• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
انتخاب ترکی برای بازی فولاد و استقلال خیلی مشکوکه ! یعنی جز این داور , داور دیگه ای نبود ؟
راستی مظفری زاده چند وقتی نیست محرومش کردن یا دیگه سوت نمیزنه ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستانی که میگفتن گل ما آفساید نبوده!

بفرمایید! همون طور که میگفتم و مطمئن بودم

گل آفساید زدید! حتی با قوانین جدید آفساید هم گلتون آفساید بود.

Last edited:

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
فرق ما با اقایونی که گل افساید زدن و حاشا می کنند اینه که بعد 20 سال فوتبال بازی کردن و تماشا کردن می تونیم افساید و تشخیص بدیم و بدون بغض وکینه ابراز کنیم حتی اگه به ضرر تیم خودمون باشه

اما اقایون یا چیزی از فوتبال نفهمیدند یا خودشون رو به خواب زدند

البته کلا روبرد و باخت هیچ تیمی حرف ندارم چون اشتباه داوری هم جزیی از بازی فوتباله

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستانی که میگفتن گل ما آفساید نبوده!

بفرمایید! همون طور که میگفتم و مطمئن بودم

گل آفساید زدید! حتی با قوانین جدید آفساید هم گلتون آفساید بود.

فرق ما با اقایونی که گل افساید زدن و حاشا می کنند اینه که بعد 20 سال فوتبال بازی کردن و تماشا کردن می تونیم افساید و تشخیص بدیم و بدون بغض وکینه ابراز کنیم حتی اگه به ضرر تیم خودمون باشه

اما اقایون یا چیزی از فوتبال نفهمیدند یا خودشون رو به خواب زدند

البته کلا روبرد و باخت هیچ تیمی حرف ندارم چون اشتباه داوری هم جزیی از بازی فوتباله

من برنامه 90 دیشب رو ندیدم ولی با توجه به پستهای دوستان معلومه که کارشناس داوری برنامه 90 گفته که گل اول پرسپولیس آفساید بوده. البته خدارو شکر پستهای قبلی من موجود هست که در رابطه با این گل گفتم نظر من اینه که گل پرسپولیس آفساید نبود و البته من هم مثل شما کارشناس داوری نیستم و باید منتظر اظهارنظر کارشناسان داوری بود. البته از دوستانی که خبره بودن و گل رو آفساید اونهم از نوع اظهر من الشمس میدونستن خواستم که لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم از نظر کارشناسان داوری استفاده کنیم.
اینهم پست بنده:
لطفا لینک اظهار نظر کارشناس داوری رو قرار بدین که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید اونهم بصورت اظهر من الشمس!! هستش. اگه منبع این اظهارنظر خودتون هستید که جای بحثی باقی نمیمونه ولی اگه کارشناسان داوری گفتن گل اول پرسپولیس آفساید هستش لطفا لینکش رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
توپ اصلا به سید جلال برخورد نداشته اونوقت آفساید؟! از طرفی اون کور کردن دید دروازه بان هم به قول دوستان تو حلقم! تو فوتبال ما بعد از اون حرکتی که در بازیهای ملی انجام شد و کلی بحث که گل آفساید بوده یا نبوده، با تحقیقات گسترده متوجه شدن که کور کردن دید دروازه بان هم جزو قوانین آفساید هستش که تقریبا اکثر جامعه داوری ما از این موضوع بی اطلاع بودن و تا حالا سابقه نداشته تو لیگ ایران اینگونه آفسایدها گرفته بشه. حالا گزارشگر که ماشا... همه کارشناس خبره داوری هستن از کور شدن دید دروازه بان حرف میزنن!! جالب اینه که سید جلال از عقب به سمت توپ حرکت کرد و در ابتدا اصلا تو مسیر توپ نبود که بخواد دید دروازه بان رو کور کنه و از طرف دیگه اصلا توپ به بدنش برخوردی نداشت و با برخورد به بازیکن داماش وارد گل شد، اونوقت آفساید اونهم از نوع اظهر من الشمس!!
پ.ن: من بازهم میگم اینها نظر شخصی من هستش و من هم مثل بقیه دوستان کارشناس داوری نیستم. بالطبع منتظر نظر کارشناسان داوری در رابطه با گل اول پرسپولیس و کارت زرد دوم محمد مختاری در دقیقه 30 میمونیم تا ببینیم کارشناسان داوری چی میگن. از دوستانی هم که اینقدر قاطع میگن گل آفساید بوده خواهش میکنم لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم.

خوب دوستان به صحبتهای کارشناس داوری برنامه 90 استناد کردن که گفته گل آفساید بوده و من هم در پست شماره 500 اظهارنظر یک کارشناس داوری رو قرار دادم که گفته گل آفساید نبوده که مجددا لینک مربوطه رو قرار میدم:
رفعتي : گل پرسپوليس آفسايد نبود | ورزش 3
رفعتي : گل پرسپوليس آفسايد نبود

کارشناس داوري فوتبال تصميمات داوري ديدار پرسپوليس و داماش را به جز يک مورد خطاي هند صحيح مي داند .
00943830.jpg

داود رفعتي ، در گفت و گو با ورزش سه گفت : با توجه به اصلاحات صورت گرفته در قانون آفسايد ، گل اول پرسپوليس کاملاً صحيح بود .

