه پرونده خوب است زیرا باعث می‌شود برخورد عمیق‌تر، دقیق‌تر و قوی‌تری انجام شود اما از یک جهت ادامه دادن این پرونده بد است که پیچ و تاب بخورد و لوث شود و آب در آن برود. باید برخورد قاطع با متخلفین انجام شود من امروز با علیپور مفصل صحبت کردم پیش کفاشیان هم می‌روم و می‌گویم اجازه ندهند که یکسری افراد با مصاحبه‌های خود جوی ایجاد کنند که برخورد با یک داور متخلف را برخورد با کل جامعه داوری بدانند.

وی تصریح کرد: برخورد با داور متخلف به جامعه داوری مصونیت می‌دهد اما اگر برخورد نشود دیوار بی‌اعتمادی بین مردم و اهالی فوتبال همچنان خواهد بود.

مدیرعامل پرسپولیس در مورد ورود دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی به فوتبال برای برخورد با این مسئله گفت: من طبق عقاید خودم حرف می‌زنم، اعتقادی به ورود دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی به فوتبال ندارم حتی به ورود مجلس هم به فوتبال اعتقادی ندارم زیرا شأن مجلس بالاست.

رویانیان تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی باید زمانی به فوتبال وارد شوند که یک مافیای بزرگ بر فوتبال سایه انداخته باشد من می‌دانم یکی از مافیای فوتبال 14 بار حکم جلبش صادر شده اما هنوز دستگیر نشده است. اگر در فوتبال قوانین فیفا، کمیته انضباطی و اصول حاکم بر فوتبال جهان اجرایی شود دیگر نیازی به ورود دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی نیست. در فوتبال کدام کشور دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ورود می‌کنند؟ من اعتقادی به این مسئله ندارم اما می‌گویم باید با محسن قهرمانی برخورد شود، بدون رودربایستی و رفیق‌بازی یک برخورد درست با یک داور متخلف و یا دو سه برخورد در دو سه سال می‌تواند مشکل فوتبال را حل کند.

وی در مورد اینکه حتی اگر به ضرر پرسپولیس باشد، گفت: مگر پرسپولیس حق دارد تبانی کند و رشوه دهد و مردم را فریب را بدهد؟ پرسپولیس یا هرکسی دیگر، جرم جرم است. من چون اطلاعات داشتم فریاد زدم، در دو سال گذشته چقدر ما به اشتباهات داوری باختیم اما کی فریاد زدیم اما در دو جا من فریاد زدم اول بازی با آلومینیوم هرمزگان چون چیزهایی می‌دانستم و دوم هم همین محسن قهرمانی. من سه فصل است که مدیرعامل پرسپولیس هستم، در اکثر بازی‌ها بازیکنان ما به تصمیمات داور اعتراض داشتند اینکه گل ما را آفساید گرفتند یا پنالتی ما را نگرفتند اما ما به کسی بی‌احترامی نکردیم اما در مورد قهرمانی برای پیگیری موضوع هیچ ابایی ندارم.

رویانیان تصریح کرد: اگر با متخلف برخورد شود اعتمادسازی و پاکسازی در فوتبال انجام می‌شود اما اگر با داور متخلف برخورد نشود این مسائل ادامه خواهد داشت.

رویانیان در مورد اینکه خود شما به مسئله تبانی در فوتسال اعتراف کردید، گفت: من خودم گفتم فوتسال ما تبانی کرده اما مسخره‌مان کردند. اگر بگوییم فلان آقا از ما رشوه می‌خواهد آیا باید برویم رشوه بدهیم و عکس و فیلم بگیریم و با مدرک به فدراسیون برویم؟ یا اینکه به فدراسیون گزارش بدهیم. فیفا می‌گوید باید گزارش بدهی، ولی وقتی به فدراسیون می‌گوییم می‌گوید مدرکت کو، چرا؟ چون دروغگویی در فوتبال زیاد شده است.

