• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پای درد دل‌های رئیس کمیته داوران/ جرایم کمیته انضباطی پول چای علی دایی است!

این بار نیز در جریان بازی پرسپولیس-داماش دایی به سمت حسن اکرمی، داور چهارم رفت و بی‌آنکه توجهی به دستورات داور چهارم داشته باشد، با لحن بسیار تندی به وی گفت: برو بنشین سر جایت!
رفتار دایی به قدری برخورنده بوده که صدای اصفهانیان، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال را هم درآورده است. اصفهانیان حالا قصد دارد، نشستی را با علی کفاشیان برگزارکند تا جامعه داوری از ادامه این رفتارها مصون بماند. اصفهانیان بر این باور است که با ادامه توهین به داوران، فضای فوتبال به سمتی می‌رود که از این پس همه می‌خواهند با اعتراض به داوران امتیازجمع کنند. صحبتهای اصفهانیان پرده از عمق نگرانی و ناراحتی او از رفتارهای دایی برمی دارد:« علی دایی هرکاری دوست دارد با جامعه داوری می‌کند. نمی‌دانم کمیته انضباطی اینجا چه نقشی دارد و دارد چه کاری می‌کند. دیگر به ستوه آمده‌ایم. کمیته انضباطی باید با دایی برخورد کند. دیگر سکوت بس است و من با کفاشیان جلسه‌ای برگزارمی‌کنم و درآن جلسه می‌گویم که اگر این رفتارها ادامه داشته باشد، تصمیم تازه‌ای می‌گیریم. البته با داور چهارم هم بشدت برخورد می‌کنم که وقتی دایی با آن لحن پاسخش را داد، چرا او را از بازی اخراج نکرد. اکرمی باید پاسخگوی اهمالش باشد و به طورقطع من او را هفته‌ها از حضور در لیگ محروم می‌کنم. داور چهارم هم که از جمله داوران با سواد ماست در این ماجرا مقصرمحسوب می‌شود.»
در لا به لای حرفهای اصفهانیان به یک نکته برمی‌خوریم. نکته این است؛ سستی کمیته انضباطی و شاید بشود نامش را مماشات گذاشت. ماجرا چیست؟ آیا دارند به دایی امتیازهایی می‌دهند تا صدایش بخوابد؟ از اصفهانیان می‌خواهیم پاسخ ابهام ما را شفاف بدهد:« نمی دانم. اما جامعه تحت تأثیر تهمت و افترا به داوران قرار گرفته است. دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌آید.
دایی را به خاطر صحبتهایش 10 میلیون تومان جریمه کردند، اما این 10 میلیون پول چای آقایان است و فایده ای ندارد. مطمئن باشید بازهم به رفتارهای شان ادامه می‌دهند، اگر با آنها برخورد قاطعانه نشود. من انتظار برخورد با این گونه رفتارها را دارم. من منتظرم پاسخ کسانی را که جامعه داوری را زیر سوال می‌برند، قاطعانه بدهند. داوران نیز جزوی از فوتبال هستند و چنانچه از آنها حمایت نشود، داوری در فوتبال نابود می‌شود و شما خواهید دید که اگر داوری نابود شود، فوتبال هم نابود می‌شود.»
آیا کمیته انضباطی در مواجهه با افراد گوناگون تصمیم‌های خاصی می‌گیرد؟ آیا با برخی مماشات می‌شود و با برخی نه؟! اصفهانیان محکم و استوار بر این باور است که با برخی مماشات می‌شود:«بله، بابرخی سست برخورد می‌شود. آقای x که تحصیل کرده و مؤدب است، به خاطر یک کار جزیی بسادگی محروم می‌شود اما آقای y بدترین رفتارها را با جامعه داوری می‌کند و هیچ کس جرات برخورد با او را ندارد. این بار برخورد نکنند، مطمئناً ما تصمیم تازه‌ای می‌گیریم.» حرفهای اصفهانیان را شنیدید. اصفهانیان نگران آینده فوتبال است و پرده از یک اتفاق بزرگ برمی دارد، اگر با خاطیان به طور جدی برخورد نشود. آیا هشدار او جدی گرفته خواهد شد؟!

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
لطفا لینک اظهار نظر کارشناس داوری رو قرار بدین که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید اونهم بصورت اظهر من الشمس!! هستش. اگه منبع این اظهارنظر خودتون هستید که جای بحثی باقی نمیمونه ولی اگه کارشناسان داوری گفتن گل اول پرسپولیس آفساید هستش لطفا لینکش رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
توپ اصلا به سید جلال برخورد نداشته اونوقت آفساید؟! از طرفی اون کور کردن دید دروازه بان هم به قول دوستان تو حلقم! تو فوتبال ما بعد از اون حرکتی که در بازیهای ملی انجام شد و کلی بحث که گل آفساید بوده یا نبوده، با تحقیقات گسترده متوجه شدن که کور کردن دید دروازه بان هم جزو قوانین آفساید هستش که تقریبا اکثر جامعه داوری ما از این موضوع بی اطلاع بودن و تا حالا سابقه نداشته تو لیگ ایران اینگونه آفسایدها گرفته بشه. حالا گزارشگر که ماشا... همه کارشناس خبره داوری هستن از کور شدن دید دروازه بان حرف میزنن!! جالب اینه که سید جلال از عقب به سمت توپ حرکت کرد و در ابتدا اصلا تو مسیر توپ نبود که بخواد دید دروازه بان رو کور کنه و از طرف دیگه اصلا توپ به بدنش برخوردی نداشت و با برخورد به بازیکن داماش وارد گل شد، اونوقت آفساید اونهم از نوع اظهر من الشمس!!
پ.ن: من بازهم میگم اینها نظر شخصی من هستش و من هم مثل بقیه دوستان کارشناس داوری نیستم. بالطبع منتظر نظر کارشناسان داوری در رابطه با گل اول پرسپولیس و کارت زرد دوم محمد مختاری در دقیقه 30 میمونیم تا ببینیم کارشناسان داوری چی میگن. از دوستانی هم که اینقدر قاطع میگن گل آفساید بوده خواهش میکنم لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم.

