Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
سلامی دوباره
اول از همه:
نکته اول: من تند صحبت نکردم، چون رویه کلی من این نیست، اما این بار قدری صریح تر جواب می دهم!
نکته بعد: برای من این "لایک ها" خیلی اهمیت نداره، چیزی که برای من مهم بوده و هست "زدن حرف حق و بدون از تعصب" هست؛ حالا ممکنه اشتباه هم کرده باشم ولی سعی ام بر این بوده حرف درست بزنم.
اما بعد:
بنده به هیچ عنوان به جناب ماجدی تیکه نیانداختم (واقعا هم خاطرم نیست که ماجدی چه گفته!) هرگز هم پرسپولیس را با استقلال مقایسه نکرده ام، این صرفا بدبینی و نتیجه گیری شماست.
من فقط به یک "گزاره کلی" اشاره کردم و گفتم: "هم در گذشته صحبت کردن در مورد داور (در واقع اتهام زدن به داور) وجود داشته هم الان وجود داره." حالا این چه ربطی به ماجدی داره؟ من نمی دانم! شما که شکر خدا آدم دقیقی هستی ببین سایر سرمربی ها (اصلا منهای سرمربی و همینطور سرپرست محترم اسقلال که شما ناراحت نشوی!) چنین بحث هایی نداشته اند؟ البته خود شما یک نمونه مثال از جلالی آوردی و لابد قبول داری که از این دست مثال ها در گذشته و حال فراوان بوده.
اما در مورد غش کردن به یک سمت و در آوردن بازی:
هر دو تعبیر بعنی "داور/ به عمد/ به نفع یک طرف/ سوت زده." حالا شما نمی خواهی قبول کنی، اصلا مشکلی نیست، این عقیده شماست.
اما در مورد کلیت بحث های دایی و نوع ادبیات او:
من اصلا دفاع نمی کنم از چنین طرز حرف زدن هایی. قبلا هم در همین فوروم گفته ام و نوشته هایم موجود هست، از بعضی ادبیات او دفاع نمی کنم. اصلا لزومی نداشته که او در برابر دوربین و خبرنگاران این طور صحبت بکند. بله، باز هم می پذیرم که دایی کسی است که بیشترین اعتراضات را به داور داشته و به این فصل هم محدود نمی شود، قبلا هم همینطور بوده. در مسابقه چند هفته قبل که به داور چهارم پرخاش کرد گفتم مستحق اخراج از مسابقه بوده. در همین بازی با مس هم که پرسپولیس با اشتباه داوری (گل اول روی شیث خطا شد) موفق شد گل اول را به ثمر برساند (پنالتی هم مشکوک بود)، او در آخر می گوید خیلی از داوری راضی بودم! خب من این رو هم تایید نمی کنم. دایی بت من نیست برادر. تا زمانی از او دفاع می کنم که حرف قابل دفاع داشته باشه.
در مورد مساله فعلی و کمیته استیناف:
تکرار می کنم: دایی تاکیدش و تمام صحبت هایش حول تقاضا/درخواست هایی بود که قهرمانی از او داشته و او تحویلش نگرفته و روز مسابقه درصدد انتقام جویی بر آمده حالا ممکن بود این مسابقه به جای رویارویی با سپاهان مثلا با سایپا، مس یا ذوب آهن باشه، فرقی نمی کرد چون قهرمانی کار خودش رو برای ضربه زدن به دایی می کرد. این اصل صحبت یا طرح اشکال دایی بود و در آن برنامه نود هم در جواب فردوسی پور که گفت شما داری سپاهان رو متهم به تبانی می کنی؟ گفت نه من کاری با سپاهان ندارم! (اگر دست یادم باشه زمان تقاضای قهرمانی رو همین اخیرا اعلام کرد، یعنی زمان زیادی ازش نمی گذشته ...) اما باز هم اگر شما این حرف ها و آن برنامه نود یادت نیست یا نمی پذیری اشکالی نداره، مخاطب من در این فوروم فقط شما نیستی عزیز جون که قصد داشته باشم حتما شخص شما را قانع کنم. ضمنا بهتره شما فقط از جانب خودت صحبت کنی و جمع نبندی که "ما" دلایل و صحبت های شما رو قبول نداریم!
در نهایت:
این چیزی که شما می گویی آقایان جرات ندارند با دایی برخورد کنند صرف زاییده ذهن شما و با عرض معذرت توهم شماست.
بنده هم خودم را به خواب نزده ام، قبلا گفتم الان هم دویاره عرض می کنم: "هنوز تکلیف پرونده قهرمانی روشن نشده، اگر مشخص شد که دایی بی جهت اتهام زده طبق قوانین موجود باید با او برخورد کنند."
تاکید مجدد:
"هر کس تحریک آمیز حرف زد، پا را از حیطه وظابفش بیرون گذاشت و یا خارج از محدوده ای که قانون بهش اجازه داده صحبت کرد، باید مورد بازخواست - و بر حسب مورد جریمه یا جرایم قانونی - قرار بگیرد، این مساله "بدون هیچ استثنایی" کلیه مربیان و سرپرست ها و حتی مدیر عامل های باشگاه های لیگ برتر را شامل می شود."