رویانیان افزود: به نظر من وقتی یک مدیرعامل در مورد یک نفر شهادت داد باید اصل بر راستگویی مدیرعامل باشد. اگر مدیرعامل خلاف آن را گفت در آن صورت باید پدر مدیرعامل را هم درآورد اما باید اصل بر راستگویی مدیرعامل و سرمربی باشد. مدیرعامل دروغ نمی‌گوید زیرا شأنش اجازه نمی‌دهد. نمی‌گویم دینش نمی‌گذارد ببینید من چه دیده‌ام که فریاد زده‌ام. من پارسال هم گفتم قهرمانی از ما پول خواسته است بعد نوشتند که رویانیان در فدراسیون کت درآورده است و داد می‌زند. من در سه مورد در مورد قهرمانی اقرارنامه رسمی با دستخط خود نوشته‌ام. مگر دایی دروغ گفت؟ دیدید که با قهرمانی برخورد شد اما حالا چرا باید دایی جریمه شود. دایی که گنده فوتبالیست‌های ایران است و از مربیان فوتبال است وقتی حرف می‌زند جریمه‌اش می‌کنند اگر دایی حرف نزند چه کسی باید گزارش بدهد؟ دایی را با این عظمت خفه می‌کنند پس چه کسی باید حرف بزند؟

رویانیان با اشاره به سفر بلاتر به تهران گفت: باید بلاتر بیاید و از او بپرسم، البته باید انگلیسی‌ام را کامل کنم و بپرسم آقای بلاتر چرا قانون کشکی می‌دهی، بپرسم وات؟ نه نه وات می‌شود چه (به گزارش فارس در این لحظه خبرنگاران و رویانیان خندیدند و این مصاحبه به پایان رسید).

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مجلس اهالي مسئله‌دار فوتبال را دعوت نکند

پ.ن : به نظر میاد یکی از مربی های لیگ برتری رو میگه کسی که باهاش اختلاف داره و مربی در موردش یه چیزایی رو رو کرده ! اگر واقعا منظورش اون مربی باشه که فاتحه این پرونده رشوه رو باید خوند چون این یارو بحث ها رو شخصی کرده و یه جورایی میخواد از پستش سو استفاده کنه

بیچاره جرات نداره اسم بیاره!!!

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ماجراي تباني در فوتبال ايران به مراحل حساس خود نزديك شده و داور تعليق شده خط و نشان جالبي براي همتايان خود كشيده است.

به نوشته قانون؛ قطعی شدن محرومیت محسن قهرمانی و کنار گذاشته شدن او از جامعه داوری پایان کار این پرونده جنجالی نخواهد بود.

محسن قهرمانی پس از اعلام محرومیتش و مباحثی که در برنامه 90 در خصوص تبانی او با باشگاه راه آهن مطرح شد با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده و گفته می شود امیدوار است این رای توسط کمیته انضباطی یا شورای اسیناف شکسته شود.

قهرمانی در تماس با کمیته داوران و دو نفر از مدیران بلندپایه فدراسیون فوتبال تهدید کرده چنانچه او را به این شکل از جامعه داوری دور کنند تمام مسائلی که درباره جامعه داوری ایران و مدیران فدراسیون می داند را با سند و مدرک رو خواهد کرد.

قهرمانی معتقد است در داوری ایران فقط پای او در این مسائل گیر نبوده و اگر بنا بر محرومیت باشد خیلی های دیگر هم باید تقاص پس بدهند. افشاگری محسن فهرمانی چه بسا فوتبال ایران را با یک تعطیلی مقطعی مواجه کند. دقیقا به همین دلیل بود که حجت الاسلام علیپور به بدنساز پرسپولیس گفته بود باید این موضوع را در یک دایره محدود جمع و جور کنیم.

گفته می شود برخی از مدیران فدراسیون هم در جریان رشوه گیری داوران بوده و هستند و به قول معروف «گر پرده برافتد نه تو مانی و نه من».

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اوضاع بلبشویی شده ...

از یک طرف گفته می شود هر کس اگر اطلاعاتی دارد باید بگوید و از یک طرف می گویند بر اساس قانون فیفا کتمان حقیقت جرم است! به این ترتیب مطلب هیچ وقت روشن نخواهد شد!!

الان هم قهرمانی زخم خورده و از آنجا که بالاتر ار سیاهی رنگی نیست برای موجه نشان دادن خود هر اقدامی خواهد کرد!

...

اگر قرار به ریشه یابی مشکلات باشد مساله به یکی دو نفر ختم نمی شود، در واقع پای فوتبالیست، مربی، داور، ناظر داوری و ... به میان خواهد آمد و اوضاع کاملا به هم ریخته خواهد شد!

ضمن این که بحث شرط بندی هم خیلی جدی در این فوتبال وارد شده و مسلما در ایجاد خیلی از این مفاسد دخالت دارد، گوشه هایی از این مساله رو در برنامه دیشب شوک دیدیم و امشب هم ادامه اش پخش شد.

