• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
[h=2] اظهارات عجیب مدیرعامل نفتون درباره "رشوه‌گیران" فوتبالی/حاضرم رشوه گیری قهرمانی را ثابت کنم[/h] پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه نفتون درباره صحبت‌های مطرح شده علیه او، اظهار کرد:‌ من اگر حرفی را به آقای کرمانشاهی یا قهرمانی زدم به این خاطر بود که فهمیدم مشکل اصلی فوتبال ما چیز دیگری است و آن‌ها بازیچه هستند.

بادیه اظهار کرد: هیچ کدام از حرفهایی که در برنامه نود زدم دروغ نبود و هنوز هم بر حرفهای خودم تاکید دارم. آقای کرمانشاهی روزی که در خوابگاه به دست و پای من افتاد و گریه کرد و گفت به جوانی من رحم کن خوب به یاد دارند. آن روز افرادی بودند که این صحنه را دیدند.

او افزود: افرادی در این فوتبال حضور دارند که آن را به لجن کشیده‌اند. البته باید بگویم که من اشتباه کردم آن حرف‌ها را درباره آن داوران زدم. این‌ها در برابر آن افرادی که در فوتبال هستند هیچ نیستند و باید گفت که این فدراسیون از بیخ و بن کثیف است. این‌ها هم بازیچه هستند و برداشت من این است که اگر هم مبلغی را دریافت می‌کنند بیشتر آن را به دانه درشت‌ها می‌دهند و مبلغ کمی را برای خود برمی‌دارند.

مدیرعامل باشگاه نفتون تصریح کرد: من پیامکی را به آقایان قهرمانی، کرمانشاهی و آقای فردوسی‌پور زدم و از آن‌ها عذرخواهی کردم و گفتم که این آب از سرچشمه خراب است و مشکلات ما از جای دیگر است.

بادیه درباره صحبت‌هایی که مبنی بر شکایت از او بوده است،‌ گفت: من نمی‌دانم این شکایت را در کجا و به کدام دادگاه اعلام کرده‌اند چون می‌دانند که اگر بخواهم می‌توانم روزگار آن‌ها را سیاه کنم و مدارک من بسیار محکم‌تر از آن‌هاست.

او تصریح کرد: آقایان این شکایت را در کدام دادگاه مطرح کردند که من نمی‌دانم. اگر هم شکایتی را کردند چرا کسی من را برای بازپرسی احضار نکرده است.

مدیرعامل باشگاه نفتون در مورد مطالب مطرح شده در مورد ناپاکی در فوتبال اظهار کرد: من چهار ماه پیش از بازی پرسپولیس این صحبت‌ها را با آقای آیت‌اللهی و علیپور مطرح کردم. اما در آن زمان کسی پیگیری نکرد. حتی چهار ماه پیش هم به آقای فردوسی‌پور چندین بار گفتم و این موارد را به ایشان شرح دادم اما اتفاقی نیفتاد. یکی نیست به آقایان بگوید وقتی چهار ماه پیش این صحبت‌ها را مطرح کردم چرا آن را پیگیری نکردند و شکایت من را به دادگاه نبردند.

بادیه افزود: من اتهامی را مطرح کردم چرا کسی نمی‌آید آن را دنبال کند و دادگاهی را برگزار کند. من حاضرم اتهامات خودم را علیه آقای قهرمانی ثابت کنم و در هر دادگاهی که بگویند حضور پیدا کنم. چرا آقایان از روبرو شدن در دادگاه می‌ترسند. آقایان فدراسیونی این فوتبال پاک نیست و شما می‌دانید که داخل فدراسیون چه خبر است. با پارتی و تبانی و رشوه نمی‌شود فوتبال این کشور را پاک کرد.

متن پیامکی که مدیرعامل باشگاه نفتون ارسال کرده است بدین شرح است:

آقایان قهرمانی و کرمانشاهی بدین وسیله از هر دوی شما عذرخواهی می‌کنم. البته بهتر می‌دانید که کلمه‌یی دروغ نگفتم اما باور کردم که مشکلات فوتبال داوران نیستند و آب از سرچشمه خراب است. حاضرم حرفم را پس بگیرم حتی اگر مادام‌العمر محروم شوم چون شما را سالم‌تر از خیلی‌ها میدانم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ترکی: خجالت می‌کشم بگویم داورم

سکوت چند ماهه محسن ترکی شکست. پس از صحبت‌های روز دوشنبه اصفهانیان در خصوص برخورد با محسن ترکی، این داور با سابقه فوتبال کشورمان دلایل قضاوت نکردنش در ليگ برتر را بیان کرد. محسن ترکی با 25 سال سابقه قضاوت در آستانه یک رکورد جهانی قراردارد اما از سوی کمیته داوران بایکوت شده و می‌گوید با حضور اصفهانیان داوری ایران به زیر صفر رسیده است! او در گفت‌وگوي با قانون آنلاين وضعيتش را تشريح كرد:

رئیس کمیته داوران خبر از برخورد با شما داده و گفته باید دربرابر تصمیمی که گرفته‌اید پاسخگو باشید.
برای ایشان متاسفم که حرف‌هایش را با رسانه‌ها می‌زند نه با من. این رفتار وي باعث شرمندگی جامعه داوری است که رئيس کمیته داوران به جای صحبت با من با رسانه‌ها مصاحبه می‌کند.

یعنی در این مدت هیچ صحبتی با شما نشده است؟
هیچ صحبتی با من نکردند و تنها یک شب من با اصفهانیان تماس گرفتم که چرا در رسانه‌ها صحبت می‌کنید و با خود من حرف نمی‌زنید.

اما گویا برای شما داوری گذاشته بودند و شما قبول نکردید.
اصلا اینطور نیست؛ حرف خودشان است خودشان ابلاغ زدند و خودشان هم بدون اطلاع من آن ابلاغ را باطل کردند. متاسفانه کمیته داوران بلبشویی است و هیچ حساب و کتابی ندارد. من واقعا برای این آقا متاسف هستم که به جای شنیدن دلایل من، در رسانه‌ها درباره من حرف می‌زند. من هیچ تخلفی نکرده‌ام.

ولی شما در برابر اتفاقات اخیر موضع گرفته بودید.
من به خاطر هجمه‌های اخیر علیه داوری کشور موضع گرفتم و این موضوع را کتمان نمی‌کنم. موضعی که من گرفتم در اصل باید رئیس کمیته داوران می‌گرفت.

