• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
واقعا عجیبه آدم میمونه - تیم داره میبره همه چی بر وفق مراده یه گزارش گره گلابی هعصابتو خورد میکنه.دقیقه 20 الان این تیم بارسلوناست که تو زمینه
دقیقه 21 الان این تیم بارسلوناست که تو زمینه
دقیقه 22 الی 70 الان این تیم بارسلوناست که تو زمینه
دقیقه 75 ژابی آلونسو بیرون میره و خط هافبک میافته دست بارسلونیها دیگه الان فقط تیم بارسلونا تو زمین داره بازی میکنه.و تا دقیقه 90 به همین منوال
من رئال بارسلون برام فرق نمیکنه و هر دوشونو دوست دارم ولی دیگه داشت حالم به هم میخورد - آخه مردیکه احمق طرفدار بارسلونی به خودت ربط داره حداقل 5 میلیون نفر دارن بازی رو نگاه میکنن یکم احتران بزار به بقیه .
واقعا حالم و گرفت - اصلا بعد از بازی عصبی شده بودم.
:cool:
هشت پا گفته آلمان لوله میشه و پای این بچه تورز هم به گل وا میشه.:p

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
گزارش روز:ضبط ترانه ای در وصف داوید ویا
سایت گل- گروه "لوس بررونس" گروهی متعلق به منطقه تولوویا، ترانه ای را اجرا کرده اند که "ویا ماراویا" نام دارد.. آنها این ترانه را به پاسداشت گلهای ارزشمند داوید ویا در رقابتهای مختلف برای تیم ملی اسپانیا ضبط کرده اند.
در متن این ترانه به رشد و پیشرفت ویا در سالهای اخیر اشاره شده و ال گواخه را بازیکنی استثنایی و خارق العاده خوانده است.
این را باید ترانه تابستانی اسپانیا دانست.."ویاویا ماراویا"

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ملکه اسپانیا، میهمان ویژه اسپانیا- آلمان
سایت گل- دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا روز چهارشنبه در استادیوم حاضر خواهد بود و دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی میان دو تیم اسپانیا و آلمان را از نزدیک تماشا خواهد کرد.
سخنگوی کاخ پادشاهی اسپانیا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که دنیا سوفیا در دوربان خواهد بود و این بازی را از نزدیک دنبال خواهد کرد؛ همان طور که ولیعهداسپانیا و همسرش روز شانزدهم ژوئن در اولین دیدار اسپانیا در رقابتهای جام جهانی مقابل سوئیس در ورزشگاه حاضر بودند؛ البته در آن دیدار اسپانیا با نتیجه 0-1 مغلوب حریف شد.
بدین ترتیب دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا قبل و بعد از این مسابقه که ساعت 20.30 به وقت محلی برگزار خواهد شد با بازیکنان دیدار و با آنها گفتگو خواهد کرد.
در صورتی که اسپانیا به دیدار فینال رقابتهای جام جهانی راه یابد، قطعا یکی از اعضای خانواده سلطنتی اسپانیا در ورزشگاه حاضر خواهند بود.
ملکه اسپانیا برای سفر به افریقای جنوبی برنامه خاصی را تغییر نداده و لغو نکرده.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تورس: می‌دانم شاید مقابل آلمان در ترکیب ثابت نباشم
سایت گل – فرناندو تورس گفته مطمئن نیست در ترکیب ثابت اسپانیا مقابل آلمان در نیمه نهایی جام جهانی قرار بگیرد.

تورس در جام جهانی در فرمی ناامیدکننده بوده و هنوز نتوانسته در رقابتهای جام جهانی گلی را به ثمر برساند. گفته می‌شد شاید این مهاجم سابق اتلتیکو مادرید جایش در ترکیب ثابت را به سسک فابرگاس یا داوید سیلوا بدهد. اما مهاجم لیورپول می‌پذیرد که جایگاهش تضمین‌شده نیست: «در این تیم هیچ فردی جایگاه تضمین‌شده‌ای ندارد. تیم ما سرشار از رقابت است و هر کسی می‌تواند بازیکن ثابت باشد. به کسی قول جایگاه ثابت داده نشده. من باید در طول هفته سخت تلاش کنم تا در ترکیب قرار بگیرم، اما اگر نتوانستم، از بیرون زمین تیم را تشویق خواهم کرد.»