ايشان ضمن تأييد صحت داوري اين ديدار گفت : کارت هاي داور به موقع از جيب ايشان خارج شد و هر دو اخراج در بازي کاملاً صحيح و به جا بود . تنها موردي که مي شود به داوري بازي ايراد گرفت يک مورد خطاي هند بازيکن داماش بود که داور بازي آن را خطا تشخيص ندادند .

رفعتي در ادامه افزود : رفتار آقاي دايي در شأن يک مربي بزرگ نبود و داور چهارم بايد شديدتر با ايشان برخورد مي کرد و حتي از داور اول مي خواست که با ايشان برخورد کند .

خوب با توجه به مباحث مطرح شده معلومه که در رابطه با این گل اتفاق نظر روی آفساید بودن گل اونهم از نوع اظهر من الشمس نیست و به غیر از کارشناس برنامه 90 هستن کارشناسانی که گفتن گکل آفساید نبوده بلکه سالم بوده.

و در رابطه با پست دوستمون که گفتن: ((فرق ما با اقایونی که گل افساید زدن و حاشا می کنند اینه که بعد 20 سال فوتبال بازی کردن و تماشا کردن می تونیم افساید و تشخیص بدیم و بدون بغض وکینه ابراز کنیم حتی اگه به ضرر تیم خودمون باشه اما اقایون یا چیزی از فوتبال نفهمیدند یا خودشون رو به خواب زدند)) باید خدمتتون عرض کنم فرق من با شما اینه که توی ادبیات به کار رفته در پستهام به کسی بی احترامی نکردم و ثانیا خودم رو عالم دهر و نظرم رو برتر از نظر دیگران ندونستم و گفتم من کارشناس داوری نیستم و باید دید کارشناسان داوری چی میگن و البه سعی میکنم با دلیل و مدرک صحبت کنم نه به قول شما از روی بغض و کینه و به همین دلیل نظر یک کارشناس داوری رو در رابطه با صحیح بودن گل پرسپولیس گذاشتم ولی شما که اصلا از روی بغض و کینه نظر نمیدین، نظر ایشون رو ندیدین و تنها به نظر کارشناس برنامه 90 اکتفا کردین.
پ.ن: خوشحالم که نه پنالتی اول تو بازی با تراکتور گل شد و نه این بازی با نتیجه 1-0 تموم شد که بعدها شاهد پستهایی در راستای حمایت داوری از پرسپولیس مشابه بازی با گهر دورود پارسال نباشیم.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هر کی با نظر شما موافق باشه میشه آدم خوبه هر کی همسو با نظر شما نباشه میشه آدم بده !
قضیه این خفه کردن هم خیلی باحاله ! جالبه آقای رویانیان دو جلسه محرومیت دایی رو به قضایای غش کردن و تهمت ها ربط میده ! مردم رو چی فرض کردی ؟! یه جلسه مربوط میشه به اون بچه بازی بعد بازی صبا یه جلسه هم مربوط میشه به بی ادبی نسبت به داور چهارم که به نظرم تا سه جلسه هم راه داشت ! حالا اینا کدومش به قضایای داوری مربوطه ؟ کدوم یکی از این احکام مربوط میشه که میخوان آقا رو خفه کنن ؟! آقایی که رشته دروغ گویی هاش با لب خونی پنبه شد و دستش رو شد کجا داور چهارم به شما توهین کرد ؟! اینا همش برنامه است میخواد داورا بترسن از بی آبرویی و این طرفی غش کنن ! همون طوری که تو بازی داماش گل آفساید گرفته نشد
از این به بعد باید شاهد این ناداوری ها و این گل های افساید باشیم تا آقایون راضی باشن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هر کی با نظر شما موافق باشه میشه آدم خوبه هر کی همسو با نظر شما نباشه میشه آدم بده !
قضیه این خفه کردن هم خیلی باحاله ! جالبه آقای رویانیان دو جلسه محرومیت دایی رو به قضایای غش کردن و تهمت ها ربط میده ! مردم رو چی فرض کردی ؟! یه جلسه مربوط میشه به اون بچه بازی بعد بازی صبا یه جلسه هم مربوط میشه به بی ادبی نسبت به کمک داور که به نظرم تا سه جلسه هم راه داشت ! حالا اینا کدومش به قضایای داوری مربوطه ؟ کدوم یکی از این احکام مربوط میشه که میخوان آقا رو خفه کنن ؟! آقایی که رشته دروغ گویی هاش با لب خونی پنبه شد و دستش رو شد کجا داور چهارم به شما توهین کرد ؟! اینا همش برنامه است میخواد داورا بترسن از بی آبرویی و این طرفی غش کنن ! همون طوری که تو بازی داماش گل آفساید گرفته نشد
از این به بعد باید شاهد این ناداوری ها و این گل های افساید باشیم تا آقایون راضی باشن
دوست عزیز لطف میکنید بگید تو این قسمت از پستتون چه کسی رو مورد خطاب قرار دادید؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوست عزیز لطف میکنید بگید تو این قسمت از پستتون چه کسی رو مورد خطاب قرار دادید؟

