سلام
قبل از این که مطلب اصلی ام رو بنویسم تاکید می کنم نوشته من بابت تعصب روی شخص علی دایی یا باشگاه پرسپولیس نیست.
تا جایی که من خاطرم هست بعد از صحبت های علی دایی در برابر دوربین های تلوزیونی و خبرنگاران که ادبیاتش هم می شود گفت تازگی داشت، همه اکشن گرفتند و نهایتا در اولین برنامه نود دایی آمد پشت خط و توضبحات تکیمیلی اش رو مجددا ارایه کرد؛ درست خاطرم هست: او نگفت که من از سپاهانی ها شاکی ام یا این که سپاهانی ها قهرمانی را تطمیع کرده اند، بلکه تاکیدش روی عدم پذیرش تقاضای قهرمانی بود که بنا را بر لجبازی و انتقام جویی خواهد گذاشت. منظورش این بود که اگر به جای سپاهان هر تیم دیگری هم بود سعی می کرد آن طرفی سوت بزند. این اصل ماجرا و صحبت دایی بود.
حالا چیزی که این وسط سوال هست، اینه که آیا کمیته انضباطی و بعد استیناف از این موضوع بی اطلاع بوده؟ خیلی بعید هست این حرف و اگر هم صحت داشته باشد، یعنی خیلی خواب تشریف دارند این آقایان!
اما در خصوص اصل اتهامات وارد شده به قهرمانی هنوز پرونده در جریان هست و معلوم نیست کی قراره حکم نهایی صادر بشه!
چیزی که باز هم محل سوال هست نمونه های دیگر و مشابهی از این ادبیات هست که هم در گذشته سابقه داشته و هم بعد از این داستان ها از مربیان لیگ برتری شنیده ایم؛ به عنوان مثال این که خیلی ها به راحتی می گویند داور فلان مسابقه را در آورد این به عقیده شما با داور آن طرف غش کرد چه فرقی داره؟!
این حساسیت اگر در مورد همه به طور یکسان وجود داشته باشه کار خیلی خوبی هست و من طرفدارش هستم، اما اگر سلیقه ای و گزینشی شد نه، مسلما کسی نمی پذیرد.
قبلا هم عرض کردم: ایرادی که به آقایان وارد هست نداشتن "وحدت رویه" هست، عدل که عدل هست ولی "ظلم بالسّویه هم عدل است!" اگر طبق قانون بنا بر برخورد دارند باید برای همه اعمال کنند.
بله خب نوشته شما از روی تعصب نیست ولی نمیدونم چرا فقط پرسپولیسی ها قبولش دارند!
علی دایی از روی ترسش از شکایت مستقیم اتهام مستقیمی به سپاهان نزده! وگرنه داور به اون سمت غش کرد یعنی داور عمدا به نفع طرف مقابل سوت زد! در مورد عدم پذیرش تقاضای قهرمانی هم خیلی جالبه که از اون سال تا اون روز!! قهرمانی به فکر انتقام نبوده!!! در بازی تراکتور در آزادی به فکر انتقام نبوده! بعد یهو به فکر انتقام افتاد!
این دلیل شما فرار از واقعیت هست!
مشکل شما اینه که تا حرفی زده میشه سریعا نگاهتون میره سمت استقلال!!
چه کسی گفته شما باید خودتون رو با ما مقایسه کنید؟ یا تا چیزی پیش میاد استقلال ها فلان کار رو کردند پس چرا اینجروی شد..فلان حکم برای اونا صادر شد پس چرا فلان طور شد؟؟؟؟
همین الان!!
شما چرا به ماجدی تیکه میندازی؟
چرا یک لحظه هم فکرتون سمت مجید جلالی نرفت که صحبت هاش بعد از اون بازی کذایی بسیار بدتر از مربیان دیگه بود؟؟؟ چرا ایشون رو مثال نزدی؟ ایشون فقط یک تذکر کتبی دریافت کرد! درحالی که صراحتا گفت داور عمدا به نفع تیم مقابل سوت زد.
بله! داور مسابقه رو درآورد خیلی با غش کردن فرق داره! از نظر شما فرقی نداره...داور مسابقه رو درآورد یعنی داور باعث شد مسابقه به سود تیم مقابل به پایان برسه ( با اشتباهاتش )
بعدشم من اصلا کاری به این چیزا ندارم...به قول شما هر وقت بقیه رو محروم کردن علی دایی رو محروم کنن!! یا اصلا به قول شما غش کرد فرقی با دراورد نداره! قبول!
شما خودتون رو خواب زدید که فکر میکنید محرومیت یک سرمربی!! با محرومیت یک سرپرست یکی هست!!
اصلا بیان 10 بازی ماجدی رو محروم کنن! یکی جایگزین ایشون میشه....برای ما اهمیتی نداره.ماجدی دو بازی نبود رفته بود مالزی آب از آب تکون نخورد.
مهم مربی هست! چندین بار این فصل قلعه نویی محروم شد به خاطر چیزی که نباید میشد ...بخشیده نشد! مربی دوس نداره بازیکنش اصلا بره جایزه بگیره...به کمیته انضباطی هیچ ربطی نداره !
علی دایی هم نباید بخشیده میشد! این یعنی نفوذ و تاثیر شلوغ کاری آقایون و همدستانشون یعنی برنامه 90!! هنوز یادمون نرفته اون برنامه یک طرفه سفارشی با کاشانی رو! این چند ساله برنامه 90 شده تریبون شخصی آقای دایی!
حالا شما قبول نکن! ما حرفمون رو میزنیم و دلایل شما رو هم قبول نداریم!
علی دایی همیشه سعی کرده هر جا که بوده با شلوغ کاری و داد و فریاد جریانات رو به سمت خودش تغییر بده! یک بار باید ایشون سرجاش نشونده بشه ولی آقایون جراتش رو ندارن.
اگه دایی بخشیده شد قلعه نویی هم باید بخشیده میشد.
تبعیض و ناعدالتی یعنی این! نه اینکه شما ناعدالتی رو در این ببینی که بله! هر وقت ماجدی رو محروم کردند علی دایی رو هم محروم کنند!