• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نفرات تیم در یورو 2008 ، جام جهانی 2010 و یورو 2012 .

خاکستری : 1 بار حضور در این سه تورنمنت .
آبی : 2 بار حضور در این سه تورنمنت .
قرمز : 3 بار حضور در این سه تورنمنت .

به عبارت دیگه نفرات قرمز از 2008 تو تیم هستن .

*****​
2008​
2008 b.JPG

*****​
2010
2010 b.JPG

*****​
2012
2012 b.JPG

.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
تیم آراگونس کجا و تیم این چوپون کجا!
تیم 2008 فوق العاده و البته فراموش نشدنی ! شاید در آینده یادم بره در فینال 2010 چه کسایی بازی کردند اما این ترکیب رو هرگز فراموش نمی کنم: کاسیاس - کپدویلا پویول مارچنا راموس - سیلوا ژاوی سنا اینیستا - ویا تورس , یار دوازدهم و تعویض ثابت فابرگاس ( فیکس در فینال چون ویا مصدوم بود) و البته سانتی کازورلا که از هر دقیقه ای می اومد تو بازی عالی کار می کرد!
تورنمنت فوق العاده شیرینی بود و 100 درصد غیرقابل تکرار! مرسی آراگونس!
-------------------
پی نوشت : منظور من به هیچ وجه توهین به دل بوسکه ( به قول بعضی ها دل بوشکه
roflmao.gif
) نبوده و نیست. دم دل بوسکه هم گرم کارشم خیلی درسته و قبولش دارم! در طول جام جهانی 2010 با بعضی دوستان من باب سرگرمی بعضی رو با این لقب تقسیم بندی می کردیم! فلسفه ی وجودیش هم اینه که این شخص می توانست در مشاغل دیگر همچون دامداری و دامپروری بسیار موفق تر باشه :D
سه نفر اول اینا بودند: چوپون شماره یک دیگو آرماندو مارادونا , شماره ی دو دونگا و سومی دل بوسکه! نمونه ی وطنی هم می تونم از شهریار علی دایی نام ببرم!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
تیم آراگونس کجا و تیم این چوپون کجا!
تیم 2008 فوق العاده و البته فراموش نشدنی ! شاید در آینده یادم بره در فینال 2010 چه کسایی بازی کردند اما این ترکیب رو هرگز فراموش نمی کنم: کاسیاس - کپدویلا پویول مارچنا راموس - سیلوا ژاوی سنا اینیستا - ویا تورس , یار دوازدهم و تعویض ثابت فابرگاس ( فیکس در فینال چون ویا مصدوم بود) و البته سانتی کازورلا که از هر دقیقه ای می اومد تو بازی عالی کار می کرد!
تورنمنت فوق العاده شیرینی بود و 100 درصد غیرقابل تکرار! مرسی آراگونس!
-------------------
پی نوشت : منظور من به هیچ وجه توهین به دل بوسکه ( به قول بعضی ها دل بوشکه
roflmao.gif
) نبوده و نیست. دم دل بوسکه هم گرم کارشم خیلی درسته و قبولش دارم! در طول جام جهانی 2010 با بعضی دوستان من باب سرگرمی بعضی رو با این لقب تقسیم بندی می کردیم! فلسفه ی وجودیش هم اینه که این شخص می توانست در مشاغل دیگر همچون دامداری و دامپروری بسیار موفق تر باشه :D
سه نفر اول اینا بودند: چوپون شماره یک دیگو آرماندو مارادونا , شماره ی دو دونگا و سومی دل بوسکه! نمونه ی وطنی هم می تونم از شهریار علی دایی نام ببرم!

دونگا با اون پیرهن گلی منگولیش شبیه چوپونه ولی به دل بوسکه این انگ نمیچسبه ها....شاید تیم اراگونس رویایی ترین تیم اسپانیا در طول تاریخ بود اما امیدوارم دل بوسکه بتونه از عنوانی که اراگونس به جا گذاشته دفاع کنه

تیم های دیگه برن کنار اسپانیا بزرگ وارد میشود...قهرمانی باز مال ماست...مشاهده پیوست 153093

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
.