کور کردن دید دروازبان فدای سرت
جلال حسینی بازیکن حریفو کشت بد شما میگی افساید نبود

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کور کردن دید دروازبان فدای سرت
جلال حسینی بازیکن حریفو کشت بد شما میگی افساید نبود

دوست عزیز من گفتم شما لینک نظر یک کارشناس داوری رو بیار که گل آفساید بوده تا ما هم استفاده کنیم. از طرفی من توی پست قبلیم یعنی پست شماره 500 همین تاپیک لینک صحبتهای رفعتی از کارشناسان داوری رو گذاشتم که گفته گل پرسپولیس سالم بوده و البته گفته داور خطای هند بازیکن داماش یعنی محمد مختاری تک اخطاره رو در دقیقه 30 به اشتباه نگرفته.
حالا شما لینک نظر یک کارشناس داوری رو بذارید که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید بوده.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز من گفتم شما لینک نظر یک کارشناس داوری رو بیار که گل آفساید بوده تا ما هم استفاده کنیم. از طرفی من توی پست قبلیم یعنی پست شماره 500 همین تاپیک لینک صحبتهای رفعتی از کارشناسان داوری رو گذاشتم که گفته گل پرسپولیس سالم بوده و البته گفته داور خطای هند بازیکن داماش یعنی محمد مختاری تک اخطاره رو در دقیقه 30 به اشتباه نگرفته.
حالا شما لینک نظر یک کارشناس داوری رو بذارید که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید بوده.

حالا اینا زیاد مهم نیست دایی باید اخراج میشد و بازی بعدی هم محروم که نشد! اینا تاثیر داره در بازی.
کسی جرات نداره دایی رو اخراج کنه. باید به حال این فوتبال گریه کرد. فقط هم بلده تهمت بزنه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اعتراض خانواده داوری ایران به رفتار سرمربی پرسپولیس/ هیس؛داورهای فوتبال ایران فریاد نمی‌زنند!

گروه ورزش - مهدیه دریابیگی :«برو بشين سرجات، حرف نزن بابا!» اين جمله علي دايي كنار زمين به حسن اكرمي، داور چهارم بازي پرسپوليس – داماش همه را شوكه كرد. همه منتظر بودند تا اكرمي بازي را قطع كرده و شاهين حاج‌بابايي داور وسط را در جريان ماجرا قرار دهد. اما سكوت اكرمي به واكنش دايي از حرفي كه سرمربي پرسپوليس به زبان آورد بيشتر باعث تعجب همه شد!

روز جمعه با رفتارهاي علي دايي كنار زمين و اعتراض‌هاي مكرر اين مربي به داور و كمك‌هايش به ياد جمله چند روز پيش رويانيان افتاديم كه گفته بود: «ما فقط با يك داور خاص مشكل داريم و به داوران ديگر ليگ برتر احترام مي‌گذاريم.»

البته شايد كسي پيگير بازي‌هاي تداركاتي و اتفاقاتي كه در آن بازي‌ها مي‌افتد نباشد اما در همان روزهايي كه آقاي مديرعامل ادعا كرد فقط مشكل پرسپوليس با يك داور خاص است،‌ در بازي تداركاتي پرسپوليس – ذوب‌آهن، محسن بنگر برخورد زشتي با داور آن بازي داشت و حتي در بازي هم جنجال بر سر داوري رخ داد اما چون آن بازي دور از چشم فوتبالدوستان برگزار شد و پخش مستقيم نبود كسي ماجرا را جدي نگرفت و از رويانيان نپرسيد مگر نگفتيد با يك داور خاص مشكل داريد؟!

اما در بازي پرسپوليس – داماش واكنش علي دايي به داور چهارم و اعتراض‌هايش به تصميمات داور خود گواه همه چيز بود و جالب اينكه در كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي علي دايي اين جمله را به زبان آورد: «اگر من اعتراض نكنم، چه كسي اعتراض كند؟!»

سرمربي پرسپوليس با بيان اين جمله شايد پاسخ تمام ناگفته‌هاي اين چند وقت اخير را داد و مشخص شد كه مشكل با داور خاصي نيست بلكه از اين پس شاهد جنجال بر سر داوري خواهيم بود و اسم و شخص براي باشگاه‌ها فرقي نمي‌كند. اما به راستي اين هجمه عليه داوري تا كي ادامه خواهد داشت و تا كجا پيش مي‌رود؟ چه ارگان و مسوولي خودش را موظف به رسيدگي به چنين رفتارها و جنجالي مي‌داند؟

البته مسوولان كميته انضباطي باز هم مثل گذشته پاسخگوي تماس‌هاي مكرر ما نبودند و ترجيح دادند موبايلشان را جواب ندهند هرچند كه اگر شايد تيم ديگري و با مربي ديگري چنين رفتاري را با داور انجام مي‌داد روي خروجي چند خبرگزاري مصاحبه اين مسوولان را مي‌ديديم كه از شدت برخورد با خاطي حرف مي‌زدند اما در چنين شرايطي طبق گذشته مسوولان كميته انضباطي سياست سكوت را اختيار كردند كه دليلش براي هيچ‌كس قابل فهم نيست! به همين خاطر به سراغ فريدون اصفهانيان رييس كميته داوران رفتيم.

شخصي كه طي يك ماه اخير فشار زيادي را توسط تيم‌ها تحمل كرده است، اما اقدام محكمي هنوز از سوي اين مقام مسوول نيز ديده نشده.

اصفهانيان: بايد دايي را محروم كنند

چرا اقدامي براي رفع اين هجمه‌اي كه عليه داوري به پا شده نمي‌كنيد؟ وقتي اين سؤال را پيش روي رييس كميته داوران مي‌گذاريم،‌ در پاسخ مي‌گويد: «من نمي‌دانم چرا كميته انضباطي اقدامي نكرده و خاطيان را محروم نمي‌كند. بايد مسوولان اين كميته رسيدگي كنند. حالا همه عليه داوران صحبت مي‌كنند.» آيا حسن اكرمي نبايد خودش در قبال توهيني كه شده بود اقدامي مي‌كرد؟ اصفهانيان در پاسخ مي‌گويد: «به اين مسأله رسيدگي مي‌شود. اما از افرادي مثل علي دايي كه جامعه از آنها انتظار دارند چنين برخوردي بعيد است. ايشان نبايد تا اين حد خودش را كوچك كند و چنين رفتاري از ايشان سر بزند.»