کل زیر مجموعه باشگاه پرسپولیس / شما یه دور به قضایای داوری چند ماه اخیر نگاه کنید یه جا یه داور رو میکونن و میگن این داور رنگیه به دلیل اینکه همسو با نظرشون نبوده تو یه قضیه جداگانه هم به نظر همون داور استناد میکنن و اسمش رو میزارن کارشناس داوری ! خوب کدوم یکی از اینا درسته ؟
گفته های رئیس هیات مدیره پرسپولیس هم که واضحه یه جا میگه ما از هر گونه جار و جنجال بیزاریم ولی در عمل چیز دیگه ای میبینیم
نظرات بر اساس شرایط مختلف در حال چرخشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کل زیر مجموعه باشگاه پرسپولیس / شما یه دور به قضایای داوری چند ماه اخیر نگاه کنید یه جا یه داور رو میکونن و میگن این داور رنگیه به دلیل اینکه همسو با نظرشون نبوده تو یه قضیه جداگانه هم به نظر همون داور استناد میکنن و اسمش رو میزارن کارشناس داوری ! خوب کدوم یکی از اینا درسته ؟
گفته های رئیس هیات مدیره پرسپولیس هم که واضحه یه جا میگه ما از هر گونه جار و جنجال بیزاریم ولی در عمل چیز دیگه ای میبینیم
نظرات بر اساس شرایط مختلف در حال چرخشه

آهان. ممنون که شفاف سازی کردید. در رابطه با پستتون فکر میکنم بی انصافی باشه که تنها پرسپولیسیها رو در این زمینه مورد انتقاد قرار میدید. یعنی از اول فصل تا حالا هیچ باشگاهی در رابطه با تصمیمات داوری انتقاد نکرده؟! از طرفی اتفاقی که برای پرسپولیس در بازی با سپاهان افتاد اگه واسه هر تیم دیگه ای می افتاد، سکوت میکرد؟ البته قبلا هم گفتم دایی یک ادعا مطرح کرده که باید اون رو ثابت کنه و اگه تونست ثابت کنه بالطبع باید با خاطیان برخورد بشه و اگه نتونست ثابت کنه هم ایشون جریمه بشن. دوتا مثال هم در رابطه با همین اتفاقات هم میزنم: مثلا بازی با داماش نحوه برخوردش با داور چهارم قابل قبول نبود و کاش داور چهارم خودش تو همون بازی با انتقال اتفاقات به داور اصلی، تصمیم درست رو اتخاذ میکرد. در هر صورت کمیته انضباطی اینکار رو کرده و البته حق اعتراض به این حکم از طریق مجاری قانونی حق باشگاه پرسپولیس هستش و نکته مهمتر اینکه امیدواریم که اینگونه نظارتها و صدور احکام در مورد همه باشگاهها رعایت بشه. یک مثال دیگه هم کسر امتیاز بدلیل اهانت به تیم حریف هست که بعد ار کسر امتیاز بدلیل اهانت به داوری تازگی داره و با توجه به اینکه توی اکثر بازیهای لیگ اگه نگیم همشون، به بعضی بازیکنها و تیم حریف اهانت میشه، و با توجه به این قانون منتظر کسر امتیاز از بقیه تیمها هم هستیم تا عدالت برای همه اجرا بشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما رفعتی رو قبول دارید بعد مسعود مرادی قبول ندارید؟؟؟

بخوایم مقایسه بکنیم به لحاظ تجربه و سواد داوری...کارشناسی مسعود مرادی اون هم در برنامه ای که فردوسی پور تمایلات رنگی داره بیشتر قابل قبوله! دیشب فردوسی پور یک لحظه هم به این کارشناسی مرادی در مورد گل پرسپولیس گیر نداد!

الان هم می فرمایید این بازی 1-0 تموم نشد که بخوایم سر افکنده باشیم...

دوست عزیز!

همینجاس که من همیشه میگم اول یه سوزن به خودمون بزنیم بعد...

شما در بحث های قبلیتون به پنالتی که محسن ترکی در بازی تراکتور برای ما گرفت و منجر به کسب 3 امتیاز شد اشاره کردید که یکی از عوامل قهرمانی ما شد! خدممتون عرض کنم که ما اون بازی رو 2-0 بردیم! پس با توجه به توجیه شما...اون قضاوت هم هیچ ارتباطی به کسب 3 امتیاز نداشته و حق ما بوده که تراکتور رو ببریم و به هیچ عنوان هم حق تراکتور ضایع نشده!! چون بعدش یه گل دیگه زدیم. همینه دیگه! حقی هم از داماش ضایع نشد اوکی!

در مورد کسر امتیاز و حرف شما در مورد اینکه در مورد همه تیم ها رعایت بشه...بله..رعایت بشه....در مورد استقلال که رعایت شده! بقیه تیم ها اگه مد نظرتونه بله! امیدواریم مثلا از فولاد هم کم بشه اگه تخلفی کرد!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
انتقاد چرا ولی جار و جنجال نه
آیا نمیشد همین موضوع از طریق مسالمت آمیز و از طریق راه های قانونی پیگیری بشه ؟ دقت کردید تو همین چند هفته اخیر بیشتر بازی ها به جنجال کشیده شده مثل همین بازی فولاد و تراکتور ( من خودم تراکتوری هم هستم :دی ) ولی به هیچ وجه ادعا مدیر عامل تراکتور قابل قبول نیست که میگه داوری تخلف داشته نه اشتباه ! این قضیه یه جور شده مثل چماق مثل این میمونه که یه چماق بگیرن بالا سر داور بگن اگر اشتباه کنی که ما خوشمون نیاد با همین چماق میکوبیم تو سرت :دی ولی اگر به نفع خودشون بود به به راه بندازن
البته اینم بگم مردم ما از جار و جنجال خوششون میاد یه جورایی با این قضیه حال میکنن :D ولی در دراز مدت فوتبال به گند کشیده میشه البته همین الانش هم کشیده شده
شرط میبندم بازی استقلال و فولاد هم به جنجال کشیده بشه با دست گلی که کمیته داوران با انتخابشون به آب دادن ;)

