• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این موضوع هم مثل خیلی موضوعات دیگه ماست مالی شد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این موضوع هم مثل خیلی موضوعات دیگه ماست مالی شد

البته باید به قاطعیت مدیر عامل پرسپولیس در ایستادگی در برابر حکم قبلی احسنت گفت! در زمینه رسانه ای قوی عمل میکنن!!!

آقای دکتر فتح الله زاده هم اگه فقط یک ذره از قاطعیت رویانیان رو داشت محرومیت های قلعه نویی هم بخشیده میشد! منتهی وقتی مدیر عامل دنبال جملات طنز و چرت و پرت گویی باشه نتیجه ش این میشه که هیچ حمایتی از مربیش نمیکنه!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
جالب اینجاست شماها نمیگید مسئولینتون مثل آقای ماجدی صحبت میکنه اصلن پاش به کمیته انضباطی نمیرسه .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
محرومیت آخه کدوم محرومیت وقتی که ماجدی این همه حرف میزنه هیچ کاریش ندارن ...چه برسه به آقای قلعه نوعی .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
محرومیت آخه کدوم محرومیت وقتی که ماجدی این همه حرف میزنه هیچ کاریش ندارن ...

محرومیت آخه کدوم محرومیت...آخی آخی...بمیرم!

فقط بدون فکر کردن فقط حرف میزنید!

قضیه همون تقلب تیم نوجوانانتون هست که به جای پذیرفتن تخلفی که در دربی کردید بیاید پست بزنید که ما پول دادیم که اون رای صادر بشه !!!!!! و 4 نفر مثل شما هم که بدون فکر حرف میزنن لایکش کنن!

من با شما حرفی ندارم.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
امروز ماهیت مافیای فوتبال ایران هویدا شد ! بزنید کف قشنگرو ...

کاش خدا ما رو هم بغل میکرد

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
محرومیت آخه کدوم محرومیت...آخی آخی...بمیرم!

فقط بدون فکر کردن فقط حرف میزنید!

قضیه همون تقلب تیم نوجوانانتون هست که به جای پذیرفتن تخلفی که در دربی کردید بیاید پست بزنید که ما پول دادیم که اون رای صادر بشه !!!!!! و 4 نفر مثل شما هم که بدون فکر حرف میزنن لایکش کنن!

من با شما حرفی ندارم.

عصبی نباش .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اوج قدرت برنامه 90 و تاثیرش بر بزرگنمایی یک مسئله و بخشیده شدن یک مربی خاص!! دلایلشون هم ته خنده س!!!

صالحی: محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه 7 میلیونی دایی بخشیده شد

علیرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ورشی خبرگزاری فارس، در مورد صدور رأی کمیته استیناف در مورد اعاده دادرسی باشگاه پرسپولیس گفت: روز گذشته جلسه‌ای را با رویانیان داشتیم که وکیل دایی هم حضور داشت، ایشان معتقد بودند دایی هیچ توهینی به باشگاه سپاهان که شاکی این پرونده بود، نکرده است. امروز هم علی دایی آمد و توضیحات تکمیلی را ارائه کرد. اینکه برخی از جملاتی که از ایشان نقد شده بود کامل نبود و ابتدا و انتهای جملات در برخی از رسانه‌ها به طور کامل منتشر نشده بود. به همین دلیل دایی امروز به کمیته استیناف آمد و توضیحات را از زبان خودش شنیدیم.

وی ادامه داد: پس از بررسی تمام زوایای پرونده و شنیدن صحبت‌های علی دایی مشخص شد که خطاب علی دایی باشگاه سپاهان نبوده و منظور او از غش کردن داور این نبوده که باشگاه سپاهان داور را تطمیع کرده باشد یا اینکه امتیازی به داور داده باشد تا بازی را به سود این تیم تمام کند بلکه دایی معتقد بوده که داور به نفع تیم حریف قضاوت کرده و این به نفع گرفتن در بین اهالی فوتبال یک جمله مصطلح است و توهینی تلقی نمی‌شود.