اما پيش از اين هم دايي اتهاماتي به داوري زده كه موجب جنجال عليه داوري شده است! اصفهانيان در مورد اين مسأله هم اينطور توضيح مي‌دهد: «نمي‌دانم چرا گزارش‌هاي ما را بررسي نمي‌كنند و 10 ميليون جريمه‌شان مي‌كنند. مي‌خواهم بگويم 10 ميليون جريمه پول چاي اين‌ آقايان هم نيست و به جايي برنمي‌خورد.»

غير از كميته انضباطي فكر نمي‌كنيد خودتان هم براي رفع اين هجمه‌اي كه عليه داوري است بايد اقدامي بكنيد؟ رييس كميته داوران در پاسخ مي‌گويد: «بايد با آقاي كفاشيان جلسه بگذاريم. بايد برخورد شود. چطور وقتي آقاي x صحبت مي‌كند هيچ‌كس واكنشي نشان نمي‌دهد اما با آقاي y كه مربي آرامي است برخورد مي‌شود؟ بايد يك جور برخورد كنند. علي دايي به داور ما اتهام زده است. اگر ثابت كرده بيايد با ادله مسأله را براي همگان روشن كند تا با داور خاطي برخورد شود اما وقتي ثابت نكرده چرا دايي محروم نمي‌شود؟ بايد هرچه زودتر جلسه‌اي بگذارند و برنامه‌ريزي شود تا برخورد كنند يا هيأت رييسه فدراسيون اعمال قانون كند.»

چرا طبق قانون حسن اكرمي در آن صحنه با دايي برخورد نكرد؟ رييس كميته داوران كه از اين مسأله به شدت ناراحت است در پاسخ مي‌گويد: «بايد با‌ آقاي اكرمي هم نشستي داشته باشم. ايشان بايد برخورد مي‌كردند. حتي احتمال محروميت اكرمي به خاطر اين سهل‌انگاري هست.»

خسروي: چرا با دايي برخورد نمي‌كنند؟

علي خسروي به عنوان يكي از كارشناسان داوري و همچنين عضو كانون داوران از شرايطي كه براي جامعه داوري پيش آمده و توهين مكرر سرمربي پرسپوليس به اين جامعه ناراحت است و اين ناراحتي را اينطور عنوان مي‌كند: «فقط شخصي دايي نيست، متأسفانه همه اعتراض مي‌كنند. نمي‌دانم چرا داوران كوتاه مي‌آيند. در دوره آموزش به آنها چه چيزي مي‌گويند؟ چه ياد مي‌دهند؟ چرا در بازي تراكتورسازي محمد نصرتي به حق‌وردي مي‌گويد برو بابا و اين داور برخوردي نمي‌كند. چرا اكرمي وقتي دايي به او بي‌احترامي مي‌كند بازي را قطع نكرده و از شاهين حاج‌بابايي نمي‌خواهد او را به سكوها بفرستد؟!»

خسروي در ادامه با گله از داوران مي‌گويد: «اشكال كار اين است كه داوران سختگيري نمي‌كنند و از خط‌كش و مترهايي كه قانون دراختيار آنها قرار داده استفاده نمي‌كنند. از طرفي هم كميته انضباطي دست روي دست گذاشته با خاطيان برخورد نمي‌كند.» اين كارشناس داوري در پايان مي‌گويد: «چرا با دايي برخورد نمي‌كنند. زماني كه داور بودم يازده مربي را اخراج كردم. بعد آقايان گفتند فتيله را پايين بكش و ديگر اخراج نكن!»

سيار: دايي جايگاه خود را لگدمال مي‌كند

«من با دايي همسو هستم.» اين جمله‌اي بود كه سيار در مورد حرف‌هاي دايي و اتهاماتش به داور مسابقه پرسپوليس – سپاهان به زبان آورد. اما اين بار نظر اين كارشناس داوري در مورد رفتارهاي دايي چيست؟ سيار در اين ارتباط مي‌گويد: « دايي به لحاظ تحصيلات و شخصيت ورزشي جايگاه بالايي دارد اما متأسفانه دارد اين جايگاه را لگدمال مي‌كند. حتماً بايد با او صحبت كنم. هرچند كه در مورد رفتارش با داور چهارم بازي پرسپوليس – داماش بايد بگويم اكرمي ضعيف عمل كرد. اگر داور چهارم رفتار دايي را توهين‌آميز قلمداد كرده بايد بازي را قطع مي‌كرد و از داور مي‌خواست دايي را به سكوها بفرستد.»

اگر دايي قبول نمي‌كرد در نهايت چه مي‌شد؟ سيار در پاسخ به اين سؤال هم مي‌گويد: «طبق قانون داور بايد توپ را در دست بگيرد. كاپيتان پرسپوليس را صدا زده و بگويد يك دقيقه فرصت داري سرمربي را متقاعد كني روي سكوها برود، در غير اين صورت بازي را تعطيل مي‌كنم. فكر مي‌كنم در آن صحنه اكرمي ضعيف عمل كرده است.»

ناظر بازي: اكرمي بايد مي‌خواست دايي اخراج شود

شاهدان بازي پرسپوليس - داماش تا حدود زيادي هادي دزفولي ناظر بازي را مقصر مي‌دانند كه به جاي برخورد با دايي سعي در آرام كردن اين مربي داشته است. اما دزفولي كه زماني داور بوده با رد انتقادات اين جمله را به زبان مي‌آورد: «من ناظر بازي بودم، نه ناظر داوري. وظيفه من آرام كردن جو است هرچند كه در آن صحنه اكرمي بايد بازي را قطع كرده و از داور مي‌خواست كه دايي را اخراج كند.» چه گزارشي در مورد رفتار دايي داشته‌ايد؟ دزفولي در پاسخ مي‌گويد: «گزارش كردم دايي به داور چهارم گفت: برو بشين سر جات.»

