• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
د

این مسعود مرادی همانی است که چند سال قبل که داوری می کرد به دلیل اشتباهاتی که در داوری مرتکب شده بود، چنان توسط تماشاچیان مورد لطف قرار گرفت که عطای ادامه کار را به لقایش بخشید و زودتر از موعد قطعی بازنشسته شد. حالا البته تبدیل شده یه کارشناس زبده ای که حرفش حجت هست برای همه ما!

.

عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار ما داور شاخ تر و بین المللی تری از امثال مرادی در تاریخ داوریمون داشتیم که حالا می فرمایید از کی تا حالا کارشناسی امثال مرادی برای ما حجت شده!!

میخواین بگیم کولینا رو دعوت کنند براتون کارشناسی کنه؟

با توجه به قوانین داوری و حتی قوانین آفساید گل پرسپولیس آفساید بود! نمیدونم چرا نمی خواین قبول کنید! با همین توجیهات هی میخواسنید بگید محمد نوری که خیلی ببخشید فوتش کنی می افته زمین در محوطه جریمه در دربی روش پنالتی شد! اون همه مانور دادید ...در برنامه 90 فنایی گفت پنالتی نیست! آه اونم قبول نکردید....اون موفع هم همین حرف ها راجع به فنایی مطرح شد! کی گفته حرف فنایی حجته؟؟؟

راستی گفتم کولینا....ایتجوری نیست که هر داوری که به قول شما مورد عنیابت هواداران قرار بگیره و داوری رو کنار بذاره پس داور بدیه! یا کارشناس خوبی نیست! در اروپا در همین چند وقت اخیر نام های بزرگی بودند که به خاطر تهمت های زیاد داوری رو کنار گذاشتند ...همون ها زمانی از بهترین دوران جهان بودند....

مرادی هم زمانی بهترین داور این مملکت بود!

در مورد علی دایی!

یه سوال دیگه هم دارم....الان به نظرتون چقدر صحیحه که امیر قلعه نویی الان برگرده بگه شعار هوادارای پرسپولیس در بازی پدیده علیه خودش خطی بوده که لیدر ها گرفتند و بعدا مشخص میشه رئیس مافیا کیه؟؟؟ اینجور صحبت ها اصلا زیبنده یه آدم تحصیل کرده نیست!! چه برسه به دایی که روزی برای خودش کسی بوده در فوتبال !

آقا شوخیشم قشنگ نیست

قفلش نکنید یه وقتا !
coolsmiley02.gif

کل کل رو باز کنید هم بد نیست

بهترین کاری بوده که در این بخش انجام شده! قفل کردن اون تاپیک!!

به نظر من کلا باید حذف بشه!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به قول فردوسی پور : " نرود میخ آهنی در سنگ " // کولینا هم بیاد بگه گل آفساید بوده میگن غش کرده :D
اگر دیروز صادقیان اخراج میشد باید شاهد نتیجه دیگه ای بودیم :rolleyes: که به لطف داور و شاید ترسش از بی آبرویی به کارت زرد هم ختم نشد !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به قول فردوسی پور : " نرود میخ آهنی در سنگ " // کولینا هم بیاد بگه گل آفساید بوده میگن غش کرده :D
اگر دیروز صادقیان اخراج میشد باید شاهد نتیجه دیگه ای بودیم :rolleyes: که به لطف داور و شاید ترسش از بی آبرویی به کارت زرد هم ختم نشد !

شاید داور صحنه رو ندید. من هم اصلا حرکت صادقیان رو تایید نمیکنم و حرکتش حداقل یک کارت زرد داشت. دوستان پرسپولیسی در تاپیک پرسپولیس هم به همین موضوع اشاره کردن.
البته گل پدیده هم درست نبود و هوشتگ نصیرزاده به این موضوع اشاره کرده که لینک نظر آقای نصیرزاده رو دیروز تو تاپیک پرسپولیس قرار دادم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
شاید داور صحنه رو ندید. من هم اصلا حرکت صادقیان رو تایید نمیکنم و حرکتش حداقل یک کارت زرد داشت. دوستان پرسپولیسی در تاپیک پرسپولیس هم به همین موضوع اشاره کردن.
البته گل پدیده هم درست نبود و هوشتگ نصیرزاده به این موضوع اشاره کرده که لینک نظر آقای نصیرزاده رو دیروز تو تاپیک پرسپولیس قرار دادم.

