mahmoodsoft
Registered User
- نوشتهها
- 349
- لایکها
- 186
من گفتم گوگل کپی میکنه؟:general210:
حالا مگه اون وبلاگ کپی میکنه ؟
ولی ایت وبلاگا بدکی هم نیستا . امروز 400 تا ورودی از اون وبلاگ داشتم
من گفتم گوگل کپی میکنه؟:general210:
متاسفانه این سایتا مثل قارچ دارن رشد میکنن این نمونه ش
seelp.com
blogreader.ir
havasaz-blog.blogreader.ir
این سایت خیلی جالبه ساب دامین درست کرده اونم به چه تعداد !!
عزیز دل این کار مصداق کلیک دزدیهدقیقا مثل وبلاگدهی کار میکنه و فکر نکنم گوگل به این زودیا اسپمشون کنه
اصن اینا اسپم نیستن چون منبعرو ذکر میکنن . هرکی کپی میکنه که اسپمر نیس
شما که خودت ازین اسکریپت استفاده میکنی ! و از این سایت ها داریدقیقا مثل وبلاگدهی کار میکنه و فکر نکنم گوگل به این زودیا اسپمشون کنه
اصن اینا اسپم نیستن چون منبعرو ذکر میکنن . هرکی کپی میکنه که اسپمر نیس
شما که خودت ازین اسکریپت استفاده میکنی ! و از این سایت ها داری
نگران نباش بزودی اسپم میشن همش این اسکریپت خیلی وقته خز شده
آقا دعوا نکنید کلا کسایی که داریم تو نت ایران کار می کنیم 90 درصد کپی کاریم.حالا نوع کپی فرق میکنه یکی دو خط از مطلب تغییر میده یکی واتر مارک میزنه یکی ربات میسازه کلا همه اسپمر هستیم خلاصبا تو بودم ؟
اصن کی با تو کار داشت .
نمونه بیار که اسپم شده باشه
+
خودتو چی میگی یه هوا از این سایتا داری بازدیدت کم شده میای درخواست اسپم بقیه ی سایتا رو میدی
حالا یه سفره ای باز شده همه دور هم میخوریم!واقعا" حالم دیگه از وب فارسی بهم میخوره
گیری کردیم بخدا از دست اینا
تر زدن تو هرچی وب
حالا یه سفره ای باز شده همه دور هم میخوریم!
سو تفاهم نشه من هنوز وارد دنیا اسپمرینگ نشدم ولی در شرف ورودم
آقا نگران نباش این سایت ها همشون بعد چند ماه میوفتن نمونش هم زیاد هست این اسکریپت وب مستر که دیگه خیلی خزهشما بخور
ما این جور خوردنا تو کتمون نمیره
این خوردن شما باعث نابودی تدریجی وب فارسی میشه
حالا برو بخور
درود به شرفتعزیز دل این کار مصداق کلیک دزدیه
هرچقدر اینجور سایت ها بزرگتر میشه و مطالبش بیشتر میشه گوگل فکر میکنه سایت معتبره
حالا چه اشکالی داره ؟ اشکالش اینجاس که اگه شما سایت داشته باشی و سایت شما 100% مطالب اختصاصی تولید کنه بعد این سایت مطالب شمارو کپی کنه , گوگل فک میکنه مطالب شما کپیه و شما پنالتی میشی چرا ؟ چون مطالب سایت شما با وجود اینکه اختصاصیه ولی دربرابر این سایتها ها که بالای چند هزار مطلب دارن سایت شما یه سایت کپی کننده حساب میشه , بازم اگه این سایت ها پنالتی بشن یا فیلترشن چیزی رو از دست نمیدن ,شما که داری محتوا تولید میکنی و توی سایتت مطلب اختصاصی میزای مطالب و سایتت از بین میره
کسب درامد مهمه ولی اخه به چه قیمتی ؟!!! به قیمت از بین بردن سایت و کار دیگران ؟!
یه سریا اینجا طرفداری میکنن از اینجور سایتا که خودشون دارن یه نفعی از این سایتا میبرن یا صاحب همچین سایتایی هستن !
dlfinder.com
رباتی هوشمند و کپی برداری حرفه ای !!! دوستان گزارش کنید لطفا
آره فکر خیلی خوبیه.اتفاقا تا موقعی که گوگل بخواد چاره اندیشی کنی یه سرمایه درست و حسابیم گیرت میادسلام . چند سوال داشتم
1- چطوری ریپورت می کنید d: ، تا الان تاثیری هم داشته ؟!
2- من خودم مدت هاست که میخوام سایتی داشته باشم با مطالب ارجینال ، اما از ترس این سایت خبرخوان ها هیچ کاری نکردم . دارم به این فکر می کنم بهترین راه واسه از بین بردن اینگونه سایت های اسپم
اینکه اینگونه سایتا رو زیاد کنم ، گندش که در بیاد گوگل خودش چاره اندیشی می کنه ( نظر شما چیه ؟!)