مقصر اصلي چه كسي است؟

مقصر اصلي جوي كه عليه داوران راه افتاده است به راستي چه كسي است؟ در وهله اول تمام فوتبالي‌ها حرف‌ها،‌ رفتار و جنجال‌هايي كه دايي عليه اين جامعه راه انداخته را مقصر اصلي مي‌دانند. اما منهاي رفتارهاي بحث‌برانگيز سرمربي پرسپوليس، مقصر اصلي اين هجمه بزرگ بدون شك خود داوران هستند.

وقتي به اظهار نظر كارشناسان توجه مي‌كني همه اتفاق نظر بر اين دارند كه حسن اكرمي داور چهارم بايد بازي را قطع مي‌كرد و از داور مسابقه مي‌خواست كه داور دايي را از بازي اخراج كند. قاطعيت نداشتن داوران و همچنين كميته داوران اين روزها بلاي جان اين جامعه شده است تا جايي كه جامعه فوتبالي بر اين باورند كه طي هفته‌هاي آينده و زماني كه هر يك امتياز حكم مرگ و زندگي را براي تيم‌ها پيدا مي‌كنند، جو عليه داوري بيش از پيش ملتهب مي‌شود و اگر اين جامعه خودشان امروز به فرياد خودشان نرسند شايد به زودي شاهد كتك‌خوردن داوران در وسط زمين هم باشيم.

اتفاقي كه طي سال‌هاي گذشته براي سعيد شمس در ليگ يك افتاد. اگر اين سكوت از سوي جامعه داوري در قبال بعضي از تيم‌ها و مربيان همچنان ادامه داشته باشد نبايد انتظاري از مسوولان بالادست هم داشت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حالا اینا زیاد مهم نیست دایی باید اخراج میشد و بازی بعدی هم محروم که نشد! اینا تاثیر داره در بازی.
کسی جرات نداره دایی رو اخراج کنه. باید به حال این فوتبال گریه کرد. فقط هم بلده تهمت بزنه.

قابل توجه شما و دیگر دوستانی که مکررا میگفتن کی قدرت و جرات محروم کردن دایی رو داره و دایی عمرا محروم بشه:
www.ghatreh.com/news/nn16179194/علی-دایی-جلسه-محروم-کسر-امتیاز-پرسپولیس
و البته قانون جدید کسر امتیاز: اهانت به تیم حریف!
نکته جالب اینه که توی اکثر بازیها اگه نگیم همشون به بعضی بازیکنها و تیم حریف اهانت میشه ولی بالاخره باید یک امتیاز از پرسپولیس و بقیه تیمها کسر میشد بخاطر همین وقتی دیدن تماشاگران فحش ناموسی به داور نمیدن، قانون جدید اهانت به تیم حریف رو مبنای کسر امتیاز قرار دادن.
پ.ن: در رابطه با حکم دایی حرفی نیست و امیدوارم برای تمام مربیان ایران همینجور احکامی در صورت تخلف مشابه درنظر گرفته بشه.
و در رابطه با کسر امتیاز هم بالاخره و خواه ناخواه این امتیاز کسر میشد پس فرقی نداشت چه زمانی این اتفاق بیفته. فقط امیدوارم این قانون جدید اهانت به تیم حریف در کنار قانون اهانت به داور برای همه تیمها درنظر گرفته بشه و ازطرفی باعث فرهنگ سازی در تماشاگران بشه تا به بازیکنان و تیم حریف احترام بذارند.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خب... امیدوارم دوستانی که این روزها فریاد عدالت خواهیشون گوش فلک رو کر کرده بود دیگه آرام بگیرن... بعد از جو ملموس جبهه گیری داروها علیه پرسپولیس بخاطر همکار احتمالا مجرمشون، حالا کمیته انضباطی هم استقلال رای خودش رو نشون داد... باشه، قانونه و تمکین باید کرد و اعتراض از مجاری قانونی... فقط لطفا دیگه مظلوم نمایی نکنید که خیلی زشت خواهد بود...

البته عذرخواهی بابت صدور احکام قطعی مبنی بر ترس از دایی و عمرا محکوم شدنش هم بد نیست...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فریاد عدالت خواهی ؟! از یه مدیر این طرز جبهه گیری بعیده ولو طرفدار تیم خاصی هم باشه
نظر شما در مورد بی ادبی های دایی علیه داورها چیه ؟ به نظر شما محروم شدن ایشون جز بالایایی طبیعی محسوب میشه ! ایشون هر کی که هست باشه باید به هر داوری احترام بزاره ولو داور چهارم ! ایشون دوست داره شخصیت همه رو لقد مال کنه تاسف آوره که هنوز افرادی هستن که از طرز برخورد ایشون حمایت میکنن !

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب... امیدوارم دوستانی که این روزها فریاد عدالت خواهیشون گوش فلک رو کر کرده بود دیگه آرام بگیرن... بعد از جو ملموس جبهه گیری داروها علیه پرسپولیس بخاطر همکار احتمالا مجرمشون، حالا کمیته انضباطی هم استقلال رای خودش رو نشون داد... باشه، قانونه و تمکین باید کرد و اعتراض از مجاری قانونی... فقط لطفا دیگه مظلوم نمایی نکنید که خیلی زشت خواهد بود...

البته عذرخواهی بابت صدور احکام قطعی مبنی بر ترس از دایی و عمرا محکوم شدنش هم بد نیست...

اظهار نظر احساسی بود ! قانون رو رعایت نکردید جریمه کردن این حرفا توش نیست به خدا !

همکار مجرم کدومه ؟ مجرم سرمربی پرسپولیسه که تهمت میزنه و نمیتونه ثابت کنه بعد به خاطر پول از پارو بالا رفته هیچ کس جرات برخورد قانونی نداره !

انگار قانون فقط برا ماس !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه پست زدم که پاک کردم چون کمی هم از لحن برخی مصاحبه های خنده دار شیرینی و عباسی!! ناراحت بودم و کمی تند رفتم!

فقط اینو بگم...

جمله من با این مضمون دایی عمرا محروم بشه مربوط به پست طولانی صفحه قبل و مربوط به فساد در فوتبال بود و ربطی به محرومیت از یکی دو بازی نداشت.و در اون فتح الله زاده رو هم مثال زده بودم! پس این از این!

