peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
اقا شرکت نکنید،مم خودم بوتیکدارم،ی مدت بامیلو بودم فقط حمالی بود ۲۰٪ کل پول بدوناین که کاری کنن برمیداشتن،فقط اینارو پولدارتر و هارتر میکنیم
والا من کدشون گذاشتم کار نکردسلام میشه توضیحات محصولاتو تو سایتمون کپی کنیم و لینک خرید بدیم ؟ یا فقط بنر باید نمایش بدیم؟
اگر سایتتون خصوصی نیست ممنون میشم لینک بدیم ببینیم چطوری هستدوستان برای تایید حتما باید کارت ملی بارگزاری کنین
من اولین فروش رو داشتم و 20 اومده به حسابم البته شامل 4 محصول بوده یکی مستقیم و سه تای دیگه غیر مستقیم
جناب تو سایت نزاشتماگر سایتتون خصوصی نیست ممنون میشم لینک بدیم ببینیم چطوری هست
من فعلا سایت ندارم باید بنر گذاشت یا میشه پست گذاشت
محصولاتو توی سایت فروشگاهی میشه ادد کرد؟
من فعلا برای خودم و دوستان دارم انجام میدمبا بازید روزانه چقدر تونستید بفروشید
دوستان برای تایید حتما باید کارت ملی بارگزاری کنین
من اولین فروش رو داشتم و 20 اومده به حسابم البته شامل 4 محصول بوده یکی مستقیم و سه تای دیگه غیر مستقیم
والا من محصولات غیر مستقیم هم دارم.سلام منظورتون از غیر مستقیم،اینه که محصولاتی رو خریدن که شما کدش رو تبلیغ نکرده بودی درسته؟؟
چون من امتحان کردم و دیدم فقط محصولاتی رو ثبت میکنه که کدشون رو تبلیغ میکنم و اگر مشتری از طریق کد من وارد دی جی بشه و از لیست پربازدیدهای دی جی محصولی دیگر رو انتخاب کنه کد من ثبت نمیشه!!
ایا این مطلب درسته یا اینکه از طریق اپلیکیشن موبایل وارد میشن؟؟
اگر دقت کرده باشین کسانی که از شبکه اجتماعی وارد میشن موبایلی هستند و گوشی یک پیام میده که این لینک با مرورگر باز بشه یا اپلیکیشن؟ و اگر مشتری اپ دی جی رو داشته باشه و بزنه کد من کش نمیشه!!
این مورد تایید میشهاتفاقا با فروشنده هایی که اخیرا فعال کرده جنساشون همش اصل نیست. مخصوصا ادکلن ها.