• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
بچه ها من باید اعتراف کنم که از این آلمان می ترسم.:wacko: امیدوارم جلوی ما دیگه پررو بازی در نیاره!
نه بابا عددی نیستن این آرژانتین رو الکی گنده کرده بودن یه موقعیت گل هم نتونستن درست کنن
اسپانیا برنامه دار بازی میکنه مثل آرژانتین نیست که وقتی یه گل میخوره هل بشه بده
هر کی نزدیک 18 آلمان میشد میشوتید اون هم چه شوتهایی پاس به دروازه بان بود
دفاعشون هم پاره پاره شده بود از بس فضا باز بود که آلمانیهای پاسکار و ماشینی تکنیکی شده بودن

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اسپانیا تا ساعاتی دیگر به خوشحالی بازیکنان آلمان پایان میدهد و جرمنها قدرت ماتادورها را میبینند و دور از انتظار نیست که شبانه از آفریقای جنوبی فرار کنند
جرمنها باخت سه بر صفر و محرومیت چند دوره ای از جام جهانی را به جان میخرند تا شاهد شکست تحقیر آمیزشان مقابل اسپانیاییها نباشند
Spain-Squad-World-Cup-2010_2389096.jpg

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوبیه اسپانیا اینه که دفاع قدرتمندی داره و از این لحاظ از المان کم نمیاره !
تو حمله هم سرتر از المان نباشه کمتر نیست !

بازی اسپانیا - المان باید بازی نزدیک و قشنگی باشه !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
چه قدر مزخرف دارن بازی می کنن. تا الان که شانس اوردیم. واسه چی این همه به بازیکنان پاراگوئه فضا می دن. همه با هم می کشن جلو بعد هم تو ضد حمله جا می مونن.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
پاراگوئه ای ها نود دقیقه با 11 تا بازیکن دفاع کردن
ولی اینجوری جلوی آلمانها نمیتونیم پیروز باشیم.
اینیستا بهترین بازیکن زمین شد.

Last edited:

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
00020681.gif
00020681.gif
00020681.gif

آلمان
هلند
اسپانیا :(

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اسپانیا با کمک داوری + شانس + درخشش سن ایکر رسید به نیمه نهایی!!

همونجور که به برد راحت توی بازی امشب شک داشتم به بردمون جلوی آلمان اطمینان دارم. آلمان رو میبریم خیلی راحت تر از پاراگوئه!

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
از صمیم قلبم این تیم رو دوست دارم ( + انگلیس ) ...

البته آلمان تیم ترسناکی هستش ولی اسپانیا داوید ویا رو داره که خیلی ترسناک تره! کلا اسپانیا ، پاراگوئه رو دست کم گرفته بود ولی از نیمه دوم بهتر شد... دو تیم روی هم خیلی آشنایی داشتن انگار و محتاط بازی میکردن..

کلا ، در کل ، مجموعا !!! از بازی لذت بردم!
به امید قهرمانیش!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تعویض ها به بازی سرعت داد و ما به گل رسیدیم
تعویضهای دلبوسکه در جام ،طلایی بودن

cd912ff99bf54077901a.jpg

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تبریک دوستان.
خوب بازی کردیم...
ما که مثل المانی ها نمیخوایم خودمون رو خسته کنیم و تیم حریف رو تحقیر کنیم!
ایشالله بازی بعدی همین بلا ها رو سرشون میاریم.

Viva Spain

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک می گم اسپانیا عالی بازی کرد امیدوارم همین جوری المان رو هم بزنن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تبریک میگم...

امیدوارم بریم فینال...

این المان بدون مولر هیچی نیست!! این مولر جای بالاک رو پر کرده بود اساسی!

حالا که خودشم نیست!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تبریک میگم...

امیدوارم بریم فینال...

این المان بدون مولر هیچی نیست!! این مولر جای بالاک رو پر کرده بود اساسی!

حالا که خودشم نیست!:lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ESPANA SIEMPRE!​

آلمانی ها 4 تا به آرژانتین با اون دفاع سولاخش و دروازه بان داغونش و مربی الکیش (!) زدن حسابی توهم پیروزی برشون داشته. آماده باشن که دوباره اسپانیایی ها میخوان فوتبال یادشون بدن (بعد از اون برد 4-0 بارسا جلوی بایرن مونیخ بکن بائر گفته بود که بارسلونا به ما درس فوتبال داد.) :D مثل تانک از روشون رد میشیم. ها ها ها ها!