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
دوست عزیز من نه قصد جسارت به شما نه دیگر دوستان را دارم

اما برای محاسبه 2+2 دیگه ریاضی دان خبر نمی کنند که

من صحنه گل رو دیدم و حالا اگه استقلالم اون گل رو زده بود می کفتم افساید اظهر من الشمس بود

گاها در همین برنامه نود دیدم که کارشناس داوری هم مسایل واضح و روشن را یه جورایی برای ضایع نشدن داور ماسمالی می کنند هر کسی چن تا بازی فوتبال دیده باشه به حماقت اون کارشناس داوری می خنده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شما رفعتی رو قبول دارید بعد مسعود مرادی قبول ندارید؟؟؟

بخوایم مقایسه بکنیم به لحاظ تجربه و سواد داوری...کارشناسی مسعود مرادی اون هم در برنامه ای که فردوسی پور تمایلات رنگی داره بیشتر قابل قبوله! دیشب فردوسی پور یک لحظه هم به این کارشناسی مرادی در مورد گل پرسپولیس گیر نداد!

الان هم می فرمایید این بازی 1-0 تموم نشد که بخوایم سر افکنده باشیم...

دوست عزیز!

همینجاس که من همیشه میگم اول یه سوزن به خودمون بزنیم بعد...

شما در بحث های قبلیتون به پنالتی که محسن ترکی در بازی تراکتور برای ما گرفت و منجر به کسب 3 امتیاز شد اشاره کردید که یکی از عوامل قهرمانی ما شد! خدممتون عرض کنم که ما اون بازی رو 2-0 بردیم! پس با توجه به توجیه شما...اون قضاوت هم هیچ ارتباطی به کسب 3 امتیاز نداشته و حق ما بوده که تراکتور رو ببریم و به هیچ عنوان هم حق تراکتور ضایع نشده!! چون بعدش یه گل دیگه زدیم. همینه دیگه! حقی هم از داماش ضایع نشد اوکی!

در مورد کسر امتیاز و حرف شما در مورد اینکه در مورد همه تیم ها رعایت بشه...بله..رعایت بشه....در مورد استقلال که رعایت شده! بقیه تیم ها اگه مد نظرتونه بله! امیدواریم مثلا از فولاد هم کم بشه اگه تخلفی کرد!

دوست خوبم بالاخره رفعتی هم کارشناس داوری هست و نمیتونیم بگیم نظر ایشون هیچ ارزشی نداره! من کی گفتم نظر کارشناس داوری برنامه 90 رو قبول ندارم؟! درکل آقای مرادی نظرشون محترمه و آقای رفعتی هم نظرشون محترمه. پس نمیتونیم بگیم اون گل 100% آفساید بوده.
در رابطه با دیدگاه رنگی فردوسی پور هم با شما مخالفم چون من اینجوری فکر نمیکنم.
در رابطه با پنالتی ترکی هم منظورم بازی با تراکتور نبود! منظورم بازی ماقبل آخر استقلال در فصل گذشته یعنی بازی با فولاد خوزستان بود که ترکی پنالتی اشتباهی گرفت (البته نظر تمامی کارشناسان داوری اشنباه بودن اون پنالتی بود نه اینکه یکنفر بگه پنالتی بود و یکنفر بگه پنالتی نبود) و استقلال اون بازی رو 1-0 برد و قهرمانیش مسجل شد و بازی آخر رو به داماش باخت. من تو پستم که خطاب به آقا فرامرز بود هم گفتم که این منطق رو در جواب منطق رتبه 12 و 16 ایشون بکار بردم و میدونم که استقلال در بازی با داماش به چند نفر از بازیکناش استراحت داد. ولی منطق رتبه 12 و 16 چنین منطقی رو ایجاب میکنه.
در مورد کسر امتیاز هم از استقلال بخاطر اهانت به داوری امتیاز کسر شد و از پرسپولیس بخاطر اهانت به تیم حریف و هممون میدونیم اهانت به تیم حریف و بازیکنها در اکثر بازیهای لیگ صورت میگیره. در هرصورت امیدوارم در ادامه لیگ اگه شاهد اهانت به داوری یا اهانت به تیم حریف باشیم از تیمهای خاطی امتیاز کسر بشه تا عدالت رعایت بشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست خوبم بالاخره رفعتی هم کارشناس داوری هست و نمیتونیم بگیم نظر ایشون هیچ ارزشی نداره! آقای مرادی نظرشون محترمه و آقای رفعتی هم نظرشون محترمه. پس نمیتونیم بگیم اون گل 100% آفساید بوده.
در رابطه با دیدگاه رنگی فردوسی پور هم با شما مخالفم چون من اینجوری فکر نمیکنم.
در رابطه با پنالتی ترکی هم منظورم بازی با تراکتور نبود! منظورم بازی ماقبل آخر استقلال در فصل گذشته یعنی بازی با فولاد خوزستان بود که ترکی پنالتی اشتباهی گرفت (البته نظر تمامی کارشناسان داوری اشنباه بودن اون پنالتی بود نه اینکه یکنفر بگه پنالتی بود و یکنفر بگه پنالتی نبود) و استقلال اون بازی رو 1-0 برد و قهرمانیش مسجل شد و بازی آخر رو به داماش باخت. من تو پستم که خطاب به آقا فرامرز بود هم گفتم که این منطق رو در جواب منطق رتبه 12 و 16 ایشون بکار بردم و میدونم که استقلال در بازی با داماش به چند نفر از بازیکناش استراحت داد. ولی منطق رتبه 12 و 16 چنین منطقی رو ایجاب میکنه.
در مورد کسر امتیاز هم از استقلال بخاطر اهانت به داوری امتیاز کسر شد و از پرسپولیس بخاطر اهانت به تیم حریف و هممون میدونیم اهانت به تیم حریف و بازیکنها در اکثر بازیهای لیگ صورت میگیره. در هرصورت امیدوارم در ادامه لیگ اگه شاهد اهانت به داوری یا اهانت به تیم حریف باشیم از تیمهای خاطی امتیاز کسر بشه تا عدالت رعایت بشه.