Spain-South Korea

Los-Jugadores-de-la-seleccion-_54301955557_54115221152_960_640.jpg

Vicente-de-Bosque-durante-el-e_54301955545_54115221152_960_640.jpg

Los-jugadores-de-la-Seleccion-_54301955521_54115221152_960_640.jpg

Alvaro-Negredo-festeja-su-gol-_54301160040_54115221152_960_640.jpg

Iker-Casillas-reemplaza-a-Pepe_54301160046_54115221152_960_640.jpg

Fernando-Torres-durante-el-enc_54301955533_54115221152_960_640.jpg

Fernando-Torres-y-Sergio-Ramos_54301955515_54115221152_960_640.jpg

هر کی بازیو دیده بیاد تعریف کنه . امیدوار کننده بود یا نه ؟

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم ندیدم بازیو :( اصن اینا چرا انقدر بازی می کنن؟ :eek: چرا با ما هماهنگ نمی کنن بشینیم ببینیم؟ :D دل بوسکه که اظهار رضایت کرده از بازی تیم. ترکیب تیم چی بوده؟ تو ورزش 3 نوشته بود بارسایی ها نبودن. چرا اونوقت؟ :eek:

پ.ن: بی ربطه به تاپیک ولی؛ کره ایها تو سوییس اردو میزنن و با اسپانیا بازی می کنن و ما...! انتظار داریم نتیجه هم بگیریم جلوشون. نهایتا یه تساوی میگیرم ازشون تو تهران!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بجای ژاوی مارتینز ِ بیلبائو میشد تیاگو از بارسا رو دعوت کرد که کاملا هجومیه ، این تیم 3 تا از بهترین هافبکهای دفاعی(*) رو داره که حداکثر یکیشون بازی میکنه و دیگه نیازی به مارتینز نبود . حتی بجای مارتینز میتونست سولدادو رو دعوت کنه که کار با توپش بهتر از یورنته هست .

* : بوسکت ، آلونسو و خوانفِران . که شانس بازی کردن دو تای اولی بیشتره ولی خوانفران بازی بسیار بی نقصی داره و اگه دعوت نمیشد واقعا ظلم بود .
خاوی مارتینز بیشتر به عنوان دفاع وسط به تیم دعوت میشه معمولا و این چند وقت هم هر وقت بازی کرده دفاع وسط بوده. این فصل هم توی بیلبائو 95% مواقع دفاع وسط بازی کرد. در نتیجه خاوی مارتینز یه بازیکن دو پست هست که اگه از بین پیکه و راموس یه نفرشون نتونست بازی کنه میره دفاع وسط و بودنش میتونه خیلی کمک کنه به تیم.

+ اینکه خوانفران پستش هافبک دفاعی نیست .. دفاع راسته.;)

//

بازی دیشب هم نکته خیلی خاصی نداشت. کره اصلا حریفی نبود که بخواد مشکل ساز بشه و بازیکن ها هر وقت اراده کردن رفتن روی دروازه کره و موقعیت خلق کردن. نکته مهم بازی کردن بنات اچه بریا(بازیکن بتیس) بود که توی ترکیب ثابت تیم بود و نسبتاً هم خوب بازی کرد. بهترین بازیکن زمین هم به نظرم سانتی کازورلا بود که خیلی خوب و سر حال بازی کرد. کلا بازی خوبی بود و توی این بی فوتبالی حال داد:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خاوی مارتینز بیشتر به عنوان دفاع وسط به تیم دعوت میشه معمولا و این چند وقت هم هر وقت بازی کرده دفاع وسط بوده. این فصل هم توی بیلبائو 95% مواقع دفاع وسط بازی کرد. در نتیجه خاوی مارتینز یه بازیکن دو پست هست که اگه از بین پیکه و راموس یه نفرشون نتونست بازی کنه میره دفاع وسط و بودنش میتونه خیلی کمک کنه به تیم.