او درباره تیم آلمان می‌گوید: «آنها تیمی قوی هستند که با سرعت بازی می‌کنند و همیشه بر سر هر چیزی می‌جنگند. آنها بازیکنان جوانی دارند که کیفیت بالایی دارند و نشان داده‌اند تیمی هستند که شکست دادنشان مشکل است. حالا بهترین زمان برای بازی با آلمان است و داریم برای بازی مقابل آنها لحظه‌شماری می‌کنیم. امیدوارم فوتبال ما خودش را در پایان بازی نشان دهد، همان طور که در وین این طور شد.» تورس 26 ساله به قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 اشاره می‌کند. او ادامه می‌دهد: «امیدوارم روز شادتری را برای مردم رقم بزنیم، اما ابتدا باید آلمان را ببریم.»

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
مصاحبه با دل بوسکه:نباید به گذشته و قهرمانی مان نگاه کنیم
سایت گل- سرمربی تیم ملی اسپانیا از روحیه بالای تیمش برای موفقیت می گوید.دل بوسکه معتقداست که تیمش هنوز به هیچ موفقیتی دست نیافته و البته در ادامه به تمجید از کاسیاس پرداخته است.دل بوسکه کاسیاس را لیدرتیم در داخل و خارج از زمین می داند.متن این گفتگو را با هم می خوانیم

* تبریک، اسپانیا اکنون در مرحله نیمه نهایی جام است
- مرسی از حمایت همگان..قبل از هرچیزی می خواهم به رافا نادال،موفقیتش در ویمبلدون را تبریک بگویم.او الگوی بزرگی برای ورزشکاران است.درمورد جام جهانی هم باید بگویم که هنوز نمی توانیم عملکرد تیم را جمع بندی کنیم، چرا که اسپانیا هنوز در رقابتها حاضر است. ما 5 دیدرا را پشت سرگذاشتیم ولی هنوز دو دیدار دیگر برای رسیدن به اهدافمان باقی است.رویای ما هنوز زنده است
* هدف بعدی غلبه بر آلمان است.آیا آنها انگیزه زیادی برای گرفتن انتقام شکست در فینال یورو2008 ندارند؟
- فکر نمی کنم که حس انتقام وجود داشته باشد. آلمانها انگیزه زیادی برای رسیدن به فینال جام جهانی دارند و ما هم این حس را داریم. فکر نمی کنم که هیچ ورزشکاری روبه عقب نگاه کند و همه همیشه به جلو نگاه می کنند.آنها می خواهند به پیروزی برسند ولی در ذهن آنها چیزی از سال 2008 نیست و به سال 2010 می اندیشند.
* به نظر شما تیم ملی آلمان در مقایسه با تیمی که در فینال وین حاضر بود، بهتر شده است؟
- آنها در دو سال اخیر پیشرفت کرده اند و نسلی را در اختیار دارند که فوق العاده است. آنها تیم خوبی را شکل داده اند و هرچند که آلمان در تمامی رقابتها بسیار خوب بوده است ولی فکر می کنم که این تیم درمقایسه با رقابتهای یورو پیشرفت کرده است.