حالا شما تصور کنید که قرار هست فوتبال در این کشور ادامه پیدا کند! در این وضعیت نه تماشاچی می فهمد چه خبر است و آیا باید از برد تیمش خوشحال باشد یا از باختش ناراحت؟! نه فوتبالیست و نه مربی و ... چون همه چیز زیر سوال رفته! دیگر چه هیجانی باقی می ماند؟! در این حالت تماشاچی فوتبال میلی به رفتن به ورزشگاه و تماشای فوتبال خواهد داشت؟!

وقتی این نکات رو کنار هم قرار می دهید، به این نتیجه می رسید که باز هم بر اساس مصلحت! اصل مطلب کنار گذاشته و این وسط یکی دو نفر (مثل همین قهمانی و ایلدروم و ...) را قربانی می کنند تا نشان دهند که با ناپاکی ها برخورد کرده اند!

البته این رو هم در نظر بگیرید که فساد مالی فقط به فوتبال محدود نمی شود و به واقع این ماجراها کل کشور و دستگاه های اجرای مختلف را در بر گرفته و اگر بنا بر افشاگری باشد، پای مسوولان زیادی! وسط خواهد بود! و به این ترتیب کل مملکت به هم خواهد ریخت، پس این اتفاق هرگز نمی افتد!

...

نهایتا این که:

امیدی به حل ریشه ای این معضل نباید داشت...

حالا با این اوصاف پیدا کنید پرتقال فروش را!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من یه پرسشی دارم... چرا هیچ مدیر یا مسوول دیگه ای حرفی نمیزنه یا حرکتی نمیکنه؟ چه موافق چه مخالف؟ اگر باور دارن که مشکلی هست چرا کمک نمیکنن و اگر فکر میکنن اینا از اساس غلطه چرا مخالفت نمیکنن؟ این خیلی بوداره... جز جلالی و یکی دونفر دیگه، هیچ مربی هم حرفی نمیزنه... یکی منو روشن کنه...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پنالتی دقیقه سه؛سه سال پیش در بوشهر / سلام اقای قهرمانی

سایت گل-
1-درودگر افشاگری می کند. دکتر خانبانی هم وارد ماجرا شده و افشاگری می کند. افشین پیروانی هم چیزهایی می گوید. حرف از 25میلیون تومان است. حرف از بازی شاهین بوشهر و استیل آذین است. دیدار روز سوم آبان 89. بازی در بوشهر است و قضاوت آن با محسن قهرمانی. عباس پورخسروانی برای شاهین گل می زند و در اواخر بازی محمد غلامی کار را به تساوی می کشد.در همان بازی امیر شاپورزاده هنگام تعویض با درودگر سرپرست تیم جدال لفظی دارد. اینها مهم نیست. داور بازی محسن قهرمانی است. او دقیقه 3 برای شاهین پنالتی می گیرد. ایوان پترویچ پنالتی را از دست می دهد.

2-مدیرعامل نفتون از حضور در جیگرکی خبر می دهد. از داستان هایی که درباره داوری با پیراهن آستین کوتاه راه راه دارد.از پیشنهاد درآوردن بازی به نفع نفتون.داور بازی کسی نیست جز آقا محسن. همین جناب قهرمانی.
3-دایی قسم می خورد می دانسته داور اونطرفی غش کرده.با قاطعیت می گوید.اونطرفی کجاست؟ سپاهان یا به قول اظهارات بعدی شرط بندها؟عجب اوضاعی است باز هم محسن قهرمانی.
4-رویانیان از پیشنهاد 60 میلیونی روایت می کند. کدهای بعدی همه را به قهرمانی میرساند.اینجا چه خبراست جناب اخموی مشهدی؟گفته بودی برای یک نیازمند از دایی طلب کمک کرده ای. به نظرت نمی شد مثلا در مشهد سراغ خداداد رفت و از او کمک گرفت؟چرا از قلعه نویی کمک نخواستی؟ چرا سراغ مهدی رحمتی نرفتی؟ می گویند او هم دست به خیر است. علی کریمی را بارها در نقش خیر دیده اند.چرا فقط دایی؟ کاش خود دایی هم جواب بدهد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من یه پرسشی دارم... چرا هیچ مدیر یا مسوول دیگه ای حرفی نمیزنه یا حرکتی نمیکنه؟ چه موافق چه مخالف؟ اگر باور دارن که مشکلی هست چرا کمک نمیکنن و اگر فکر میکنن اینا از اساس غلطه چرا مخالفت نمیکنن؟ این خیلی بوداره... جز جلالی و یکی دونفر دیگه، هیچ مربی هم حرفی نمیزنه... یکی منو روشن کنه...