جمله من در مورد ترس از دایی همچنان به قوت خودش باقیه چون داور و داور چهارم ترسیدن که دایی رو اخراج کنن! ربطی به محرومیت کمیته انظباطی نداره! مایلی کهن رو هم ترسیدن اخراج کنن وگرنه اون هم باید اخراح میشد در حین بازی!

در مورد بازی آینده پرسپولیس با راه آهن هم حرفایی دارم که میذارم اگه اتفاقی افتاد به موقعش!! امیداورم آقای زنجانی حامی مالی پرسپولیس کمی با شرف باشه! و من اشتباه کنم.

در مورد کسر امتیاز از پرسپولیس ...زودتر باید این اتفاق می افتاد و به خاطر بازی های اول فصل! کمیته انضباطی فقط رایی رو داد که در اون تاخیر کرده بود! همین!

دو امتیاز به ناحق به پرسپولیس دو فصل پیش بازگردونده شد که هنوز جای علامت سوال باقیه! اونم بازی که به خاطر فحاشی شدید به ناموس داور مسابقه ..مسابقه متوقف شده بود و داورش هم از داوری خداحافظی کرد! 2امتیاز باید از پرسپولیس کم میشد!

در واقع هنوز عدالت رعایت نشده که دوستان دم از رعایت عدالت میزنن! فقط در اجرای عدالت دیرکردی صورت گرفته بود که فعلا انجام شد. مسلما عذرخواهی هم در کار نخواهد بود. قلعه نویی بدون گزارش داور محروم میشه و علی دایی با گزارش داور! عدالت کمیته انضباطی اینه!

در اولین بازی لیگ یعنی بازی گسترش فولاد و استقلال ...بدترین توهین ها و الفاظ به قلعه نویی و استقلال داده شد! و هیچ امتیازی کسر نشد! در واقع اولین قربانی این قضیه استقلال بود نه هیج تیم دیگه ای!

اولین هوادارانی که فریاد قلعه نویی سردسته مافیا یا همچین چیزی رو سر دادن هوادارای پرسپولیس بودن و بس! این رو دیگه کسی نمیتونه منکر بشه و من با گوشای خودم در بازی پرسپولیس شنیده بودم! ظاهرا اون موقع هم لیدر های پرسپولیس خط گرفته بودن !! جالبه که آقای دایی کوچکترین تلاشی برای ساکت کردن هوادارا در اون بازی انجام نداد! برعکس قلعه نویی! بعضیا یادشون میره که اول به سوزن به خودشون بزنن و بعد یه جوالدوز به دیگران! ظاهرا شعار پرسپولیسا علیه قلعه نویی خودجوش بوده ولی شعار ها علیه دایی خطی بوده!!

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

لطفا همه پست من رو بخونید و بعد حمله کنید. من گفتم قانونه و باید بهش تمکین کرد. این یعنی اتفاق افتاده رو درست میدونم. ضمنا گفتم اعتراض هم باید از مجاری قانونی باشه که اینهم حق کسیه که محکوم شده. پس لطفا فقط اون قسمتهایی رو که مد نظرتونه مطرح نکنید برای اثبات حرفی که میزنید. حرکت دایی جریمه داشت. حرفی توش نیست. من بیرون بودم و بازی رو ندیدم. اگر فحاشی هم شده باشه باید جریمه صورت بگیره. شما بحثهای فرعی رو مطرح میکنید و برای یک اصل نتیجه میگیرید. اینطوری نمیشه به تفاهم رسید. البته اگر اراده و نیتی برای به نفاهم رسیدن وجود داشته باشه...

پ ن : مورد قهرمانی رو هم میذاریم برای وقتی که همه چیز روشن شد. فعلا که تهمت کذایی دایی چندان بی بنیان در نیومده...

پاینده باشید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه زمانی دایی تو فوتبال آقایی میکرد خیلی ها هم دوستش داشتن یکی مثل خودم ولی الان فوتبال رو با لات بازی عوضی گرفته نمونه اش طرز لباس پوشیدنش با اون یقه تا سینه بازش ! کدوم یک از مربیهای سرشناس دنیا اینجوری لات بازی در میارن ؟ کدوم یکی این همه حاشه دارن ؟ کدوم یکی به داور توهین میکنن ؟ هیچ کدوم
به نظرم یه جلسه محرومیت براش کمه این کارها رو تو لیگ کشورهای عربی میکرد حداقل 3 جلسه محروم میشد ! هنوز طرز حرف زدنش با کرانچار رو از یاد نبردیم ! بی ادبی با داور هم بهش اضافه شد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در مورد داوری گفتن بله من اون مسابقه رو یادم میاد اون یه اشتباه داوری تابلو داشت . که اتفاقن تماشاگر ها رو از بازی بعد محروم کردن . اون سال امتیاز کم نمیکردن . چرا به ناحق . ناحق این بود که فقط از ما امتیاز کم میکردن اما از تیم شما نه . ایشون یه جوری پست میذاره که انگار هواداراشون پاکترین هوادارای روی زمینن .

به هر حال ما هم یادمون نرفته پارسال چه جوری با چه ناداوری هایی تونستید ... نتونستید بهتون دادن جام رو . حالا امسال از این خبرا نیست . یه مقدار بد عادت کردن هوادارای استقلال رو .

به هر حال باز یعضی از استقلالی ها ی عزیز تو این تایپیک ها آدمای منصفین ولی در مورد ال کاپیتانو اینجوری نیست . مهم نیست . ولی خیلی خندیدم .:))

اگر پارسال داور بازی با گهر رو به نفع پرسپولیس نمی گرفت که الان رده 12 پرسپولیس که تبدیل میشد به 16 !!!
جام رو فقط به استقلال دادن یا اینکه اون 7 دقیقه معروف جام رو به پرسپولیس داد ؟؟

من از وقتی یادم هست پرسپولیسی ها در مورد قهرمانی همه تیم ها صحبت می کردن چه وقتی سپاهان بود و چه حالا که استقلال هست !!

همین امسال حداقل 5 امتیاز به خاطر داوری از ما کم شده ولی ما مثل پرسپولیس تو بوق کرناش نمی کنیم چون عادت نداریم ناکامی هامون رو با داوری توجیه کنیم !

