• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حرکت دایی به نظر منم حداقل اخراج داشت حتی میشه محروم هم کرد مربی باید احترام داور رو نگه داره و از این حرکات و الفاظ از خودش نشون نده از فردا ممکنه به داور حمله هم بکنه !

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
من در اخبار گل رو دیدم. گل رو اصلا سید جلال حسینی نزد. مدافع حریف زد. در ضمن سید جلال دید دروازه بان رو هم کور نکرده بود چون جلوی مدافع حریف (نسبت به موقعیت توپ) بود.

اخراج ها هم هر دوشون درست بود به نظر من

البته من بعضی از حرکات دایی رو هم تایید نمیکنم. اما خب میشه گفت به جز جلالی و فرکی بقیه مربی های وطنی از این حرکات بقل خط دروازه دارند.

درسته همه این حرکاتو دارن ولی فقط یه عده خاصی محروم میشن و برخورد با همه یکسان نیست متاسفانه

امروز تو بازی تراکتور تماشگران بعد اعلام پنالتی برای فولاد یکصدا داورو "بی شرف" خطاب میکردن برای چندین دقیقه ولی خواهیم دید کوچکترین محرومیت یا کسر امتیاز براشون اجرا نمیشه این جور جریمه ها فقط مال استقلاله

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته همه این حرکاتو دارن ولی فقط یه عده خاصی محروم میشن و برخورد با همه یکسان نیست متاسفانه

امروز تو بازی تراکتور تماشگران بعد اعلام پنالتی برای فولاد یکصدا داورو "بی شرف" خطاب میکردن برای چندین دقیقه ولی خواهیم دید کوچکترین محرومیت یا کسر امتیاز براشون اجرا نمیشه این جور جریمه ها فقط مال استقلاله

بازی تراکتور که واقعا تماشاگرا شورشو در اورده بودن. اگه قرار به امتیاز کسر کردن باشه باید برای این صحبت ها هم امتیاز کسر بشه.

درسته بی شرف از نظر رکیک بودن مثل فحش نیست اما توهین بدی هست که به یکی بگی شرف نداری.

متاسفانه برخورد ها در لیگ ایران سلیقه ای هست و معمولا سرخابی های پایتخت مورد لطف قرار میگیرن.

من هم امیدوارم برخورد ها ، تشویق ها ، جوایز و جریمه ها در همه جای ایران (نه فقط فوتبال) قانونمند و با ضابطه بشن.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
329884hp2.jpg

329883hp2.jpg

329885hp2.jpg

آقای دایی ! داور هم برا خودش شخصیت داره ! خانواده داره ! ایشون همرو خیلی راحت خورد میکنن مسئولین هم انگار نه انگار !

اون از اون غش کردن داور که نه سند رو کرد نه چیزی بعدش اون عکاس بد بخت ! بچه طرف روش نمیشه بره مدرسه بخاطر اینکه آقای دایی تیمش باخته زمین و زمان رو بهم دوخته

این آقا انگار هر وقت میبازه باید از یکی مایه بذاره

ما نفهمیدیم داور چجوری غش کرد و چجوری بهوش اومد ! ولی همون راه آهن علی آقا با همین غش کردنا تو لیگ موند تا ایشون بشه سرمربی پرسپولیس

آدم خیلی باید نامرد باشه که از شرف دیگران مایه بذاره میخواد آبی باشه یا قرمز یا هر کس دیگه ای

اینو برا این بازی نگفتم ایشون کلا سابقه خوبی دارن یه شب برا دو هزار طلب از فدراسیون 4 ساعت آنتن تلویزیون گرفت تا بگه من فلان قدر طلب دارم کلی هم با حیثیت خیلیا بازی کرد

بزرگی به اخلاقه نه پول !

فرق علی دایی با علی کریمی تو همین چیزاس

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
گل اول پرسپولیس اظهر من الشمس افساید بود
دوستانی که می خوان بیان بگن نبود خواهشا برن اول یه بار گل رو ببینن بعد بیان قلم فرسایی کنند

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ما نفهمیدیم داور چجوری غش کرد و چجوری بهوش اومد ! ولی همون راه آهن علی آقا با همین غش کردنا تو لیگ موند تا ایشون بشه سرمربی پرسپولیس
مسایل مربوط به بحثهای داوری در باشگاه راه آهن مربوط به قبل از سرمربی گری علی دایی در باشگاه راه آهن هستش یعنی زمانی که علی دایی هیچ نقشی در باشگاه راه آهن نداشته. بهتر نیست یک کم غیرمغرضانه تر نظر بدیم؟!
در رابطه با رفتار دیروز دایی با داور چهارم من هم کارش رو تایید نمیکنم و داور چهارم باتوجه به اختیاراتش میتونست به داور اصلی گزارش بده تا دایی رو اخراج کنه.
در رابطه با محرومیت قلعه نوعی دلیل محرومیتش صحبتهاش در کنفرانس بعد از بازی و اینکه گفته به داور جایزه اخلاق رو بدن، بوده. البته 100% هستند دوستانی که بیان و بگن علی دایی بعد از بازی با سپاهان حرفهای خیلی بزرگی زد و باید اثبات کنه وگرنه محرومش کنن، من هم موافقم و اولا امیدوارم دایی حرفهاش رو اثبات کنه و با متخلفین برخورد بشه، حالا این متخلفین از هر تیم و باشگاهی که میخوان باشن تا فوتبال ایران شاهد مسایل تبانی نباشه درست مثل کاری که در لیگ ایتالیا کردن و با تیمهای متخلف برخورد کردن و اگه دایی هم نتونست حرفهاش رو اثبات کنه، باهاش برخورد کنن و محرومش کنن. باز فکر کنم کار دایی از بعضیها بهتر باشه که به قول واعظ آشتیانی در سالهای گذشته بعد از هر باختشون حرف از دستهای پشت پرده میزدن ولی حالا اذعان دارن که فوتبال پاک هستش!!!
اینم لینک صحبتهای جدید واعظ:

banker.ir/news/11000/پاسخ-تند-و-شدید-واعظ-آشتیانی-به-قلعه نویی

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گل اول پرسپولیس اظهر من الشمس افساید بود
دوستانی که می خوان بیان بگن نبود خواهشا برن اول یه بار گل رو ببینن بعد بیان قلم فرسایی کنند
لطفا لینک اظهار نظر کارشناس داوری رو قرار بدین که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید اونهم بصورت اظهر من الشمس!! هستش. اگه منبع این اظهارنظر خودتون هستید که جای بحثی باقی نمیمونه ولی اگه کارشناسان داوری گفتن گل اول پرسپولیس آفساید هستش لطفا لینکش رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
توپ اصلا به سید جلال برخورد نداشته اونوقت آفساید؟! از طرفی اون کور کردن دید دروازه بان هم به قول دوستان تو حلقم! تو فوتبال ما بعد از اون حرکتی که در بازیهای ملی انجام شد و کلی بحث که گل آفساید بوده یا نبوده، با تحقیقات گسترده متوجه شدن که کور کردن دید دروازه بان هم جزو قوانین آفساید هستش که تقریبا اکثر جامعه داوری ما از این موضوع بی اطلاع بودن و تا حالا سابقه نداشته تو لیگ ایران اینگونه آفسایدها گرفته بشه. حالا گزارشگر که ماشا... همه کارشناس خبره داوری هستن از کور شدن دید دروازه بان حرف میزنن!! جالب اینه که سید جلال از عقب به سمت توپ حرکت کرد و در ابتدا اصلا تو مسیر توپ نبود که بخواد دید دروازه بان رو کور کنه و از طرف دیگه اصلا توپ به بدنش برخوردی نداشت و با برخورد به بازیکن داماش وارد گل شد، اونوقت آفساید اونهم از نوع اظهر من الشمس!!
پ.ن: من بازهم میگم اینها نظر شخصی من هستش و من هم مثل بقیه دوستان کارشناس داوری نیستم. بالطبع منتظر نظر کارشناسان داوری در رابطه با گل اول پرسپولیس و کارت زرد دوم محمد مختاری در دقیقه 30 میمونیم تا ببینیم کارشناسان داوری چی میگن. از دوستانی هم که اینقدر قاطع میگن گل آفساید بوده خواهش میکنم لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
. بالطبع منتظر نظر کارشناسان داوری در رابطه با گل اول پرسپولیس و کارت زرد دوم محمد مختاری در دقیقه 30 میمونیم تا ببینیم کارشناسان داوری چی میگن. از دوستانی هم که اینقدر قاطع میگن گل آفساید بوده خواهش میکنم لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم.

به اینا دو تا اخطار بی مورد کفشگری رو هم اضافه کن،مورد اول که هر کسی ببینه معلومه اخطار نداشت،مورد دوم هم فقط برای توپ رفت و دیدیم که چقدر هم قشنگ توپ رو گرفت بازم اخطار نداشت!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باز فکر کنم کار دایی از بعضیها بهتر باشه که به قول واعظ آشتیانی در سالهای گذشته بعد از هر باختشون حرف از دستهای پشت پرده میزدن ولی حالا اذعان دارن که فوتبال پاک هستش!!!
اینم لینک صحبتهای جدید واعظ:

banker.ir/news/11000/پاسخ-تند-و-شدید-واعظ-آشتیانی-به-قلعه%20نویی

واعظ؟؟ از کی تا حالا واعظ حرفاش قابل قبول شده؟؟؟

مگه واعظ کیه؟؟؟

ولی همه میدونن جلالی کیه!!

شما مثل این که صحبت های عابدینی مدیر عامل اسبق خودتون رو فراموش کردید که در مصاحبه با خبر ورزشی گفته بود اگر من لابی نمیکردم خیلی از قهرمانی های پرسپولیس در سالیان دور به دست نمیومد!

یا مثل اینکه تبانی تیم فوتسالتون رو یادتون رفته!! که 100% محرز شد و هر جای دنیا بود کل باشگاهتون رو بابتش جریمه میکردن!

ولی ماست مالی شد اونم با یه انحلال!!!

مسخره ست!!

حسین فنونی زاده بازیکن خودتون در مصاحبه تلوزیونی که اونو در برنامه 2 هفته پیش 90 هم تکرار کرد علنا از استفاده از قدرت علی پروین در اون زمان به خاطر مربی گریش در تیم ملی در بازی دربی حرف زد و همه دیدن که چطوری باعث شد بازیکنای ملی پوش استقلال رو بترسونن که بیشتر گل نزنن به پرسپولیس!! دیگه فنونی زاده که پرسپولیسی بوده!!!

جلالی: اتفاقات داوری بازی ما با پرسپولیس عمدی بود/ نه صدای بلندی دارم نه زورم زیاد است

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اتفاقات داوری در چند وقت گذشته و وضعیتی که برای تیمش در بازی روز گذشته رقم خورد صحبت‌های زیر را انجام داد:

فارس: بازی حساس روز گذشته تیمتان مقابل فولاد خوزستان با تساوی به پایان رسید در این مورد صحبت می‌کنید؟

متاسفانه با وجود تمام شایستگی زیادی که داشتیم نتوانستیم بازی را به سود خود تمام کنیم. با وجود تمام تلاشی که کردیم و خوب در میدان حاضر شدیم تقدیر این بود که بازی با تساوی به پایان برسد.