این موضع شما به خاطر جامعه داوری بود یا به قول اصفهانیان به خاطر همشهری‌تان محسن قهرمانی؟
اصلا بحث همشهری بودن نیست. من به شخص محسن قهرمانی کاری ندارم. مدیریت ضعیف ایشان در این ماه سبب شده تا داوری فوتبال کشورمان به اندازه 10 سال عقب بیفتد. من واقعا برای مسئولان فوتبال و داوری کشور متاسفم که در قبال اتفاقات اخیر سکوت کرده‌اند یا موضع منفعلانه می‌گیرند.

اگر قرار است برخورد شود چرا برخورد نمی‌کنند تا مسائل روشن شود؟ مگر می‌شود در تمام جلساتی که قهرمانی را خواسته‌اند این آقا به عنوان مسئول داوری حضور نداشته باشد؟ تنها در آخرین جلسه حضور داشته که آن هم تا جایی که من خبر دارم به درخواست قهرمانی بوده و قید کرده که رئيس کمیته داوران باید در جلسه حضور داشته باشد.

شما معتقدید که اصفهانیان می‌توانسته این ماجرا را مدیریت کند اما نکرده؟
من می‌خواهم بدانم چه کسی باید در جریان این مسائل باشد و از حیثیت داوری دفاع کند. من تا حالا هر چه آقایان گفته‌اند سکوت کردم و صحبت نکردم اما وقتی در رسانه‌ها درباره ما صحبت می‌کنند من هم مجبورم در رسانه‌ها از خودم دفاع کنم. این آقا مسئول شورای شهر یک شهر است ولی نمی‌تواند چهار تا داور را مدیریت کند، واقعا این شیوه مدیریت خجالت‌آور است.

شما با قضاوت نکردن در اصل به کمیته انضباطی اعتراض کردید یا کمیته داوران؟
اصلا چنین چیزی نیست و این مسئله صحت ندارد که من با کمیته انضباطی مشکل داشته باشم. شاید قبلا به تصمیمات کمیته انضباطی اعتراض داشتم اما امسال کمیته انضباطی خوب برخورد کرد و جرائم مناسبی را برای تیم‌های مختلف در نظر گرفت و محکم پای احکامش ایستاد. الان اعتراض من به کمیته داوران است که نباید منِ ترکی موضع می‌گرفتم بلکه این وظیفه رئیس کمیته داوران بود. اما واقعا خنده‌دار است که هر وقت از این آقا سوال می‌کنند خیلی راحت می‌گوید من خبر ندارم. مگر می‌شود به جامعه‌داوران اتهام زده باشند اما شما به عنوان مسئول خبر نداشته باشی؟

اما یک دست صدا ندارد و محسن ترکی با قضاوت نکردنش نمی‌تواند شرایط را درست کند.
من که نمی‌توانم بگویم بقیه داوران هم سوت نزنند، در این مدت خدا شاهد است خیلی از داوران تماس گرفتند و خواستند به خاطر حمایت از من قضاوت نکنند اما من دخالت نکردم ولی شرمسارم از اینکه جزو خانواده داوری هستم. تا بقال سرکوچه هم از ما می‌پرسد داوران پول می‌گیرند؟! واقعا طعنه‌های مردم سنگین است. وقتی در اداره یا در جامعه به طعنه می‌گویند که شماره حساب بدهم! وظیفه من نیست که از حرمت داوران دفاع کنم بلکه رئیس کمیته داوران باید دنبال اعاده حیثیت باشد.

شما که می‌دانید اینگونه است چرا قضاوت نمی‌کنید؟
من عاشق کار داوری هستم. بیش از دو سوم عمرم را داوری کردم. از 16 سالگی وارد داوری شدم و در این 25 سال سختی‌های زیادی را تحمل کردم اما با این شرایط نمی‌شود کار کرد و شخصیت من اجازه نمی‌دهد بروم قضاوت کنم.

اتفاقات اخیر باعث شده دیگر داوران امنیت نداشته باشند. مثلا شما علاقه‌ای به قضاوت ندارید؟
متاسفانه ذهنیت مردم به خاطر رفتار غلط آقایان عوض شده و دیگر نتایج بازی‌ها خارج از زمین تعیین می‌شود. به جای اینکه در زمین حق‌شان را بگیرند نگاه می‌کنند تا ببینند داور بازی‌شان چه کسی است و شروع می‌کنند به مصاحبه کردن و فریاد در زمین سر داور داد زدن تا اینگونه داور را تحت فشار بگذارند. مدیریت ضعیف آقایان سبب شده تا داوری به حاشیه رانده شود.

یکی از علت‌ها هم به نظر می‌رسد ندادن حکم نهایی است.
من هم همین را می‌گویم باید جریانات اخیر روشن شود و حق وناحق مشخص گردد و با افرادی که تهمت زده‌اند برخورد شود. فکر نکنم پیدا کردن آن خانمی که پول به حساب‌اش ریخته شده کاری داشته باشد. متاسفانه هر چه جلوتر می‌رویم مشکلات بیشتر می‌شود.

از اینکه محروم شوید نگران نیستید؟
اگر قرار است محرومیت هم باشد باید مسئولان داوری محروم شوند نه محسن ترکی. اگر حرف‌های من ناحساب است بگویند، افرادی که به جای دفاع از حیثیت داوران سکوت کرده‌اند باید محروم شوند. آقایان فاتحه داوری کشور را خوانده‌اند و کاری کرده‌اند که داوری به زیر صفر برسد. 25 سال است قضاوت می‌کنم تا حالا و در هیچ دوره‌ای کمیته داوران را به این اندازه ضعیف ندیده بودم واقعا کسی نیست از آنها بپرسد آقایان پس شما در کمیته داوران چه کاره‌اید که روز به روز داوری ضعیف‌تر می‌شود؟ بعد از چند سال منتظر بودیم یک نفر از بدنه داوری رئیس کمیته داوران شود تا شرایط بهبود یابد اما به جرات می‌گویم کاش همان آقاي تاج رئیس کمیته داوران می‌ماند. در آن 5-6 ماهی که تاج بود داوران از نظر روحی و روانی و اعتبار شرایط ویژه‌ای پیدا کرده بودند و آقای تاج واقعا از داوران حمایت می‌کرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آیت‌اللهی: در پرونده محسن قهرمانی هیچ سند محکمه پسندی وجود ندارد

هادی آیت‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد سرانجام پرونده محسن قهرمانی گفت: آنچه من به عنوان رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در مورد این پرونده می‌دانم این است که تمامی مسائل مطرح شده در مورد پرونده محسن قهرمانی اتهام‌زنی است و هنوز هیچ چیز ثابت نشده و هیچ مدرک محکمه پسندی هم به نظر من در این پرونده دیده نشده است مگر آنکه در آینده مدارک دیگری ارائه شود.