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یه سوالی ذهن منو شدیدا مشغول کرده چی جوریاس همه یییهووو به صورت خود جوش عدالت محور شدنو میخوان ناپاکی های فوتبالو پاک کنن ؟
نکنه میخوان ذهن ها به این طرف سوق داده بشه اونطرف یه کارایی صورت بدن ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عجيب اما اتفاقي:تركي باز هم با استقلال – فولاد بر مي گردد! - Goal.com

سايت گل – محسن تركي به خاطر اخلاق خاصش و حمايت از قشر داوري آن هم به شكلي منحصر به فرد در بين داوران فوتبال ايران به چهره اي ويژه تبديل شده و اخبار مربوط به او زير ذره بين علاقه مندان فوتبال است.

محسن تركي امروز از سوي كميته داوران براي قضاوت ديدار استقلال – فولاد خورزستان انتخاب شده تا ياد يك تقارن تاريخي بيافتيم.تركي در حالي براي قضاوت در اين بازي انتخاب شده كه بعد از ديدار سپاهان – پرسپوليس و انتقاداتي كه به محسن قهرماني داور پر اشتباه همشهري اش وارد شد در حمايت از او قهر كرد و سه هفته بيرون نشست .

تركي در حالي اين هفته به ميادين برمي گردد كه فصل قبل بعد از اتفاقات ديدار راه آهن – استقلال هم با نامه اي اعتراضي قهر كرده و چند هفته قضاوت نكرده بود تا اينكه از بازي ماقبل پاياني ليگ فولاد – استقلال به ميادين برگشت و در آن بازي هم يك پنالتي عجيب و فوق العاده مشكوك به نفع آبي ها اعلام كرد تا در نهايت استقلال برنده آن بازي و قهرمان شود.
تركي در حالي دوباره قضاوت ديدار استقلال – فولاد را بر عهده دارد كه چند هفته ابتدايي فصل را هم به خاطر حضور نيافتن در تست هاي داوري از دست داد و با احتساب سه هفته اخير در نيمي از بازي هاي نيم فصل اول بيرون بوده است.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اگر پارسال داور بازی با گهر رو به نفع پرسپولیس نمی گرفت که الان رده 12 پرسپولیس که تبدیل میشد به 16 !!!
جام رو فقط به استقلال دادن یا اینکه اون 7 دقیقه معروف جام رو به پرسپولیس داد ؟؟

من از وقتی یادم هست پرسپولیسی ها در مورد قهرمانی همه تیم ها صحبت می کردن چه وقتی سپاهان بود و چه حالا که استقلال هست !!

همین امسال حداقل 5 امتیاز به خاطر داوری از ما کم شده ولی ما مثل پرسپولیس تو بوق کرناش نمی کنیم چون عادت نداریم ناکامی هامون رو با داوری توجیه کنیم !

مثل اینکه این تاپیک جایگزین تاپیک کل کل شده و دوستان خیلی راحت و یکطرفه پست میذارن!!
وقتی یک بازی وقت اضافه داره نباید اون رو بگیرن چون ممکنه تو وقتهای اضافه گلی رد و بدل بشه! از طرفی اگه بازیهای قبلش امثال ترکی پنالتی اظهر من الشمس! برای پرسپولیس میگرفتن دیگه نیازی به بردن در بازی آخر نبود و با خیال راحت اون بازی رو میباختیم و قهرمان میشدیم! تازه جالبه اگه اون 6 امتیاز کسر نشده بود که 2 هفته جلوتر پرسپولیس قهرمان شده بود. در رابطه با بازی گهر یک گل مشابه همون برای سایپا گرفته نشد ولی کی یادشه! اون گل هم که گفتن هند نوروزی بوده و توی تصویر آهسته دیده شد اگه قبول نمیشد بازی مساوی میشد و البته باید به این دوستان نکته بین تبریک گفت و با توجه به تفسیر سراسر منطقی شما در رابطه با رتبه 16 باید گفت اگه ترکی اون پنالتی رو نمیگرفت و با توجه به باخت در بازی آخر استقلال دوم میشد پس شما که بیشتر سود کردین!!
در رابطه با حداقل 5 امنیازی هم که تا اینجای فصل با اشتباهات داوری از دست دادین یک توضیح بدین هم ممنون میشم. البته یکیش بازی در برابر ذوب آهن هستش که کارشناسان داوری منجمله کارشناس داوری 90 گفتن یک پنالتی برای استقلال و یک پنالتی برای ذوب آهن گرفته نشد(خطای تیموریان). لطفا بقیه موارد اشتباهات داوری به ضررتون رو با لینک از نظر کارشناسان داوری بذارید تا ماهم بدونیم چجوری تا اینجا حداقل 5 امتیاز به ضررتون بوده. در رابطه با توجیه کردن ناکامیها با داوری که بهش عادت ندارین حق با شماست. فقط نمیدونم چرا یک زمان بعد از هر بازی حرف از دستهای پشت پرده بود ولی حالا فوتبال پاکه پاک شده!
پ.ن: بعضی وقتها سکوت کنی و جواب ندی، دوستان فکر میکنن جوابی وجود نداره! اگه قرار بر کل کل هست که تاپیک کل کل باز شه تا راحت بتونیم جواب پستهای منطقی دوستان رو بدیم و اگه نه پس اینجور پستها چی هستن؟!
راستی انتخاب جالب ترکی برای بازی فولاد و استقلال با توجه به اون پنالتی که فصل قبل گرفت اونم در برابر فولاد واقعا جالبه!
تازه حکم لوسیانو پریرا که موثرترین بازیکن فولاد هست، سریعا اعلام شده تا بازی بعدی فولاد محروم باشه ولی حکم دایی و مایلی کهن با 3 هفته تاخیر اعلام شده!

