دوستانی که میگفتن گل ما آفساید نبوده!
بفرمایید! همون طور که میگفتم و مطمئن بودم
گل آفساید زدید! حتی با قوانین جدید آفساید هم گلتون آفساید بود.
فرق ما با اقایونی که گل افساید زدن و حاشا می کنند اینه که بعد 20 سال فوتبال بازی کردن و تماشا کردن می تونیم افساید و تشخیص بدیم و بدون بغض وکینه ابراز کنیم حتی اگه به ضرر تیم خودمون باشه
اما اقایون یا چیزی از فوتبال نفهمیدند یا خودشون رو به خواب زدند
البته کلا روبرد و باخت هیچ تیمی حرف ندارم چون اشتباه داوری هم جزیی از بازی فوتباله
لطفا لینک اظهار نظر کارشناس داوری رو قرار بدین که گفته باشه گل اول پرسپولیس آفساید اونهم بصورت اظهر من الشمس!! هستش. اگه منبع این اظهارنظر خودتون هستید که جای بحثی باقی نمیمونه ولی اگه کارشناسان داوری گفتن گل اول پرسپولیس آفساید هستش لطفا لینکش رو قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
توپ اصلا به سید جلال برخورد نداشته اونوقت آفساید؟! از طرفی اون کور کردن دید دروازه بان هم به قول دوستان تو حلقم! تو فوتبال ما بعد از اون حرکتی که در بازیهای ملی انجام شد و کلی بحث که گل آفساید بوده یا نبوده، با تحقیقات گسترده متوجه شدن که کور کردن دید دروازه بان هم جزو قوانین آفساید هستش که تقریبا اکثر جامعه داوری ما از این موضوع بی اطلاع بودن و تا حالا سابقه نداشته تو لیگ ایران اینگونه آفسایدها گرفته بشه. حالا گزارشگر که ماشا... همه کارشناس خبره داوری هستن از کور شدن دید دروازه بان حرف میزنن!! جالب اینه که سید جلال از عقب به سمت توپ حرکت کرد و در ابتدا اصلا تو مسیر توپ نبود که بخواد دید دروازه بان رو کور کنه و از طرف دیگه اصلا توپ به بدنش برخوردی نداشت و با برخورد به بازیکن داماش وارد گل شد، اونوقت آفساید اونهم از نوع اظهر من الشمس!!
پ.ن: من بازهم میگم اینها نظر شخصی من هستش و من هم مثل بقیه دوستان کارشناس داوری نیستم. بالطبع منتظر نظر کارشناسان داوری در رابطه با گل اول پرسپولیس و کارت زرد دوم محمد مختاری در دقیقه 30 میمونیم تا ببینیم کارشناسان داوری چی میگن. از دوستانی هم که اینقدر قاطع میگن گل آفساید بوده خواهش میکنم لینک نظر کارشناسان داوری رو قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم.
رفعتي : گل پرسپوليس آفسايد نبود کارشناس داوري فوتبال تصميمات داوري ديدار پرسپوليس و داماش را به جز يک مورد خطاي هند صحيح مي داند . |
![]() |
داود رفعتي ، در گفت و گو با ورزش سه گفت : با توجه به اصلاحات صورت گرفته در قانون آفسايد ، گل اول پرسپوليس کاملاً صحيح بود . ايشان ضمن تأييد صحت داوري اين ديدار گفت : کارت هاي داور به موقع از جيب ايشان خارج شد و هر دو اخراج در بازي کاملاً صحيح و به جا بود . تنها موردي که مي شود به داوري بازي ايراد گرفت يک مورد خطاي هند بازيکن داماش بود که داور بازي آن را خطا تشخيص ندادند . رفعتي در ادامه افزود : رفتار آقاي دايي در شأن يک مربي بزرگ نبود و داور چهارم بايد شديدتر با ايشان برخورد مي کرد و حتي از داور اول مي خواست که با ايشان برخورد کند . |
دوست عزیز لطف میکنید بگید تو این قسمت از پستتون چه کسی رو مورد خطاب قرار دادید؟هر کی با نظر شما موافق باشه میشه آدم خوبه هر کی همسو با نظر شما نباشه میشه آدم بده !