فارس: هواداران شما روز گذشته دوباره حضور پرتعدادی داشتند و دعوت تیم را قبل از بازی پذیرفتند؟

واقعا در بازی‌هایی که انجام دادیم هواداران سنگ تمام گذاشتند و رفتار خوبی کردند آنها از اولین دقایق بازی تیم را تشویق کردند و حتی در پایان بازی با وجود آنکه از تصمیمات داور ناراحت بودند او را مورد تشویق قرار داده و مسئولان و اعضای تیم حریف را نیز تشویق کردند.

فارس: تصمیمات داور در این دیدار بسیار بحث‌برانگیز بود در این مورد صحبت می‌کنید؟

در حال حاضر بسیار غمگین هستم و تمام وجودم تحت تاثیر این است که نمی‌توانم حق تیمم را بگیرم و خود را سرزنش می‌کنم. از دیشب تمام فکرم مشغول این است که چه کاری می‌توانم انجام دهم. وقتی به این واضحی مقابل چشم همه چنین اتفاقاتی می‌افتد نمی‌دانم چه کنم. وقتی در بازی با پرسپولیس آن اتفاقات افتاد و من ایستادم و سعی کردم آنطور که فوتبال به یک مربی می‌گوید عمل کنم حق تیمم ضایع شد و کسی به آن توجه نکرد. آن داور را تنها دو هفته محروم کردند و پس از آن بدون هیچ مشکلی قضاوت کرد که آن مسائل به وجود آمد. آیا وقتی یک داور تیمی را بازنده می‌کند تنها دو هفته باید محروم شود؟

واقعا پس از آن اتفاق نمی‌دانم با چه رویی داخل تبریز بروم و چطور با مردم روبرو شوم. اینکه می‌گویند اشتباهات داوری جزئی از فوتبال است یکی از بزرگترین جملات زمان است. هر اشتباهی غرامتی دارد. یک زمان داور در جام جهانی پنالتی اشتباهی گرفت که به صورت مادام‌العمر محروم شد. این بازی شش امتیازی بود و آنقدر در جدول تاثیر‌گذار بود که همه می‌دانند قبل از بازی چه جو‌سازی‌هایی کردند. ای کاش فقط اشتباهات به همان صحنه پنالتی فولاد محدود می‌شد. یک پنالتی مشخص نیز روی سعید دقیقی را نگرفتند.

فارس: حمید زینی‌زاده اعلام کرده احتمال دارد تراکتور‌سازی از لیگ برتر کناره‌گیری کند با این عمل موافق هستید؟

به نظر من کناره‌گیری از لیگ رفتار بسیار صحیح‌تری است تا اینکه بخواهیم همراه با این اتفاقات شویم.

فارس: جالب بود که هواداران تراکتور‌سازی واکنش خاصی به اتفاقات این بازی انجام ندادند؟

به نکته مهمی اشاره کردید. اگر این مسابقه در ورزشگاه آزادی بود داور یک پنالتی برای تیم‌های بزرگ پایتخت نمی‌گرفت آن وقت بازیکن حریف پس از گل آن واکنش توهین‌آمیز را انجام می‌داد در ورزشگاه چه اتفاقی می‌افتاد آیا آن زمان کسی می‌توانست تماشاگران را کنترل کند. هواداران ما واقعا نجیب و با ادب فضا را آرام کردند و رفتار خاصی نشان ندادند اما اگر هر کسی به فوتبال و تعهدات اخلاقی پایبند‌تر باشد آنها توسری‌خور خواهند بود.

فارس: چه برنامه‌ و طرحی برای جلوگیری از این اتفاقات دارید؟

کاری نمی‌توانیم بکنیم یا باید کنار برویم یا باید با این مسئله بسازیم و یا اینکه خدای ناکرده با این اتفاق همراه شویم. این مسئله دست مسئولان فدراسیون است که باید قوی وارد این مسئله شوند.

فارس: فکر می‌کنید این اشتباهات عمدی بوده است؟

حداقل این را می‌دانم که در بازی اول مقابل پرسپولیس این اشتباهات عمدی بود. آن زمان چه احقاق حقی برای ما شد؟ آیا آمدند بازی را تجدید کردند و یا اینکه بازی سه بر صفر به سود ما شد. این مسائل کاملا واضح است.

فارس: آیا می‌توانید کاری برای احقاق حق تیمتان انجام دهید؟

من نمی‌توانم حق تیمم را بگیرم. وقتی می‌بینم بقیه این کار را می‌کنند ناراحت می‌شوم. نه صدایم بلند است و نه زورم زیاد است. برای همین چنین اتفاقاتی برایمان رخ می‌دهد.

فارس: در مورد علی کریمی صحبت‌های متفاوتی شنیده می‌شود آیا این بازیکن به دیدار مقابل استقلال خوزستان می‌رسد؟

کریمی از پنجشنبه تمریناتش را شروع کرده و امروز هم در دو نوبت صبح و عصر با فرهاد پورغلامی کارش را ادامه می‌دهد. البته او تمرینات ساده و سبکی را انجام می‌دهد و برای اینکه معلوم شود او به دیدار با استقلال خوزستان می‌رسد باید وضعیتش را بررسی کنیم.

فارس: فکر می‌کنید این مسئله در پایان نتیجه ای داشته باشد و ختم به خیر شود؟

به هر حال تلاشمان را می‌کنیم واقعا امیدم به این است که این مسائل درست شود. واقعا دیگر اعتمادی به اینکه همه چیز در زمین به صورت منصفانه رقم بخورد ندارم. اعتمادم از این مسئله سلب شده است.

فارس: آیا اعتقاد دارید اتفاق بازی دیروز عمدی بود؟

نمی‌دانم، چیزی در این مورد نمی‌گویم اما فقط می‌توانم بگویم یک اشتباه فاحش دیدم. اشتباهی که هیچ جای دنیا از آن نمی‌گذرند. روبروی صحنه ایستادم و وقتی آن بازیکن افتاد و پنالتی گرفتند شوکه شدم. انگار داور منتظر بود تا یک نفر به زمین بیفتد و اعلام پنالتی کنیم.

