بهرحال برتری با اسپانیا بود پرتقال حرفی نداشتتبریک میگم
رونالدوی مغرور رو فرستادید خونش.
البته البته البته
با گل افساید
"خیلی خوبه" به قول فردوسی پور. عاشقش شدم این پسرو! دلم می خواد بگیرم بزنمش بس که خوب بازی می کنه. لعنتی همه شوت هاش تو چارچوبه. انگار GPS بسته رو خودش. بازی کن بارساست دیگه هر چی باشه!منم تبریک
داوید ویا واقعا معرکه هستش :دی
"خیلی خوبه" به قول فردوسی پور. عاشقش شدم این پسرو! دلم می خواد بگیرم بزنمش بس که خوب بازی می کنه. لعنتی همه شوت هاش تو چارچوبه. انگار GPS بسته رو خودش. بازی کن بارساست دیگه هر چی باشه!
بابا جان شما هم مثل جواد غول بیابونی از مرحله پرتینا! عکسش با پیراهن و شورت ورزشی بارسا هم اومد رو نت.داويد ويا؟؟؟؟بارسا؟؟؟؟از كي؟؟:blink::blink: در ضمن قاعدتا بايد جي پي اس رو توپش بسته شده باشه كه با مكان يابي دقيق تو چارچوب باشه نه خودش..
رضا دیشب عشق دیرینه ت هم بازی کرد. مارچنا!تبريك
اسپانيا خوب بازي نكرد ولي بهتر از پرتقال بود
ويا مثل هميشه عالي بود، دلبوسكه هنوز نفهميده پدرو و يورنته بهتر از تورس نا اماده هستن (اگه فهميد)
پويول و پيكه هنوز نفهميدن اينجا بارسلونا نيست كه 11 نفري به سمت دروازه حمله كرد(مخصوصا موقع كرنر ها و متعاقبش ضد حمله هاي حريف)
فکر کنم منظور چیز دیگه ای بود. همچین گفتی " بازی کن بارساست دیگه هر چی باشه!" که انگار ویا توی لاماسیا رشد کرده! :دیبابا جان شما هم مثل جواد غول بیابونی از مرحله پرتینا! عکسش با پیراهن و شورت ورزشی بارسا هم اومد رو نت.