• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من هم صحنه اتفاق افتاده در مورد خلعت بری رو ندیدم. باید دید که چه اتفاقی افتاده ...

پ.ن: دوستان خوب زوم می کنند روی پرسپولیس! ببینیم فردا هم - در صورت بروز حادثه ای مشابه - در مسابقه استقلال و صبا همین اکشن ها را می گیرند یا نه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پ.ن: دوستان خوب زوم می کنند روی پرسپولیس! ببینیم فردا هم - در صورت بروز حادثه ای مشابه - در مسابقه استقلال و صبا همین اکشن ها را می گیرند یا نه.

از اول لیگ تا الان اشتباهات داوری باعث شده که استقلال در این رده قرار بگیره وگرنه باید آخر جدول باشیم.

فردا و تا آخر لیگ هم همه اتفاقات داوری به نفع ما خواهد شد.

اینم از اکشن ما!

دیگه خیالتون تا آخر لیگ راحت.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
از اول لیگ تا الان اشتباهات داوری باعث شده که استقلال در این رده قرار بگیره وگرنه باید آخر جدول باشیم.

اینم از اکشن ما!

جالب بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

اینم از اکشن ما!

بیشتر از اینها روی شما حساب می کردم،

اما با این پست عملا نشان دادید که اشتباه می کردم ...

موفق باشید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیشتر از اینها روی شما حساب می کردم،

اما با این پست عملا نشان دادید که اشتباه می کردم ...

موفق باشید

بسیار خوشحال میشم که اصولا حسابی روی من باز نکنید.

با توجه به پست هایی که در مورد بازی امروز زدم و کاملا هم به داوری و این تاپیک مربوط بود پستی زدید و به شکل طعنه آمیزی سخن گفتید و پاسخی رو به شکل طنز و کنایه آمیز دادم.

جدیش این میشه که یادم نمیاد شما یا هر شخص دیگه ای در مورد داوری که به نفع تیمون گرفته شده اکشنی داشتید!! در این تاپیک که از من یا هر شخص دیگه انتظار دارید که اگر فردا داوری اشتباهی داشت بیام و اکشن داشته باشم.

Last edited:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
میدونم ربطی نداره ولی اون صحنه دقیقه 80 بازیکن سایپا که داور خطا گرفت خدا بود،افتاده بود روی زمین و توپ رو با دو تا پاهاش گرفت و کله معلق زد:D تا چهار پنج دقیقه داشتم از ته دل بهش میخندیدم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بسیار خوشحال میشم که اصولا حسابی روی من باز نکنید.

با توجه به پست هایی که در مورد بازی امروز زدم و کاملا هم به داوری و این تاپیک مربوط بود پستی زدید و به شکل طعنه آمیزی سخن گفتید و پاسخی رو به شکل طنز و کنایه آمیز دادم.

جدیش این میشه که یادم نمیاد شما یا هر شخص دیگه ای در مورد داوری که به نفع تیمون گرفته شده اکشنی داشتید!! در این تاپیک که از من یا هر شخص دیگه انتظار دارید که اگر فردا داوری اشتباهی داشت بیام و اکشن داشته باشم.

اول:

بسیار خوب، به خواست شما احترام می گذارم و ناچارا حسابی روی شما باز نمی کنم.

دوم:

این قسمت را برای توجه مجدد سایر مخاطبان این تاپیک می نویسم:

نوشته قبلی من در راستای اهداف تاپیک بود. بگذارید راحت بگویم: استارتر این تاپیک بنده هستم و خودم هم قبلا خط مشی فعالیت در آن را تعیین کرده ام:

پست شماره 597 :

این تاپیک محلی برای هر گونه بحث در مورد داوری است، البته فارغ از کل کل و جدل های بیهوده.

انصافش اینه که عملکرد داوری رو نقد کنیم و اگر ایرادی وجود داشت چه به ضرر چه به نفع تیم مورد علاقه اون رو بازگو کنیم و از گفتنش ابایی نداشته باشیم.