رئیس کمیته استیناف در ادامه گفت‌وگو با فارس، تصریح کرد: استنباط ما از جملاتی مانند شماره‌ حساب داور و دوستانش که علی دایی پیش از این در نشست خبری بیان کرده بود این بود که سرمربی پرسپولیس به باشگاه سپاهان توهین کرده و منظورش این بوده که باشگاه سپاهان امتیازی به داور داده است اما بررسی‌هایی که انجام دادیم و وقتی جملات را کامل شنیدیم و علی دایی هم خودش توضیحات را ارائه کرد متوجه شدیم منظور او به محسن قهرمانی بوده و اینکه داور مسابقه به خاطر لج و لجبازی از او انتقام گرفته است.

صالحی افزود: به همین دلیل تخلف علی دایی برای ما احراز نشد و حکم او در مورد محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه 7 میلیون تومانی نقض شد و علی دایی از این اتهام تبرئه شد و می‌تواند فردا در دیدار با سایپا تیمش را هدایت کند.

سلام

قبل از این که مطلب اصلی ام رو بنویسم تاکید می کنم نوشته من بابت تعصب روی شخص علی دایی یا باشگاه پرسپولیس نیست.

تا جایی که من خاطرم هست بعد از صحبت های علی دایی در برابر دوربین های تلوزیونی و خبرنگاران که ادبیاتش هم می شود گفت تازگی داشت، همه اکشن گرفتند و نهایتا در اولین برنامه نود دایی آمد پشت خط و توضبحات تکیمیلی اش رو مجددا ارایه کرد؛ درست خاطرم هست: او نگفت که من از سپاهانی ها شاکی ام یا این که سپاهانی ها قهرمانی را تطمیع کرده اند، بلکه تاکیدش روی عدم پذیرش تقاضای قهرمانی بود که بنا را بر لجبازی و انتقام جویی خواهد گذاشت. منظورش این بود که اگر به جای سپاهان هر تیم دیگری هم بود سعی می کرد آن طرفی سوت بزند. این اصل ماجرا و صحبت دایی بود.

حالا چیزی که این وسط سوال هست، اینه که آیا کمیته انضباطی و بعد استیناف از این موضوع بی اطلاع بوده؟ خیلی بعید هست این حرف و اگر هم صحت داشته باشد، یعنی خیلی خواب تشریف دارند این آقایان!

اما در خصوص اصل اتهامات وارد شده به قهرمانی هنوز پرونده در جریان هست و معلوم نیست کی قراره حکم نهایی صادر بشه!

چیزی که باز هم محل سوال هست نمونه های دیگر و مشابهی از این ادبیات هست که هم در گذشته سابقه داشته و هم بعد از این داستان ها از مربیان لیگ برتری شنیده ایم؛ به عنوان مثال این که خیلی ها به راحتی می گویند داور فلان مسابقه را در آورد این به عقیده شما با داور آن طرف غش کرد چه فرقی داره؟!

این حساسیت اگر در مورد همه به طور یکسان وجود داشته باشه کار خیلی خوبی هست و من طرفدارش هستم، اما اگر سلیقه ای و گزینشی شد نه، مسلما کسی نمی پذیرد.

قبلا هم عرض کردم: ایرادی که به آقایان وارد هست نداشتن "وحدت رویه" هست، عدل که عدل هست ولی "ظلم بالسّویه هم عدل است!" اگر طبق قانون بنا بر برخورد دارند باید برای همه اعمال کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

قبل از این که مطلب اصلی ام رو بنویسم تاکید می کنم نوشته من بابت تعصب روی شخص علی دایی یا باشگاه پرسپولیس نیست.

تا جایی که من خاطرم هست بعد از صحبت های علی دایی در برابر دوربین های تلوزیونی و خبرنگاران که ادبیاتش هم می شود گفت تازگی داشت، همه اکشن گرفتند و نهایتا در اولین برنامه نود دایی آمد پشت خط و توضبحات تکیمیلی اش رو مجددا ارایه کرد؛ درست خاطرم هست: او نگفت که من از سپاهانی ها شاکی ام یا این که سپاهانی ها قهرمانی را تطمیع کرده اند، بلکه تاکیدش روی عدم پذیرش تقاضای قهرمانی بود که بنا را بر لجبازی و انتقام جویی خواهد گذاشت. منظورش این بود که اگر به جای سپاهان هر تیم دیگری هم بود سعی می کرد آن طرفی سوت بزند. این اصل ماجرا و صحبت دایی بود.