از قضا داور به خوبی صحنه رو دید چون فقط چند متر با صحنه فاصله داشت و فقط خطا رو اعلام کرد ( معلومه بازی رو ندیدی ها :دی )

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از قضا داور به خوبی صحنه رو دید چون فقط چند متر با صحنه فاصله داشت و فقط خطا رو اعلام کرد ( معلومه بازی رو ندیدی ها :دی )

اتفاقا بازی رو دیدم.من فکر میکنم چون ضربه پیام از پشت به بازیکن پدیده وارد شد، توی دید داور نبود و داور بدلیل زمین خوردن بازیکن پدیده خطا اعلام کرد. کمک داور هم اینطرف زمین نبود که ببینه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داور امروز فولاد و استقلال به نظرم داوری بدی نکرد ای کاش از این داورهای نا آشنا بیشتر استفاده کنن حساسیت ها هم کمتر میشه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
داور امروز فولاد و استقلال به نظرم داوری بدی نکرد ای کاش از این داورهای نا آشنا بیشتر استفاده کنن حساسیت ها هم کمتر میشه

نه ! عمو

چنتا خطا الکی به نفع فولاد گرفت ولی بازی از دستش در نرفت

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نه ! عمو

چنتا خطا الکی به نفع فولاد گرفت ولی بازی از دستش در نرفت

جانم عمو :D
شما انتظار داری همه چیز به نفع شما باشه ؟ شما استقلالی ها هم که مثل پرسپولیس ها حرف میزنید ! یه بار به نفع تیم مقابله یه بار هم به نفع شما آسمون که به زمین نمیاد
ولی من با دقت بازی رو تماشا میکردم داوری خوبی انجام داد مخصوصا تو صحنه ای که پشت محوطه جریمه استقلال بازیکن فولاد خورد زمین یه جورایی میخواست پاش رو گیر بده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در حالي که امروز کميته داوران فدراسيون فوتبال از قضاوت عليرضا فغاني در ديدار پرسپوليس برابر راه آهن خبر داده بود، ساعتي بعد سايت فدراسيون اعلام کرد که با تغيير تصميم البرز حاجي‌پور به جاي نامزد داوري ايران در جام جهاني برزيل در بازي فردا قضاوت خواهد کرد.

به گزارش ايسنا ، قرار است حسن کامراني فر و سعيد قاسمي، حاجي‌پور را در بازي دو تيم ياري کنند.

//

کمیته داوران با این کارش هم به داور ضربه میزنه هم شک و ترید ها رو افزایش میده و هم اعتبار خودش رو کاهش میده

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار ما داور شاخ تر و بین المللی تری از امثال مرادی در تاریخ داوریمون داشتیم که حالا می فرمایید از کی تا حالا کارشناسی امثال مرادی برای ما حجت شده!!

عزیز دلم، شما مثل این که درست متوجه عرض من نشده ای، نکته ای که من در مورد مسعود مرادی گفتم، به طعنه بود از این که ملت ما بعد از گذر زمان، مسایل گذشته را فراموش می کنند و همین داوری را که در اواخر داوری اش در سکوها مورد اهانت گسترده عده ای از تماشاچیان فهیم! قرار می گرفت، امروز مورد قبول شان قرار می گیرد. بنده نه دیروز با مرادی که داور بود مشکل داشتم نه امروز که کارشناس داوری شده. بله، ما داوران بهتر از مرادی هم داشته ایم و امروز هم هستند امثال دکتر سیار، مرتضی ممیز و همین طور هوشنگ نصیر زاده (هر چند داور نبوده ولی کارشناس زبده ای هست) و ...

اما جمله ای که در زیر آن نکته ذکر کرده بودم را یک بار دیگر اینجا نقل می کنم:

دوم این که: باید بپذیریم که رای های صادره در خصوص مسایل داوری، بعضا توسط خود کارشناسان داوری ضد و نقیض هست، برخی یک نظر دارند و برخی نظری دیگر. البته اغلب این طور نیست و فکر می کنم راه عاقلانه در این موارد که حساسیت زا شده یا اختلاف نظر وجود داشته، تمکین به رای اکثریت قریب به اتقاق کارشناسان داوری است.

این یک واقعیتی است که وجود داشته وصحنه های حساس با "کارشناسی های متفاوت" هم تازگی ندارد و نخواهد داشت.

اما اگر رای قاطبه کارشناسان داوری در یک صحنه خاص بر خلاف میل و علاقه باشگاهی ماست، باید به این رای گردن بگذاریم.