اما در مورد این که بنده قبلا چه اکشن هایی گرفته ام:

عمدتا در تاپیک هواداری پرسپولیس و بعد از بازی ها - جایی که موردی را دیده باشم - نظرم را داده ام و نوشته های من هم موجود هست؛ اما در خصوص اشتباهات داوری در مسابقات استقلال، خیر تا حالا ورود نکرده ام. البته خیلی بهتر هست که کلا تمام اظهار نظرهای مربوط به داوری بیاید در همین تاپیک و هدف اولیه من هم از استارت چنین تاپیکی بحث در خصوص اتفاقات و برخی حواشی داوری و استفاده مفید از خلال این حرف ها بود ولی متاسفانه الان دارم می بینم که پست های دوستان بیشتر به سمت کل کل های هواداری می رود، چیزی که هیچ علاقه ای به آن ندارم و همین جا هم مجددا به عنوان همکار بخش فوتبال تذکر جدی می دهم که دوستان از هر گونه کل کل در بحث های داوری پرهیز کنند! با این حال خودم هم سعی می کنم از این به بعد نکات داوری مسابقات لیگ برتر - آنهایی که می بینم - را اینجا ذکر کنم و از همه عزیزان بخش فوتبال (البته فوتبال داخلی و لیگ برتر!) مجددا دعوت می کنم همین کار را بکنند.

پ.ن: یادآوری می کنم:

ایراد داوری دیده شده قابل ذکر در این تاپیک هست به این شرط که یک طرفه نبوده و اشتباهات داور در باره تیم مورد علاقه نیز ذکر شود. در واقع این طور نباشد که مثلا پرسپولیسی ها ایرادهای داوری در مسابقات استقلال را بگویند و برعکس استقلالی ها دنبال پیدا کردن اشتیاهات داور در مسابقات پرسپولیس باشند تا اینجا شاهد نزاع و جدل و مدل طرفین آبی و قرمز باشیم! ضمن این که لوث کردن مثلا قهرمانی یک باشگاه با ذکر اشتباهات داوری هم قابل پذیرش نیست!

شب خوش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اول:

اما در مورد این که بنده قبلا چه اکشن هایی گرفته ام:

عمدتا در تاپیک هواداری پرسپولیس و بعد از بازی ها - جایی که موردی را دیده باشم - نظرم را داده ام و نوشته های من هم موجود هست؛ اما در خصوص اشتباهات داوری در مسابقات استقلال، خیر تا حالا ورود نکرده ام. البته خیلی بهتر هست که کلا تمام اظهار نظرهای مربوط به داوری بیاید در همین تاپیک و هدف اولیه من هم از استارت چنین تاپیکی بحث در خصوص اتفاقات و برخی حواشی داوری و استفاده مفید از خلال این حرف ها بود ولی متاسفانه الان دارم می بینم که پست های دوستان بیشتر به سمت کل کل های هواداری می رود، چیزی که هیچ علاقه ای به آن ندارم و همین جا هم مجددا به عنوان همکار بخش فوتبال تذکر جدی می دهم که دوستان از هر گونه کل کل در بحث های داوری پرهیز کنند! با این حال خودم هم سعی می کنم از این به بعد نکات داوری مسابقات لیگ برتر - آنهایی که می بینم - را اینجا ذکر کنم و از همه عزیزان بخش فوتبال (البته فوتبال داخلی و لیگ برتر!) مجددا دعوت می کنم همین کار را بکنند.

پ.ن: یادآوری می کنم:

ایراد داوری دیده شده قابل ذکر در این تاپیک هست به این شرط که یک طرفه نبوده و اشتباهات داور در باره تیم مورد علاقه نیز ذکر شود. در واقع این طور نباشد که مثلا پرسپولیسی ها ایرادهای داوری در مسابقات استقلال را بگویند و برعکس استقلالی ها دنبال پیدا کردن اشتیاهات داور در مسابقات پرسپولیس باشند تا اینجا شاهد نزاع و جدل و مدل طرفین آبی و قرمز باشیم! ضمن این که لوث کردن مثلا قهرمانی یک باشگاه با ذکر اشتباهات داوری هم قابل پذیرش نیست!