قضیه این خفه کردن هم خیلی باحاله ! جالبه آقای رویانیان دو جلسه محرومیت دایی رو به قضایای غش کردن و تهمت ها ربط میده ! مردم رو چی فرض کردی ؟! یه جلسه مربوط میشه به اون بچه بازی بعد بازی صبا یه جلسه هم مربوط میشه به بی ادبی نسبت به کمک داور که به نظرم تا سه جلسه هم راه داشت ! حالا اینا کدومش به قضایای داوری مربوطه ؟ کدوم یکی از این احکام مربوط میشه که میخوان آقا رو خفه کنن ؟! آقایی که رشته دروغ گویی هاش با لب خونی پنبه شد و دستش رو شد کجا داور چهارم به شما توهین کرد ؟! اینا همش برنامه است میخواد داورا بترسن از بی آبرویی و این طرفی غش کنن ! همون طوری که تو بازی داماش گل آفساید گرفته نشد
از این به بعد باید شاهد این ناداوری ها و این گل های افساید باشیم تا آقایون راضی باشن
دوست عزیز لطف میکنید بگید تو این قسمت از پستتون چه کسی رو مورد خطاب قرار دادید؟
کل زیر مجموعه باشگاه پرسپولیس / شما یه دور به قضایای داوری چند ماه اخیر نگاه کنید یه جا یه داور رو میکونن و میگن این داور رنگیه به دلیل اینکه همسو با نظرشون نبوده تو یه قضیه جداگانه هم به نظر همون داور استناد میکنن و اسمش رو میزارن کارشناس داوری ! خوب کدوم یکی از اینا درسته ؟
گفته های رئیس هیات مدیره پرسپولیس هم که واضحه یه جا میگه ما از هر گونه جار و جنجال بیزاریم ولی در عمل چیز دیگه ای میبینیم
نظرات بر اساس شرایط مختلف در حال چرخشه
شما رفعتی رو قبول دارید بعد مسعود مرادی قبول ندارید؟؟؟
بخوایم مقایسه بکنیم به لحاظ تجربه و سواد داوری...کارشناسی مسعود مرادی اون هم در برنامه ای که فردوسی پور تمایلات رنگی داره بیشتر قابل قبوله! دیشب فردوسی پور یک لحظه هم به این کارشناسی مرادی در مورد گل پرسپولیس گیر نداد!
الان هم می فرمایید این بازی 1-0 تموم نشد که بخوایم سر افکنده باشیم...
دوست عزیز!
همینجاس که من همیشه میگم اول یه سوزن به خودمون بزنیم بعد...
شما در بحث های قبلیتون به پنالتی که محسن ترکی در بازی تراکتور برای ما گرفت و منجر به کسب 3 امتیاز شد اشاره کردید که یکی از عوامل قهرمانی ما شد! خدممتون عرض کنم که ما اون بازی رو 2-0 بردیم! پس با توجه به توجیه شما...اون قضاوت هم هیچ ارتباطی به کسب 3 امتیاز نداشته و حق ما بوده که تراکتور رو ببریم و به هیچ عنوان هم حق تراکتور ضایع نشده!! چون بعدش یه گل دیگه زدیم. همینه دیگه! حقی هم از داماش ضایع نشد اوکی!
در مورد کسر امتیاز و حرف شما در مورد اینکه در مورد همه تیم ها رعایت بشه...بله..رعایت بشه....در مورد استقلال که رعایت شده! بقیه تیم ها اگه مد نظرتونه بله! امیدواریم مثلا از فولاد هم کم بشه اگه تخلفی کرد!
دوست خوبم بالاخره رفعتی هم کارشناس داوری هست و نمیتونیم بگیم نظر ایشون هیچ ارزشی نداره! آقای مرادی نظرشون محترمه و آقای رفعتی هم نظرشون محترمه. پس نمیتونیم بگیم اون گل 100% آفساید بوده.