حالا چیزی که این وسط سوال هست، اینه که آیا کمیته انضباطی و بعد استیناف از این موضوع بی اطلاع بوده؟ خیلی بعید هست این حرف و اگر هم صحت داشته باشد، یعنی خیلی خواب تشریف دارند این آقایان!

اما در خصوص اصل اتهامات وارد شده به قهرمانی هنوز پرونده در جریان هست و معلوم نیست کی قراره حکم نهایی صادر بشه!

چیزی که باز هم محل سوال هست نمونه های دیگر و مشابهی از این ادبیات هست که هم در گذشته سابقه داشته و هم بعد از این داستان ها از مربیان لیگ برتری شنیده ایم؛ به عنوان مثال این که خیلی ها به راحتی می گویند داور فلان مسابقه را در آورد این به عقیده شما با داور آن طرف غش کرد چه فرقی داره؟!

این حساسیت اگر در مورد همه به طور یکسان وجود داشته باشه کار خیلی خوبی هست و من طرفدارش هستم، اما اگر سلیقه ای و گزینشی شد نه، مسلما کسی نمی پذیرد.

قبلا هم عرض کردم: ایرادی که به آقایان وارد هست نداشتن "وحدت رویه" هست، عدل که عدل هست ولی "ظلم بالسّویه هم عدل است!" اگر طبق قانون بنا بر برخورد دارند باید برای همه اعمال کنند.

بله خب نوشته شما از روی تعصب نیست ولی نمیدونم چرا فقط پرسپولیسی ها قبولش دارند!

علی دایی از روی ترسش از شکایت مستقیم اتهام مستقیمی به سپاهان نزده! وگرنه داور به اون سمت غش کرد یعنی داور عمدا به نفع طرف مقابل سوت زد! در مورد عدم پذیرش تقاضای قهرمانی هم خیلی جالبه که از اون سال تا اون روز!! قهرمانی به فکر انتقام نبوده!!! در بازی تراکتور در آزادی به فکر انتقام نبوده! بعد یهو به فکر انتقام افتاد!

این دلیل شما فرار از واقعیت هست!

مشکل شما اینه که تا حرفی زده میشه سریعا نگاهتون میره سمت استقلال!!

چه کسی گفته شما باید خودتون رو با ما مقایسه کنید؟ یا تا چیزی پیش میاد استقلال ها فلان کار رو کردند پس چرا اینجروی شد..فلان حکم برای اونا صادر شد پس چرا فلان طور شد؟؟؟؟

همین الان!!

شما چرا به ماجدی تیکه میندازی؟

چرا یک لحظه هم فکرتون سمت مجید جلالی نرفت که صحبت هاش بعد از اون بازی کذایی بسیار بدتر از مربیان دیگه بود؟؟؟ چرا ایشون رو مثال نزدی؟ ایشون فقط یک تذکر کتبی دریافت کرد! درحالی که صراحتا گفت داور عمدا به نفع تیم مقابل سوت زد.

بله! داور مسابقه رو درآورد خیلی با غش کردن فرق داره! از نظر شما فرقی نداره...داور مسابقه رو درآورد یعنی داور باعث شد مسابقه به سود تیم مقابل به پایان برسه ( با اشتباهاتش )

بعدشم من اصلا کاری به این چیزا ندارم...به قول شما هر وقت بقیه رو محروم کردن علی دایی رو محروم کنن!! یا اصلا به قول شما غش کرد فرقی با دراورد نداره! قبول!

شما خودتون رو خواب زدید که فکر میکنید محرومیت یک سرمربی!! با محرومیت یک سرپرست یکی هست!!

اصلا بیان 10 بازی ماجدی رو محروم کنن! یکی جایگزین ایشون میشه....برای ما اهمیتی نداره.ماجدی دو بازی نبود رفته بود مالزی آب از آب تکون نخورد.

مهم مربی هست! چندین بار این فصل قلعه نویی محروم شد به خاطر چیزی که نباید میشد ...بخشیده نشد! مربی دوس نداره بازیکنش اصلا بره جایزه بگیره...به کمیته انضباطی هیچ ربطی نداره !