شب خوش

بنده هم اکشن هایی رو بی طرفانه گرفتم و شمایا تاپیک رو مطالعه نمیکنید یا کم حافظه هستید.

آخرین بار هم سر مسابقه پرسپولیس و تراکتور که من به ناسزاهای هواداران تراکتور اشاره کردم که یکی از دوستان تراکتوری هم نسبت به پست من اعتراض کرد!

اینم از من!

چند صفحه پیش هم با یکی از دوستان پرسپولیسی راجع به همین موضوع بحث کردیم که من حرفایی رو زدم که شما الان دارید بیان میکنید :

آره دیگه منم همینو میگم...اینجا شده محل گفتن اشتباهاتی که به نفع تیم رقیب سنتی صورت میگیره در داوری...فرقی هم نداره مثلا تیم من رده دهم باشه تیم شما صدر جدول یا برعکس...

من میگم چرا باید اینجوری باشه؟

من پنالتی پرسپولیس برام مهم نیست ولی حداقل دیدم هوادارای تراکتور دارن فحش میدن ولی گزارشگر داره ما رو جیگر فرض میکنه اومدم گفتم !

حالا ممکنه 2-3 بار هم من به داوری پرسپولیس گیر داده باشم...

مسئله اینه که تا ما به یه داوری بازی پرسپولیس اشاره کردیم شما اومدی حساسیت نشون دادی!

به هر حال...

من از این به بعد در این تاپیک اشاره ای به داوری پرسپولیس نمیکنم .

امیدوارم بقیه دوستان هم تذکر شما رو جدی تلقی کنند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من از این به بعد در این تاپیک اشاره ای به داوری پرسپولیس نمیکنم .

امیدوارم بقیه دوستان هم تذکر شما رو جدی تلقی کنند.

نه، داوری های مورد دار پرسپولیس را بگویید، هیچ مشکلی نیست، اما اشکالات داوری رو که برای استقلال سپاهان و غیره می بینید رو هم بگویید.

من فقط دنبال رعایت اصل بی طرفی هستم تا همه چیز در باره اتفاقات داوری گفته شده باشه. همین

ممنون از توجه شما

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فغانی آبروی داوری ایران زیر سوال برد و احتمال زیاد شانس قضاوت در جام جهانی از دست میده
امشب رونالدینیهو با یه خطای بچه گانه که می تونست کارت زرد بده یه جا کارت قرمز داد
بنده خدا رونالدینیهو چقدر التماس کرد
ولی کامرانی فر تو آفساید نبودن گل سوم اتلتیکو فوق العاده بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پ.ن : ویدئو صحنه رو دیدم...باید اخراج میشد!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز هادی آیت الهی در مصاحبه ای خبر داد که دوشنبه یا نهایتا سه شنبه همین هفته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حکم نهایی پرونده محسن قهرمانی را صادر می کند.نائب رئیس اول فدراسیون تلاش کرد هیچ کدی را در مورد حکم احتمالی ندهد. او تنها به این موضوع اشاره کرد که پرونده را به کمیته انضباطی دادیم که خدایی نکرده حق نا حق نشود. اما چند ساعت پس از این مصاحبه، غلامرضا بهروان در مشهد حرف معناداری را در آستانه صدور رای زد.او که بین خبرنگاران مشهدی بود مدعی شد به عنوان یکی از مسئولان فدراسیون می داند که تا این لحظه هیچ ادله محکمه پسندی علیه محسن قهرمانی وجود ندارد! بهروان به این حرف بسنده نکرد و ادامه داد:« این اتفاق نباید به این شکل رسانه‌ای و با آبروی افراد بازی می‌شد چون قهرمانی زحمات بسیار زیادی برای داوری کشور کشیده و تاکنون نیز هیچ دلیلی که دال بر محکوم بودن وی باشد در پرونده‌اش وجود ندارد» بهروان که با این ادبیات می خواست دل مشهدی ها را به دست بیاورد یک حرف جالب دیگر هم زد:« در این اتفاق با آبروی افراد و خانواده آنها بازی شده و بنده معتقد هستم اگر چیزی هم وجود داشت که در حال حاضر وجود ندارد باید توسط کمیته انضباطی و یا مراجع قضایی پیگیری می‌شد»