به تظر می رسه این موضوع شبیه یک پاتیلی هست که هر چه بیشتر هم می خوره بوی تعفن بیشتری ازش بلند می شه!

در واقع برملا کردن بسیاری از این ماجراها زیاد سخت نیست - البته اگر عزمی برای آن وجود داشته باشه! - چون با در آوردن شماره حساب ها و گردش مالی اونها و پرینت مکالمات و کنار هم قرار دادن اینها خیلی از معادلات روشن خواهد شد.

اما اگر قهرمانی بخواد دست افشاگری بزنه، همین هایی که الان سکوت کرده اند بناچار زبان باز می کنند و پای یک عده دیگه میاد وسط و جریان هر روز بدتر و بدتر می شه ...

تصور من این هست که مقامات بالاتر سعی می کنند چنین اتفاقی نیفته و تا حد امکان جلوی این افشاگری ها گرفته بشه و در واقع اون پاتیل کمتر هم خورده بشه.

حالا باید دید باز هم موفق به درپوش گذاشتن این قصه می شوند یا نه!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من حرفم چیز دیگه ایه... با گسترده شدن این موضوع و خارج شدنش از دایره یه بازی خاص، طبیعتا کل جامعه فوتبال درگیر این موضوع (فساد) میشن... نمیشه شما موضع نداشته باشی و سکوت کنی درحالی که در متن این فوتبال داری کار میکنی. برام سواله... خیلی از مدیران قدیمی این فوتبال طی دوهفته اخیر صداشون درنیومده. ولو در حد یه مصاحبه رفع تکلیفی و شعاری... این خیلی بی معنی نیست... حتی اگر بنا باشه پشت پرده قضیه رو درز بگیرن، لااقل تو رسانه ها یه تحرکی مبنی بر مخالفت با کل موضوع میزدن... این سکوت بی دلیل نسیت...

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی دایی پس از تمرین امروز پرسپولیس در واکنش به جریمه 3 میلیونی‌ به خاطر صحبت‌‌هایش در کنفرانس خبری بعد از بازی با صبا گفت: دیگر نمی‌دانم چه بگویم. مگر من صحبت خاصی کردم که جریمه شوم. مطمئنا این جریمه‌ها را قبول ندارم و به آن اعتراض می‌کنم.

وی درباره اینکه دستاوردهای جدیددر پرونده تبانی اظهار داشت: دستاورد جدیدی وجود ندارد اما در این روزها صحبت‌هایی مطرح می‌شود که با هم تناقض دارد. امروز مصاحبه‌ای از آقای زندی سرپرست راه‌آهن خواندم که متاسفانه غیرواقعی است و با واقعیت تفاوت دارد. ایشان درباره علی حاتم صحبت کردند که باید بگویم من زمانی که وارد باشگاه راه‌آهن شدم آقای حاتم در این باشگاه بودند. شما نگاه کنید ایشان 10 سال سابقه کار اجرایی در راه‌آهن داشتند و از دوستان من نبودند اما از آن موقعی که افتخار آشنایی با ایشان را پیدا کردم می‌دانم چه پسر پاک و خوبی است.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: آقای زندی در مورد عکاس باشگاه راه‌آهن هم صحبت کردند و گفتند که ایشان را من به باشگاه آوردم که باز هم باید بگویم اطلاعات این آقا غلط است. مسعود اکبری از زمانی که آقای قدوسی به عنوان مسئول روابط عمومی باشگاه راه‌آهن فعالیت می‌کرده در این باشگاه حضور داشته و من به هیچ عنوان با ایشان آشنایی نداشتم و او را به عنوان عکاس در ورزشگاه‌ها دیده بودم.

دایی درباره حضور مرتضی کریمی در راه‌آهن عنوان کرد: زمانی که من در راه‌آهن بودم ایشان به عنوان داور بازی دوستانه ما را سوت می‌زد. بعد از اتفاقاتی که در اصفهان رخ داد و او از داوری کنار رفت یک روز با دخترش سر تمرین آمد و از من به خاطر اشتباهی که در آن دربی معروف انجام داده بود حلالیت طلبید و گفت که تحت تاثیر جو آنطور پرچم زده است. بعد به من گفت حالا من رانده شدم و اتفاقا همان زمان هم باشگاه راه‌آهن همانند تیم‌های دیگر یک نفر را به عنوان مشاور داوری احتیاج داشت. به خاطر همین در باشگاه راه‌آهن استخدام شد و به ما در موارد داوری کمک می‌کرد که اتفاقا پس از یکی از کمک‌های ایشان، فدراسیون از باشگاه راه‌آهن عذرخواهی کرد. مرتضی کریمی به این صورت به راه‌آهن آمد.