علی دایی هم نباید بخشیده میشد! این یعنی نفوذ و تاثیر شلوغ کاری آقایون و همدستانشون یعنی برنامه 90!! هنوز یادمون نرفته اون برنامه یک طرفه سفارشی با کاشانی رو! این چند ساله برنامه 90 شده تریبون شخصی آقای دایی!

حالا شما قبول نکن! ما حرفمون رو میزنیم و دلایل شما رو هم قبول نداریم!

علی دایی همیشه سعی کرده هر جا که بوده با شلوغ کاری و داد و فریاد جریانات رو به سمت خودش تغییر بده! یک بار باید ایشون سرجاش نشونده بشه ولی آقایون جراتش رو ندارن.

اگه دایی بخشیده شد قلعه نویی هم باید بخشیده میشد.

تبعیض و ناعدالتی یعنی این! نه اینکه شما ناعدالتی رو در این ببینی که بله! هر وقت ماجدی رو محروم کردند علی دایی رو هم محروم کنند!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو این مملکت هر کی بیشتر بتونه داد بزنه حق رو به اون میدن ! شایدم بیشتر از حق ــش بگیره

اگه دایی بخشیده شد قلعه نویی هم باید بخشیده میشد

هیچ کدوم نباید بخشیده بشن البته قضیه قلعه نویی با دایی فرق میکنه قضیه قلعه نویی مثل ماجرای اعتراض فصل پیش گل محمدی ــه که اونجا باز با داد و بیداد و تهدید بخشیده شد

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
امسال هم همچین فرقی نکرده ! بازی با مس یک نمونه از همین داوری ها

پرسپولیس اینقدر قدرت داره که در هر صورت مس رو میبرد نیازی به کمک داور نداشت
بعضی تیم ها که به زور بازی هاشون رو 1-0 میبرن نیاز به کمک داور دارن
مثلا اون تیمی که 2 تا پنالتی انجام میده ولی داور خطا ها رو نمیگیره
یا بازی قبلش با سپاهان کاپیتان تیم ملی اخراج نمیشه
یا بازی قبل ترش امیر حسین صادقی اخراج نمیشه
یا بازی با ملوان با گل آفساید برنده میشه :lol:

این فقط آمار 5 تا بازی آخری هست که استقلال انجام داده :lol:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بله خب نوشته شما از روی تعصب نیست ولی نمیدونم چرا فقط پرسپولیسی ها قبولش دارند!

علی دایی از روی ترسش از شکایت مستقیم اتهام مستقیمی به سپاهان نزده! وگرنه داور به اون سمت غش کرد یعنی داور عمدا به نفع طرف مقابل سوت زد! در مورد عدم پذیرش تقاضای قهرمانی هم خیلی جالبه که از اون سال تا اون روز!! قهرمانی به فکر انتقام نبوده!!! در بازی تراکتور در آزادی به فکر انتقام نبوده! بعد یهو به فکر انتقام افتاد!

این دلیل شما فرار از واقعیت هست!

مشکل شما اینه که تا حرفی زده میشه سریعا نگاهتون میره سمت استقلال!!

چه کسی گفته شما باید خودتون رو با ما مقایسه کنید؟ یا تا چیزی پیش میاد استقلال ها فلان کار رو کردند پس چرا اینجروی شد..فلان حکم برای اونا صادر شد پس چرا فلان طور شد؟؟؟؟

همین الان!!

شما چرا به ماجدی تیکه میندازی؟

چرا یک لحظه هم فکرتون سمت مجید جلالی نرفت که صحبت هاش بعد از اون بازی کذایی بسیار بدتر از مربیان دیگه بود؟؟؟ چرا ایشون رو مثال نزدی؟ ایشون فقط یک تذکر کتبی دریافت کرد! درحالی که صراحتا گفت داور عمدا به نفع تیم مقابل سوت زد.