وی ادامه داد: اکنون تحقیقات اولیه انجام شده و ما در حال جمع‌بندی این پرونده هستیم. تصور می‌کنم اواخر آبان ماه یعنی بعد از عاشورای حسینی این پرونده جمع‌بندی شود و در صورتی که نیاز باشد این پرونده را به کمیته انضباطی ارجاع خواهیم داد که البته شاید پرونده حتی به کمیته انضباطی هم ارجاع داده نشود.

آیت‌اللهی تصریح کرد: در پرونده محسن قهرمانی در ارتباط با افراد دیگری مسئله قابل پیگیری وجود دارد اما در مورد محسن قهرمانی فقط اتهام‌هایی مطرح شده که اثبات نشده است.

آیت‌اللهی در مورد اینکه در صورتی که اتهام‌ها واهی باشد با اتهام زنندگان چه برخوردی خواهد شد گفت: این مسئله دیگر بحث حقوقی فردی افراد است و خود افراد می‌توانند این مسئله را پیگیری کنند که آن دیگر در چارچوب فوتبال نیست.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
یکی بود که گفت به خاطر جام جهانی ماست مالی میکنن میره ... الان هم اینه قضیش .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظر من دایی به خاطر تهمتی که زده به بدنسازه گفته یه چیزایی بگو و یه مسائلی رو پیش بکش که زیرش نمونیم
حرف های بدنسازه خیلی ضد و نقیض بود
بعدشم هم من هنوز نفهمیدن داستان غش و بازی سپاهان - پرسپولیس چه ارتباطی به راه آهن داره که آقای دایی کلید اصلی رو اون قضایا میدونه !
قضایا خیلی مشکوکه
امیدوارم حق به حق دار برسه اگر کسی جرمی مرتکب شده محکوم بشه اگر ظلمی بهش شده با افراد خاطی برخورد قاطع بشه تا به وجود اومدن این قضایا تبدیل به اپیدمی نشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش ویژه : حکمی که 20 روز است در دفتر نبی مانده / قهرمانی تبرئه ، دایی محروم - Goal.com

اختصاصي گل- بعد از آن بازي معروف سپاهان- پرسپوليس بود كه داستان غش كردن محسن دقهرماني به سمت سپاهان به ميان آمد و تمام آن بحث هايي كه براي مدتها به سوژه اول فوتبال ايران تبديل شد. بعد از آن ديدار، اتفاقات جديدي رخ داد. خيلي از پرونده هاي ريز و درشت روي ميز ريخته شد و در نهايت اين محسن قهرماني بود كه براي چند روز، به متهم اصلي و يگانه مرد ناپاك فوتبال ايران بدل شد.

بعد از افشاگري هايي كه دامن بدنساز پرسپوليس و خيلي از اطرافيان دايي را هم گرفت، اين محسن قهرماني بود كه تا اطلاع ثانوي از قضاوت در ليگ محروم شد. مي گفتند اين اطلاع ثانوي شايد به معني محروميت هميشگي اين داور مشهدي باشد. در مقابل اين محروميت قهرماني، براي مولايي( بدنساز پرسپوليس) و حاتم( دوست دايي و از اعضاي باشگاه پرسپوليس) محروميت در نظر گرفته شد. اين وسط علي دايي هم جريمه شد. جريمه 7 ميليوني براي علي دايي كه با اين صراحت از غش كردن قهرماني صحبت كرده بود و زمين و زمان را به هم دوخته بود.

علي دايي اما به اين جريمه 7 ميليوني اعتراض كرد. پرونده او به استيناف رفت. در اين بين، محسن قهرماني هم تبرئه شد. آيت الهي، نايب رييس اول فدراسيون و رييس هيات رسيدگي به تخلفات درباره قهرماني گفت:« هیچ اتهامی درباره ی این داور اثبات نشده و او می تواند حتی علیه اتهام هایی که به وی نسبت داده شده است شکایت کند. چيزي كه من به عنوان رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در مورد این پرونده می‌دانم این است که تمامی مسائل مطرح شده در مورد پرونده محسن قهرمانی اتهام‌زنی است و هنوز هیچ چیز ثابت نشده و هیچ مدرک محکمه پسندی هم به نظر من در این پرونده دیده نشده، مگر آنکه در آینده مدارک دیگری ارائه شود.اکنون تحقیقات اولیه انجام شده و ما در حال جمع‌بندی این پرونده هستیم.باز هم مي گويم در پرونده محسن قهرمانی در ارتباط با افراد دیگری مسئله قابل پیگیری وجود دارد اما در مورد محسن قهرمانی فقط اتهام‌هایی مطرح شده که اثبات نشده است.»

اين صحبتهاي آيت الهي نشان از تبرئه قهرماني مي داد. تبرئه قهرماني مساوي بود با احتمال محروميت رسمي گروه مخالف او. گروهي متشكل از علي دايي، رويانيان ، حاتم و مولايي. اين اتفاق مدتهاست رخ داده اما انگار مسئولان فدراسيون و شخص دبير، جرات رسانه اي كردن آن را ندارند. وقتي علي دايي به راي جريمه 7 ميليوني خود اعتراض كرد ، كميته استيناف در بازبيني پرونده، سرمربي پرسپوليس را به دو جلسه محروميت از حضور روي نيمكت در بازي هاي رسمي محروم كرد. اين راي اما از روز 28 مهرماه به دفتر دبير فدراسيون ارسال شده اما 20 روز است كه در دفتر نبي خاك مي خورد و او هم علاقه اي به ابلاغ راي به دايي و رسانه اي كردن آن نشان نمي دهد.

شايد اگر نبي، راي را اعلام مي كرد دايي ، زمين و زمان را به هم مي دوخت و اين موضوع، حاشيه اي جديد را براي فوتبال ايران مي ساخت. نزديكان دبير فدراسيون مي گويند او 20 روز است كه حكم محروميت دايي را در دفتر خود دارد اما واكنشي به آن نشان نمي دهد. آيا اگر اين راي مثلا مربوط مي شد به افشين ناظمي، آيا باز هم 20 روز در دفتر دبير خاك مي خورد؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نبی، ابلاغ نکند همه چیز را می‌گویم!