اگر اتفاق خاصی رخ ندهد باید نهایتا تا سه روز دیگر حکم جنجالی ترین پرونده داوری تاریخ فوتبال ایران صادر شود. فدراسیون فوتبال پیش از این قصد اعلام حکم را داشت و احتمالا جوابش همان حرفی بود که امروز بهروان در مشهد زد.او به عنوان یکی از افراد با نفوذ فدراسیون که از تصمیم گیران آن هم به حساب می آید امروز در مشهد به صورت رسمی فاش ساخت که "هیچ" مدرکی از دید فدراسیون، علیه قهرمانی وجود ندارد. از سوی دیگر اگر قاضی حسن زاده طی صحبت های اختصاصی که با دایی، قهرمانی و افراد مربوط به این پرونده داشت، به چیزی می رسید دست کم افرادی مثل بهروان از آن مطلع می شدند و او هرگز در آستانه صدور رای چنین حرف هایی را نمی زد تا بعدا متهم به نا آگاهی نشود. بنابراین نتیجه گیری عقلانی این است که طی فردا و پس فردا حکمی صادر می شود که طبق آن محسن قهرمانی تبرئه شده وشاید نهایتا مدت زمانی که او سوت نزده، رندانه جز محرومیت نانوشته اش حساب شده باشد.
البته صورت دیگر قضیه هم این می تواند باشد که قاضی حسن زاده به معنای مطلق کلمه، مستقل کار کرده، که حتی شخصی مثل بهروان هم در جریان مستندات جدید پرونده اش نیست. از این روی شاید سوپرایزی برای مردم و صد البته بهروان و کفاشیان در راه باشد! به شرط اینکه این حکم در کشوی اتاق نبی حبس نشود.

پ.ن : سه شنبه تعطیل ـــه :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جريمه نقدي براي ملوان بندرانزلي

بر اساس گزارش ناظر بازي و ناظر داوري ديدار تيم هاي ملوان بندرانزلي و راه آهن سورينت تماشاگران منتسب به باشگاه ملوان انزلي در ديدار 22 آذر ماه اين تيم مقابل راه آهن سورينت در انزلي مرتکب تخلفاتي شدند که بر همين اساس کميته انضباطي با تذکر به اين باشگاه، 20 ميليون ريال اين تيم را جريمه مي کند. راي صادره قطعي است. همچنين راي کميته انضباطي در خصوص مطالبه وجه مسعود پورمحمد از باشگاه ملوان انزلي اعلام شد و اين باشگاه به پرداخت مبلغ 57 ميليون تومان در حق مسعود پورمحمد محکوم شده است. راي صادره ظرف مهلت قانوني قابل تجديدنظرخواهي در کميته استيناف فدراسيون فوتبال است. همچنين در ديدار تيم هاي ملوان بندرانزلي و پرسپوليس در انزلي، تماشاگران منتسب به تيم ملوان انزلي مرتکب تخلفاتي شدند که کميته انضباطي به اين باشگاه تذکر دوباره داده و به پرداخت يکصد ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرده است که حکم اين باشگاه در ديدار مقابل پرسپوليس قابليت تجديدنظر خواهي در کميته استيناف دارد. البته تخلفات تماشاگران تيم ملوان مسبوق به سابقه بوده و ضمن تذکر براي بار سوم اعلام مي شود که چنانچه تخلفات مذکور در ديدار يا ديدارهاي بعدي تکرار شود، موضوع کسر امتياز و برگزاري ديدارهاي بدون تماشاگر در دستور کار کميته انضباطي قرار خواهد گرفت.