بله! داور مسابقه رو درآورد خیلی با غش کردن فرق داره! از نظر شما فرقی نداره...داور مسابقه رو درآورد یعنی داور باعث شد مسابقه به سود تیم مقابل به پایان برسه ( با اشتباهاتش )

بعدشم من اصلا کاری به این چیزا ندارم...به قول شما هر وقت بقیه رو محروم کردن علی دایی رو محروم کنن!!

که البته کردند!!! شما خودتون رو خواب زدید که فکر میکنید محرومیت یک سرمربی!! با محرومیت یک سرپرست یکی هست!!

اصلا بیان 10 بازی ماجدی رو محروم کنن! یکی جایگزین ایشون میشه....

مهم مربی هست! چندین بار این فصل قلعه نویی محروم شد به خاطر چیزی که نباید میشد ...بخشیده نشد!

علی دایی هم نباید بخشیده میشد! این یعنی نفوذ و تاثیر شلوغ کاری آقایون و همدستانشون یعنی برنامه 90!! هنوز یادمون نرفته اون برنامه یک طرفه سفارشی با کاشانی رو! این چند ساله برنامه 90 شده تریبون شخصی آقای دایی!

حالا شما قبول نکن! ما حرفمون رو میزنیم و دلایل شما رو هم قبول نداریم!

علی دایی همیشه سعی کرده هر جا که بوده با شلوغ کاری و داد و فریاد جریانات رو به سمت خودش تغییر بده! یک بار باید ایشون سرجاش نشونده بشه ولی آقایون جراتش رو ندارن.

اگه دایی بخشیده شد قلعه نویی هم باید بخشیده میشد.

تبعیض و ناعدالتی یعنی این! نه اینکه شما ناعدالتی رو در این ببینی که بله! هر وقت ماجدی رو محروم کردند علی دایی رو هم محروم کنند!

سلامی دوباره

اول از همه:

نکته اول: من تند صحبت نکردم، چون رویه کلی من این نیست، اما این بار قدری صریح تر جواب می دهم!

نکته بعد: برای من این "لایک ها" خیلی اهمیت نداره، چیزی که برای من مهم بوده و هست "زدن حرف حق و بدون از تعصب" هست؛ حالا ممکنه اشتباه هم کرده باشم ولی سعی ام بر این بوده حرف درست بزنم.

اما بعد:

بنده به هیچ عنوان به جناب ماجدی تیکه نیانداختم (واقعا هم خاطرم نیست که ماجدی چه گفته!) هرگز هم پرسپولیس را با استقلال مقایسه نکرده ام، این صرفا بدبینی و نتیجه گیری شماست.

من فقط به یک "گزاره کلی" اشاره کردم و گفتم: "هم در گذشته صحبت کردن در مورد داور (در واقع اتهام زدن به داور) وجود داشته هم الان وجود داره." حالا این چه ربطی به ماجدی داره؟ من نمی دانم! شما که شکر خدا آدم دقیقی هستی ببین سایر سرمربی ها (اصلا منهای سرمربی و همینطور سرپرست محترم اسقلال که شما ناراحت نشوی!) چنین بحث هایی نداشته اند؟ البته خود شما یک نمونه مثال از جلالی آوردی و لابد قبول داری که از این دست مثال ها در گذشته و حال فراوان بوده.

اما در مورد غش کردن به یک سمت و در آوردن بازی:

هر دو تعبیر بعنی "داور/ به عمد/ به نفع یک طرف/ سوت زده." حالا شما نمی خواهی قبول کنی، اصلا مشکلی نیست، این عقیده شماست.

اما در مورد کلیت بحث های دایی و نوع ادبیات او:

من اصلا دفاع نمی کنم از چنین طرز حرف زدن هایی. قبلا هم در همین فوروم گفته ام و نوشته هایم موجود هست، از بعضی ادبیات او دفاع نمی کنم. اصلا لزومی نداشته که او در برابر دوربین و خبرنگاران این طور صحبت بکند. بله، باز هم می پذیرم که دایی کسی است که بیشترین اعتراضات را به داور داشته و به این فصل هم محدود نمی شود، قبلا هم همینطور بوده. در مسابقه چند هفته قبل که به داور چهارم پرخاش کرد گفتم مستحق اخراج از مسابقه بوده. در همین بازی با مس هم که پرسپولیس با اشتباه داوری (گل اول روی شیث خطا شد) موفق شد گل اول را به ثمر برساند (پنالتی هم مشکوک بود)، او در آخر می گوید خیلی از داوری راضی بودم! خب من این رو هم تایید نمی کنم. دایی بت من نیست برادر. تا زمانی از او دفاع می کنم که حرف قابل دفاع داشته باشه.