سرمربی سایپا در خصوص اخراج خود در این بازی گفت: متاسفانه همیشه حق مربیانی که اعتراض نمی‌کنند خورده می شود. در این دیدار شاهد اشتباه داوری بودیم و داور بی دلیل من را اخراج کرد. دیگر از جامعه داوری دفاع نخواهم کرد.

مایلی کهن یادآور شد: پرونده ای روی میز آقای نبی است که نمی دانم چرا از ابلاغ آن هراس دارد و اگر این پرونده را ابلاغ نکند مجبورم حرف های زیادی درباره این پرونده بگویم.

کارت قرمز به داوری که فیرپلی را رعایت نمی‌کند!

سعید مظفری زاده بدون شک یکی از بهترین داوران ایران است و تقریبا بسیاری از ویژگی‌های یک داور خوب را چه به صورت اکتسابی و انتسابی هم دارد. از ویژگی‌های انتسابی‌اش همین بس که خوش قد و بالاست، هیکلی مناسب دارد ، خوش چهره‌است، کاریزمای لازم و محبوبیت توامان را دارد. از ویژگی‌های اکتسابی‌اش نیز می‌توان به آمادگی بدنی خوبش، تحصیلات عالیه در سطح کارشناسی ارشد، تسلط به زبان و قوانین مدرن و به روز داوری، مدیریت و می‌توان نام برد. همچنین شجاعت ذاتی و اکتسابی برای تصمیم‌گیرهایی که به باور خودش درست است. مثل اعلام 7 دقیقه وقت اضافه‌ای که در نتیجه‌ قهرمانی یک تیم موثر و یا حتی پنالتی‌های جنجالی و اخراج‌های آنچنانی.

اما این نوشته‌ کوتاه قصد پرداختن به کارنامه‌ داوری وی را ندارد بلکه بر آن است از یک اتفاق تلخ که امروز در مسابقه‌ بین دو تیم تراکتور سازی تبریز و استقلال تهران رخ داد پرده بردارد. آن‌چه امروز اتفاق افتاد اتفاق بسیار ناخوشایندی در نحوه‌ قضاوت و شاید بهتر است گفته شود در نحوه‌ مدیریت وی برای کنترل بازی بود. آن‌جا که داور می‌بایست همیشه مواظب حفظ روند بازی با در جریان بودن روحیه‌ فیرپلی یا بازی جوان‌مردانه باشد و سعید مظفری‌زاده به طرز ناخوشایند و آزاردهنده‌ای در نقش مقابل آن ایستاد. این‌که ممکن است بازیکنان دو تیم فوتبال در مقابل همدیگر و در مقابل داور تمارض کنند، این‌که سعی در فریب داور و یا تیم حریف داشته باشند، این‌که سعی در وقت کشی داشته باشند، نه قابل انکار است و در یک سطح معقول قابل نکوهش و سرزنش. اما فاجعه آن‌جا رخ می‌دهد که وقتی بازیکنان دچار مصدومیت می‌شدند و روی زمین می‌افتادند نه تنها بازی را نگه نمی‌داشت تا به وضعیت بازیکن مصدوم رسیدگی شود بلکه حتا وقتی بازی خود به خود با خارج شدن توپ از زمین بازی هم از جریان می‌افتاد و حتی بازیکنان تیم مقابل خواستار رسیدگی به بازیکن مصدوم می‌شدند، داور به شکل آزاردهنده‌ای دستور به ادامه بازی و زدن توپ از روی سر و بدن بازیکن نقش بر زمین شده می‌داد.

وقتی که پژمان نوری بر اثر برخورد اتفاقی یا شاید عمدی دست بازیکن حریف لثه‌ها و لبش آسیب دید و برای جلب توجه داور و یا لااقل توقف بازی تا بهتر شدن وضعیت‌اش روی زمین افتاد، داور نه تنها به وی توجهی نکرد بلکه بعد از به اوت رفتن توپ هم دستور به ادامه‌ بازی داد. زمانی که تصویر آش و لاش شده‌ تیموریان از رخت کن استقلال منتشر شد معلوم شد که شدت ضربه‌ نصرتی تا چه حدی بوده است.

زمانی که محمد مهدی نظری به دلیل ظرافت نوع بازی‌اش مورد خطاهای خشن و قدرتی بازیکنان تیم تراکتورسازی قرار می‌گرفت و راه به راه روی زمین می‌افتاد مظفری زاده آنقدر بی توجه بود به این وضعیت و آن‌قدر حاضر نشد چندبار با نگه داشتن بازی و توجه به ضربه‌های پی‌درپی‌ای که این بازیکن نوش می‌کرد، هم بازیکنان تیم مقابل را متوجه رفتارشان کند و هم از خشونت بیشتر بازی بکاهد و هم یک تذکر جدی هم به نظری بدهد تا زیاد روی زمین افتادنش تکیه نکند، نه تنها هیچ کدام از این‌کارها را نکرد، بلکه آن‌قدر این بی توجهی را ادامه داد که آخرش بازیکنان تیم تراکتور سازی نظری را با آخرین ضربه چنان زدند که دیگر قادر به بلند شدن از زمین نبود.

در واقع اوج بدرفتاری و ضد فیرپلی بودن سعید مظفری زاده آن‌جایی رخ داد که این بازیکن چنان مصدوم شده بود که بازیکن تیم تراکتورسازی در حالی که به اصرار مطفری زاده برای ادامه‌ بازی و به بی توجهی به وضعیت بازیکن مصدوم داشت، حاضر نمی‌شد در دیواره‌ دفاعی تیم‌اش در مقابل ضربه‌ آزاد استقلال بایستد بلکه اصرار داشت به وضعیت‌ نظری رسیدگی شود. این اصرار داور آنقدر ادامه داشت که نیمکت استقلال هیچ چاره‌ای نداشت جز این‌که لاقل با بهانه‌ تعویض بازیکن مصدومش را برای مداوا از ازمین بیرون بکشد. صحبت سر این نیست که داوری مظفری زاده درست بوده است یا خیر. صحبت سر این نیست که بازیکنان حریف قصد فریب داور را داشته‌اند یا نداشته‌اند. صحبت سر این نیست که داور به این طرف غش کرده است یا به آن طرف ضعف رفته است. صحبت سر این نیست که بازیکنان تیم استقلال اصلا قصد وقت کشی یا نگه داشتن بازی و یا فریب داور را هم نداشته‌اند.