پيام صادقيان يک جلسه محروم شد

در بازي تيم هاي ملوان انزلي و پرسپوليس در انزلي، پيام صادقيان به علت برخورد شديد با بازيکن تيم مقابل، يک جلسه از همراهي تيمش( با توجه به عذرخواهي وي در برنامه 90) و پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.راي صادره قطعي است.

محروميت يک جلسه مربي داماش

بر اساس گزارش ناظربازي و ناظر داوري ديدار تيم هاي داماش گيلان و فولادخوزستان در 29 آذرماه 92 در رشت، علي نظرمحمودي مربي تيم داماش با اعتراض به قضاوت داور، رفتار غير مسئولانه و خروج از محوطه فني، مرتکب تخلفاتي شد که کميته انضباطي وي را يک جلسه از همراهي تيمش محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي کند. راي صادره قطعي است. همچنين تماشاگران منتسب به داماش تخلفاتي مرتکب شدند که بر همين اساس کميته انضباطي با تذکر به اين باشگاه، داماش گيلان را به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.راي صادره قطعي است.

علي کريمي به کميته انضباطي دعوت شد

بر اساس شکايت باشگاه پرسپوليس از علي کريمي بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز، جلسه اي روز دوشنبه 23 دي ماه در کميته انضباطي با حضور کريمي و نماينده باشگاه پرسپوليس تشکيل مي شود. عدم حضور طرفين مانع از رسيدگي نيست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیانیه تند باشگاه نفت علیه کمیته داوران

در پی اشتباهات مکرر اخیر و تاثیرگذار داوری، موسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران بیانیه ای صادر کرد. متن این بیانیه بدین شرح است:

اشتباهات داوری جزئی از فوتبال و زیبایی های آن است. این جمله تکراری و البته کلیشه ای را بارها و بارها شنیده ایم و به آن اعتقاد راسخ داریم اما روال طبیعی امر چنین است که هر تیمی از برخی اشتباهات سهوی داوران متضرر گردد و از برخی دیگر منتفع. حتی ممکن است بروز چنین اشتباهاتی به دفعات در نتیجه دیدارهای هر تیمی تاثیر مستقیم نیز داشته باشد اما آیا این بدان معنی است که سرنوشت یک تیم، زحمات چند ماهه مجموع عوامل یک باشگاه، سرمایه گذاری ها و...و.. همه و همه تحت تاثیر اشتباهات داوری، ناکام بمانند؟!!

هرگز قصد ایراد تهمت و افترا به شخصیت پاک جامعه داوری کشورمان نداریم چرا که ایراد اتهاماتِ بعضاً بی پایه و اساس رایج در فوتبال امروز کشورمان، با ماهیت اخلاق مداری موسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران و باورها و ارزشهای این باشگاه در تضاد کامل است اما، اتفاقات روی داده در بسیاری از دیدارهای این تیم، شائبه هایی را در اذهان تداعی می کند که بسیار آزاردهنده و هضم ناشدنی است. شائبه هایی که متاسفانه روز به روز پر رنگ تر شده و رنگ واقعیتی مطلق به خود می گیرند.

این که جامعه شریف داوران کشورمان این روزها هدف آماج انواع فشارهاست را می پذیریم اما راه حل انتخاب شده برای رهایی از این فشارها را نه!! آیا برای رهایی از این فشارها باید تیم های کم هوادار و بی حاشیه را قربانی کرد؟! آیا برای اثبات پاکی داوران، باید از تیم های قانون مدار که همواره با همه ارکان فوتبال کشورمان در تعامل هستند مایه گذاشت؟! آیا باید به سراغ تیم هایی رفت که سرمربیانی محجوب داشته و برای هر موضوعی جنجال آفرینی نمی کنند؟! به راستی راه حل مناسب این است؟!