* سیلوا در دیدارهای اولیه تیم در ترکیب اصلی قرار نداشت..دلیل غیبت او چیست؟ همان شرایط فیزیکی یا دلیلی دیگر؟
- نه ..شرایط فیزیکی کنونی او تنها دلیل غیبت سیلواست.ما هنوز زمان خوبی برای فرصت دادن به سیلوا پیدا نکرده ایم.رقابت عجیبی در تیم حاکم است. بعضی وقتها از اینکه به برخی از بازیکنان فرصت بیشتری داده نمی شود، تاسف می خورم..به همین دلیل زمانی که بازی تمام می شود، بیشتر به فکر فرو می روم.چون فکر می کنم که این بازیکنان می خواستند بیشتری بازی کنند ونتوانستند. در دیدار مقابل پاراگوئه دیدیم که دو دروازه بان دیگر ما یعنی رینا و والدس باز هم بازی نکردند ولی آنها در هر حرکت تیم کاملا سهیم بودند. قدرت ما در همین اتحاد ماست.اگر در پایان بتوانیم به موفقیت برسیم، این موفقیت ثمره تلاش هر 23 بازیکن اردوی ماست و نه فقط 11 بازیکن تیم

* پس از چند بازی ابهامات زیادی در مورد تورس به وجود آمد.آیا او مقابل آلمان هم فیکس به میدان خواهد رفت؟
- تورس یکی از منابع غنی تیم ماست. سایر بازیکنان تیم هم به او عادت کرده اند.باید پذیرفت که هر مهاجمی با شرایطی کم و بیش مشابه با او مواجه می شود ولی تورس کار خودش را انجام می دهد. او همچنان مهاجم تیم ماست و ما کاملا به او اعتقاد داریم.هر چند که این گویای آن نیست که جایگاه او در دیدار مقابل آلمان در ترکیب اصلی تیم قطعی است

* و برعکس تورس..ویا را می بینیم.
- ویا فوق العاده است.او برروی غلتک گلزنی افتاده و با اعتماد به نفس و روحیه بالای بازی می کند و این برای یک مهاجم خیلی خوب است

* بحث برسر حضور تورس یا یورنته..از این همه بحث در این رابطه خسته نشده اید؟
- راستش را بخواهید حس می کنم که رفتار خوبی دارم.شما می بایست در این رابطه نظر بدهید ولی این موضوع برای من حل شده است.به علاوه من یک شنونده و خواننده خوبی هستم و می بایست عقاید و ایده های دیگران را نیز پذیرا بود.من تمام نظرات را می شنوم و اهمیت زیادی برای هریک از این افکار قائلم..نباید درب مغزتان را به روی حرفها ببندید.

* خب.مارادونا به خانه باز گشت. او کسی بود که بیش از سایرین از تیم ملی اسپانیا انتقاد می کرد
- او یک مرد خوشتیپ و دوست داشتنی بود، هر چند که در مواقعی خسته کننده بود. او به بهترین نحوی که از دستش بر می آمد از سرزمینش دفاع کرد

* پس از این دیدار تماشایی (مقابل پاراگوئه) پیغامی برای کاسیاس ندارید؟
- کاسیاس لیدر و کاپیتان ما در داخل و خارج از زمین است. او در سالهای اخیر به بلوغ زیادی رسیده و مبدل به بازیکنی کلیدی برای تیم ملی شده است.هیچ شکی در کیفیت بالای او نیست و در تمام دنیا شناخته شده است

* مربی پاراگوئه انتقادات زیادی از داور مسابقه داشت.نظری ندارید؟
- من هیچ وقت در مورد داوران صحبت نمی کنم. آنچه باید بگویم این است که بازی مقابل پاراگوئه را دوباره تماشا کردم. اسپانیا تیم برتر میدان بود و بیش از حریف به دنبال مال خود کردن پیروزی بود.

* پیروزی مقابل پاراگوئه، مهمترین نتیجه در کارنامه ورزشی شما بود.نه؟
- پس از 40 سال زندگی در دنیای فوتبال من به بازی خاصی اشاره نمی کنم بلکه می خواهم تمام پروژه را مرور کرده و به اهداف همیشگی ام پایبند باشم

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
چابی: منتظر پیروزی تاریخی مقابل آلمان هستم
سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا گفته آلمان، رقیب آنها در نیمه‌نهایی تیمی بااستعداد است و نبود توماس مولر به سود اسپانیا خواهد بود.