در رابطه با دیدگاه رنگی فردوسی پور هم با شما مخالفم چون من اینجوری فکر نمیکنم.
در رابطه با پنالتی ترکی هم منظورم بازی با تراکتور نبود! منظورم بازی ماقبل آخر استقلال در فصل گذشته یعنی بازی با فولاد خوزستان بود که ترکی پنالتی اشتباهی گرفت (البته نظر تمامی کارشناسان داوری اشنباه بودن اون پنالتی بود نه اینکه یکنفر بگه پنالتی بود و یکنفر بگه پنالتی نبود) و استقلال اون بازی رو 1-0 برد و قهرمانیش مسجل شد و بازی آخر رو به داماش باخت. من تو پستم که خطاب به آقا فرامرز بود هم گفتم که این منطق رو در جواب منطق رتبه 12 و 16 ایشون بکار بردم و میدونم که استقلال در بازی با داماش به چند نفر از بازیکناش استراحت داد. ولی منطق رتبه 12 و 16 چنین منطقی رو ایجاب میکنه.
در مورد کسر امتیاز هم از استقلال بخاطر اهانت به داوری امتیاز کسر شد و از پرسپولیس بخاطر اهانت به تیم حریف و هممون میدونیم اهانت به تیم حریف و بازیکنها در اکثر بازیهای لیگ صورت میگیره. در هرصورت امیدوارم در ادامه لیگ اگه شاهد اهانت به داوری یا اهانت به تیم حریف باشیم از تیمهای خاطی امتیاز کسر بشه تا عدالت رعایت بشه.
مسعود مرادی دلیل اینکه چرا گل آفساید هست رو گفت.میتونید برنامه 90 دیشب رو دانلود کنید ببینید!..پس گل آفساید بوده و آقای رفعتی هم بدون اطلاع دقیق این کارشناسی رو کرده و دلیلی من در حرفاش نمی بینم!
در مورد یکی گفت بود یکی گفت نبود تمام پنالتی هایی که باشگاه پرسپولیس در دربی ها بر سر ما میکوبه هم هیچ کدوم اتفاق نظر 100% روی کارشناسان نبوده پس اونها رو هم لطفا بیخیال بشید! چون پس نمیشه گفت 100% پنالتی بودن.
در این مورد هم پس تمام قهرمانی های تیم های دیگه عزیز من...در کل لیگ برتر زیر سوال میره...یک بار خدممتون عرض کردم...استقلال یک سال با اختلاف یک امتیاز قهرمانی رو واگذار کرد که در یکی از بازی ها خداداد افشاریان گل سالم رضا عنایتی رو قبول نکرد که رد برنامه 90 اون زمان هم مشخص بود که آفساید نبوده...این جوری بخواید بگید 4 تا قهرمانی باید به ما بدن! 2 تا مثلا بگیرن...2 تا به سپاهان بدن...یکی از فلان تیم بگیرن!! مثال بخوایم بزنیم باید کل تاریخ لیگ برتر رو موشکافی کنیم...ببینیم اتفاقات داوری روی قهرمانی تیم قهرمان چقدر تاثیر داشته! این هم از این!
در مورد کسر امتیاز....اگه...بیشتر منظورت اینه که اگه پس فردا هم استقلالیا به تیم حریف توهین کردن امتیاز کم بشه دوباره از استقلال! درسته؟ اگه منظورتون اینه...که هنوز که اتفاق نیافتاده اگه افتاد درخدمتتون هستیم!
اینو بگم که هوادارای پرسپولیس بار اولشون نبود که این کار رو میکردن...در بازی سپاهان در اصفهان هم شاهد سنگ پرانی بودیم!
صادقیان خیلی بازیکن بی اخلاقیه ! همین ضربه ای که زد حداقل یه کارت قرمز داشت ضربه اش هم همچین آروم و با لطافت نبود از روی خشونت بود
به نظرم این تاپیک جاش خالی بوده و خوبست به صورت مستقل بحث های مربوط به داوران لیگ برتر در اینجا مطرح بشه.