چندی است که قضاوتهای داوران در بازیهای نفت تهران سمت و سوی این چنینی به خود گرفته و متاسفانه این ناداوری ها روز به روز دامنه دار تر می شوند. نظرات کارشناسان محترم داوری پس از هر یک از بازی های نفت تهران موید این ادعاست. شاه بیت این شعر غم بار نیز وقایع اتفاق افتاده در بازی روز جمعه مقابل پرسپولیس است. گل سالم تیم نفت از سوی کمک داور بازی به اشتباه مردود اعلام شده و از سوی داور مسابقه نیز تایید می شود. اشتباهی که حتی از سوی ریاست محترم دپارتمان داوری نیز پذیرفته شده و رسانه ای می گردد. ضربه مهلک محسن مسلمان، هافبک تیم حریف بر بدن احمد آل نعمه مدافع نفت تهران که به اذعان بسیاری از کارشناسان داوری مستحق جریمه با کارت قرمز مستقیم بوده، از سوی تیم داوری نادیده گرفته می شود و... و...

آیا همچنان می توان با خیالی آسوده به تماشای ورزش زیبای فوتبال نشست و با اعتقاد راسخ گفت که اشتباه داوری جزئی از فوتبال است؟! اگر حتی یکی از اشتباهات برشمرده شده اتفاق نمی افتاد، جدول رده بندی لیگ اکنون چه تفاوتهایی با وضعیت فعلی داشت؟!

موسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران بار دیگر ضمن صحه گذاردن بر پاکی قشر زحمتکش داوری، از دپارتمان محترم داوری، کلیه مسئولان فدراسیون و تمامی داوران استدعا دارد برای اثبات حقانیت و سلامت کار خود، شیوه ای مقبول تر برگزینند. شیوه ای که بتوان سلامت را با سلامت اثبات کرد و به همه تیم ها، با دیدی یکسان نگریست. انشاءالله...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعنی علی دایی با اون تاکتیکی که سر قهرمانی پیاده کرد عملا داوری ها رو به سمت تیم پرسپولیس جهت دار کرد .... به این میگن فوتبال تمیز :) یه بررسی در مورد اشتباهات داوری بعد از جریان قهرمانی همه چیز رو روشن میکنه ، تبرئه ی احتمالی قهرمانی هم دلیل بر این مدعاست .

عسگري: گل نفت به پرسپوليس صحيح بود

رئيس دپارتمان داوري تاکيد کرد که کمک داور گل سالم نفتي‌ها برابر پرسپوليس را به اشتباه مردود اعلام کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، حسين عسگري درباره گل تيم نفت تهران به پرسپوليس که مردود اعلام شد گفت: متاسفانه در اين صحنه کمک داور اشتباه و بازيکن نفت که به درستي در موقعيت گلزني قرار گرفته بود را در موقعيت آفسايد اعلام کرد تا گل درست تيم نفت تهران مردود اعلام شود.

وي ادامه داد: کمک داور در وضعيت خوبي بود و مي توانست به خوبي تشخيص دهد اما به هر جهت تشخيص داد که صحنه را آفسايد اعلام کند. در تصاوير هم مشخص است که تقريبا با هر دو بازيکن روي يک خط است و گل تيم نفت در موقعيت آفسايد به ثمر نمي رسد. البته تشخيص صحنه بسيار سخت بود اما فيفا در اينطور مواقع مي گويد که کمک داور اگر مطمئن به آفسايد بودن نيست، دستور به ادامه بازي دهد. توصيه فيفا اين است که داوران هميشه با اطمينان در مورد صحنه ها قضاوت کنند.