مسعود مرادی دلیل اینکه چرا گل آفساید هست رو گفت.میتونید برنامه 90 دیشب رو دانلود کنید ببینید!..پس گل آفساید بوده و آقای رفعتی هم بدون اطلاع دقیق این کارشناسی رو کرده و دلیلی من در حرفاش نمی بینم!
در مورد یکی گفت بود یکی گفت نبود تمام پنالتی هایی که باشگاه پرسپولیس در دربی ها بر سر ما میکوبه هم هیچ کدوم اتفاق نظر 100% روی کارشناسان نبوده پس اونها رو هم لطفا بیخیال بشید! چون پس نمیشه گفت 100% پنالتی بودن.
در این مورد هم پس تمام قهرمانی های تیم های دیگه عزیز من...در کل لیگ برتر زیر سوال میره...یک بار خدممتون عرض کردم...استقلال یک سال با اختلاف یک امتیاز قهرمانی رو واگذار کرد که در یکی از بازی ها خداداد افشاریان گل سالم رضا عنایتی رو قبول نکرد که رد برنامه 90 اون زمان هم مشخص بود که آفساید نبوده...این جوری بخواید بگید 4 تا قهرمانی باید به ما بدن! 2 تا مثلا بگیرن...2 تا به سپاهان بدن...یکی از فلان تیم بگیرن!! مثال بخوایم بزنیم باید کل تاریخ لیگ برتر رو موشکافی کنیم...ببینیم اتفاقات داوری روی قهرمانی تیم قهرمان چقدر تاثیر داشته! این هم از این!

در مورد کسر امتیاز....اگه...بیشتر منظورت اینه که اگه پس فردا هم استقلالیا به تیم حریف توهین کردن امتیاز کم بشه دوباره از استقلال! درسته؟ اگه منظورتون اینه...که هنوز که اتفاق نیافتاده اگه افتاد درخدمتتون هستیم!
اینو بگم که هوادارای پرسپولیس بار اولشون نبود که این کار رو میکردن...در بازی سپاهان در اصفهان هم شاهد سنگ پرانی بودیم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مسعود مرادی دلیل اینکه چرا گل آفساید هست رو گفت.میتونید برنامه 90 دیشب رو دانلود کنید ببینید!..پس گل آفساید بوده و آقای رفعتی هم بدون اطلاع دقیق این کارشناسی رو کرده و دلیلی من در حرفاش نمی بینم!
در مورد یکی گفت بود یکی گفت نبود تمام پنالتی هایی که باشگاه پرسپولیس در دربی ها بر سر ما میکوبه هم هیچ کدوم اتفاق نظر 100% روی کارشناسان نبوده پس اونها رو هم لطفا بیخیال بشید! چون پس نمیشه گفت 100% پنالتی بودن.
در این مورد هم پس تمام قهرمانی های تیم های دیگه عزیز من...در کل لیگ برتر زیر سوال میره...یک بار خدممتون عرض کردم...استقلال یک سال با اختلاف یک امتیاز قهرمانی رو واگذار کرد که در یکی از بازی ها خداداد افشاریان گل سالم رضا عنایتی رو قبول نکرد که رد برنامه 90 اون زمان هم مشخص بود که آفساید نبوده...این جوری بخواید بگید 4 تا قهرمانی باید به ما بدن! 2 تا مثلا بگیرن...2 تا به سپاهان بدن...یکی از فلان تیم بگیرن!! مثال بخوایم بزنیم باید کل تاریخ لیگ برتر رو موشکافی کنیم...ببینیم اتفاقات داوری روی قهرمانی تیم قهرمان چقدر تاثیر داشته! این هم از این!

در مورد کسر امتیاز....اگه...بیشتر منظورت اینه که اگه پس فردا هم استقلالیا به تیم حریف توهین کردن امتیاز کم بشه دوباره از استقلال! درسته؟ اگه منظورتون اینه...که هنوز که اتفاق نیافتاده اگه افتاد درخدمتتون هستیم!
اینو بگم که هوادارای پرسپولیس بار اولشون نبود که این کار رو میکردن...در بازی سپاهان در اصفهان هم شاهد سنگ پرانی بودیم!

