گوگل وبمستر بعد از چه مدت ریپورت،پنالتی میکنه؟
ما اینجا در حال معرفی هستیم سایت های اسپم هستیم و پی تی در حال حمایت
ولی دوتا تاپیک پایین تر در حال فروش این نوع اسپمرها هستن ....!!!!
بهتره پی تی یک سیاست انتخاب کنه یا از وبمسترها حمایت کنه مثل همین تاپیک
و اجازه خرید و فروش این نوع اسپمرها رو ممنوع کنه در انجمن مثل شاپ کیپر
اگر نه که این تاپیک رو حذف کنه ؟؟!!! یک بوم و دوهوا نباشید مدیران محترم !!!!
خاصیت انجمن همینه .ما اینجا در حال معرفی هستیم سایت های اسپم هستیم و پی تی در حال حمایت
ولی دوتا تاپیک پایین تر در حال فروش این نوع اسپمرها هستن ....!!!!
بهتره پی تی یک سیاست انتخاب کنه یا از وبمسترها حمایت کنه مثل همین تاپیک
و اجازه خرید و فروش این نوع اسپمرها رو ممنوع کنه در انجمن مثل شاپ کیپر
اگر نه که این تاپیک رو حذف کنه ؟؟!!! یک بوم و دوهوا نباشید مدیران محترم !!!!
یه وبلاگ مثل downloadsoftha.blogsky داره نتایج گوگل رو کپی میکنه تو وبلاگش!حالا این به نظرتون فرق زیادی داره با اینکه مطالب یه سایت دیگه رو برداری بذاری داخل سایتت و چند خط اولش هم عوض کنی؟کلا نت ایران کپی پیست هست و اسپم.ولی نمیدونم چرا بعضی دوستان که تمام بازدیدشون رو با کپی کردن مطالب سایتای دیگه میگیرن حالا به این روش کپی کردن از گوگل میگن حروم خوری و دزدی!
خاصیت انجمن همینه .
اونا سعی در توسعه سیستم اسپم و کسب درآمد ازش هستن و اینجا سعی بر مبارزه با این سیستم ها .
نقش اصلی رو گوگل داره نه پرشین تولز . و این گوگل هست که باید سیاست یک بام و دو هوا رو برای مبارزه با اسپم در فارسی کنار بزاره .
الان شما عین همین اسپمر ها رو در زبان های دیگه مثل انگلیسی یا آلمانی بزنی سر 10 روز ایندکس هات حذف میشه و دلیلش هم spamdexing خواهد بود .
البته این تاپیک ایراد دیگه ای که داره اینه که برخی ایده های اسپم که ناشناخته موندن رو هم معرفی میکنه و طرف میاد از یکی اینا کپی میزنه و با یه کم تغییر یه چیز دیگه میاره بالا . مثل 99x که نسخه پیشرفته اش شده 1bot.ir
خاصیت انجمن ؟! یعنی پی تی برای اینکه سرپا بمونه هردو طرف را حمایت میکنه ؟!
گوگل فکر کنم پیش ایرانی ها کم اورده :general208:
پس بهتره پی تی که مدیران ایرانی داره کم نیاره و حداقل حمایت رو بکنه و پیش وبمسترانش محبوب تر بشه (البته اگر نیاز داره)
جهان سومی هستیم گوگل میگه ایناهرچقدر میخوان از سروکول هم بالا برن اونا ارزشی قائل نیستن ولی ما خودمون برای خودمون ارزش قائل باشیم (فلسفی شد)
پس برای بالا بردن خاصیت پی تی یه تاپیک بزن و اطلاعات برنامه نویس را بده ...به نظر من پی تی زیاد نقشی نداره.خود من وقتی این وبلاگ رو دیدم downloadsoftha.blogsky هر چی دنبال اسپمرش گشتم پیدا نکردم یا قیمتها خیلی بالا میگفتن ولی با یه سرچ تو گوگل با یه سایت برنامه نویسی آشنا شدم که یه نسخه جدید از این کپی نتایج گوگل رو برام نوشت.
ببین من دوستان رو نمیدونم که با چه اهدافی میان توی نت!شاید یکی هدفش این باشه که نت فارسی رو ارتقا بده.یکی هدفش تولید محتوا باشه اینا به کنار.ولی یکی مثل من هدفم تو نت کسب درآمد هست.و حالا هم پس از مدتها که از کپی پیست کردن درآمدی به دست نیاوردم تصمیم گرفتم یه بارم روی این نرم افزار که دوستان اسمش رو اسپمر گذاشتن کار کنم.هر چند که من هنوز قانع نشدم یه وبلاگ مثل downloadsoftha.blogsky واقعا اسپمر باشه.حداقل اینه که تا زمانی که گوگل پنالتیش نکنه نمیتونم به این نتیجه برسم.پس برای بالا بردن خاصیت پی تی یه تاپیک بزن و اطلاعات برنامه نویس را بده ...
بله . انجمن یعنی یک گروه یه پروسه شاید مخرب از نظر فنی رو پیش ببرن و یک گروه راهکار مبارزه باهاش رو پیش بگیرن .خاصیت انجمن ؟! یعنی پی تی برای اینکه سرپا بمونه هردو طرف را حمایت میکنه ؟!
گوگل فکر کنم پیش ایرانی ها کم اورده :general208:
پس بهتره پی تی که مدیران ایرانی داره کم نیاره و حداقل حمایت رو بکنه و پیش وبمسترانش محبوب تر بشه (البته اگر نیاز داره)
جهان سومی هستیم گوگل میگه ایناهرچقدر میخوان از سروکول هم بالا برن اونا ارزشی قائل نیستن ولی ما خودمون برای خودمون ارزش قائل باشیم (فلسفی شد)
inofiran.ir
parsmonji.com
parsimovie.tk
feri-online.rozblog.com
newmod500.blogsky.com
funirani.blogsky.com
downloadmoosic.blogsky.com
downloadsoftha.blogsky.com
musicdownload.avazblog.com
newnewsfun.avazblog.com
بلاگ اسکای این هفته تعداد زیادی از وبلاگ های تازه تاسیس اسپمر رو حذف کرد.ولی اون معروفا رو حذف نکرد.احتمالا توافق کردند با همدیگه چون مدیر یکی از اون وبلاگا قصد داشت بفروشه ولی الان دیگه میگه نمیفروشم چون خیالش راحت شده که دیگه نمیبندنشبلاگ اسکای رفت تو لیست سایت های حامی اسپمر ،