در بازی اخیر پرسپولیس و صبا باتری یک داوری جنجالی رو شاهد بودیم که حرف و حدیث های زیادی رو در پی داشت.
و این می تونه سر نخ بحث های موزد نظر باشه. حالا من نظر خودم رو در این رابطه و در مورد همین بازی عرض می کنم:
من بازی رو به طور کامل از تلویزیون تماشا کردم و هر دو صحنه ی مربوط به گل اول پرسپولیس و پنالتی آخر بازی که برای صبا گرفته شد رو اشتباه داوری دیدم.
اما حرف اصلی من در اینجا چیز دیگری است:
به چه دلیلی هر کس از راه می رسد باید به داور توهین کند و او را متهم به تبانی و ناداوری و اینجور حرف ها بکند؟ به اعتقاد من واقعا در حق داوران ظلم آشکاری صورت گرفته و همه دیواری کوتاه تر از داوران پیدا نمی کنند، مربیان که باخت خودشون رو اول از همه به گردن داور می اندازند، تماشا چی های ما هم که از تماشاچی بودن فقط فحش دادن و ناسزا گفتن رو یاد گرفته اند و به محض دیدن یک صحنه ی مشکوک ننه و بابای داور بدبخت رو می کشن جلوی چشمش، مطبوعات حرفه ای! ما هم - اغلب شون نه همه - همین آش را شورتر می کنند و یک سری شایعات رو منتشر می کنند... این اصلا انصاف نیست!
من مظفری زاده را یک آدم با شخصیت و متین دیدم و همون شب که در برنامه ی ورزش از نگاه دو جهانگیر کوثری داشت حرف می زد متوجه شدم آدم موجه و موقری هست. اگه یادتون باشه در حین صحنه های مشکوک بازی می گفت من برای این که کسی نگه داره کار خودش رو توجیه می کنه الان هیچ حرفی نمی زنم و بعدا هر چه کارشناسان امر داوری بگویند قبول می کنم. دیشب هم در برنامه ی نود باهاش تماس گرفتند و من یکی که از نوع حرف زدن و جسارتی که به خرج داد خیلی لذت بردم. ایشون با صراحت لهجه ی کم نظیری گفت:
از همه ی مردم به خاطر قضاوت ضعیفم عذر خواهی می کنم و همینطور آقای عنایت که به خاطر قضاوت ضعیف من در چند روز اخیر تحت فشار قرار گرفته اند عذر می خوام و در تمام صحنه هایی که شما نشون دادید من باید قاطعیت بیشتری از خودم نشون می دادم.
واقعا تحسین برانگیز بود و ای کاش همه به جای توجیه کردن کارهای خود با اصلاح اشتباهات به پیشرفت فکر کنند.
من مطمئنم که بعدها بیشتر در مورد سعید مظفری زاده خواهیم شنید و او به جایگاهی بهتر از مرادی در آسیا دست خواهد یافت.
آقای فنایی هم دیشب در نود حرف جالبی زد و گفت همونطور که آقای جلالی یک تحقیق در مورد تغییرات مربیان در لیگ برتر انجام بودند کاش یک نفر هم پیدا بشه ببینه دخالت در کار داوران در ایران چقدر هست و داوران ما تا چه اندازه تحت فشار هستند؟ اون وقت معلوم می شه که ما در تمام دنیا در این زمینه رکورد داریم!!
دقیقا حق با فنایی است و در چنین شرایطی کدوم آدم عاقلی دیگه رغبت می کنه وارد عرصه ی داوری بشه؟ مگر اینکه دور از جون مغز خر خورده باشه که هم حقوق ناچیزی بگیره و هم دائم فحش بشنوه!
از همه ی دوستان می خوام که بحث های خودشون رو در اینجا ادامه بدهند و بگویند چرا مردم ما انقدر راحت تهمت می زنند ؟