بحث سر این است مجری فیرپلی در بازی خود داور است و این داور است که ضمن سوت‌های درست و حتی نادرست ، باید و باید و باید روحیه‌ بازی جوانمردانه‌ را در زمین حفظ کند. اگر علی دایی به عنوان بازیکن مربی متعصب و کمی هم داشتن روحیه‌ تهاجمی و خشن، زا بازیکنان‌اش بخواهد که بازی جوان‌مردانه را رعایت نکنند، ضمن آن‌که حتی اگر اخلاقی هم نباشد اما عقلانی هست که به فکر منافع تیم‌اش باشد و برد تیمش را به هر صورت به قواعد اخلاقی ترجیح دهد.

لااقل می‌‌توان گفت که دایی زمان بازیکن بودنش با ابروی شکافته و طحال پاره و زانوی آسیب دیده بازی کرده است و حال و حوصله‌ روی زمین افتادن نداشته است و اساسا روحیه‌اش جنگنده بوده و هست. اما هرگز نمی‌توان قبول کرد از داور به عنوان مجری بازی جوان مردانه که هرگز خودش با تاندون کشیده شده، و مچ ضربه دیده و ابروی شکافته و لب و لثه‌ خونی داوری نکرده است، نه تنها در نقش قاضی بلکه در نقش پزشک هم ظاهر شود و بدون حتی توجه سرپایی به بازیکن بر زمین افتاده، تشخیص پزشکی بدهد که بازیکن هیچ اتفاقی برایش نیافتاده است و باید به بازی ادامه داد.

آن چه امروز رخ داد نه نقطه‌ تاریکی در کارنامه‌ داوری خوشنام و خوب بلکه نقطه‌ تاریکی در وضعیت داوری و فوتبال ایران است. این‌که بازیکنان تیم‌های فوتبال از قاعده‌ اخلاقی « فیرپلی» استفاده و سو استفاده‌ غیراخلاقی بکنند، دلیل نمی شود داور به طور کل فیرپلی را از زمین فوتبال به سکوهای تماشاگران تیم میزبان تبعید کند تا شعار بشنود « داور با عدالت همین است همین است»

ممکن است این کار به زعم خود داور و تماشاچیان تیم میزبان نشان از « عدالت» داور باشد اما هرگز نشان از کفایت وی نیست.
منبع: گل

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

وقتی حرف زدن درباره فساد فوتبال جرم است!

1672839_424.jpg
;

این روزها همه درباره حکمی صحبت می‌کنند که قرار است به زودی برای علی دایی صادر شود.

بعد از جمله معروفی که به نقل از محسن قهرمانی در رسانه‌ها مطرح شد (اگر قرار باشد بروم خیلی‌ها را با خودم پایین می‌کشم – باشگاه خبرنگاران جوان – ۱۷ مهر) خیلی‌ها به تقلا افتادند.

مصاحبه‌های رنگارنگی در رسانه‌ها دیدیم و افراد بسیاری خواستند از محسن قهرمانی «رفع اتهام» کنند.برخی حتی برای به دست آوردن دل قهرمانی،

یک گام جلوتر رفتند و گفتند باید از دایی شکایت شود تا فدرسیون او را محروم کند. در این بین چند سوال مطرح می‌شود:

۱- چرا قهرمانی در این مدت محروم بود و چرا حالا قرار است از او رفع اتهام شود؟ ماجرای پولی که به کارت او واریز شد و داستان معروف ۵ میلیون تومانی که برای «درآوردن بازی» خواسته شد و به دو میلیون تومان کاهش پیدا کرد،

به کجا کشید؟ همه آنها افسانه بود؟ مردم سر کار بودند؟ قرار بود چند روزی ذهن مردم درگیر یک داستان تخیلی شود؟

۲- دایی در دو حکم دو جلسه‌ای برای ۴ جلسه محروم شد (دو جلسه دوم کمیته استیناف هنوز توسط دبیر فدراسیون امضا نشده).

دایی متهم است که حرفهای مگو را به زبان آورده. بزرگترین جرم او علنی کردن فساد پنهانی فوتبال ماست. فسادی که سالها درباره آن حرف می‌‌زدیم.

از خریدن داور گرفته تا خریدن بازیکن حریف در بازی‌های تعیین‌کننده و به خدمت گرفتن او در فصل بعد. از محروم شدن بازیکنان کلیدی در بازی‌های حساس و از پاک شدن اخطارها توسط پاک‌کن جادویی.

فساد تمام بدنه فوتبال ما را دربرگرفته و طبیعی است که اگر کسی تهدید کند خیلی‌ها را با خود خواهد بود، همه آن خیلی‌ها تلاش خواهند کرد که تمام صورت مساله پاک شود. دقت کنید تمام صورت مساله.

یعنی دایی حتی محروم و محکوم شود که حرفهایی بی معنی و بی ارزش به زبان آورده که ارزش شنیدن نداشت. تهمت‌هایی که بی‌پایه و اساس بود. با محروم شدن دایی، همه صورت چیز به حالت عادی برمی‌گردد.

به این ترتیب خیلی‌ها از غرق شدن نجات پیدا خواهند کرد. فوتبال پاک ما تا گلو در پاکی فرو رفته و چیزی نمانده در خوشبختی مطلق غرق شود.

۳- نکته تلخ و تاسف‌آور ماجرا این است که تمام آنها که می‌شود ریشه‌های ناپاکی را در انها جستجو کرد، شده‌اند فرشته‌ها و مجسمه‌های پاکی!

البته در این فوتبال که به راحتی و بی‌واهمه، به عادل فردوسی‌پور تهمت دلالی می‌زنند، باید هم این اتفاق بیفتد. آنها که در مجلس شورای اسلامی نشسته‌اند،

آیا از خود پرسیده‌اند اگر فردوسی‌پور دلال بود، این همه سال در سازمان صدا و سیما (که یکی از مراکز استراتژیک است) چگونه دوام می‌آورد؟

آیا آنها از خود پرسیده‌اند که «عادل دلال»! چرا چند برنامه را در سال به مبارزه با دلالی و فساد فوتبال ما اختصاص می‌دهد؟

آیا مجلسی‌ها به خود زحمت نداده‌اند بپرسند این همه دلال و کارچاق‌کن، در کنار آقایانی که اتهام می‌زنند، چه می‌کنند؟ به حال این فوتبال سراسر پاکی، آیا نباید گریست؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
این متن بالا رو کی نوشته ؟ کلا سفارشی نوشته شده و خنده دار

من نمیدونم چرا انقدر قضیه داره کش پیدا میکنه ! من به دلال بودن فردوسی پور کاری ندارم چون طبیعی هست دلال باشه چرا نباشه ؟ وقتی با همه در رابطه هست مطمئنا خیلی وقتا گره گشایی میکنه و درصدش رو هم میگیره !