موفق باشی
شما دقیقا منظورتون ماجدی بود لطفا مغالطه نکنید! فقط ماجدی بود که از لفط درآوردن بازی استفاده کرد و دقیقا منظور شما ماجدی بوده! نمیدونم چرا دلایل خنده دار میاری!
بر فرض هم که منظور شما ماجدی نبوده ..سوال من اینه که وقتی علی دایی بخشیده میشه و فرصت این رو پیدا میکنه که در برنامه 90 تریبون شخصی راه بندازه! چرا این فرصت به بقیه داده نمیشه و چرا بقیه بخشیده نمیشن. و چرا بقیه نمیان به قول شما منظورشون رو بگن و استیناف رو بخوان در رسانه قانع کنند ( در حالی که در جای دیگه نتونستن)
من که گفتم اصلا قبول!! درآوردن بازی با غش کردن یکیه! ولی این دلیل نمیشه دایی بخشیده بشه بقیه نشن!
بعدشم...شما هی حرف از انتقام جویی میزنی و اینکه قهرمانی میخواسته به هر حال به دایی ضربه بزنه!!! جالبه!
شما ببخشید چه کاره این فوتبال و استیناف و انضباطی هستی که در مورد حکمی که صادر نشده و قضیه ای که مشخص نشده هنوز حکم صادر میکنی؟ شما از کجا میدونی اصلا قهرمانی میخواسته به دایی ضربه بزنه؟ من توهم دارم یا شما؟؟؟
چطور همه مسائل داوری اشتباه هست فقط اون پنالتی دقایق اولیه بازی سپاهان و پرسپولیس انتقام جویی قهرمانی بوده؟؟؟ اینجا مگه خنده بازاره؟؟؟ شما بقیه رو چی فرض کردی؟
چطور آقای دایی!!! بر میگرده داد میکشه در برنامه 90 و میگه مگه میشه!! ببخشید!! مگه میشه قهرمانی ندیده باشه صحنه رو! بعد خودش بعد از بازی مس میاد میگه من برخی صحنه ها رو ندیده بودم!! در حالی که بلافاصله بعد از بازی گفت بهترین داوری بوده تا حالا انجام شده!!
پس میشه یک انسان برخی صحنه ها رو نبینه! و قهرمانی هم از این قائده مستثنی نبوده!
شاید قهرمانی عمل غیر قانونی هم مرتکب شده باشه...ولی دلیل نمیشه دقیقا وقتی یک اشتباه کرد بگیم دقیقا همین انتقام جویی بوده!
آقای دایی خیلی مدعی دفاع از فساد در فوتبال هست؟؟ همون موقع که بدنسازش بهش قضیه پول رو گفت باید خبر میداد! پس خودش هم شریک جرمه! در هر کشوری بود خود دایی رو هم به خاطر اطلاع ندادن موضوع محروم میکردن!
بله! من 90 رو می بینم....دایی هم 1000 بار گفت که منظور من سپاهان نبوده...ولی نوش داروی بعد از مرگ سهراب هست!! مهم حرفی بوده که در اوج عصبانیت بعد از بازی سپاهان زده! نه کتمان های بعدش!
بعدشم من بازم میگم...بر فرض که حق با دایی !!! چرا فقط دایی باید بخشیده بشه بعد از اعلام حکم؟؟؟
جالبه شما پست منو کوت میکنی بعد میگی مخاطب من در فروم شما نیستی؟؟؟
هیچ استقلالی با شما موافق نیست! اگر هست بیاد و بگه من با تمام حرف های آقای مرتضی در این مورد موافقم! اون وقت من معذرت خواهی میکنم از شما....شاید من با برخی دوستان استقلال اختلاف نظر داشته باشم در تاپیک ولی میدونم هیچ کدومشون با شما موافق نیستن! همه متفق القول بر این باوریم که وقتی دایی بخشیده میشه پس بقیه هم باید بخشیده بشن باید قلعه نویی رو هم می بخشیدن...قلعه نویی حرف بدی نزده بود...قابل بخشش بود! و این ناعدالتی هست!
هنوز تکلیف پرونده قهرمانی مشخص نشده که شما اینجور با اطمینان از انتقام گیری قهرمانی حرف میزنی ....اصلا حرفاتون با هم تناقض داره...
تاکید مجدد :
هر کس تحریک آمیز حرف زد...پا را از حیطه وظایفش بیرون گذاشت و ......و بخشیده شد!! بقیه هم باید بخشیده بشن!
جالب اینه که فقط جمله کل کل رو پاک میکنید ولی این جمله اصلا مصداق تهمت و توهین نیست :
تیمی که دوتا پاس سالم نمیتونه بده رو همین داور ها جزو مدعیان کردن !