میخواین بگیم کولینا رو دعوت کنند براتون کارشناسی کنه؟ ...

استاد بزرگوار. لطف بفرمایید دیگر بنده را این طور خطاب نکنید؛ برای من فوتبال باشگاهی خودمان هرگز آن قدر حساس نبوده که بخواهم برای برد و باخت هایش، یا حتی قهرمانی هایش! از فرط خوشحالی به عرش بروم یا از ناراحتی شب خوابم نبرد. فوتبال برای من از قدیم صرفا یک تفریح و علاقه معمولی در حد کاملا ملو بوده و هنوز هم همین دیدگاه را دارم؛ به هر حال درست یا غلط این باور من هست، قطعا اینجا دوستانی هستند که بسیار به تیم مورد علاقه شان تعصب دارند و من هم به عقید شان و دنیایی که دارند احترام می گذارم، ولی در مورد بنده این طور نیست؛ بله، کتمان نمی کنم که پرسپولیس را از بچگی دوست داشته ام و هنوز هم به آن گرایش دارم، اما علاقه من در همین حد و اندازه ای است که گفتم.

در مورد کارشناسی مرادی در صحنه گل اول پرسپولیس در برنامه نود هفته گذشته، باز هم تکرار می کنم:

مسلما نظرش مورد احترام من هست. مرادی سال ها از بهترین داوران ما بوده و الان هم کارشناسی اش مورد احترام جامعه داوری است و خودم هم قبولش دارم.

عرض من در پست پیشین رد نظر مرادی نبود. نیازی به تکرار نمی بینم، چون اطاله کلام می شود ...

در مورد علی دایی!

یه سوال دیگه هم دارم....الان به نظرتون چقدر صحیحه که امیر قلعه نویی الان برگرده بگه شعار هوادارای پرسپولیس در بازی پدیده علیه خودش خطی بوده که لیدر ها گرفتند و بعدا مشخص میشه رئیس مافیا کیه؟؟؟ اینجور صحبت ها اصلا زیبنده یه آدم تحصیل کرده نیست!! چه برسه به دایی که روزی برای خودش کسی بوده در فوتبال !

نمی دانم پست قبلی بنده را خواندید رفیق خوبم یا نه! (لابد حوصله نکردی که بخوانی، ایردای ندارد ...) من آنجا هم گفتم برخی از رفتارها و صحبت های دایی مورد تاییدم نیست؛ اتفاقا این طور که در این سال ها دارم می بینم، مجموع رفتار امیر قلعه نویی و مراوادتش با مردم و رسانه ها و اهالی فوتبال، اخلاق مدارانه تر هست به نسبت دایی. (البته این نکته را برای خوشایند شما نمی گویم، من چیزی را می گویم که فکر می کنم درست هست) آخرین مصاحبه امیر قلعه نویی او عملا سعه صدر بیشتر خودش را نشان داد و چند بار از علی دایی تعریف و تمجید کرد، چیزی که انتظار داریم علی دایی هم حتما داشته باشد و باید قبول کرد که دایی در این زمینه ضعف دارد، ای کاش او قدری بیشتر تواضع داشت و تمرکزش را به جای پرداختن به حواشی و جواب دادن به این و آن به اصل فوتبال می کرد ... این امر قطعا هم به نفع خودش هست هم به نفع هواداران تیم او که مشتاقند موفق باشد.

ضمنا:

رویه من تا الان این بوده که بی جهت و بدون سند به کسی اتهام نزنم، چه در کلام چه حتی در ذهن خودم؛ اصلا هم چنین باوری ندارم که کل فوتبال مان را باید تخته کنند چون به شدت فاسد است و ...؛ خیر. اما در مورد بحث اخیر علی دایی در مورد محسن قهرمانی، او بعد از بازی مدعی مساله سنگینی شده که هنوز کاملا اثبات نشده. باید منتظر ماند تا اخبار این پرونده به طور کامل منتشر بشود، بعد قضاوت های بعدی را در این باره مطرح کرد.

بهترین کاری بوده که در این بخش انجام شده! قفل کردن اون تاپیک!!

ما متاسفانه علیرغم میل باطنی مان این کار را انجام دادیم و فعلا هم فضا را مثبت برای باز کردن چنین تاپیکی نمی بینیم.