در مورد مساله فعلی و کمیته استیناف:

تکرار می کنم: دایی تاکیدش و تمام صحبت هایش حول تقاضا/درخواست هایی بود که قهرمانی از او داشته و او تحویلش نگرفته و روز مسابقه درصدد انتقام جویی بر آمده حالا ممکن بود این مسابقه به جای رویارویی با سپاهان مثلا با سایپا، مس یا ذوب آهن باشه، فرقی نمی کرد چون قهرمانی کار خودش رو برای ضربه زدن به دایی می کرد. این اصل صحبت یا طرح اشکال دایی بود و در آن برنامه نود هم در جواب فردوسی پور که گفت شما داری سپاهان رو متهم به تبانی می کنی؟ گفت نه من کاری با سپاهان ندارم! (اگر دست یادم باشه زمان تقاضای قهرمانی رو همین اخیرا اعلام کرد، یعنی زمان زیادی ازش نمی گذشته ...) اما باز هم اگر شما این حرف ها و آن برنامه نود یادت نیست یا نمی پذیری اشکالی نداره، مخاطب من در این فوروم فقط شما نیستی عزیز جون که قصد داشته باشم حتما شخص شما را قانع کنم. ضمنا بهتره شما فقط از جانب خودت صحبت کنی و جمع نبندی که "ما" دلایل و صحبت های شما رو قبول نداریم!

در نهایت:

این چیزی که شما می گویی آقایان جرات ندارند با دایی برخورد کنند صرف زاییده ذهن شما و با عرض معذرت توهم شماست.

بنده هم خودم را به خواب نزده ام، قبلا گفتم الان هم دویاره عرض می کنم: "هنوز تکلیف پرونده قهرمانی روشن نشده، اگر مشخص شد که دایی بی جهت اتهام زده طبق قوانین موجود باید با او برخورد کنند."

تاکید مجدد:

"هر کس تحریک آمیز حرف زد، پا را از حیطه وظابفش بیرون گذاشت و یا خارج از محدوده ای که قانون بهش اجازه داده صحبت کرد، باید مورد بازخواست - و بر حسب مورد جریمه یا جرایم قانونی - قرار بگیرد، این مساله "بدون هیچ استثنایی" کلیه مربیان و سرپرست ها و حتی مدیر عامل های باشگاه های لیگ برتر را شامل می شود."

موفق باشی

Last edited:

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
شاید میبرد ! خیلی با اطمینان حرف میزنی ! :lol:
این فصل برای شما هم همچین بد قضاوت نکردن

شايد ميبرد؟!

6 تا سوراخ زديم تو مس بعد ميگي شايد !!! واقعا اين تعصب عجيب چشم بعضي ها رو كور مي كنه...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این پرسپولیسه و عادتش 6تایی کردنه ! ! لطفا تحمل کنید !

لطفا این تیکه ها و کل کل ها را در این تاپیک بگذارید کنار، اینجا فقط بحث در مورد داوری و حواشی پیرامون آن هست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
لطفا این تیکه ها و کل کل ها را در این تاپیک بگذارید کنار، اینجا فقط بحث در مورد داوری و حواشی پیرامون آن هست.

کدوم بحث داوری قربونت برم ...

چشاشونو بستن دارن نظر میدن ! 6تا گل که نمیشه همه با داوری ! اونوقت دارن این برد رو زیر سوال میبرن
و در کمال ناباوری اون دو پنالتی فجر نگون بخت رو هم اصلا نادیده میگیرن ...

همین امسال من حاضرم تمام اشتباهاتی که برا دو تیم صورت گرفته رو لیست کنم و به واضحی میشه دید داور ها به سمت کدوم تیم و نیمکت غش رفتن !

تیمی که دوتا پاس سالم نمیتونه بده رو همین داور ها جزو مدعیان کردن !

بالا