فارس: و صحبت پایانی؟

واقعا اتفاقات عجیبی بود. وقتی یک بازیکن پس از گل پیراهن خود را در می‌آورد با یک کارت زرد جریمه می‌شود آن وقت بازیکن حریف نیز پس از گل حرکتی می‌کند که او هم یک کارت زرد می‌گیرد. شما رفتار بازیکن فولاد با رفتار بازیکن ما مقایسه کنید آیا این دو رفتار هر دو مستحق یک مجازات بود؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ای ولا دم علی دایی گرم ... حداقل یه حالی از جامعه داوری و جامعه کمک های زیر میزی به داوری گرفته !

بالا بری پایین بیای داوری ایران تو این چند ساله همیشه بر علیه پرسپولیس بوده ...

جلالی اظهار نظر کرده ولی خودش به گفته هاش خواهد خندید ! بخاطر پنالتی ای که مشکوک بوده (دقت کنید مشکوک بوده نه واضح) اونم که گل نشده بیان بازی رو 3-0 کنن ...

اگر تمام حق خوری های فصول قبل که در حق پرسپولیس شد رو برگردوندن اونا هم بیان یه پنالتی بزنن اصلا همون 3- 0 :دی

برای اثبات فساد در داوری هم فقط کافیه بازی های ترکی و استقلال رو ببرن زیر ذره بین و تمام ...

آخه تلویزیون میخوای هدیه بدی بده ولی نه 50اینچ ! بالاخره دیده میشه به اون بزرگی :lol:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

چه عکس جالبی! سیو کردم، مرسی. در رابطه با حرفاتون و پنالتی مشکوک پرسپولیس در بازی برابر تراکتورسازی که خداروشکر گل نشد هم اگه ثابت بشه که پرسپولیس با قهرمانی زد و بند کرده که براش پنالتی بگیرن باید با پرسپولیس برخورد کنن. از طرفی وقتی دایی از قهرمانی شاکیه فکر کنم خیلی مضحک باشه که بازی با تراکتورسازی قهرمانی رو تطمیع کنه!! چون اگه همچین اتفاقی افتاده بود هیچوقت با قهرمانی وارد بحث و جدل نمیشد چون آتو دست قهرمانی داشتن.
حرفهای جلالی هم بیشتر در رابطه با داوری بازی با فولاد هستش.
در رابطه با صحبتهای عابدینی و واعظ و ... باید بررسی کنن اگه واقعا تبانی صورت گرفته باید برخورد کنن حالا هر تیمی که میخواد باشه. من که تو حرفهام هم گفتم هر تیمی تخلف کرده بشخصه دوست دارم که باهاش برخورد بشه. مگه در ایتالیا با یوونتوس برخورد نکردن؟! مگه چندتا قهرمانیهاش رو ازش نگرفتن و به دسته دوم نفرستادنش؟! خوب تو ایران هم برخورد کنن تا فوتبال اصلاح بشه نه اینکه یک روز دستهای پشت پرده وجود داشته باشه و یک روز فوتبال پاکه پاک باشه!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چه عکس جالبی! سیو کردم، مرسی. در رابطه با حرفاتون و پنالتی مشکوک پرسپولیس در بازی برابر تراکتورسازی که خداروشکر گل نشد هم اگه ثابت بشه که پرسپولیس با قهرمانی زد و بند کرده که براش پنالتی بگیرن باید با پرسپولیس برخورد کنن. از طرفی وقتی دایی از قهرمانی شاکیه فکر کنم خیلی مضحک باشه که بازی با تراکتورسازی قهرمانی رو تطمیع کنه!! چون اگه همچین اتفاقی افتاده بود هیچوقت با قهرمانی وارد بحث و جدل نمیشد چون آتو دست قهرمانی داشتن.
حرفهای جلالی هم بیشتر در رابطه با داوری بازی با فولاد هستش.
در رابطه با صحبتهای عابدینی و واعظ و ... باید بررسی کنن اگه واقعا تبانی صورت گرفته باید برخورد کنن حالا هر تیمی که میخواد باشه. من که تو حرفهام هم گفتم هر تیمی تخلف کرده بشخصه دوست دارم که باهاش برخورد بشه. مگه در ایتالیا با یوونتوس برخورد نکردن؟! مگه چندتا قهرمانیهاش رو ازش نگرفتن و به دسته دوم نفرستادنش؟! خوب تو ایران هم برخورد کنن تا فوتبال اصلاح بشه نه اینکه یک روز دستهای پشت پرده وجود داشته باشه و یک روز فوتبال پاکه پاک باشه!!!

ممنون عکس جوابی بود به تهمت های دو خط آخر کاربر قبلی!که ارزش پاسخگویی ندارن ایشون :دی

در واقع من تمام حرفم اینه : نمیشه کسی بگه قهرمانی های استقلال در تاریخ فوتبال ایران همش با تبانی و ...بوده اصلا فنی نبوده! و بقیه تیم ها 100% پاک به همه جا رسیدن....

در مورد اینکه هی به قلعه نویی تیکه میندازید غیر مستقیم ...هم بگم....

بله ! ولی نمیشه زمانی در در دو بازی رفت و برگشت دو تا گل بزنن به تیمتون که 2 متر توی گل باشه ! ( گهر دورد دو فصل قبل ) و قبول نکنه داور و اون موقع داوری هیچ ایرادی نداره و اون موقع داور به قول دایی که میگه قهرمانی کور نبوده!ظاهرا داور اون بازی کور بوده! 6 امیتاز رو تقدیم تیمتون کردن که آخرش 12هم بشه که اگه نمیکردن....همه چیز بر مبنای حق و عدالت و بر کام پرسپولیس هست! و فصل بعد یه اخراج و پنالتی بگیرن و همه چیز در تاریخ فوتبال ایران بر ضرر پرسپولیس بوده! و کل داوری ایران بر ضرر شماست!

