soroosh potter
Registered User
بله درست میگین. یادم نبود که navy هست.
اره درست میگی!!!!!!!جدیدا مد شده هر کی میخواد سبکشو کاربردی نشون بده یه جورایی میخواد به نیروهای نظامی ربطش بده !!
http://jeetkunedo-kali.blogfa.com/page/militaryjkd.aspx
من نمیفهمم ! کارشناسای پیشرفته ترین کشورای دنیا اعتقادی به جیت کان دو تو میدون نبرد ندارن بعد این اقا میگه جیت کان دو یکی از ملزومات نیروهای نظامی دنیا هست !!!
خب لابد فکر میکنه از همه ی کارشناسای رزمی/نظامی بیشتر میفهمه دیگه
و یه نکته دیگه : تو ایران 3 سبک هستن که ادعا میکنن جیت کان دوی واقعی رو اموزش میدن ولی هیچکدوم اون جیت کان دوی مورد نظر بروسلی نیستن !
واسه اطلاعات بیشتر در مورد جیت کان دو به تاپیک جون فان jkd مراجعه کنید
جدیدا مد شده هر کی میخواد سبکشو کاربردی نشون بده یه جورایی میخواد به نیروهای نظامی ربطش بده !!
http://jeetkunedo-kali.blogfa.com/page/militaryjkd.aspx
من نمیفهمم ! کارشناسای پیشرفته ترین کشورای دنیا اعتقادی به جیت کان دو تو میدون نبرد ندارن بعد این اقا میگه جیت کان دو یکی از ملزومات نیروهای نظامی دنیا هست !!!
خب لابد فکر میکنه از همه ی کارشناسای رزمی/نظامی بیشتر میفهمه دیگه
و یه نکته دیگه : تو ایران 3 سبک هستن که ادعا میکنن جیت کان دوی واقعی رو اموزش میدن ولی هیچکدوم اون جیت کان دوی مورد نظر بروسلی نیستن !
واسه اطلاعات بیشتر در مورد جیت کان دو به تاپیک جون فان jkd مراجعه کنید
ممنون از شماممنونم برای این تاپیک خوب و خسته نباشید می گم.
چیزی که به ذهنم می رسه اینه که جیت کان دو طی چهل سال اخیر پر از ابهام و حاشیه بوده و هنوز هم تعداد افرادی که این روش رو بدرستی تعریف و تمرین می کنن کم هستن. طبیعتا در شرایط اینچنینی کارشناسان نظامی سراغ این رشته نخواهند آمد.
بله همین طوره. زبده ترین نیروهای تکاور ایران در دهه 50 توسط یارومه میرزایی تربیت میشدند. ولی دیگه خبری از اون آموزش های ویژه نیست.در باغ شهادت هم که چهاطاق بازه!D: بله کار **** قدس بیشتر توی خارج از کشوره واسه همین هم هست که نام سردار س.ل.ی.م.ا.نی همیشه توی لیست ترور هست . ولی به شخصه همیشه اعتقاد داشتم که تبلیغات پیرامون نیروهای نظامی خارجی بسیار زیاده و همین تبلیغات قدرت اونها رو مضاعف نشون میده . و این رو هم بگم که اسنطور نیست که نیروی کماندویی ما مربوط به سالهای اخیر باشه بلکه ما از زمان شاه نیروهای کلاه سبز رو داشتیم که توسط خارجی ها آموزش داده میشدند و از باقیمانده اونها در زمان جنگ هم استفاده شد ولی زیاد دلشون با جمهوری اسلامی نبود تا این که شهید چمران با تاسیس ستاد جنگ های نامنظم از نو شروع به ساختن نیروهای چریک کردند. و این که اسم ایران توی این لیست نیست در حالی که مثلا اسم اسراییل هست در حالی که نیروی زمینی اسراییل اصلا نیروی مطرحی نیست و عمده قدرت نظامی اسراییل به قدرت موشکیشه همون جنبه تبلیغاتی رو داره که گفتم
واس6 یدنسازی باشگاه میری دیگه؟ برنامه تغذیه هم بهت میده مربیت؟کلیه مطالب این تاپیک حاصل ترجمه و تحقیق بنده هستش و هرجا کپی پیست کرده باشم منبع رو ذکر میکنم
کپی فقط با ذکر منبع مجاز است
دوستانی که لطف میکنن و پیام خصوصی میفرستن : متاسفانه فعلا درگیر یه برنامه بدنسازی مناسب هستم سرم که خلوت شد مطالب رو با
F.B.I و Army Rangers و یگان ضد تروریسم اس ر ا ع ی ل و... ادامه میدیم
تو ایران معدود افرادی هستن که بدنسازی رو علمی دنبال میکنن . من برناممو از اینترنت گرفتم...فعلا که دارم حجمی کار میکنم باید غذاهایی مثل سیب زمینی و تخم مرغ و ... خوردواس6 یدنسازی باشگاه میری دیگه؟ برنامه تغذیه هم بهت میده مربیت؟
از اینترنت؟ چه جالب. به ما هم بده برنامه رو ببینم چه طوریه.تو ایران معدود افرادی هستن که بدنسازی رو علمی دنبال میکنن . من برناممو از اینترنت گرفتم...فعلا که دارم حجمی کار میکنم باید غذاهایی مثل سیب زمینی و تخم مرغ و ... خورد
برنامع غذایی بیشتر واسه شکم 6 تیکه و اینا هست که شخصا نمیپسندم ترجیح میدم با تمرین شکممو صاف نگه دارم نه اینکه غذاهای مورد علاقمو نخورم و شکمم 6 تیکه باشه !!
اگه تازه میخواین کار کنین تا 3 هفته باید برنامه ی عمومی که رو دیوار باشگاهها هست رو کار کنیناز اینترنت؟ چه جالب. به ما هم بده برنامه رو ببینم چه طوریه.
خواهش میکنم...من استاد نیستم یه ورزشکار ساده امفوق العاده بود و واقعا لذت بردم!
دست شما درد نکنه استاد
این نشانه سطح علمی بسیار بالای مطلب شماستحقیقتا هیچوقت فکر نمیکردم بعد از 5 روز حدود 300 تا بازدید داشته باشه این تاپیک
ممنون از لطف همه تون