موفق باشید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ما متاسفانه علیرغم میل باطنی مان این کار را انجام دادیم و فعلا هم فضا را مثبت برای باز کردن چنین تاپیکی نمی بینیم.

صحبت من شوخی یا کنایه نبود

با ز هم میگم یکی از بهترین کارهایی که در این بخش انجام شد قفل کردن اون تاپیک بود. دست من بود کلا از دیتابیس فروم حذفش میکردم...شاید شما فکر کردید که من کنایه زدم که لازم دیدید توضیح بدید...
به هر صورت گفتم توضیح بدم که جدی بوده حرفم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
صحبت من شوخی یا کنایه نبود

با ز هم میگم یکی از بهترین کارهایی که در این بخش انجام شد قفل کردن اون تاپیک بود. دست من بود کلا از دیتابیس فروم حذفش میکردم...شاید شما فکر کردید که من کنایه زدم که لازم دیدید توضیح بدید...
به هر صورت گفتم توضیح بدم که جدی بوده حرفم

نه اتفاقا در ادامه تایید حرف شما، فکر کردم تاکید کنم روی این مساله تا دوستان دیگر هم که اینجا را می بینند به این نکته توجه کنند. البته نظر من به تندی نظر شما نیست! ;)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داور بازی معوقه استقلال و مس هم مظفری زاده انتخاب شده

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
این ال کاپیتانو همیشه ناراحته . پسر پیر میشیا بیخیال بابا .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قانون کسر امتياز از تيم‌ها حذف شد

جلسه مجمع عمومي فدراسيون فوتبال صبح امروز تشکيل شد و موضوعاتي همچون بودجه و گزارش عملکرد فدراسيون مورد بررسي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا،يکي از مباحث مطرح شده در جلسه امروز، آيين‌نامه جديد کميته انضباطي بود که اعضا به آن راي دادند و اين آيين‌نامه مورد تصويب قرار گرفت.

يکي از مواردي که در آيين‌نامه جديد ديده نمي‌شود، کسر امتياز از تيم‌ها به خاطر تخلف تماشاگرانش است. به اين ترتيب ديگر به بهانه تخلف تماشاگران يک تيم هيچ امتيازي از آن کسر نخواهد شد. البته براي جلوگيري از بروز ناهماهنگي‌ها اين آيين‌نامه از فصل آينده اجرا خواهد شد.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
اتهام ، به همین سادگی است آقای سرمربی

چند هفته اى هست كه فوتبال ايران در آلودگى گرد و غبارى كه از سوى كاپيتان و سرمربى سابق تيم ملى و كنونى پرسپوليس به راه افتاده است، نفس مى كشد. گرد و خاكى كه موجى از ياس و نااميدى و بى اعتمادى را وارد اتمسفر فوتبال كرده تا پاى ورزشى ها و سياسيون و امنيتى ها را هم به اين حوزه بكشاند تا ببينند كه واقعا اندازه اين پليدى تا چه مقدار است. اما داستان هر چه جلوتر رفت، خروجى آن چيزى نبود كه آغازگر ماجرا انتظارش را داشت. ابتدا صحبت از افشاگرى عكاس تيم سابق به ميان آمد و بعد پاى بدنساز مورد وثوق و سپس دوست و شريك كارى استاد پايشان وسط كشيده شد و كار آنقدر بيخ پيدا كرد كه نوبت به برادر على دايى هم رسيد و البته يك جمله وجه مشترك همه متهمين و محكوم كنندگان بود:" على دايى از اين ماجراها، مبراست و بى خبر! "
فعلا همه سياست سكوت را در پيش گرفته اند و البته داوران هم جهت غش كردنشان بر وفق مراد شده است و پنالتى كه بايد را نمى گيرند و گلى كه آفسايد هست را صحيح مى بينند ودست آخر با يك كسر امتياز و دو جلسه محروميت همه چيز دارد كم كم به فراموشى سپرده مى شود.
حالا آقاى هميشه شاكى به هدف رسيده است و هيچ كس نپرسيد كه چرا پرسپوليس دو گل از سپاهان دريافت كرد؟ چگونه داور بازى پرسپوليس داماش بعد از تشرهاى دايى ناگهان جهت سوت هايش تغيير مى كند و توپ هاى پنجاه پنجاه را به نفع سرخ پوشان مى گيرد و گل آفسايد را صحيح اعلام مى كند؟ چه اتفاقى مى افتد كه سعيد حلافى كه دو هفته پيش دوازده ميليون تومان از داماش بخشى از قصد قراردادش را دريافت مى كند، دو شب مانده به بازى با پرسپوليس به بهانه عدم دريافت مطالباتش دست به يك خودكشى نمادين و رسانه اى مى زند تا هم جو داماش به هم بريزد و هم روحيه هم تيمى هايش را تحت شعاع قرار بدهد و تا چند ساعت پيش از بازى همه به جاى تمركز روى بازى نگران وضعيت جسمانى سعيد خان باشند - كه البته شازده خوشحال و خندان راه تهران را به قصد حضور كنار خانواده را در پيش گرفته بود!- و حالا پس از افتادن آب از آسياب خوشحال و خندان به دست بوسى شهريار مى رود!​
حالا كه بازار اتهام هاى يك طرفه از سوى على دايى داغ است، كاش ايشان به يك پرسش پاسخ دهند كه در حالى در پست سعيد حلافى پرسپوليس ترافيك بازيكن دارد و خود حلافى در نيم فصل به اندازه يك نيمه هم براى داماش بازى نكرده بود، پشت ملاقات حلافى با دايى بعد از آن همه حواشى چه قصه اى نهفته است!؟كدام قانون حرفه اى اجازه چنين ملاقاتى را صادر مى كند؟
شايد همه ى اين رويدادها تصادفی، و از روى اتفاق باشد. شايد در پس اين ابهامات نه پاى دلالى وسط كشيده شده و نه كسى سوتى را به عمد به صدا در آورده باشد، فقط دايى بايد بداند كه اگر ملاك بر شك باشد و بيرون كشيدن مو از ماست، آن وقت خيلى ها مى توانند پاى خيلى ها را به وسط بكشند! پس بهتر است چشم ها را بشویيم و جور بهترى ببينيم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی حالا امتیازات این چند باشگاه که حذف شده بود برگشت داده میشه ؟