نمیشه!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ممنون عکس جوابی بود به تهمت های دو خط آخر کاربر قبلی!که ارزش پاسخگویی ندارن ایشون :دی

در واقع من تمام حرفم اینه : نمیشه کسی بگه قهرمانی های استقلال در تاریخ فوتبال ایران همش با تبانی و ...بوده اصلا فنی نبوده! و بقیه تیم ها 100% پاک به همه جا رسیدن....

در مورد اینکه هی به قلعه نویی تیکه میندازید غیر مستقیم ...هم بگم....

بله ! ولی نمیشه زمانی در در دو بازی رفت و برگشت دو تا گل بزنن به تیمتون که 2 متر توی گل باشه ! ( گهر دورد دو فصل قبل ) و قبول نکنه داور و اون موقع داوری هیچ ایرادی نداره و اون موقع داور به قول دایی که میگه قهرمانی کور نبوده!ظاهرا داور اون بازی کور بوده! 6 امیتاز رو تقدیم تیمتون کردن که آخرش 12هم بشه که اگه نمیکردن....همه چیز بر مبنای حق و عدالت و بر کام پرسپولیس هست! و فصل بعد یه اخراج و پنالتی بگیرن و همه چیز در تاریخ فوتبال ایران بر ضرر پرسپولیس بوده! و کل داوری ایران بر ضرر شماست!

نمیشه!

بالاخره از یکجا باید بررسی مسءله تبانی و ناپاکی در فوتبال ایران اگه وجود داشته باشه، شروع میشد. از طرفی کسی نگفت در تمام ادوار فوتبال ایران ناپاکی و تبانی وجود داشته و کسی هم نخواست توانایی فنی تیمهای دیگه رو زیر سوال ببره. من میگم اگه ثابت بشه تیمی تبانی کرده باید باهاش برخورد بشه حالا هر تیمی میخواد باشه. شما با این موضوع مخالفید؟
در رابطه با گل گهر هم که مثل همون گل توی همون هفته برای سایپا گرفته نشد و اینکه بگیم در هر صورت بازی رو استقلال باخت باز هیچ تاثیری در اشتباه داوری نداره و داور در قبول نکردن گل سالم سایپا اشتباه کرد همونجور که در پذیرفتن گل سالم گهر اشتباه کرد. البته میشه مثالهای دیگه ای از اشتباهات داوری در فصل گذشته زد مثل پنالتی اشتباهی که ترکی در بازی برابر فولاد گرفت و اون برد در قهرمانی استقلال تاثیر داشت. من نمیخوام چیزی رو تفسیر کنیم فقط میگم خیلی خوبه که با موضوع تبانی و ناپاکی در فوتبال ایران البته اگه وجود داشته باشه، برخورد بشه و با تیمهای خطاکار هم برخورد بشه حالا هر تیمی که میخواد باشن. شما با این موضوع مخالفید؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بالاخره از یکجا باید بررسی مسءله تبانی و ناپاکی در فوتبال ایران اگه وجود داشته باشه، شروع میشد. از طرفی کسی نگفت در تمام ادوار فوتبال ایران ناپاکی و تبانی وجود داشته و کسی هم نخواست توانایی فنی تیمهای دیگه رو زیر سوال ببره. من میگم اگه ثابت بشه تیمی تبانی کرده باید باهاش برخورد بشه حالا هر تیمی میخواد باشه. شما با این موضوع مخالفید؟
در رابطه با گل گهر هم که مثل همون گل توی همون هفته برای سایپا گرفته نشد و اینکه بگیم در هر صورت بازی رو استقلال باخت باز هیچ تاثیری در اشتباه داوری نداره و داور در قبول نکردن گل سالم سایپا اشتباه کرد همونجور که در پذیرفتن گل سالم گهر اشتباه کرد. البته میشه مثالهای دیگه ای از اشتباهات داوری در فصل گذشته زد مثل پنالتی اشتباهی که ترکی در بازی برابر فولاد گرفت و اون برد در قهرمانی استقلال تاثیر داشت. من نمیخوام چیزی رو تفسیر کنیم فقط میگم خیلی خوبه که با موضوع تبانی و ناپاکی در فوتبال ایران البته اگه وجود داشته باشه، برخورد بشه و با تیمهای خطاکار هم برخورد بشه حالا هر تیمی که میخواد باشن. شما با این موضوع مخالفید؟

من مخالف نیستم ولی قیاس شما مع الفارغ هست...

به قول شما استقلال اون بازی رو باخت به هر حال...ولی پرسپولیس 6 امتیاز از اون 2 اشتباه گرفت! بعدشم میگیم باشه...اشتباه...چرا موقعی که به نفعمون هست میگیم داور اشتباه کرده؟ حتی 1% هم متصور نیستیم که شاید داور اون موقع گل گهر رو عمدا نگرفته...ولی تا یه بازی که میتونه ما رو به صدر برسونه یه اشتباه در دقیقه اول بازی میشه....میشه تبانی و شرط بندی و عمدی و ...؟ چرا پنالتی محسن قهرمانی در بازی تراکتور مشه اشتباه...ولی موقعی که به ضررمونه میشه عمدی؟

خب شما میگی ترکی فلان پنالتی رو گرفت و تاثیر داشت در قهرمانی استقلال؟ من میگم اون سالی که خدادا افشاریان گل سالم عنایتی به سایپا رو قبول نکرد و با همون 2 امتیازی که از دست دادیم با اختلاف یک امتیاز قهرمان نشدیم چی؟ خب این به اون در...