همونطور که رحمتی هم گفت 24 ساعته خونه کیروشه !

در رابطه با قضیه دایی هم تابلو هست دیگه این آقا هر کاری میخواسته بکنه یه سپر بلا داشته به نام مولایی خیالتون راحت خودش از همه بیشتر پاش گیره فکر نمیکرد با گفتن یه (غش ) ساده اینجوری خودش

به این روز بیفته باید محرومش کنن تا دیگه باد نندازه تو غبغبش بگه فلانی غش کرده و به همه توهین کنه چون فک کرده پول داره همه نوکرشن

اون بنده خدا قهرمانی حیثیتش رفته آبرو خودش و زن و بچش رفته که چی ؟ چون تیم آقای دایی باخته ! تو این مملکت خیلی راحت توهین مییکنن خیلی راحت تهمت میزنن چون فک میکنن پولدارن و همه بندشون هستن

اینم بگم عمرا دایی محروم بشه بر اساس قانون هم باید حبس بکشه و هم باید شلاق بخوره ولی امان از پول و نفوذ ...

بد بخت اون قهرمانی که همه چیزش رو از دست داد

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
مردی در پشت سایه بلند فساد فوتبال گم شد

داستان محسن قهرمانی داستان عجیبی بود از دستان پشت پرده که فوتبال ناپاک ما آن را مدیریت می کند ولی این دست ها به سبب آن حکایت که ماه پشت ابر همیشه باقی نمی ماند کم کم، گوشه ای از کوه یخی خود را به بیرون آب روانه کرد تا کمی برای اهالی عام فوتبال، حقایق معلوم گردد.

در اخبار آمد که کمیته داوران به دلیل آنچه نا آمادگی قهرمانی نامید، نام او را از فهرست داوران برای نیم فصل بعد کنار گذاشت و بدین ترتیب در حالی که صحبت هایی از نبود شواهد و ادله قانونی بر اتهام وارد شده به او منتشر گردید، فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت تا این ماجرا را به هر نحوی شده فیصله دهد. اول تهدید اهالی فوتبال که دیگر در خارج از مسئولیت خود صحبتی نکنند. دوما گذشتن از صحبت های اثبات نشده علی دایی که در صورت عدم اثبات حرف هایش باید با مجازات های سنگین کیفری و احکام جداگانه انضباطی مواجه شود. حتی در صورت اثبات باید دلایل سکوت شخص دایی و بقیه مطلعین و داستان تیم راه آهن و قضاوت های داوران در آن مورد خاص کاملا برای همگان مشخص گردد و متخلفان و پنهان کنندگان حقیقت به مجازات برسند.
فوتبال ایتالیا برای تبرئه شدن از بدنامی مطرح ترین تیم خود نظیر یوونتوس را با مجازات سنگین و تاریخی مواجه کرد. حال انتظار است که فدراسیون فوتبال ایران برای کمرنگ کردن اشتباهات نظارتی خصوصا، به مجازات عوامل اصلی و اصطلاحا دانه درشت ها، بپردازد و راهی را طی نکند که در مواجه با پرونده تبانی سال پیش باشگاه فوتسال پرسپولیس طی کرد و ابعاد پرونده را بدون بررسی دقیق روانه بایگانی گذر زمان کرد تا وعده رویانیان به منحل کردن تیم فوتسال پرسپولیس و از بین بردن این لکه ننگ تبانی، شامل گذر زمانی کوتاه! شده و دوباره این تیم به فعالیت بپردازد.
خلاصه کلام اینکه برای زدودن کاستی ها و تخلف ها از فوتبال ایران نباید از نام متخلفان بزرگ گذشت. آیا محسن قهرمانی را به خانه فرستادن به هر بهانه و بدون اثبات گفته های منتشر شده جز بر سیاهی بیشتر این لکه بزرگ ننگ فوتبال ایران، نخواهد افزایید؟

