موارد مربوط به نیروهای رزمی نظامی
خب البته تا کسی خودش کماندو نباشه نمیتونه از این دوره ها سر در بیاره چون حفاظت اطلاعات بسیار شدیده ولی بطور کلی دوره جنگ الکترونیک برای از کار انداختن رادار های دشمن و ایجاد اختلال تو قلب پادگان دشمن هستبه عنوان یه سوال جانبی در مورد دوره های جنگ سایبری کماندوها میتونن توضیح بدین؟
تو ایران زیاد به ورزش های نظامیا توجه نمیشه خب البته حق هم دارن با توجه به اوضاع داغون ورزش های رزمی تو ایراندمت گرم بسیار کامل بود. الان نیروهایی که خیلی روشون مانور داده میشه کلاه سبزهای تیپ 65 نوهد هستن. میدونین اونا چه ورزش هایی کار میکنن؟
استاد اکه میبینین سوالات من سیر تاپیک رو به هم میزنه ، بگین تا من بر اساس چیزهایی که خودتون مطرح میکنین سوال بپرسم
1- SAS ( نیروی ویزه بریتانیا... با تجربه ترین و حرفه ای ترین نیروی کماندویی تو کل دنیا )کلا برترین نیروهای کماندویی جهان به ترتیب چه نیروهایی هستن؟ یه جایی خوندم نیروهای کماندویی اندونزی که اسمشون رو هم یادم نیست از زبده ترین نیروهای کماندویی دنیا هستن که اینقدر قدرتمند هستن که خود مختارن برای خودشون و دستی در قاچاق اسلحه و مواد مخدر هم دارند
جالبه... اسم **** قدس رو نمی بینم!! احتمالا رتبه ش صفره! آدمای کاردرستی هستن.1- SAS ( نیروی ویزه بریتانیا... با تجربه ترین و حرفه ای ترین نیروی کماندویی تو کل دنیا )
2- DEVGRU ( تیم 6 کماندوهای دریایی امریکا )
3- DELTA FORCE ( اینم نیروی ویزه عملیاتی امریکا هست )
4- SHAYETET 13 (کماندوهای دریایی اسرائیل )
5- GSG 9 (نیروی ویزه پلیس فدرال المان )
6- GROM (نیروی ویزه لهستان )
7- FRENCH SPECIAL FORCES (نیروی ویزه ارتش فرانسه )
8- EKO COBRA (نیروی ویزه اتریش )
9- SSG ( نیروی ویزه پاکستان )
10- SPETSNAZ (نیروی ویزه روسیه )
دوست عزیز زمانی که SAS تو جنگ جهانی عملیات انجام میداد **** اصلا بوجود نیومده بود ! البته چند سال پیش جایی خونده بودم که نوهد چهاردهمین نیروی کماندویی جهان بودجالبه... اسم **** قدس رو نمی بینم!! احتمالا رتبه ش صفره! آدمای کاردرستی هستن.
پس اگه اطلاعاتی باشه، بهتره تو این زمینه صحبت نکنیم!! ) ولی بنده اطلاع دارم که فقط اینطور نیست. از قضا یکی از دوستان هم که تو این مجموعه بود، اخیرا بعد از مجروحیت توی یمن و برگشت به ایران رفت توی سوریه به شهادت رسید. آموزش های تخصصی و کلا منطقه گرا داره و... نیروهای زبده ای داره که... اینکه چرا اسمش تو لیست نیست دلایل دیگه ای داره. ولی بقول معروف... ولش کن. صحبتش نشه بهتره.دوست عزیز زمانی که SAS تو جنگ جهانی عملیات انجام میداد **** اصلا بوجود نیومده بود ! البته چند سال پیش جایی خونده بودم که نوهد چهاردهمین نیروی کماندویی جهان بود
اگه سلاح ها و تجهیزات نوهد به روز بشه میتونه جزو 10 نیروی برتر کماندویی بشه با توجه به اینکه تجربه ی زیادی هم داره