ببین مثال زیاده...شما 100 تا مثال بزن از مواقعی که استقلال از داوری نفع برده...منم 1000 تا مثال میزنم که ضرر کرده...

همه تیمها!

ما برامون راه اهن و نفت و فولاد مهم نیستن....وگرنه اگه در بازی های اونا هم دقت کنیم..همه تیما همینن...اشتباهات داوری به عمد یا به غیر عمد برای همه تیما صورت میگیره...

اگه مافیایی باشه اگه شرط بندی باشه نتایج...روی همه بازیا تاثیر داره نه فقط استقلال و پرسپولیس!!

همین الان یک امتیاز از ما کم شده؟ چرا؟ به چه جرمی؟ به استناد چه ماده قانونی در فیفا؟؟؟ چرا دو فصل پیش وقتی به خاطر فحاشی 2 امتیاز از پرسپولیس کم کردن..بخشیده شد...ولی الان برای ما رو چرا نمیبخشن؟؟

آقا مثال از ناعدالتی زیاده...

درباره کسایی که به نظری و امیر انگ میزدن (نا عادل)
اون موقعی که نظری تو فجر موقعیت ها رو جلو استقلال خراب کرد چندتا آدم معلوم الحال به ما تهمت تبانی با نظری زدن سوال من اینه الان که نظری موقعیت ها رو 100 برابر اونجا داره خراب مبکنه با چه تیمی دقیقا تبانی کرده ؟ با همه ی این تیما ؟

اینجوری نیست که همه ناعدالتی های تاریخ فوتبال ایران رو به پرسپولیس کرده باشن....اینجوری داره در فوتبال ما جا میفته...این درست نیست...

درسته برخورد کنن....ولی شما خودت میدونی عزم کافی برای برخورد با دانه درشت ها وجود نداره!!

تازه بخوان برخورد کنن نهایت با چند مثال و مصداق اخیر برخورد کنن...ولی کیه که مثلا با مافیای دهه 60 فوتبال ما الان بخواد برخورد کنه؟ تموم شد رفت!

3 فصل اخیر سپاهان قهرمان ایران شده به غیر از فصل پیش...کیه که بره در بیاره سپاهان آیا پاک قهرمان شده یا نه؟

کیه که بره دربیاره بازی سپاهان و ملوان دو فصل پیش...چرا مدافع ملوان که بازیکن اسبق سپاهان بود در 25 دقیقه اول ازی 3 تا سوتی داد و ملوان 3 گل خورد و احمد زاده مربی ملوان دقیقه 25 کشیدش بیرون؟؟ ملوان نیمه دوم 2 تا گلو جبران کرد!

ولی دیگه زورش نیست!

کیه بره اینا رو دربیاره آقا؟ اون فصل استقلال رقیب سپاهان در کورس بود یا نبود؟؟

همه بند کردن به استقلال و پرسپولیس...

مافیا و شرط بندی و هزار کثافت کاری فقط مربوط به این دو باشگاه نمیشه...

امثال علیپور هم هیچ وقت دنبال اینجور چیزا نمیرن!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کریمی: چندبار پیشنهاد دادیدبه پرسپولیس بیایم؟/چطور ازمهرآباد ونگهبانی به بالای شهر رسیدید؟

کمک‌داور سابق فوتبال در واکنش به صحبت‌های نماینده علی دایی جزییات جدیدی از پرونده جنجالی این روزهای فوتبال را مطرح کرد.

مرتضی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در واکنش به اظهارات بهمن دهقان نماینده تام‌الاختیار علی دایی درباره خود، اظهار کرد: آقای دهقان وقتی مصاحبه‌تان را دیدم متوجه شدم که خیلی فراموشکار هستید. به خاطر اینکه هفته پیش نود پخش شد اما ظاهرا بعد از شش روز شما متوجه یکسری مسائل شده‌اید. قطعا نوشته‌ای که در سایت است به سواد شما نمی‌خورد، شاید شما جلسه 3+1 داشته‌اید.

او ادامه داد: آقای دهقان شما چندین بار پیشنهاد همکاری با پرسپولیس را به من دادید که من گفتم جایم در پرسپولیس نیست. خیلی از دوستان هم شاهد هستند. حتی شما گفتید ما یک تیم هستیم و اگر دایی به شموشک هم رفت، با هم در آن تیم کار می‌کنیم، حالا با توجه به این صحبت‌ها آیا من از شما درخواست کرده‌ام که به پرسپولیس بیایم؟

کریمی گفت: من در روزی که شما ادعا کردید در ورزشگاه تختی بودم، در حال تماشای بازی صبا و راه‌آهن بودم و همان شب شما و دوستان دیگرتان از آن فرد بدنساز به شدت ناراضی بودید و او را عامل این ناهنجاری‌ها می‌دانستید. حالا چطور شده که پای من وسط کشیده شده است. داستان واریز پول را من بعدها از دوستان عزیز خودتان شنیدم و حتی آن شب در دفتر سرمربی محترم گفتم که آقای اکبری می‌گوید با هماهنگی آقای میم از حساب خیریه پول واریز شده است که شما گفتید آقای میم که عابربانک نداشته است و خود اکبری این پول را ریخته است.

این کمک‌داور سابق فوتبال در ادامه گفت: آقای اکبری که در دو سال گذشته رفیق صمیمی و فابریک خودتان بود. آقای دهقان! صحبت از اتوبان کرده‌اید. چرا در این اتوبان نام شما هنرنمایی می‌کند. شاید چون هوا بارانی است شما هم خیس شده‌اید؟ چرا شما درخواست کرامت انسانی و عفو عمومی را آن شب پیشنهاد کردید؟ شما نام شلمچه را فقط شنیده‌اید، اما من آنجا را لمس کرده‌ام. حال اینکه دوستان شما در خیابان‌های خرمشهر چه می‌کرده‌اند؟ چرا نگفته‌اید دوستانتان دوست داشته‌اند دو بازیکن اصلی آبادان خیلی موثر نباشند؟ آقای دهقان خیابان ستاری، چهار راه مخبری یادت هست که فیلم یک سرمربی صنعتی را آوردی و گفتی او با جادوگران ارتباط دارد و آن را به یک برنامه تلویزیونی فرستادی.