قهرمانی در اول فصل پنالتی بسیار مشکوکی برای پرسپولیس گرفت که تاثیر آن داوری ضعیف و تصمیمات جنجالی اکنون پرسپولیس را به صدر رسانده حال ندیدن یک صحنه در بازی سپاهان و پرسپولیس در نیم فصل نخست و اعلام خطای دوم ( ضربه میثم حسینی ) که واقعا اتفاق افتاد چگونه این همه ماجرا به همراه داشت؟ درست به یاد روز های حملات بی سابقه به مسعود مرادی برای برخورد توپ با دست مدافع مس کرمان در بازی با پرسپولیس می افتیم که به کمک برنامه نود داستان جنجالی دیگری به پا کرد.
و این سوال که چرا این حساسیت برای برخی تیم ها که لباسشان از اتفاق داستان، قرمز رنگ تهرانی است! از سوی رسانه های حامی بیشتر است؟
و اتفاق عجیب در این حادثه بخشش کارت قرمز میثم حسینی در مورد ضربه ای بود که واقعا به مدافع سپاهان زد و سکوت کارشناسان در مورد این کار غیر قانونی بود. این ماجرای اخیر هر چه بود به حذف مردی دیگر در پشت سایه ای به بلندای فساد فوتبال ایران شکل گرفت. سایه ای که کماکان حقیقت را می پوشاند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
[FONT=BNazanin_Mehr]تشریح آخرین وضعیت پرونده محسن قهرمانی/ دایی به کمیته انضباطی دعوت شد[/FONT]
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبالاعلام کرد برخلاف تحقیقات قابل توجهی که در پرونده محسن قهرمانی صورت گرفته، متاسفانه تحقیقات قضایی لازم در این پرونده به عمل نیامده است. وی همچنین گفت: این پرونده با هیاهو و حواشی پیرامونی که از آن منعکس شده، خیلی فاصله دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، اسماعیل حسن‌زاده درباره پرونده محسن قهرمانی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: این پرونده تحت عنوان پرونده داوری در هیات رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای فوتبال تشکیل و پس از بررسی و تحقیقات، در تاریخ 27 آبانماه به کمیته انضباطی ارجاع شد. با توجه به اهمیت پرونده ما قصد داریم تا جلسات مختلفی را برگزار و به بررسی دقیق این پرونده بپردازیم.
وی افزود: با توجه به اینکه این پرونده جنبه عمومی دارد، باید توجه ویژه‌ای به آن داشت. به رغم تحقیقات قابل توجهی که در پرونده صورت گرفته، متاسفانه تحقیقات قضایی لازم در این پرونده به عمل نیامده و پرونده با هیاهو و حواشی پیرامونی که از آن منعکس شده، خیلی فاصله دارد. البته جا داشت در تحقیقات اولیه همه اخبار مربوط به این موضوع رصد و دلایل و مدارک مربوط به اخبار جمع آوری و پیگیری شود.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: علی دایی و مسئولان باشگاه پرسپولیس به عنوان مطلع برای اولین جلسه رسیدگی دعوت شده‌اند که با توجه به مصاحبه‌های ایشان در رسانه‌های مختلف لازم است حتما در این نشست حضور پیدا و تمام مدارک خود را ارائه کنند. ضمن اینکه پس از مصاحبه اولیه توسط علی دایی، مطالبی از سوی وی در مطبوعات تیتر شده که وی باید مستندات خود را به طور کامل ارائه دهد. به طور مثال اگر سه مرتبه به یک شماره حساب پول واریز شده، باید مستند باشد.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت و یا عدم فعالیت محسن قهرمانی هیچ ارتباطی به روند رسیدگی پرونده ندارد، یادآور شد: کمیته انضباطی با دقت و حوصله کافی در این پرونده مهم، اقدام خواهد کرد. غیر از محسن قهرمانی، از افراد دیگری هم در پرونده یاد شده که به نوبت به کمیته انضباطی فرا خوانده می‌شوند. ضمن اینکه از همه کسانی که به عنوان مطلع به کمیته دعوت می‌شوند، درخواست داریم چنانچه مدارکی مربوط به موضوع پرونده (ارتباط مالی نامشروع) دارند، به صورت محرمانه و با دلایل و مدارک کافی در اختیار ما قرار دهند.
حسن‌زاده خاطرنشان کرد: همچنین از مقامات فوتبالی اعم از مدیر، سرمربی، بازیکن و یا حتی مقامات فدراسیونی تقاضا داریم که قبل از اعلام نتیجه رسیدگی در کمیته انضباطی، جدا از هرگونه گمانه زنی و اعلام نظر احتمالی و رسمی و یا غیر رسمی که موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود، خودداری کنند.
وی اضافه کرد: معتقدم این پرونده هم مانند سایر پرونده‌های موجود در کمیته انضباطی است. شاید عنوان این پرونده مهمتر و یا شاید سنگین‌تر است اما در شرایط معمولی کار خود را دنبال می‌کنیم.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: این پرونده قطعا در جلسات متعددی دنبال خواهد شد و برای اینکه کار تحقیق و رسیدگی با آرامش دنبال شود، اولین جلسه رسیدگی روز یکشنبه 10 آذرماه خواهد بود که در این مرحله فقط افراد مطلع پرونده دعوت شده‌اند تا تحقیقات لازم از آنها به عمل آید.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ترکی هم افشا میکند !!

---------------------------

داور به سمت تیم حریف غش کرده بود.» همین یک جمله علی دایی بعد از باخت به سپاهان کافی بود که زلزله‌ای در فوتبال و داوری به راه بیفتد و ماجرایی که در نهایت به تعلیق موقت محسن قهرمانی داور آن بازی و محمد مولایی مربی بدنساز پرسپولیس ختم شد و اکنون همه منتظرند ببیند کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چه رایی در مورد این پرونده صادر می‌کند؟
«داور به سمت تیم حریف غش کرده بود.» همین یک جمله علی دایی بعد از باخت به سپاهان کافی بود که زلزله‌ای در فوتبال و داوری به راه بیفتد و ماجرایی که در نهایت به تعلیق موقت محسن قهرمانی داور آن بازی و محمد مولایی مربی بدنساز پرسپولیس ختم شد و اکنون همه منتظرند ببیند کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چه رایی در مورد این پرونده صادر می‌کند؟

با این شرایط خیلی از اهالی فوتبال از علی کفاشیان گرفته تا هادی آیت ‌اللهی مدعی شدند که هیچ مدرکی علیه محسن قهرمانی وجود ندارد و تمامی صحبت‌ها بر اساس اتهام‌هایی بدون سند و مدرک بیان شده است.

کفاشیان حتی برای دفاع از داوران در مراسم اختتامیه کلاس داوری در نیم فصل حاضر شد و از داوران خواست که اتحاد خود را حفظ کنند و آنهایی که علیه داوری صحبت می‌کنند را از خود طرد کنند. با این وجود کمتر از 24 ساعت بعد از این توصیه‌های رئیس فدراسیون فوتبال به جامعه داوری برای حفظ آرامش و اتحاد، محسن ترکی داور الیت و بین المللی فوتبال ایران در گفت و گو با یک روزنامه ورزشی حرف‌های تندی بر زبان آورد.

ترکی که چهره برجسته‌ داوری فوتبال ایران است متاسفانه در جدیدترین مصاحبه‌اش تهدید به افشاگری علیه جامعه داوری کرده است! او اسمی از هیچکس نیاورده ولی گفته «اگر روزی دهان باز کنم عده‌ای با خاک یکسان می‌شوند.»
به گزارش فارس این کلمات تهدیدی علیه خانواده داوری محسوب می‌شود هرچند او نگفته چه کسی را تهدید کرده است. با این حال وقتی یک داور بین المللی اینگونه دست به افشاگری می‌زند یا تهدید به افشاگری می‌کند، دیگر نمی‌توان از علی دایی و سایر سرمربیان تیم‌های لیگ برتری انتظار داشت که مطلبی علیه داوری نگویند حتی اگر بر اساس شنیده‌هایشان باشد و مدرک و سندی هم نداشته باشند! زیرا ظاهرا محسن ترکی هم به دلیل آنکه شنیده در کلاس داوری برخی پشت سر او صحبت کرده‌اند چنین برآشفته و شمشیر بر روی جامعه داوری کشیده است.