پ.ن: از همین الان بریم تو کار کل کل با هویج های اروپایی pt و سردسته شون سرکار خانم مرجان! دی:

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
تبریک
بازی سختی بودش . کلا اسپانیا با تیمای امریکای جنوبی مشکل داره ولی بر عکس تیمای اروپایی خوارکشن .
فقط دوست دارم المان را ببریم و به لطف یزدان و بچه ها یه 4 تایی هم بهشون بزنیم تا بادشون بخوابه :lol:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبريك ، بازي رو برديم در صورتي كه يه گل سالم پاراگوئه رو داور افسايد گرفت، و البته يه پنالتي روي فابرگاس رو نگرفت
تيم اصلا خوب نبود ، ولي وقتي فابرگاس و مخصوصا پدرو اومدن يه تكون اساسي به تيم دادن،اخه چرا نبايد پدرو از اول تو تركيب باشه
يكي از اركان اساسي تيم اسپانيا تا اينجا كاسياس بوده كه اگه نبود تا حالا حذف شده بوديم،
ولي احساس ميكنم المان رو راحت ميبريم(نمي دونم چرا!)
اين بوسكتس چقدر خوبه،دائما در حال درگيري با بازيكناي حريفه،هميشه هم پهن زمين ميشه :دي
پ.ن: بچه ها دقت كردين توپ خوراكه ويكتور والدزه،حيف شد اگه بازي ميكرد يكي دو تا سوتيه خفن چاشنيه بازي ميكرد، كمي ميخنديديم :دي (دلم براش تنگ شده)، بابا اخه من چه گناهي كردم اين كارلوس مارچنا رو بايد تحمل كنم!؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
واقعا تبريك ميگم خيلي شاد شدم.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تبريك ، بازي رو برديم در صورتي كه يه گل سالم پاراگوئه رو داور افسايد گرفت، و البته يه پنالتي روي فابرگاس رو نگرفت
تيم اصلا خوب نبود ، ولي وقتي فابرگاس و مخصوصا پدرو اومدن يه تكون اساسي به تيم دادن،اخه چرا نبايد پدرو از اول تو تركيب باشه
يكي از اركان اساسي تيم اسپانيا تا اينجا كاسياس بوده كه اگه نبود تا حالا حذف شده بوديم،
ولي احساس ميكنم المان رو راحت ميبريم(نمي دونم چرا!)
اين بوسكتس چقدر خوبه،دائما در حال درگيري با بازيكناي حريفه،هميشه هم پهن زمين ميشه :دي
پ.ن: بچه ها دقت كردين توپ خوراكه ويكتور والدزه،حيف شد اگه بازي ميكرد يكي دو تا سوتيه خفن چاشنيه بازي ميكرد، كمي ميخنديديم :دي (دلم براش تنگ شده)، بابا اخه من چه گناهي كردم اين كارلوس مارچنا رو بايد تحمل كنم!؟
بازی به این خاطر خوب نبود که پاراگوئه 90 دقیقه با قدرت بدنی بالا دفاع کرد و سعی کرد از طریق زد حمله به گل برسه منتها نمیدونست کاسیاس به این راحتی گل نمیخوره.
تیم اسپانیا آدم رو یاد ایتالیای 2006 میندازه که از دروازه تا نوک حمله منسجم و قوی بازی میکردن و قهرمان شدن.
ترکیب پدرو ، یورنته ، ژاوی ، ویا و اینیستا جالب میشه یک فوتبال سریع تکنیکی که روی توپهای هوایی بد عمل نمیکنه و البته یک آدم فرصت جلوی جلوی واستاده تا گل بزنه.
با فوتبال رو به جلو میتونیم فرصت حمله رو از جرمنها بگیریم و مثل پرتقال اونها رو عقب بشونیم و زهر خودمون رو بهشون بریزیم.

بوسکتس وحشتناک پاسکاری میکنه آمارش از ژاوی بهتره

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
شانه بی حرکت فابرگاس، دو بخیه برای راموس
پاراگوئه دچار مصدومیت از ناحیه شانه راست شد. او در جنجال پس از پنالتی از دست رفته ژابی آلونسو با خوستو ویار برخورد کرد و مصدوم شد.

این هافبک اسپانیا و کاپیتان آرسنال به زودی معاینه می‌شود تا شدت مصدومیت او مشخص شود. او در حالی زمین را ترک کرد که دست راستش بی‌حرکت بود و او به وضوح درد می‌کشید. فابرگاس گفت: «خیلی درد می‌کند و امیدوارم مساله‌ای جدی نباشد و بتوانم مقابل آلمان بازی کنم. این دیدار را با هیچ چیز در دنیا عوض نمی‌کنم.»

دیگر مصدوم اسپانیا سرخیو راموس است که در دقایق تلف‌شده دیدار لگدی به صورتش برخورد کرد. او توانست بازی کند، اما پس از سوت پایان مجبور شدند دو بخیه روی صورت او بزنند. او گفت: «ضربه بسیار سختی بود و کمی ترسیدم، چون فکر کردم بینی‌ام شکسته است. خدا را شکر که چیز خاصی نبود.»

کارلس پویول هم که در نیمه دوم تعویض شد، ضربه سختی به سرش برخورد کرد که باعث شد چند ثانیه دیدش را از دست بدهد. البته کادر پزشکی اسپانیا اعلام کرد پویول مصدوم نشده است.

بالا