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مثل اینکه این تاپیک جایگزین تاپیک کل کل شده و دوستان خیلی راحت و یکطرفه پست میذارن!!
وقتی یک بازی وقت اضافه داره نباید اون رو بگیرن چون ممکنه تو وقتهای اضافه گلی رد و بدل بشه! از طرفی اگه بازیهای قبلش امثال ترکی پنالتی اظهر من الشمس! برای پرسپولیس میگرفتن دیگه نیازی به بردن در بازی آخر نبود و با خیال راحت اون بازی رو میباختیم و قهرمان میشدیم! تازه جالبه اگه اون 6 امتیاز کسر نشده بود که 2 هفته جلوتر پرسپولیس قهرمان شده بود. در رابطه با بازی گهر یک گل مشابه همون برای سایپا گرفته نشد ولی کی یادشه! اون گل هم که گفتن هند نوروزی بوده و توی تصویر آهسته دیده شد اگه قبول نمیشد بازی مساوی میشد و البته باید به این دوستان نکته بین تبریک گفت و با توجه به تفسیر سراسر منطقی شما در رابطه با رتبه 16! باید گفت اگه ترکی اون پنالتی رو ممیگرفت و با توجه به باخت در بازی آخر استقلال دوم میشد پس شما که بیشتر سود کردین!!
در رابطه با حداقل 5 امنیازی هم که تا اینجای فصل با اشتباهات داوری از دست دادین یک توضیح بدین هم ممنون میشم. البته یکیش بازی در برابر ذوب آهن هستش که کارشناسان داوری منجمله کارشناس داوری 90 گفتن یک پنالتی برای استقلال و یک پنالتی برای ذوب آهن گرفته نشد(خطای تیموریان). لطفا بقیه موارد اشتباهات داوری به ضررتون رو با لینک از نظر کارشناسان داوری بذارید تا ماهم بدونیم چجوری تا اینجا حداقل 5 امتیاز به ضررتون بوده. در رابطه با توجیه کردن ناکامیها با داوری که بهش عادت ندارین حق با شماست. فقط نمیدونم چرا یک زمان بعد از هر بازی حرف از دستهای پشت پرده بود ولی حالا فوتبال پاکه پاک شده!
پ.ن: بعضی وقتها سکوت کنی و جواب ندی، دوستان فکر میکنن جوابی وجود نداره! اگه قرار بر کل کل هست که تاپیک کل کل باز شه تا راحت بتونیم جواب پستهای منطقی دوستان رو بدیم و اگه نه پس اینجور پستها چی هستن؟!
راستی انتخاب جالب ترکی برای بازی فولاد و استقلال با توجه به اون پنالتی که فصل قبل گرفت اونم در برابر فولاد واقعا جالبه!
تازه حکم لوسیانو پریرا که موثرترین بازیکن فولاد هست، سریعا اعلام شده تا بازی بعدی فولاد محروم باشه ولی حکم دایی و مایلی کهن با 3 هفته تاخیر اعلام شده!

اول اون حرف من کل کل نبود دوستمون گفتند که پارسال داوری ها به نفع استقلال می گرفتند و جام رو دادن به استقلال !! فقط خواستم خاطر نشان کنم که اگر طرز فکرتون اینطور هست پس اول یک سوزن به خودتون بزنید بعد یک جوالدوز به دیگران !!!

بحث ما در مورد پرسپولیس و استقلال هست وگرنه کی یادش هست که برای تیم های فجر سپاسی ، نفت تهران و ...... داوری به ضررشون گرفته !! ولی برای یک اشتباه که به ضرر پرسپولیس گرفته شد همه عالم باید تاوان بدهند . کم مونده بود تو صفحه یاهو هم اطلاع رسانی کنند !!!

در مورد باخت استقلال در هفته آخر اگه شما یادتون باشه !! استقلال یک بازی زودتر قهرمانیش مسجل شده بود ! و به 3 یا 4 بازیکنانش استراحت داده بود و بقیه بازیکن ها هم درست بازی نمی کردند!! واقعا شما خیال می کنید که اگه استقلال به 3 امتیاز بازی احتیاج داشت اونطور بازی می کرد !!

اگر اگر اگر ....................
شما بازی های استقلال اهواز ، سپاهان و همینطور ذوب آهن رو می تونید نگاه کنید و ببینید به ضرر استقلال سوت زدند یا نه !!

اگه شما به برنامه نود و کارشناسان داوری اطمینان دارید !! همان داوران گفتند که در بازی های دربی استقلال و پرسپولیس پنالتی های که طرفداران پرسپولیس می گفتند 100 % پنالتی بوده اصلا پنالتی نبوده !!!

در مورد داوری ذوب آهن هم کارشناسان داوری بودند که گفتند 2 تا پنالتی برای استقلال نگرفته اند !!

و ببخشید اگه شما دوست داری کل کل کنی !! ولی من دوست ندارم در این تاپیک کل کل کنم . حرف های من هم در مورد داوری بود حالا شما دوست داری کل کل برداشت کن !!

و در مورد توجیهات هم من منظورم طرفداران بود که اگه شما در همین فروم صفحات کل کل و تاپیک خودتون رو مرور کنید پی می برید که همیشه رو این پافشاری داشتید که مافیا فقط مربوط میشه به سپاهان ، ساکت و قلعه نویی و .... ولی خودتون مبرا از این مافیا هستید که با گفته پیشکسوت های خودتون منافات داره .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
i
اول اون حرف من کل کل نبود دوستمون گفتند که پارسال داوری ها به نفع استقلال می گرفتند و جام رو دادن به استقلال !! فقط خواستم خاطر نشان کنم که اگر طرز فکرتون اینطور هست پس اول یک سوزن به خودتون بزنید بعد یک جوالدوز به دیگران !!!

بحث ما در مورد پرسپولیس و استقلال هست وگرنه کی یادش هست که برای تیم های فجر سپاسی ، نفت تهران و ...... داوری به ضررشون گرفته !! ولی برای یک اشتباه که به ضرر پرسپولیس گرفته شد همه عالم باید تاوان بدهند . کم مونده بود تو صفحه یاهو هم اطلاع رسانی کنند !!!

در مورد باخت استقلال در هفته آخر اگه شما یادتون باشه !! استقلال یک بازی زودتر قهرمانیش مسجل شده بود ! و به 3 یا 4 بازیکنانش استراحت داده بود و بقیه بازیکن ها هم درست بازی نمی کردند!! واقعا شما خیال می کنید که اگه استقلال به 3 امتیاز بازی احتیاج داشت اونطور بازی می کرد !!