ربطی به این فصل نداره در کل
اگرم بخشیده بشه به خاطر این قانون نخواهد بود

مدیر عامل نفتون : این فدراسیون از بیخ و بن کثیف است

[h=2]مديرعامل باشگاه نفتون درباره صحبت‌هاي مطرح شده عليه او، اظهار کرد:‌ من اگر حرفي را به آقاي کرمانشاهي يا قهرماني زدم به اين خاطر بود که فهميدم مشکل اصلي فوتبال ما چيز ديگري است و آن‌ها بازيچه هستند
[/h]
باديه اظهار کرد: هيچ کدام از حرفهايي که در برنامه نود زدم دروغ نبود و هنوز هم بر حرفهاي خودم تاکيد دارم. آقاي کرمانشاهي روزي که در خوابگاه به دست و پاي من افتاد و گريه کرد و گفت به جواني من رحم کن خوب به ياد دارند. آن روز افرادي بودند که اين صحنه را ديدند.

به نقل از ايسنا، او افزود: افرادي در اين فوتبال حضور دارند که آن را به لجن کشيده‌اند. البته بايد بگويم که من اشتباه کردم آن حرف‌ها را درباره آن داوران زدم. اين‌ها در برابر آن افرادي که در فوتبال هستند هيچ نيستند و بايد گفت که اين فدراسيون از بيخ و بن کثيف است. اين‌ها هم بازيچه هستند و برداشت من اين است که اگر هم مبلغي را دريافت مي‌کنند بيشتر آن را به دانه درشت‌ها مي‌دهند و مبلغ کمي را براي خود برمي‌دارند.

مديرعامل باشگاه نفتون تصريح کرد: من پيامکي را به آقايان قهرماني، کرمانشاهي و آقاي فردوسي‌پور زدم و از آن‌ها عذرخواهي کردم و گفتم که اين آب از سرچشمه خراب است و مشکلات ما از جاي ديگر است.

باديه درباره صحبت‌هايي که مبني بر شکايت از او بوده است،‌ گفت: من نمي‌دانم اين شکايت را در کجا و به کدام دادگاه اعلام کرده‌اند چون مي‌دانند که اگر بخواهم مي‌توانم روزگار آن‌ها را سياه کنم و مدارک من بسيار محکم‌تر از آن‌هاست.

او تصريح کرد: آقايان اين شکايت را در کدام دادگاه مطرح کردند که من نمي‌دانم. اگر هم شکايتي را کردند چرا کسي من را براي بازپرسي احضار نکرده است.