در رابطه با گل آفساید سعی میکنم برنامه 90 رو دانلود کنم و از نظرات آقای مرادی استفاده کنم. ممنون بابت پیشنهادتون. ولی در رابطه با بقیه پستتون مثل اینکه متوجه منظور من نشدید! من واضح گفتم منطق رتبه 12 و 16 چنین منطقی رو ایجاب میکنه یعنی اون منطق اشتباه هست و منطق من هم در جواب اون منطق اشتباه، اشتباهه.
در رابطه با قانون کسر امتیاز هم گفتم از 3 تیم اول که امتیاز کسر شد منجمله استقلال، علت رو اهانت به داوری بیان کردن ولی از پرسپولیس و تراکتور بدلیل اهانت به تیم حریف امتیاز کم شد یعنی یک قانون جدید برای کسر امتیاز. از طرفی هممون میدونیم توی اکثریت بازیهای لیگ به بعضی بازیکنها، مربیان و کلا تیم حریف اهانت میشه. لذا با توجه به قانون جدید احتمال کسر امتیاز از تیمها خیلی بیشتر هست و امیدواریم در این مورد هم مثل اهانت به داوری با تیمهای متخلف برخورد بشه تا عدالت رعایت بشه. البته تو همین بازی با داماش، طرفداران داماش کلی فحش به سیدجلال حسینی دادن که بنظر کمیته انضباطی مصداق اهانت به تیم حریف نبودن!! و لذا از داماش امتیازی کسر نشد!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کميته داوران داور بازي استقلال و فولاد را تغيير داد.

جمعه 3/8/92

استقلال تهران- فولاد خوزستان ساعت 17و 45 دقيقه ورزشگاه آزادي تهران

سيد حسين زرگر – سعيد علي نژاديان – سعيد زارع – بيژن حيدري – ناظر: محمدعلي فروغي

گفتني است، پيش از اين قرار بود تا محسن ترکي اين ديدار را قضاوت کنند.

//

رئیس کمیته داوران یه تخته اش کمه ! تو که از تهمت ها خبر داری پس چرا یه داور مشکوک رو میزاری و بعد عوضش میکنی ؟!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در مورد بحث های مطرح شده در این چند صفحه اخیر من نظر خودم رو عرض می کنم:

اشتباهات داوری در اغلب بازی ها و برای تمام تیم های لیگ برتری و در تمام این 12 دوره ای که از لیگ برتر می گذرد وجود داشته، هیچ کس نمی تواند مدعی این باشد که باشگاه مورد نظرش بدون حتی یک اشتباه قهرمان شده و یا برعکس بدون اشتباه از لیگ برتر به دسته پایین تر سقوط کرده باشد؛ لوث کردن قهرمان شدن یک تیم خواه استقلال باشد، یا پرسپولیس، یا سپاهان و ... با چنین عناوین اصلا درست و منطقی نیست.

پیش کشیدن این بحث ها هم از اساس معلوم نیست از چه باب هست ... اتفاقی افتاده، حالا درست یا غلط در یک بازی توسط داور پنالتی گرفته شده یا آفساید گرفته شده و ... دوباره زیر خاکی در آوردن - که عرض کردم برای همه باشگاه ها به دفعات و نمونه های مختلف اتفاق افتاده - هیچ دردی را دوا نمی کند.

در مورد داستان علی دایی و حواشی این روزها هم نکاتی قابل ذکر هست:

علی دایی برای اولین بار به عقیده من شجاعت به خرج داد و وارد یک تابویی شد که هیچ کس دیگر پیش از او در این حد جسارتش را نداشت که وارد شود، از این منظر صرف نظر از این که ادعای او در خصوص تبانی و رشوه درست بوده یا نه، کار قابل ستایشی است.

اما تا الان هنوز رای قطعی در مورد این پرونده صادر نشده، در نتیجه دوستانی که دارند حکم صادر می کنند در مورد دایی که باید محکوم شود یا این که معلوم شده خودش دست داشته ... مشخص نیست بر چه اساس و مدرکی این حرف را مطرح می کنند. قدری تامل داشته باشیم بد نیست! زمانی که تمام مدارک بررسی شد و حکم صادر شد آن وقت بیایید علی دایی را بکوبید که ادعایی مطرح کرده که صحت نداشته.

بعضی دوستان صرفا یک سری گمانه زنی دارند که: " بله، کسی جرات ندارد علی دایی را محکوم کند و ..." این هم یک حرف به نظر من بدون دلیل و پشتوانه هست؛ همیشه بوده اند و هستند کسانی که در جامعه فوتبال یک سری شایعات بی اساس را مطرح می کنند و بعد آن را چندین و چند بار تکرار می کنند و آن وقت همین شایعه که معمولا هیچ سند و دلیل محکمه پسندی برای اثباتش پیدا نشده تبدیل به یک اصل پذیرفته شده می شود!

خوشبختانه در حکم اخیر کمیته انضباطی همه دیدند که علی دایی هم محروم شد و من با این که همیشه علاقه به پرسپولیس داشته ام، از شنیدن این حکم خوشحال شدم. بله! باید این اتفاق می افتاد. علی دایی در بازی آخر پرخاش داشت به داور چهارم و قطعا باید با مداخله همان داور چهارم و گزارش به داور وسط اخراج می شد، حالا هم که کمیته انضباطی رای اش را در این باره صادر کرده و عملا گفته هیچ کس مصونیت ندارد. پس کسانی که آن شایعات "حق ویژه داشتن" علی دایی را مطرح می کردند اکنون می بینند صحبت شان بی مورد بوده.