اگر اگر اگر ....................
شما بازی های استقلال اهواز ، سپاهان و همینطور ذوب آهن رو می تونید نگاه کنید و ببینید به ضرر استقلال سوت زدند یا نه !!

اگه شما به برنامه نود و کارشناسان داوری اطمینان دارید !! همان داوران گفتند که در بازی های دربی استقلال و پرسپولیس پنالتی های که طرفداران پرسپولیس می گفتند 100 % پنالتی بوده اصلا پنالتی نبوده !!!

در مورد داوری ذوب آهن هم کارشناسان داوری بودند که گفتند 2 تا پنالتی برای استقلال نگرفته اند !!

و ببخشید اگه شما دوست داری کل کل کنی !! ولی من دوست ندارم در این تاپیک کل کل کنم . حرف های من هم در مورد داوری بود حالا شما دوست داری کل کل برداشت کن !!

و در مورد توجیهات هم من منظورم طرفداران بود که اگه شما در همین فروم صفحات کل کل و تاپیک خودتون رو مرور کنید پی می برید که همیشه رو این پافشاری داشتید که مافیا فقط مربوط میشه به سپاهان ، ساکت و قلعه نویی و .... ولی خودتون مبرا از این مافیا هستید که با گفته پیشکسوت های خودتون منافات داره .

دوست عزیز من در رابطه با منطق رتبه 12 و 16، بازی با فولاد و باخت در برابر داماش رو مثال زدم.حرفتون درسته که استقلال در برابر داماش به چند بازیکن اصلیش استراحت داد چون قهرمانیش مسجل شده بود ولی چرا در مورد پرسپولیس چون گل گهر گرفته نشد باید 16 جدول میشد!! وقتی پرسپولیس هم دید که میانه جدول میمونه و فرقی واسش نمیکنه در نتیجه بازیکنان تلاش نکردن و همون میانه های جدول موند.
از طرفی من که تو همه پستهام گفتم اگه فوتبال ناپاکه و تبانی وجود داره بهتره با این مسایل برخورد بشه حالا هرکی که میخواد باشه. هیچوقت هم کورکورانه و از روی تعصب از شخص خاصی دفاع نکردم. همیشه گفتم بازم میگم اگه تبانی واقعا وجود داره باید باهاش برخورد بشه حالا هر شخصی و وابسته به هر تیمی که میخواد باشه.
در رابطه با نظر کارشناسان داوری هم بعد از بازی دربی 3 نفر گفتن که واسه پرسپولیس پنالتی گرفته نشد و چند نفر هم گفتن پنالتی نبوده. در بازی استقلال ذوب آهن من ندیدم کارشناس داوری بگه 2تا پنالتی استقلال گرفته نشد و خطای آندو هم پنالتی نبود و البته شاید من ندیدم. آقای فتح ا... زاده و قلعه نوعی گفتن که 2تا پنالتی گرفته نشد ولی اونها که کارشناس داوری نیستن. باز هم میگم من ندیدم و شاید کارشناسانی گفته باشن. تو برنامه 90 گفت یک پنالتی برای استقلال گرفته نشد و یک پنالتی برای ذوب آهن.
الان تو گوگل سرچ کردم و لینک چند کارشناس داوری در رابطه با بازی استقلال و ذوب آهن و البته نظر خود داور بعد از بازی و بازبینی فیلم رو قرار میدم:
www.varzesh3.com/news.do?itemid=1021907

rajanews.com/detail.asp?id=167662

www.mehrnews.com/detail/News/2134590

khabarnew.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=31497&Sgr=0

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیز من در رابطه با منطق رتبه 12 و 16، بازی با فولاد و باخت در برابر داماش رو مثال زدم.حرفتون درسته که استقلال در برابر داماش به چند بازیکن اصلیش استراحت داد چون قهرمانیش مسجل شده بود ولی چرا در مورد پرسپولیس چون گل گهر گرفته نشد باید 16 جدول میشد!! وقتی پرسپولیس هم دید که میانه جدول میمونه و فرقی واسش نمیکنه در نتیجه بازیکنان تلاش نکردن و همون میانه های جدول موند.
از طرفی من که تو همه پستهام گفتم اگه فوتبال ناپاکه و تبانی وجود داره بهتره با این مسایل برخورد بشه حالا هرکی که میخواد باشه. هیچوقت هم کورکورانه و از روی تعصب از شخص خاصی دفاع نکردم. همیشه گفتم بازم میگم اگه تبانی واقعا وجود داره باید باهاش برخورد بشه حالا هر شخصی و وابسته به هر تیمی که میخواد باشه.
در رابطه با نظر کارشناسان داوری هم بعد از بازی دربی 3 نفر گفتن که واسه پرسپولیس پنالتی گرفته نشد و چند نفر هم گفتن پنالتی نبوده. در بازی استقلال ذوب آهن من ندیدم کارشناس داوری بگه 2تا پنالتی استقلال گرفته نشد و خطای آندو هم پنالتی نبود و البته شاید من ندیدم. آقای فتح ا... زاده و قلعه نوعی گفتن که 2تا پنالتی گرفته نشد ولی اونها که کارشناس داوری نیستن. باز هم میگم من ندیدم و شاید کارشناسانی گفته باشن. تو برنامه 90 گفت یک پنالتی برای استقلال گرفته نشد و یک پنالتی برای ذوب آهن.

دوست عزیز منم فقط خواستم به اون دوستمون یاداوری کنم که از این اتفاقات فقط برای استقلال پیش نیومده برای تیم خودتون پرسپولیس هم اتفاق افتاده !! پس قبل از اینکه خودتون رو مبرا از همه چیز بکنید و انگ بزنید به قهرمانی های دیگر تیم ها یک نگاه به وضعیت تیم خودتون هم بکنید !!!

در مورد داوری هم در این فوتبال ما نمیشه اطمینان کرد به حرف های که هر روز در حال تغییر هست !!
برای همین هم میگم که داوری ها یک نظر کاملا شخصی هست (در بعضی موارد ) پس تکیه کردند و رای مطلق دادن اونم در مورد قهرمان شدن یک تیم بی انصافی هست !!

بالا