بازی‌ساز بارسلونا گفته دستاوردهای گذشته اسپانیا در حال حاضر به درد نمی‌خورد و آنها باید با نسل رویایی‌شان به قهرمانی در آفریقای جنوبی برسند.

چابی می‌گوید: «آلمان تیمی باطراوت‌تر و به ویژه در خط میانی بااستعدادتر شده است. آنها دیگر کمتر فیزیکی بازی می‌کنند و بیشتر از استعدادشان بهره می‌گیرند. مولر در بازی مقابل ما بازی نمی‌کند و این خبر خوبی است، چون او در فرمی عالی قرار دارد. خدیرا و شواین‌اشتایگر کارشان را عالی انجام می‌دهند، و اوزیل، پودولسکی و کلوزه هم همین طور. آنها همه می‌توانند گل بزنند.»
چابی ادامه می‌دهد: «آنها تیمی هستند که مقابلشان می‌توانیم خوب بازی کنیم، چون دوست دارند توپ را تصاحب کنند و بیشتر از پاراگوئه به ما فضا می‌دهند. آنها در ضدحملات عالی هستند و بازیکنان کناری‌شان به خوبی بازی تیم را پوشش می‌دهند.»

او درباره اسپانیا می‌گوید: «ما با رسیدن به نیمه‌نهایی تاریخ‌ساز شده‌ایم، اما در همین جا متوقف نمی‌شویم و باید به فینال برسیم و پیروز شویم. ما نسلی رویایی برای رسیدن به این دستاورد داریم و با تمام توان بازی خواهیم کرد. نکته مهم این است که گل بزنیم و باید از فرم عالی داوید ویا بهره ببریم.»

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
اینبار دیگه هشت پا به طور واقعی بازی را پیش بینی کرده و به حق هم برد ماتادورها را پیش بینی کرده

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=maUyEE33EIk"]YouTube- Believe! Spain To Beat Germany According to Psychic Octopus[/nomedia]

قرار هستش توی بازی فردا سیلوا به جای تورس بازی کنه و همینطور یواخیم هم گفته اسپانیا یازده مسی داره ( از همین الان داره جو را برای بعد باخت درست میکنه )

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
اسپانیا امروز انتقام آرژانتین و انگلیس رو میگیره
شک نکنید که 5 گل رو حداقل میزنیم :p
من بعید میدونم آلمان بتونه جلوی فوتبال بارسلونایی اسپانیا دووم بیاره :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینم هر دو بازی همزمان هست ؟

اخه امشب که اروگوئه و هلند بازی داره. اسپانیا و المان فردا شب دارند یا امشب ؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سسک به دیدار آلمان می رسد

سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال اپسانیا در خبری تائید کردند که حضور سسک فابرگاس در دیدار این تیم مقابل تیم ملی آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی در پس پرده ای از ابهام نیست

ساعاتی پیش خبری برروی خبرگزاری های اسپانیایی قرار گرفت که سسک فابرگاس که در جریان دیدار اسپانیا مقابل پاراگوئه به میدان رفته بود، از ناحیه نازک نی پا دچار مصدومیت شده و برای انجام تستهای بیشتر به بیمارستان رفته است. به نظر می رسید که مصدومیت او جدی است و صحبتهایی مبنی بر احتمال غیبت سسک در دیدار چهارشنبه شب به گوش می رسید.

دقایقی پیش فیفا در گزارشی اعلام کرد که فدراسیون فوتبال اسپانیا بیانیه ای را در این رابطه اعلام کرد:« آزمایشات انجام شده گویای آن است که استخوان پای سسک آسیبی ندیده و بدین ترتیب او قادر خواهد بود در دیدار مقابل آلمان به میدان برود.»

بدین ترتیب خیلی هاانتظار دارند تا سسک فابرگاس به جای فرناندو تورس درترکیب اصلی تیم دل بوسکه دردیدار مقابل آلمان قرار بگیرد

تورس در دیدارهای اخیر ماتادورها نمایش قابل قبولی را به نمایش نگذاشته و این احتمال وجود دارد تا سسک جای او را در ترکیب تیم پر کند.