اما کسانی که می گویند علی دایی در همه بازی ها در کنار زمین جوری جو را درست می کند که داوری تحت تاثیر قرار بگیرد؛ من دو نکته در این باره عرض می کنم:

اولا: بدون شک مربی ای که صدایش در نمی آید و هیچ عکس العملی نسبت به تصمیمات داوری ندارد، احتمال این که شرایط بازی به ضررش تمام شود زیاد است و الان در دنیای حرفه ای فوتبال مربیان بین المللی زیادی هستند که از این سبک استفاده می کنند تا تیم شان کمتر ضرر کند. (البته مقصودم تایید پرخاش گری نیست، فقط قسمت پر جنب و جوش بودن در کنار خط و محوطه فنی مد نظرم هست) بنابراین تا زمانی که مربی حرمت داور را حفظ کرده و فقط اعتراض آن هم در حد و حدودی که قوانین فیفا مشخص کرده، دارد، ایرادی به او وارد نیست و این عملکرد او یک جور تاکتیک حرفه ای است.

یک شاهد مثال خوب از این داستان؛ بازی تیم ملی در برابر کره در ورزشگاه آزادی بود که اگر چه کی‌روش نهایتا به دلیل اعتراض زیاد به داور مسابقه اخراج شد، اما همان داور نهایتا تحت تاثیر جوی که این مربی درست کرد و اسم بزرگی که داشت خطای اتفاق افتاده توسط مسعود شچاعی در محوطه جریمه را پنالتی اعلام نکرد و ما خوشبختانه از این واقعه سود بردیم.

قصدم از ذکر مثال بالا، فقط تاکید این مورد هست که در دنیای حرفه ای امروز فوتبال و به ویژه در مورد باشگاه ها یا تیم هایی که در برابر حریف هایشان فاصله نسبتا نزدیکی دارند، مشاهده چنین حرکت هایی از سوی مربیان در کنار زمین خیلی هم عجیب نیست.

اما قسمت دوم: بله، می پذیرم که نوع رفتاری که علی دایی در برخی موارد انجام می دهد، قابل دفاع نیست، همین مورد آخر از مصادیق بارز این رفتار بوده که باید تعدیل شود. قطعا خیلی به نفع اوست که رفتارهایش را کنترل کند و تمرکزش را روی خود فوتبال افزایش دهد.

اما در مورد رای های صادره مربوط به کسر امتیاز ... این اتفاق دیر یا زود می افتاد و من فارغ از گرایشم به پرسپولیس، از این کسر امیتازها استقبال می کنم، وقتی هیچ راهی نمانده برای ساکت کردن تماشاچیانی که در سکوها فحاشی می کنند باید از این راه های نقره داغ کننده! استفاده کرد تا بلکه ملت قدری آرام شوند. این مساله اگر به درستی اجرا شود و ضابطه صحیح و مشخصی داشته باشد و برای صدور رای ریش سفیدی و کدخدامنشی در این راه استفاده نکنند، می تواند تا حدودی تاثیر داشته باشد.

فقط خواهشی که دارم این هست که دوستان، نیایند بدون پشتوانه از خودشان رای صادر کنند، یا غلظت یک اتفاق را کم و دیگری را زیادتر از آن چیزی که واقعا بوده جلوه دهند؛ اگر خواهان پیشرفت در فوتبال هستیم باید به چنین احکامی گردن بگذاریم هر چقدر که تلخ و ناگوار باشد.

مساله دیگر:

دیشب در برنامه نود گل پرسپولیس رو مسعود مرادی صحیح ندانست.

دو نکته رو یادآوری می کنم:

این مسعود مرادی همانی است که چند سال قبل که داوری می کرد به دلیل اشتباهاتی که در داوری مرتکب شده بود، چنان توسط تماشاچیان مورد لطف قرار گرفت که عطای ادامه کار را به لقایش بخشید و زودتر از موعد قطعی بازنشسته شد. حالا البته تبدیل شده یه کارشناس زبده ای که حرفش حجت هست برای همه ما!

دوم این که: باید بپذیریم که رای های صادره در خصوص مسایل داوری، بعضا توسط خود کارشناسان داوری ضد و نقیض هست، برخی یک نظر دارند و برخی نظری دیگر. البته اغلب این طور نیست و فکر می کنم راه عاقلانه در این موارد که حساسیت زا شده یا اختلاف نظر وجود داشته، تمکین به رای اکثریت قریب به اتقاق کارشناسان داوری است.

و آخرین نکته این که:

همانطور که مسعود مرادی دیشب در برنامه نود عنوان کرد و خوشبختانه رویانیان هم صحه گذاشت به این حرف، این مساله که داوری ها مشکل دارد و داوران بازی ها را "در می آورند" و ... نباید اپیدمی شده و مثل نقل و نبات در دهان همه بیفتد که این داور به عمد این اشتباه را کرده و ... این طوری عواقب این فوتبال خیلی بد خواهد بود و تشنج و بلوا در آن ظرف مدت کوتاهی به حد غیر قابل کنترل خواهد رسید به شکلی که همه متضرر خواهند شد و قطعا همه چیز از دست خارج می شود.

به نظرم عاقلانه تر این هست که به جای دمیدن در شیپور تبانی داوران و سایر عوامل (که البته من رد نمی کنم که در فوتبال مان چنین اتفاقات ناجوری مثل همه جای دنیا می افتد) اجازه دهیم همه چیز دوباره آرام شود و تا سند و مدرکی رو نشده، هیچ صحبتی را مطرح نکنیم و دست از این تعصبات رنگی - که بعضا رنگ و بوی بسیار بچگانه ای هم دارد - برداریم و با نگاه درست و دوراندیشانه به این فکر باشیم که چگونه اشکالات اساسی فوتبال مان را برطرف کنیم؛ در حقیقت از میزان تاثیر گذاری هواداران در رشد و شکوفایی فوتبال یا درست برعکس ایجاد حواشی کشنده در رکود فوتبال، نباید غافل بود.