مديرعامل باشگاه نفتون در مورد مطالب مطرح شده در مورد ناپاکي در فوتبال اظهار کرد: من چهار ماه پيش از بازي پرسپوليس اين صحبت‌ها را با آقاي آيت‌اللهي و عليپور مطرح کردم. اما در آن زمان کسي پيگيري نکرد. حتي چهار ماه پيش هم به آقاي فردوسي‌پور چندين بار گفتم و اين موارد را به ايشان شرح دادم اما اتفاقي نيفتاد. يکي نيست به آقايان بگويد وقتي چهار ماه پيش اين صحبت‌ها را مطرح کردم چرا آن را پيگيري نکردند و شکايت من را به دادگاه نبردند.

باديه افزود: من اتهامي را مطرح کردم چرا کسي نمي‌آيد آن را دنبال کند و دادگاهي را برگزار کند. من حاضرم اتهامات خودم را عليه آقاي قهرماني ثابت کنم و در هر دادگاهي که بگويند حضور پيدا کنم. چرا آقايان از روبرو شدن در دادگاه مي‌ترسند. آقايان فدراسيوني اين فوتبال پاک نيست و شما مي‌دانيد که داخل فدراسيون چه خبر است. با پارتي و تباني و رشوه نمي‌شود فوتبال اين کشور را پاک کرد.

به گزارش ايسنا، متن پيامکي که مديرعامل باشگاه نفتون ارسال کرده است بدين شرح است:

آقايان قهرماني و کرمانشاهي بدين وسيله از هر دوي شما عذرخواهي مي‌کنم. البته بهتر مي‌دانيد که کلمه‌يي دروغ نگفتم اما باور کردم که مشکلات فوتبال داوران نيستند و آب از سرچشمه خراب است. حاضرم حرفم را پس بگيرم حتي اگر مادام‌العمر محروم شوم چون شما را سالم‌تر از خيلي‌ها ميدانم.

انتقاد کرمانشاهي از جوسازي بر عليه داوري

رضا کرمانشاهي با بيان اين که طرح شکايتي از مديرعامل تيم نفتون و خبرنگار يکي از روزنامه‌هاي داشته‌ام، افزود: با شکايتي که انجام دادم حکم جلبي براي اين دو نفر صادر شد که شامل شش ماه حبس و جريمه نقدي مي‌شود.

به نقل از ايسنا، او ادامه داد: پس از اين حکم از دو روز پيش مديرعامل نفتون پيامک‌هايي را به من داده و از من عذرخواهي کرده است و گفته که اين‌ آب از سرچشمه گل آلود است و شما داوران پاک هستيد و حتي اگر براي هميشه هم محروم شوم مي‌آيم و به نفع شما شهادت مي‌دهم.

اين داور فوتبال از ابلاغ حکم صادره خبر داد و گفت: يکي از روزنامه‌هاي ورزشي در مطلبي من را دلال کل داوران ناميده بود و تمام مسائل داوري را به گردن من انداخته بود. در مطالب آن روز تنها جايي که نام نويسنده نيامده بود مطلبي بود که به من اشاره داشت.

کرمانشاهي تصريح کرد: در چند وقت اخير با آبروي من بازي شده و زندگي خصوصي و کاري من تحت تاثير صحبت‌هاي مطرح شده قرار گرفته است. کساني که اين اتهامات را عليه داوران مطرح مي‌کنند هيچ ادله‌يي درباره آن‌ها ندارند.

او افزود: اين که سکوت مي‌کنيم به خاطر حجب و حياي‌مان است. حتي اين افراد از آقاي قهرماني هم هيچ چيزي ندارند. مطمئن باشيد اگر من مقصر بودم سريعا نامم را اعلام مي‌کردند. ولي چون مي‌خواهيم فدراسيون آرامش داشته باشد فعلا سخني را مطرح نمي‌کنم.

اين داور فوتبال انتقادي را نيز نسبت به فدراسيون فوتبال مطرح کرد و گفت:‌ فدراسيون فقط در اين زمينه در حال مديريت کردن است و گويا نمي‌تواند اين قضيه را جمع و جور کند.

کرمانشاهي در پايان صحبت‌هاي خود اظهار کرد: چه کسي مي‌آيد به خاطر 500 هزار تومان اين همه فحش و ناسزا را در زمين تحمل کند. من 17 سال در عرصه داوري وقت خود را گذاشتم و به عقيده‌ام داوران در حال انجام حرکت جهاني هستند.

بالا