این اولین بار پس از سال 1950 است که تیم ملی اسپانیا به جمع 4 تیم برتر جام جهانی راه یافته است

Last edited:

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
اخی تورس گناه داره کاشکی می ذاشت بازی کنه من دلم می خواد گل بزنه امیدوارم فردا تو بازی باشه و یکی از گل های اسپانیا رو اون بزنه

وای واسه ویا اهنگ خوندن؟؟؟ از کجا حالا می شه پیداش کرد؟ من اهنگ رو می خوام

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
خوب حريف اسپانيا تو فينال هم معلوم شد. اگر بازي امشب رو خوب مديريت كنند براي فينال خيلي كار راحت تره.

بعد از فينال زودرس با آلمان، فينال اسپانيا و هلند واقعاً ديدني خواهد بود.:happy:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اینیستا: اسپانیا برای بردن آلمان به بازی کامل نیاز دارد
سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک اسپانیا گفته قهرمان اروپا باید بازی کاملی انجام دهد تا بتواند آلمان را ببرد و به فینال جام جهانی برسد.
اینیستا آلمان را تیم بزرگی دانسته و گفته انتظار دارد آنها نمایشی باز و تهاجمی داشته باشند: «ما منتظر این دیدار هستیم، چون می‌توانیم با پیروزی در آن به فینال برسیم. ما نه تنها به نیمه‌نهایی فکر می‌کنیم، که در اندیشه فینال و بالا بردن جام هم هستیم که اگر این طور شود فوق‌العاده است. باید بازی بسیار کاملی داشته باشیم تا ببریم. آلمان تیمی عالی است، اما ما خیلی دوست داریم به فینال برسیم. منطق می‌گوید هر دو تیم تهاجمی خواهند بود و نکته مهم این است که می‌توانیم بازی خود را داشته باشیم که این عالی است.»
او درباره مدعیان می‌گوید: «در این مرحله هیچ تیمی مدعی‌تر از دیگری نیست. ما باید متقاعد شده باشیم که می‌توانیم در فینال بازی کنیم.»

زیباترین بازی جام و زیباترین بازی اسپانیا رو امشب شاهد خواهیم بود

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
00020681.gif

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
من آرژانتيني هستم ، ولي امروز آلمان رو بزنيد بپوكونيد هم دروازشو هم خودشونو

Last edited by a moderator:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من آرژانتيني هستم ، ولي امروز آلمان رو بزنيد بپوكونيد هم دروازشو هم خودشونو

غمت نباشه داداش. اسپانیا امشب بازی همیشگی خودش را انجام میده و آلمان را هم میبره. حالا امشب آلمانی ها می بینن متهورانه بازی کردن جلوی بهترین تیم دنیا چه عواقب وخیمی داره!

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
غمت نباشه داداش. اسپانیا امشب بازی همیشگی خودش را انجام میده و آلمان را هم میبره. حالا امشب آلمانی ها می بینن متهورانه بازی کردن جلوی بهترین تیم دنیا چه عواقب وخیمی داره!

اين بازي زيباترين و حساس ترين بازي جام ميشه. فقط ويا و اينستا ببين امشب چكار بكنند.:happy:

هميشه بازيهاي نيمه نهائي از فينال جالبتره. اين يكي كه آخرشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اين بازي زيباترين و حساس ترين بازي جام ميشه. فقط ويا و اينستا ببين امشب چكار بكنند.:happy:

هميشه بازيهاي نيمه نهائي از فينال جالبتره. اين يكي كه آخرشه.
آخ همچین آندرس گره شون بزنه بهم مدافعهای آلمانو. مثل اون حرکت زیبایی که رو گل دوم به شیلی کرد. مثل اون گل هایی که تو بارسا می زنه. دیوید هم دیگه نیازی به تعریف نداره بس که خوبه. می ترکونیم امشب آلمانو به خدا!

بالا