کریمی گفت: سرمایه زندگی من با تمام واقعیت‌ها مشخص است. اما شما چطور از مهرآبادجنوبی و نگهبانی یک شرکت به بالای شهر رسیده‌اید؟ سال گذشته پیش از یک مسابقه در اکباتان با یک تیم شهرستانی چرا گفتید و اصرار داشتید که این برد اهمیت بسیار زیادی دارد؟ چرا معتقد بودید مبلغ قرارداد سرمربی در پایان فصل تغییر هنگفتی خواهد داشت. چرا درباره این برد به من این همه اصرار داشتید؟ آقای دهقان! چگونه مدیرعامل شاهین بوشهر شدید؟ با چه رزومه و سوابقی؟ آقای دهقان داربی را یادت هست؟ من در ساوه بودم و به من زنگ زدی و گفتی که باشگاه استقلال خیلی حمله کرده اگر امکان دارد فردی به نام قدوسی با شما تماس می‌گیرد با او مصاحبه کن و یک بار دیگر به خاطر داربی سه سال پیش عذرخواهی کن. من هم متاسفانه این کار را کردم و دوبار عذرخواهی کردم.

او ادامه داد: به 40 کشور سفر کرده‌ام و عقده اینجور چیزها را ندارم. به باشگاه راه‌آهن هم کاری ندارم. خوشبختانه مچ خبرنگاری را که سه روز پیش از قول من یک مصاحبه زده بود و فایل صوتی‌اش دست خودم است، گرفتم و حال این را می‌خواهم بگویم من می‌توانستم بگویم که قهرمانی درخواستی داشته و همه شما و دوستانتان و طرفداران پرسپولیس خوشحال شوند و هم آینده‌نگری کنم تا بعدها در کنار دایی باشم، اما وجدان داشتم و به جامعه داوری هنوز تعهد اخلاقی داشته، دارم و خواهم داشت و اگر از داوری رفتم فقط به خاطر خانواده‌ام بود. یادتان باشد که دیگران نسبت به شما چه دیدگاهی دارند و خدا را شکر دبیر ستاد تخلفات حرفه‌ای فوتبال در برنامه 90 اعلام کرد که کریمی هیچ گناهی ندارد. گناه من فقط این است که در کنار شما بودم و چیزهایی را که نباید می‌دیدم و می‌شنیدم دیدم و شنیدم.

کریمی تاکید کرد: در هر محکمه‌ای هم خواستید شکایت کنید خواهم آمد و از هیچ چیزی هم ترس ندارم. باز هم می‌گویم که شما بسیار اصرار داشتید من به پرسپولیس بیایم. اگر آدم موجهی نبودم، چرا من را می‌خواستید؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز من اسم شما رو نمیدونم و چون پستتون طولانی بود کوتش نکردم. من اصلا طرف صحبتم تیم خاصی نیست. من میگم اگه توی این فوتبال تبانی و ناپاکی هست باید باهاش برخورد بشه تا وضعیت فوتبال ایران بهتر بشه. حالا هرکی که میخواد باشه و وابسته به هر تیمی که میخواد باشه. اون مثال رو هم در راستای مثال شما زدم و هیچوقت هم نگفتم پرسپولیس همیشه از ناحیه اشتباهات داوری متضرر شده. اشتباه سهوی داوری همیشه بوده و هست و گاهی به سود تیمه و گاهی به ضررش. من حرفم تبانی هستش که باعث اشتباهات عمدی داوری میشه و اگه وجود داشته باشه باید باهاش برخورد بشه.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
این بهمن دهقان حجب آدم کثیفیه

معلومه علی دایی میگه من پاکم ! چون تمام ناپاکی ها دقیقا تو آقای وکیل خلاصه شده

آدم خودش اینجوری باشه و بعد دم از اجرای عدالت بزنه

خجالت داره والا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز من اسم شما رو نمیدونم و چون پستتون طولانی بود کوتش نکردم. من اصلا طرف صحبتم تیم خاصی نیست. من میگم اگه توی این فوتبال تبانی و ناپاکی هست باید باهاش برخورد بشه تا وضعیت فوتبال ایران بهتر بشه. حالا هرکی که میخواد باشه و وابسته به هر تیمی که میخواد باشه. اون مثال رو هم در راستای مثال شما زدم و هیچوقت هم نگفتم پرسپولیس همیشه از ناحیه اشتباهات داوری متضرر شده. اشتباه سهوی داوری همیشه بوده و هست و گاهی به سود تیمه و گاهی به ضررش. من حرفم تبانی هستش که باعث اشتباهات عمدی داوری میشه و اگه وجود داشته باشه باید باهاش برخورد بشه.

برخورد نمیشه عزیز من...اینجا ایرانه...مملکتی که 3000 میلیارد ش رو یک نفر برداشت برد کانادا و دستشون بهش نمیرسه همونایی که ریگی رو راحت گرفتن ولی کسی که پول این مردم رو برده و هزاران بار بدتر از مافیای فوتبال به مردم ضرر زده رو ماست مالی کردن...

حالا شما انتظار داری بیان کله گنده های فوتبال رو بگیرن ؟

بله 4 تا داور مثل قهرمانی رو این وسط قربانی میکنن تا سر و صداها بخوابه....مافیای فوتبال هم اون پشت بقیه اسکناس ها رو میشمره و سوار بنزش میشه و به ریش من و شما میخنده چون نمیخوان که کسی از بالا ها گرفتار بشه.