+ اینکه خوانفران پستش هافبک دفاعی نیست .. دفاع راسته.;)

//

بازی دیشب هم نکته خیلی خاصی نداشت. کره اصلا حریفی نبود که بخواد مشکل ساز بشه و بازیکن ها هر وقت اراده کردن رفتن روی دروازه کره و موقعیت خلق کردن. نکته مهم بازی کردن بنات اچه بریا(بازیکن بتیس) بود که توی ترکیب ثابت تیم بود و نسبتاً هم خوب بازی کرد. بهترین بازیکن زمین هم به نظرم سانتی کازورلا بود که خیلی خوب و سر حال بازی کرد. کلا بازی خوبی بود و توی این بی فوتبالی حال داد:D

خوانفران هر وقت که بیاد جلو بجای بقیه ی دفاع راستها که میرن لب خط ، میره وسط !
دلیلشم اینه که خیلی از دوران بازیش هافبک دفاعی بوده (مثلا پارسال که اوساسونا بود) علاوه بر این خیلی تو پست هافبک دفاعی خوب کار میکنه ، یعنی خیلی بی نقص توپگیری میکنه . ولی احتمال اینکه آلونسو و بوسکت نتونن بازی کنن و این بدبخت بتونه پست اصلیش بازی کنه خیلی خیلی کمه . (*)

بعلاوه که بنده مخالفت شدید با بازی راموس تو مرکز دفاع دارم و بازی خوانفران تو دفاع راست توی اتلتیکو مزید بر مشکل میشه .
آخه چرا دلبوسکه نمیفهمه باید راموسو بذاره سمت راست :D
نفس بالا ، سطح تکنیک خوب ، سانتهای دقیق و اتوبان کردن اون سمت ... کلا این بازیکن حیفه دفاع راست نباشه .

... و اما در مورد تیم ، کار دلبوسکه خیلی سخته . اینهمه مهره که تازه ژاوی ، اینیستا ، پدرو ، فابرگاس و پیکه هم بهشون اضافه میشه همه انتظار قهرمانی دارن . اگه قهرمان بشه میگن کاری نکرده اینهمه مهره داشته ، اگرم موفق نشه میگن پس با اینهمه ستاره و تیمی که قهرمان دوره قبلی و جام جهانی بود چیکار کردی ؟!

* : کلا خیلی ها تو این تیم فعلی اسپانیا دارن حروم میشن . رقابت وحشتناک بالاست و بازیکنایی که تو هر تیم دیگه ای بودن فیکس میشدن ولی تو اسپانیا باید تعویضی باشن یا اینکه اصلا دعوت نشدن : سیلوا ، فابرگاس ، تیاگو ، دخیا ، مونیان ، پدرو و ...

1338476460664.jpg

.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
شماره بازیکن ها مشخص شد ...

1338239058_extras_noticia_foton_7_0.jpg

1- بنظر نمیاد نفرات ترکیب اصلی شماره های 1 تا 11 باشن . (موارد تناقض : آلونسو ، راموس و بوسکت که لاقل یکیشون 100% فیکس خواهد بود)
2- پدرو گفته یادش میمونه که شماره 7 مال ویا هست و از این صحبتها ...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خوانفران هر وقت که بیاد جلو بجای بقیه ی دفاع راستها که میرن لب خط ، میره وسط !
دلیلشم اینه که خیلی از دوران بازیش هافبک دفاعی بوده (مثلا پارسال که اوساسونا بود) علاوه بر این خیلی تو پست هافبک دفاعی خوب کار میکنه.

بعلاوه که بنده مخالفت شدید با بازی راموس تو مرکز دفاع دارم و بازی خوانفران تو دفاع راست توی اتلتیکو مزید بر مشکل میشه .
آخه چرا دلبوسکه نمیفهمه باید راموسو بذاره سمت راست :D
نفس بالا ، سطح تکنیک خوب ، سانتهای دقیق و اتوبان کردن اون سمت ... کلا این بازیکن حیفه دفاع راست نباشه .

