daalloon.ir
Registered User
لینک سایت منو بعد یک ماه از داخل پنل کاربری حذف کردن ولی کدها داخل سایتم کار میکردن،جالبه هیچ اطلاعیه ای هم ندادند منم کدهاشونو حذف کردم
اینکه بازاریاب ها لینک هارو برای دوستان و آشنایان فرستادن و اونها هم خرید کردن ولی تو پنل ثبت نشده رو از چند نفر دیگه هم شنیدم، فقط خدا میدونه پشت این سیستم چه خبره و کی داره از بازاریاب سوء استفاده میکنه! اگه قرار باشه با تیکت زدن و زمانی که فهمیدن شما خبر دارید که با لینکتون خرید انجام شده بیان پورسانت شما رو ثبت کنن که خیلی گوشش بازه! همیشه که خریدارا دوستان و آشنایان نیستن! به عبارتی دارن رسما از بازاریاب ها سوء استفاده میکنن!من فعلا برای خودم و دوستان دارم انجام میدم
تو ده روز حدود 50 شده. ابته فقط اولی ثبت شد و ه تای دیگه ثبت نشده. تیکت زدم ببینم چی میشه
من که دیگه بیخیال شدم. چون خریدها یکی درمیون ثبت میشدناینکه بازاریاب ها لینک هارو برای دوستان و آشنایان فرستادن و اونها هم خرید کردن ولی تو پنل ثبت نشده رو از چند نفر دیگه هم شنیدم، فقط خدا میدونه پشت این سیستم چه خبره و کی داره از بازاریاب سوء استفاده میکنه! اگه قرار باشه با تیکت زدن و زمانی که فهمیدن شما خبر دارید که با لینکتون خرید انجام شده بیان پورسانت شما رو ثبت کنن که خیلی گوشش بازه! همیشه که خریدارا دوستان و آشنایان نیستن! به عبارتی دارن رسما از بازاریاب ها سوء استفاده میکنن!
من برا تست ثبت نام کردم یه هفته باز بود پنل بعد کلا نمی تونم وارد بشم ریست پسم میزنم میگه پس جدید ست شد اما وارد نمیشه در مورد لینک سازی فکر نمی کنم برا اینا این هزینه مهم باشه چون سود کلانی دارن و به راحتی می تونن این مبالغ رو تامین کنندر گزارش مالی فقط تعداد ورودی به دیجی کالارو نشون میده و پورسانت شما به ازای خریدهای انجام شده
من یه تیکت زدم تا ببینم راهکاری داره ؟ جواب دادند که اطلاعات سبد خرید مشتری محرمانه است!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی من سود همه اون کالا ها رو میگیرم واسه من محرمانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون روز هم تیکت رو بستن
من اگر ندونم چه محصولی فروش بیشتر داره از کجا باید سایتم رو مدیریت کنم؟
به نظر من کل روند مشکل داره و فقط دارن واسه خودشون لینک سازی میکنن !!!!!! سئو خودش خیلی هزینه بره . اینجوری نه هزینه میکنن نه چیزی ، کلی هم لینک میگیرن و جلو میافتن