شاید بد نباشد مسئولان کمیته اخلاق و هیئت رسیدگی به تخلفات، به ادعاهای محسن ترکی هم رسیدگی کنند و از او بپرسند که چه ناگفته‌ای در داوری دارد که بیان نمی‌کند؟!

مگر مشابه همین جملات را علی دایی و سایر مربیان لیگ برتری بیان نمی‌کردند و نمی‌کنند؟ مگر مسئولان ارشد فدراسیون فوتبال بارها بیانیه ندادند که بدون سند و مدرک به کسی اتهامی زده نشود و هر شخصی سند و مدرکی دارد به فدراسیون فوتبال ارایه کند. اکنون آنها هم باید از ترکی بپرسند که چه سندی دارد که تاکنون ارایه نکرده است؟ چرا اکنون می‌خواهد برخی را با خاک یکسان کند؟

محسن ترکی یک سرمایه ملی در داوری فوتبال ایران است به قول هدایت ممبینی او یک برند در فوتبال کشورمان است. درست مثل علی دایی اما آیا این منصفانه است که یک چهره شناخته شده داوری اینگونه انگشت اتهام به سوی همکاران جدید و قدیم خود دراز کند؟

محسن ترکی دلیل شرکت نکردنش در کلاس داوری را نرسیدن دعوتنامه‌ای به دستش و تماس نگرفتن از سوی مسئولی با خودش عنوان کرده ، وقتی با مسئولان کمیته داوران در این مورد تماس گرفتیم و از آنها سوال کردیم که چرا محسن ترکی را به کلاس دعوت نکردید پاسخ دادند: مگر برای داوران دیگر دعوتنامه فرستادیم؟ مگر به فغانی که نامزد قضاوت در جام جهانی است تلفن زدیم یا به او دعوتنامه دادیم؟! تمامی داوران حاضر در کلاس از طریق هیئت فوتبال استان‌شان به این کلاس دعوت شده‌اند همانطور که فغانی و مظفری‌زاده و سایرین آمدند. مگر محسن قهرمانی که همشهری‌ ترکی است به این کلاس نیامد، پس چرا فقط ترکی چنین مسئله‌ای را عنوان می‌کند؟
با این حال حتی اگر بپذیریم که ترکی از دعوت نشدنش به کلاس داوری ناراحت بوده و این مسئله را دلیل غیبتش بداند بازهم به نظر منطقی نیست که او بخواهد داوران را متهم کند و مدعی شود که ناگفته‌هایی در مورد داوری دارد!؟

محسن ترکی در بخش دیگری از حرف‌هایش قبای کمیته انضباطی را برتن برخی از اعضای این کمیته گشاد می‌داند ولی بازهم اسمی از فرد یا عضو خاصی نمی‌آورد و استخوان لای زخم باقی می‌گذارد.

اعضای کمیته داوران همگی از افراد باتجربه داوری و با سابقه مشخص و معلوم هستند. صدرالدین موسوی دو دوره در رقابت‌های جام جهانی فوتسال حضور داشته، فریدون اصفهانیان، هدایت ممبینی هم از داوران بین المللی بوده‌اند و هر دو هم عضو شواری شهر زنجان و اهواز هستند. مسعود مرادی داور بین المللی است که در سال 2003 جایزه بهترین داور قاره آسیا را گرفته است.

بنابراین به نظر محسن ترکی کدام عضو این کمیته نباید در کمیته داوران حضور داشته باشد و قبای این سمت به تنش گشاد است؟!

برخی مدعی‌ هستند ترکی با ادبیات خاص خود می‌خواهد یکبار دیگر کمیته داوران را زیر فشار قرار بدهد. همانطوری که در زمان مسعود عنایت چنین کاری کرد.

اما ادبیات ترکی هرچه هست و به هر دلیلی این صحبت‌ها را بیان می‌کند برای اهالی فوتبال مشخص نیست که چرا یک برند داوری علیه داوران دست به خود افشاگری می‌زند؟

با این شرایط نباید از اسکوچیچ سرمربی کروات ملوان انزلی ایراد گرفت که بعد از باخت به استقلال به طور تلویحی داوران را به حمایت از استقلال و پرسپولیس متهم می‌کند و می‌گوید هر دو تیم با گل‌های آفساید ما را برده‌اند زیرا آنها بزرگ هستند و ما تیم کوچکی هستیم!

با حرف‌هایی که محسن ترکی در مورد داوری بیان می‌کند دیگر داوران حق ندارند بگویند چرا به آنها اتهام‌های بی‌اساس واهی زده می‌شود زیرا این کار را همکار برجسته و بین المللی خود به بهترین شکل! انجام می‌دهد.

محسن ترکی اگر مدعی است که منافع جمعی داوران را به منافع شخصی خود ترجیح می‌دهد باید بداند که با این ادبیات فقط راه برای اتهام زنی به داوران بازتر می‌شود و مربیان از علی دایی و امیر قلعه‌نویی تا دراگان اسکوچیچ می‌گویند وقتی خود داوران از ناگفته‌ها سخن می‌گویند پس حتما در پس پرده چیزی هست و باید به ما حق بدهند که به داوران اعتراض می‌کنیم.

نیم فصل دوم لیگ برتر از پنجشنبه این هفته آغاز می‌شود و داوران اگر می‌خواهند جامعه آرامی داشته باشند و با کمترین فشار و استرس و هجمه قضاوت کنند نیاز به آرامش دارند آرامشی که باید ابتدا از خود جامعه داوری شروع شود.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یعنی هماهنگی مجری - صداوسیما - صازمان لیگ - کمیته انضباطی بی نظیره !
یارو داره فحش میده ! مجری: شور تماشاگران
صدا وسیما: صدای استادیوم رو کم می کنه
سازمان لیگ: خوب بود !
کمیته انضباطی: نمنه؟هِشتاد اولماده !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی هماهنگی مجری - صداوسیما - صازمان لیگ - کمیته انضباطی بی نظیره !
یارو داره فحش میده ! مجری: شور تماشاگران
صدا وسیما: صدای استادیوم رو کم می کنه
سازمان لیگ: خوب بود !
کمیته انضباطی: نمنه؟هِشتاد اولماده !

اینا قانونی که میذارن نمیتونن 2 بار اجراش کنن که..

اگه بخوان اجرا کنن و دوباره از تراکتور که اخطار هم گرفته امتیاز کم کنن احتمال داره مشکلات امنیتی برای کشور درست بشه :D

بالا