موفق و برقرار باشید.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آقا شوخیشم قشنگ نیست

قفلش نکنید یه وقتا ! :cool:

کل کل رو باز کنید هم بد نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
صادقیان خیلی بازیکن بی اخلاقیه ! همین ضربه ای که زد حداقل یه کارت قرمز داشت ضربه اش هم همچین آروم و با لطافت نبود از روی خشونت بود

Registered User
لایک‌ها
4,964
صادقیان خیلی بازیکن بی اخلاقیه ! همین ضربه ای که زد حداقل یه کارت قرمز داشت ضربه اش هم همچین آروم و با لطافت نبود از روی خشونت بود

جوانه و جویای نام :دی

Registered User
لایک‌ها
4,964
بنده در رابطه با قضایای دوماهه اخیر کذایی فوتبال این پست رو کوت میکنم !

البته مربوط به 6 سال پیشه :cool:

به نظرم این تاپیک جاش خالی بوده و خوبست به صورت مستقل بحث های مربوط به داوران لیگ برتر در اینجا مطرح بشه.

در بازی اخیر پرسپولیس و صبا باتری یک داوری جنجالی رو شاهد بودیم که حرف و حدیث های زیادی رو در پی داشت.
و این می تونه سر نخ بحث های موزد نظر باشه. حالا من نظر خودم رو در این رابطه و در مورد همین بازی عرض می کنم:

من بازی رو به طور کامل از تلویزیون تماشا کردم و هر دو صحنه ی مربوط به گل اول پرسپولیس و پنالتی آخر بازی که برای صبا گرفته شد رو اشتباه داوری دیدم.
اما حرف اصلی من در اینجا چیز دیگری است:

به چه دلیلی هر کس از راه می رسد باید به داور توهین کند و او را متهم به تبانی و ناداوری و اینجور حرف ها بکند؟ به اعتقاد من واقعا در حق داوران ظلم آشکاری صورت گرفته و همه دیواری کوتاه تر از داوران پیدا نمی کنند، مربیان که باخت خودشون رو اول از همه به گردن داور می اندازند، تماشا چی های ما هم که از تماشاچی بودن فقط فحش دادن و ناسزا گفتن رو یاد گرفته اند و به محض دیدن یک صحنه ی مشکوک ننه و بابای داور بدبخت رو می کشن جلوی چشمش، مطبوعات حرفه ای! ما هم - اغلب شون نه همه - همین آش را شورتر می کنند و یک سری شایعات رو منتشر می کنند... این اصلا انصاف نیست!

من مظفری زاده را یک آدم با شخصیت و متین دیدم و همون شب که در برنامه ی ورزش از نگاه دو جهانگیر کوثری داشت حرف می زد متوجه شدم آدم موجه و موقری هست. اگه یادتون باشه در حین صحنه های مشکوک بازی می گفت من برای این که کسی نگه داره کار خودش رو توجیه می کنه الان هیچ حرفی نمی زنم و بعدا هر چه کارشناسان امر داوری بگویند قبول می کنم. دیشب هم در برنامه ی نود باهاش تماس گرفتند و من یکی که از نوع حرف زدن و جسارتی که به خرج داد خیلی لذت بردم. ایشون با صراحت لهجه ی کم نظیری گفت:
از همه ی مردم به خاطر قضاوت ضعیفم عذر خواهی می کنم و همینطور آقای عنایت که به خاطر قضاوت ضعیف من در چند روز اخیر تحت فشار قرار گرفته اند عذر می خوام و در تمام صحنه هایی که شما نشون دادید من باید قاطعیت بیشتری از خودم نشون می دادم.
واقعا تحسین برانگیز بود و ای کاش همه به جای توجیه کردن کارهای خود با اصلاح اشتباهات به پیشرفت فکر کنند.
من مطمئنم که بعدها بیشتر در مورد سعید مظفری زاده خواهیم شنید و او به جایگاهی بهتر از مرادی در آسیا دست خواهد یافت.

آقای فنایی هم دیشب در نود حرف جالبی زد و گفت همونطور که آقای جلالی یک تحقیق در مورد تغییرات مربیان در لیگ برتر انجام بودند کاش یک نفر هم پیدا بشه ببینه دخالت در کار داوران در ایران چقدر هست و داوران ما تا چه اندازه تحت فشار هستند؟ اون وقت معلوم می شه که ما در تمام دنیا در این زمینه رکورد داریم!!
دقیقا حق با فنایی است و در چنین شرایطی کدوم آدم عاقلی دیگه رغبت می کنه وارد عرصه ی داوری بشه؟ مگر اینکه دور از جون مغز خر خورده باشه که هم حقوق ناچیزی بگیره و هم دائم فحش بشنوه!

از همه ی دوستان می خوام که بحث های خودشون رو در اینجا ادامه بدهند و بگویند چرا مردم ما انقدر راحت تهمت می زنند ؟

از 6 سال پیش تا الان ما یه ضرب داریم تهمت میزنیم

بعضی وقتا مرغ همسایه غاز بوده و بعضی وقتا هم نه !
شاید شرمن درست گفته ! ما واقعا بعضی چیزا تو خون ٍ مونه ! از تهمت زدن بگیرید تا ریاکاری !
آقا مرتضی به نظر خودت از 6 سال پیش تا الان چقد عوض شده شرایط ؟ البته من فک کنم بدتر شده

بالا