چون فساد حتی در فدراسیون هم وجود داره.

شما منتظر برخورد با دانه درشت ها نباش!

منتظر برخوردی مثل برخوردی که با یووه در ایتالیا شد هم نباش!

شما فکر کردی مسئولین امنیتی این مملکت همینجروی راحت میذارن که تیمی مثل استقلال یا پرسپولیس به دسته پایین تر فرستاده بشه ؟ اینا این دو باشگاه رو از ترس خصوصی هم نمیکنن! اگر منظورت به این نوع برخورد هاست که منتظرش نباش!

اما اگر منظور برخورد با افراده و جریمه های فردی و...مثل محرومیت ها و.....بله! منتهی در همین برخورد ها هم افراد برخورد کننده آدمای سالمی نیستن! مثل علیپور! پس نتیجه هم میشه برخورد با یه سری افراد خاص!

من یه سوال از شما دارم...

برفرض محال حتی اگه علی دایی 1% کار خطایی کرده باشه شما با توجه به شناختی که از مملکت داری فکر میکنی میان شخصیتی مثل دایی رو محروم کنن؟؟ من میگم امکان نداره!

شما واقعا فکر میکنی چون علی دایی زندگی اخلاقی سالمی داشته و مثلا خیلی معذرت میخوام مثل خیلی از فوتبالیستا دنبال قر و فر و خانم بازی نبوده...پس دیگه 100% عاری از خطاهای دیگه س؟ من میگم نه! ولی این نه گفتنه! برای فوتبال این مملکت گرون تموم میشه اگه برفرض محال 1% ثابت بشه!

ولی مثلا قلعه نویی ! مگه کیه؟؟ قلعه نویی اون دبدبه و کبکبه دایی رو در اذهان ایرانیا نداره..قلعه نویی مظهر هیچی نیست فقط یه مربی موفق بوده.....دایی یه جورایی گنده فوتبال ما بوده! یه شخصیتی داره که شاید یه مقدار از شناختی که به فوتبال ایران دارن به خاطر ایشونه! حداقل در آسیا! مطمئنا قلعه نویی رو میشه باهاش دشمن شد! ولی دایی؟ نه! به نظر من امکان نداره!

نمیخوام بگم دایی 100% کاری کرده...ولی من میگم اگه حتی دایی 4 تا کار اشتباه در زمان مربی گریش کرده باشه که خلاف قانون باشه...هیچ موقع نمیان برملاش کنن.

فقط در مورد دایی نمیگما...در مورد فتح الله زاده و امثال عابدینی و رویانیان هم همین حس رو دارم.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیزم منم با کلیت حرفاتون موافقم و کاری به شخص X یا Y ندارم و امیدوارم که اگه خطایی صورت گرفته با خاطیان برخورد کنن حتی اگه اون شخص علی دایی باشه. البته اینکه مملکت ما کلا گل و بلبله که حرفی نیست! چی بگم والا!
راستی در رابطه با گل اول پرسپولیس که دوستی گفته بودن آفساید بوده اونم از نوع اظهر من الشمسش! اینم نظر یک کارشناس داوری:
www.varzesh3.com/news.do?itemid=1025464&title=رفعتي_:_گل_پرسپوليس_آفسايد_نبود

ﺭﻓﻌﺘﻲ : ﮔﻞ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﺁﻓﺴﺎﻳﺪ ﻧﺒﻮﺩ.
ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺗﺼﻤﻴﻤﺎﺕ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﺩﻳﺪﺍﺭ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﻭ ﺩﺍﻣﺎﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﻳﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻄﺎﻱ ﻫﻨﺪ
ﺻﺤﻴﺢ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﺪ .
ﺩﺍﻭﺩ ﺭﻓﻌﺘﻲ ، ﺩﺭ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮ ﺑﺎ ﻭﺭﺯﺵ ﺳﻪ ﮔﻔﺖ :
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺻﻼﺣﺎﺕ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺩﺭ ﻗﺎﻧﻮﻥ
ﺁﻓﺴﺎﻳﺪ ، ﮔﻞ ﺍﻭﻝ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﮐﺎﻣﻼً ﺻﺤﻴﺢ ﺑﻮﺩ .
ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺿﻤﻦ ﺗﺄﻳﻴﺪ ﺻﺤﺖ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﺍﻳﻦ ﺩﻳﺪﺍﺭ ﮔﻔﺖ :
ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﺯ ﺟﻴﺐ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪ ﻭ
ﻫﺮ ﺩﻭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﮐﺎﻣﻼً ﺻﺤﻴﺢ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺑﻮﺩ .
ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﺭﺩﻱ ﮐﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﺍﻳﺮﺍﺩ
ﮔﺮﻓﺖ ﻳﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻄﺎﻱ ﻫﻨﺪ ﺑﺎﺯﻳﮑﻦ ﺩﺍﻣﺎﺵ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ
ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻄﺎ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ .
ﺭﻓﻌﺘﻲ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩ : ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺁﻗﺎﻱ ﺩﺍﻳﻲ ﺩﺭ ﺷﺄﻥ
ﻳﮏ ﻣﺮﺑﻲ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺩﺍﻭﺭ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺷﺪﻳﺪﺗﺮ ﺑﺎ
ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻣﻲ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺣﺘﻲ ﺍﺯ ﺩﺍﻭﺭ ﺍﻭﻝ ﻣﻲ
ﺧﻮﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﻨﺪ.
پ.ن: منظور از خطای هند همون خطای هند محمد مختاری در دقیقه 30 بود که اگه داور اونو گرفته بود و با توجه به جلوگیری از موقعیت خطرناک، بتطلبع کارت زرد دوم و اخراج بازیکن داماش در دقیقه 30 بازی رو بهمراه داشت.

بالا