عسگري در پايان درباره صحنه اي خلعتبري کارت زرد گرفت گفت: فغاني به درستي به خلعتبري اخطار داد چرا که وي به تصميم داور اعتراض کرد اما خطايي که روي خلعتبري اتفاق افتاد را تشخيص نداد. روي خلعتبري خطا انجام شده بود و فغاني در اين صحنه اشتباه کرد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گل آفساید نبود ؟ :confused: همون گل آخرای بازی رو میگید دیگه ؟ :confused:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تحلیل داوری بازی‌های راه‌آهن - استقلال و پرسپولیس - نفت/ گل نفت افساید بود

پرسپولیس نیوز : یکی از کارشناسان داوری با تحلیل دو دیدار راه‌آهن - استقلال و پرسپولیس - نفت عملکرد علیرضا فغانی و مهدی سیدعلی را قابل‌قبول دانست.
محمد ریاحی درباره دیدارهای راه‌آهن - استقلال و پرسپولیس - نفت گفت: فغانی جزو بهترین داوران ایران است که اگر به جام جهانی برود، چهارمین کسی خواهد بود که در جام جهانی (در رده‌های مختلف سنی) سوت می‌زند. به همین دلیل او باید از ناظران داوری نمره‌های خوب بگیرد چون کاملا زیر نظر فیفاست. سیدعلی هم با وجود جوانی داور بسیار خوبی است و می‌تواند جای خالی امثال قهرمانی و ترکی را پر کند.

در ادامه تحلیل‌های محمد ریاحی را از داوری دو دیدار لیگ برتر می خوانید.

* راه‌آهن - استقلال

دقیقه‌ شش بازیکن راه‌آهن مرتکب خطا شد اما داور با این که از صحنه دور بود، خطا را تشخیص داد و اعلام کرد.

گل استقلال در موقعیت سالم به ثمر رسید. حیدری خودش توپ را جلو برد و نظری هم از پشت مدافعان مدافعان اضافه شد و گل زد.

در چند صحنه بازیکنان به داور اعتراض کردند. یکی از این صحنه‌ها در دقیقه‌ 77 رخ داد که داور به اشتباه خطای بازیکن استقلال را اعلام کرد.

صحنه‌ای که راه‌آهنی‌ها معتقد بودند ساموئل در داخل محوطه جریمه استقلال توپ را با دست لمس کرده، خطایی نبود چون شوت بازیکن راه‌آهن محکم بود و توپ به دست ساموئل خورد.

در مجموع عملکرد سیدعلی خوب بود ولی در چند صحنه در تشخیص خطاها دچار مشکل شد.

* پرسپولیس - نفت

در دقیقه‌ یازده بازیکن نفت مرتکب خطا شد. در این صحنه ضربه به سر و گردن بازیکن پرسپولیس برخورد کرد که فغانی به خوبی بازی را قطع کرد چون مهم‌ترین وظیفه داور حفظ سلامت بازیکنان است.

دقیقه‌ 24 برخورد کوچک بین خلعتبری و بازیکن نفت روی داد که داور به درستی رای به ادامه بازی داد اما خلعتبری به او اعتراض کرد. فغانی باز هم به درستی بازی را قطع کرد و به خلعتبری اخطار داد.

دقیقه‌ 39 اولین اخطار به بازیکنان نفت داده شد که صحیح بود.

در دقیقه‌ 42 اتفاقی افتاد که اگر این بازی بین‌المللی بود برای فغانی امتیاز منفی در پی داشت. در این دقیقه‌ توپ به پای فغانی برخورد کرد و همان توپ نزدیک بود به گل تبدیل شود اما علی‌عسگر در ادامه حرکت توپ را با دست لمس کرد. داور هم خیلی خوب این اخطار را دید و اعلام کرد.

گل نفت در موقعیت آفساید به ثمر رسید و داور به درستی آن را مردود کرد. در این صحنه شاهد شاهکار کمک داور دوم بازی بودیم، چون اگر بازیکنی که پاس آخر را داد، خودش توپ را گل می‌کرد. گل درست بود اما پاس او در موقعیت آفساید به هم‌تیمی‌اش رسید.

بالا