با سلام و احترام.بنده مدیر وبلاگ downloadsoftha.blogsky.com هستم از اونجایی که بارها در این مطلب وبلاگ بنده به عنوان اسپمر شناخته شده هست و بارها اتهامات و تهمت های بی اساسی به اینجانب زده شده لازم دیدم در این مطلب از حق خودم دفاع کنم:
1-بنده به هیچ عنوان وارد سایتهای شما نشده و از مطالب شما استفاده نکردم و در حقیقت فقط از عناوین مطالب استقاده شده که آنها هم از خبرگزاریهای معتبر بوده که هیچ مشکلی با کپی مطالبشان ندارند.
2-با وجودیکه امکان غیر فعال کردن لینک ها در وبلاگ برای ما موجود بوده هست و بر اساس اصول اخلاقی و تنها در جهت حمایت از بازدید کننده (نه مدیران سایتهای کپی پیستی) برای هر مطلب 100 لینک مرتبط را در اختیار بازدید کننده گذاشته ایم که این امر با استقبال شدید بازدیدکنندگان مواجه شده است.
3-برخی از دوستان گزارش های تخلف فراوانی را به سیستم وبلاگدهی بلاگ اسکای ارسال کرده اند اما این سیستم به هیچ عنوان قصد بستن وبلاگ بنده رو نداشتن و نخواهند داشت چرا که فعالیت وبلاگ ما باعث افزایش بازدید و اعتبار این سیستم شده است و اگر در آلکسا هم چک کنید بعد از گذشت سه ماه وبلاگ های بنده همگی جزو برترین وبلاگ های سیستم بلاگ اسکای هستند.
4-آیا کسی درآمد به این شیوه حرام است؟لطفا چند شیوه حلال کسب درآمد از اینترنت را ذکر بفرمایید.آیا شما که تا بحال سایتتان را با بک لینک بالا آورده بودید یا با پاپ اپ و جنسهای بنجل همکاری در فروشها کسب درآمد می کردید چطور؟آنها حلال بودند یا حرام؟؟؟
5-لطفا محتوای وبسایت های خود را چک بفرمایید!آیا مطالب سایتتان اختصاصی هست؟آیا عکس های فلان بازیگر یا دانلود نرم افزار یا آهنگ با رضایت صاحبان اثر در سایتتتان قرار گرفته؟آیا حق انحصاری مطالب برای شماست؟
و سخن آخر اینجانب هیچ کاری با محتوای سایتهایی کپی پیستی نداشته و ندارم و اگر سایتتان ورودی از وبلاگ بنده دارد به این دلیل است که مطلبی که در وبلاگ و یا وبسایت شما درج شده است پیشتر در خبرگزاریها و سایتهای مرجع درج شده است.
اگه با همین فرمون میای جلو پس اینارم بگو دیگه.
mex ic.ir به هیچ وجه اسپم نیس چون کاری به کسی نداره.
aliexirs & mashrom اسپم نبودن چون کارشون مثل شما بود
سایت های ایفرم اسپم نبودن چون بازدیدیدو در هر صورت به سایت اصلی میرسوندن.
همشونم بک لینک میدادن.
پس یه توضیحی از اسپم بگید واسهما شاید ما نمیدونیم