مرتضی جان
تمام حرفاتو قبول دارم
اما مشکل من با این قضیه اینه که از همین بازی که در موردش حرف می زنیم من بوی مظلومیت در این داور رو حس نکردم!(با تمام حس قوی که دارم)
یه جور ادای مظلوم نمایی رو می بینم
و از شانس خوب یا بد این اقا تماشگران به بدترین شکل ممکن شروع به اهانت کردن و برگ برنده رو شد!
من می دونم شما چی میگی
نگاه من از سمت دیگه س
شما چند قدم اون ور ترو می بینی که بنده هم نگاهی دارم به اون سمت اما نمی تونم امروز رو به راحتی بفروشم!
و خوب می دونم برای اینکه چند قدم اینده و فرداها خوب باشه باید مقداری از امروزم خرج کنم!
اما تاریخ به من ضربه می زنه
همون جوری که یه روزی در دربی داوری میاد به تیم ما ضربه می زنه و تماشگران میریزن تو زمین و 3-0 بازنده میشیم تا به امروز هیچی عوض نشده!
جز اینکه ما در تاریخ باختیم
داوری درست نشد
و اون داور به هدف خودش رسید!
بنده هم دوست دارم این فحش برداشته بشه
باور کن خیلی بیشتر از تک تک اقایون
چون به شدت دلم می خواد حق رفتن به ورزشگاه رو داشته باشم!
اما دلم می خواد اگر رنسانسی قراره اتفاق بیافته حقِ بر حق کسی پایمال نشه!
که فعلا حق ما پایمال شده!
تمام حرفاتو قبول دارم
اما مشکل من با این قضیه اینه که از همین بازی که در موردش حرف می زنیم من بوی مظلومیت در این داور رو حس نکردم!(با تمام حس قوی که دارم)
یه جور ادای مظلوم نمایی رو می بینم
و از شانس خوب یا بد این اقا تماشگران به بدترین شکل ممکن شروع به اهانت کردن و برگ برنده رو شد!
من می دونم شما چی میگی
نگاه من از سمت دیگه س
شما چند قدم اون ور ترو می بینی که بنده هم نگاهی دارم به اون سمت اما نمی تونم امروز رو به راحتی بفروشم!
و خوب می دونم برای اینکه چند قدم اینده و فرداها خوب باشه باید مقداری از امروزم خرج کنم!
اما تاریخ به من ضربه می زنه
همون جوری که یه روزی در دربی داوری میاد به تیم ما ضربه می زنه و تماشگران میریزن تو زمین و 3-0 بازنده میشیم تا به امروز هیچی عوض نشده!
جز اینکه ما در تاریخ باختیم
داوری درست نشد
و اون داور به هدف خودش رسید!
بنده هم دوست دارم این فحش برداشته بشه
باور کن خیلی بیشتر از تک تک اقایون
چون به شدت دلم می خواد حق رفتن به ورزشگاه رو داشته باشم!
اما دلم می خواد اگر رنسانسی قراره اتفاق بیافته حقِ بر حق کسی پایمال نشه!
که فعلا حق ما پایمال شده!