**** قدس تو خارج از کشوره و بیشتر اطلاعاتیه کارش تا کماندویی و قیاس مع الفارقه کلا !
گفتم دیگه کارش معمولا خارج از کشوره و بیشتر تو کشورایی مثل لبنان و سوریه و تا حدودی عراق هست و ...پس اگه اطلاعاتی باشه، بهتره تو این زمینه صحبت نکنیم!! ) ولی بنده اطلاع دارم که فقط اینطور نیست. از قضا یکی از دوستان هم که تو این مجموعه بود، اخیرا بعد از مجروحیت توی یمن و برگشت به ایران رفت توی سوریه به شهادت رسید. آموزش های تخصصی و کلا منطقه گرا داره و... نیروهای زبده ای داره که... اینکه چرا اسمش تو لیست نیست دلایل دیگه ای داره. ولی بقول معروف... ولش کن. صحبتش نشه بهتره.
در باغ شهادت هم که چهاطاق بازه!D: بله کار **** قدس بیشتر توی خارج از کشوره واسه همین هم هست که نام سردار س.ل.ی.م.ا.نی همیشه توی لیست ترور هست . ولی به شخصه همیشه اعتقاد داشتم که تبلیغات پیرامون نیروهای نظامی خارجی بسیار زیاده و همین تبلیغات قدرت اونها رو مضاعف نشون میده . و این رو هم بگم که اسنطور نیست که نیروی کماندویی ما مربوط به سالهای اخیر باشه بلکه ما از زمان شاه نیروهای کلاه سبز رو داشتیم که توسط خارجی ها آموزش داده میشدند و از باقیمانده اونها در زمان جنگ هم استفاده شد ولی زیاد دلشون با جمهوری اسلامی نبود تا این که شهید چمران با تاسیس ستاد جنگ های نامنظم از نو شروع به ساختن نیروهای چریک کردند. و این که اسم ایران توی این لیست نیست در حالی که مثلا اسم اسراییل هست در حالی که نیروی زمینی اسراییل اصلا نیروی مطرحی نیست و عمده قدرت نظامی اسراییل به قدرت موشکیشه همون جنبه تبلیغاتی رو داره که گفتمپس اگه اطلاعاتی باشه، بهتره تو این زمینه صحبت نکنیم!! ) ولی بنده اطلاع دارم که فقط اینطور نیست. از قضا یکی از دوستان هم که تو این مجموعه بود، اخیرا بعد از مجروحیت توی یمن و برگشت به ایران رفت توی سوریه به شهادت رسید. آموزش های تخصصی و کلا منطقه گرا داره و... نیروهای زبده ای داره که... اینکه چرا اسمش تو لیست نیست دلایل دیگه ای داره. ولی بقول معروف... ولش کن. صحبتش نشه بهتره.
شایتیت 13 کماندوهای نیرو دریایی هستن نه نیرو زمینیدر باغ شهادت هم که چهاطاق بازه!D: بله کار **** قدس بیشتر توی خارج از کشوره واسه همین هم هست که نام سردار س.ل.ی.م.ا.نی همیشه توی لیست ترور هست . ولی به شخصه همیشه اعتقاد داشتم که تبلیغات پیرامون نیروهای نظامی خارجی بسیار زیاده و همین تبلیغات قدرت اونها رو مضاعف نشون میده . و این رو هم بگم که اسنطور نیست که نیروی کماندویی ما مربوط به سالهای اخیر باشه بلکه ما از زمان شاه نیروهای کلاه سبز رو داشتیم که توسط خارجی ها آموزش داده میشدند و از باقیمانده اونها در زمان جنگ هم استفاده شد ولی زیاد دلشون با جمهوری اسلامی نبود تا این که شهید چمران با تاسیس ستاد جنگ های نامنظم از نو شروع به ساختن نیروهای چریک کردند. و این که اسم ایران توی این لیست نیست در حالی که مثلا اسم اسراییل هست در حالی که نیروی زمینی اسراییل اصلا نیروی مطرحی نیست و عمده قدرت نظامی اسراییل به قدرت موشکیشه همون جنبه تبلیغاتی رو داره که گفتم