وی خطاب به رستم زندی گفت: آقای زندی تمام بچه‌های راه‌آهن که با من کار کردند شاهد هستند که به خاطر بعضی از تخلفات من مسعود اکبری را از باشگاه راه‌آهن اخراج کردم و حتی برخورد فیزیکی به وجود آمد. آن هم به خاطر مسائلی که دوست ندارم آنها را بازگو کنم. آقای رئیسی‌کیا هم به خاطر این مسائل به وجود آمده او را از راه‌آهن اخراج کرد. اگر این عکاس را از راه‌آهن اخراج کردند چرا بعد از پیوستن من به پرسپولیس آقای رئیسی کیا ایشان را برگرداند؟ البته اکبری از قبل با آقایان زندی و رئیسی‌کیا آشنایی داشت و در نیروی انتظامی سرباز آنها بود. اگر آنها آدم من بودند چرا امسال با راه‌آهن قراردادشان را تمدید کردند. اگر با من بودند که به پرسپولیس می‌آمدند.

سرمربی پیشین راه آهن ادامه داد: آقای زندی شما زمانی که سرپرست شدید مسعود اکبری را به عنوان دستیار خود انتخاب کردید و تمام پول‌هایی که بنا بود خرج شود را به حساب او ریختید. تمام مدارک این مسئله موجود است و اگر کارت‌های این آقایان را ببینید متوجه می‌شوید چه حساب‌هایی جابه‌جا شده است.

دایی تصریح کرد: از زمانی که آقای علیپور آن صحبت‌ها را مطرح کردند آقایان دارند فرار رو به جلو می‌کنند. زمانی که سرمربی راه آهن شدم به من پیشنهادهایی شد که با آنها مخالفت کردم اما آقایان کارهای دیگری انجام دادند و از کانال‌های دیگر وارد شدند. مولایی گفته که کریمی با او تماس گرفته و حتما خدا و خودشان می‌دانند که چه کار کردند و ما از آنها خبر نداریم.

وی ادامه داد: معلوم شد که آقایان پول‌هایی از قبل طلب داشتند و این مورد به زمان ما برنمی‌گردد. قهرمانی تماس گرفته و خواستار طلب‌های گذشته‌اش شده که این مسئله به سال‌های قبل برمی‌گردد.

سرمربی پرسپولیس ضمن انتقاد از فردوسی‌پور و برنامه 90 تاکید کرد: نمی‌دانم فردوسی‌پور دنبال چه چیزی است و چرا فقط به بازی راه‌آهن و آلومینیوم می‌پردازد و چرا بازی‌های راه آهن و مس و سایپا را مد نظر قرار نمی‌دهد. فیلم این بازی‌ها موجود است و کارشناسان می‌توانند روی آنها نظر بدهند. وقتی ما یک تیم را 3 بر یک شکست می‌دهیم آقایان دنبال چه می‌گردند؟ فکر کنم فردوسی‌پور به قول خودش داشت شیطنت می‌کرد.

دایی ضمن این بیان مسئله که در زندگی فوتبالی و شخصی‌اش کسی کوچکترین خطایی از او ندیده تاکید کرد: خیلی‌ها می‌خواهند شلوغ‌کاری کنند ولی هر کاری سرجایش خودش است. حق را گفتم و تا آخری روی حرفم می‌ایستم، البته هر کسی که دنبال حق باشد باید هزینه بدهد. متاسفانه در این مملکت دنبال حق رفتن به ناهنجاری تبدیل شده و با کسی که دنبال حق و طلبش است برخورد کرده و مقابلش جبهه می‌گیرند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا بهتر نیست نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در این پرونده دخالت کنند تا مشکلات زودتر حل شود، گفت: من قبلا هم این را گفته‌ام که برای ریشه‌کن کردن ناپاکی در فوتبال باید عزم و اراده ملی وجود داشته باشد. امروز مصاحبه‌ای از آقای یاوری خواندم که خیلی زیبا و به جا بود. ما باید فساد را ریشه‌کن کنیم و با قربانی کردن یکی دو نفر نمی‌شود این کار را انجام داد.

سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: هنوز ماندم که چطور مولایی و حاتم را به خاطر گفتن حقیقت مثل آب خوردن محروم می‌کنند و برای من پشت سر هم جریمه در نظر می‌گیرند. من نمی‌دانم اینها از کجا می‌آیند. مطمئنا من از گروه‌هایی که در مورد مسائل انضباطی و دعواها تصمیم می‌گیرند چیزهایی می‌دانم که می‌توانم آنها را رو کنم. سر پرونده استیناف خودم مستنداتی دارم که اگر نشان دهم که این کار را هم می‌کنم متوجه می‌شوید چه کسانی خلاف می‌کنند و چه کسانی به صورت سلیقه‌ای رای می‌دهند. مطمئن باشید گذشت زمان خیلی از مسائل را نشان می‌دهد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از جمله مدیر عامل شما تا سایر کسانی که سکوت کردن و حرفی نمیزنن...

چرا باید حرف بزنن؟ در قضیه کالچوپولی ایتالیا مگه مثلا مدیرعامل رم اومد مصاحبه کرد حرفی زد؟ یا مدیر عامل مثلا اینتر؟

یک کمیته ای بود اومد پیگیری کرد خیلی از چیزا مشخص شد و مقصرین رو به شدت برخورد کردن....کسانی اومدن حرف زدن که دعوت شدن که حرف بزنن...یا باید حرف میزدن! دیگه گل لیگ ایتالیا که نیومدن مصاحبه کنن!

یعنی می فرمایید حرفی نمیزنن چون شاید پای خودشون هم گیره ؟؟ ( اگه منظورتون اینه البته ) مدیرعامل نفت تهران مصاحبه چرا نمیکنه؟ چون شاید پاش گیره؟؟ اینجوری پس پای همه گیره که حرف نمیزنن ! :دی

همین الان علی دایی چقدر از تمرکزش به جای تمرکز روی تیمش رفته سر همین قضیه؟ قبول کنید که پرسپولیس کمی به حاشیه رفته! سر همین قضیه!

ما به اندازه کافی مشکل و حاشیه داریم...مثلا چی بگه؟ بگه فلان سال فلان داور به ما پیشنهاد داد؟ من اصلا متوجه نمیشم که شما انتظار دارید مثلا بقیه مدیران بیان چی بگن؟ اسم رو کنن؟؟ مصاحبه شعاری خب چه دردی رو دوا میکنه؟

مگه علی دایی چند سال پیش که مولایی اومد بهش اون حرف رو زد چیزی در رسانه ها گفت؟ اومد بگه قهرمانی از ما پول قبلشو میخواد؟ چرا نگفت؟ ترسید اتفاقی برای راه آهنش بیفته؟ ( فارغ از اینکه دایی نقشی داشته یا نداشته ) یا مثلا اگه در این قضیه پرپسپولیس به این زودی ها ضرر تابلو نمیکرد این حرف ها مطرح میشد؟ به خاطر خودشون این حرفا رو پیش کشیدن یا پاک شدن فوتبال از فساد...؟؟؟؟ اگه به خاطر خودشون نبود..چرا چند سال پیش که قهرمانی ها بقیه پولشون رو میخواستن نیومدن در رسانه ها رو کنن قضیه رو؟؟؟

همین الان تیم ما به خاطر مصاحبه ها ی صادقی و اکبرپور وارد حاشیه شده...

هم مربی تیم ما هم مهدی رحمتی به مجلس رفتن برای همین قضیه. نرفتن؟ رفتن و کلی تیکه از علیپور شنیدن!!! که چرا برخی ها رو دعوت کردید حرف بزنن! البته شاید منظور علیپور عابدینی بوده! نمیدونم...ولی حالا شما فکر کن بدون دعوت حرف هم بزنن! خود قلعه نویی بارها گفته که برخی داوری ها جهت دار هست و میخوان منو زمین بزنن....از جلسه در استخر و سونا حرف زد و ....کسی اهمیتی داد؟ همه تمسخر کردن که قلعه نویی توهم توطئه داره!

دیگه نمیدونم انتظار ها چیه. خود علیپور و...نمیخوان خیلی چیزا رو بشه ! برن بررسی کنن اگه راست میگن دست همه دانه درشت ها رو بشه.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اعلام موضع با درگیر موضوع شدن فرق داره. بله من انتظار دارم مدیر عامل نفت بباد بگه ما هم برای کمک به روشن شدن قضایا هستیم و امثالهم... اینجوری مطالبه عمومی ایجاد میشه و حتی اگر امثال علیپور بخوان موضوع رو ماله بکشن ، دشواریهای بیشتری خواهند داشت...

بالا