... و اما در مورد تیم ، کار دلبوسکه خیلی سخته . اینهمه مهره که تازه ژاوی ، اینیستا ، پدرو ، فابرگاس و پیکه هم بهشون اضافه میشه همه انتظار قهرمانی دارن . اگه قهرمان بشه میگن کاری نکرده اینهمه مهره داشته ، اگرم موفق نشه میگن پس با اینهمه ستاره و تیمی که قهرمان دوره قبلی و جام جهانی بود چیکار کردی ؟!
البته من همچنان سر مواضعم در مورد خوانفران هستم و مطمئنم که خوانفران کلاً میونه‌ای با هافبک دفاعی نداره و فقط دفاع راست بازی کرده و گاهی هم وینگر بازی کرده:D

در مورد راموس من بازم بر عکس تو فکر میکنم:D اولین نکته در مورد راموس که گفتی اصلا دفاع وسط نیست اینه که راموس وقتی که به رئال اومد به عنوان دفاع وسط اومد! یعنی توی سویا فقط دفاع وسط بازی میکرد. توی رئال چند بازی فکر کنم به خاطر مصدومیت سالگادو(یا همچین چیزی) بود که رفت دفاع راست بعدش خوب کار کرد و همونجا موندگار شد. توی حمله خوب بازی میکنه ولی توی دفاع اصلا بازیکن قابل اعتمادی نیست! اینکه میگی تکنیکش و سرعتش خوبه حرفت درسته ولی این چیزا موقع دفاع کردن به درد نمیخورن. راموس وقتی میره دفاع راست چپ و راست دریبل میخوره و مجبور میشه خطا میکنه و هِی کارت زرد میگیره!:D به نظرم توی دفاع وسط بازیکن بهتری میشه. وقتی کسی مثل خوزه مورینیو یه فصل کامل راموس رو میذاره وسط دیگه مشخصه که یه چیزی توی این بازیکن دیده که پستش رو بعد از چند سال دوباره عوض کرده. دیگه این مورینیو ئه که یکی از بهترین مربی های دنیاس.

در مورد تیم و فشار روش درست میگی. اما من بعید میدونم این دوره اسپانیا به توفیق خاصی برسه! یه جورایی بازیکن ها اشباع شدن دیگه و اون انگیزه لازم رو ندارن. خدا کنه من اشتباه کنم.

1- بنظر نمیاد نفرات ترکیب اصلی شماره های 1 تا 11 باشن . (موارد تناقض : آلونسو ، راموس و بوسکت که لاقل یکیشون 100% فیکس خواهد بود)
این سه نفری که اسم بردی همشون توی ترکیب فیکس هستن!:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
توی حمله خوب بازی میکنه ولی توی دفاع اصلا بازیکن قابل اعتمادی نیست!

اتفاقا همین بدرد میخوره .

اینکه میگی تکنیکش و سرعتش خوبه حرفت درسته ولی این چیزا موقع دفاع کردن به درد نمیخورن.

و ما هم هیچموقع در دفاع نخواهیم بود !
آخه مساله اینجاست که کسی جلوی اسپانیا حمله نمیکنه . همه با اتوبوس میان ، زنبیل و بساطو میارن همون تو 18 قدم تلپ میشن .
ما از خدامونه تیمها بیان جلومون حمله کنن .

مثلا بازی اول جام جهانی جلوی سوئیس هر چی از عمق حمله کردیم نشد ولی اگه سانتر میکردیم بهتر میشد دفاع رو باز کرد ، در نهایت باختیم .

gelsonfernandesscores20100616_350x197.jpg

البته آخرش ختم به خیر شد !

andresiniestagoalscores20100711_350x197.jpg

.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
آراگونس: شک نکنيد اسپانيا قهرمان يورو است

کمتر از دو هفته‌ به آغاز يورو 2012 معتبرترين رقابت بعد از جام جهاني فوتبال باقي مانده است و تيم‌ها رفته‌رفته به مرز آمادگي کامل براي شرکت در اين رقابت‌ها مي‌رسند.

لوئيس آراگونس سرمربي سابق تيم ملي فوتبال اسپانيا مي گويد که اسپانيا همچون دور گذشته جام قهرماني را بالاي سر خواهد برد.

آراگونس که در سال 2008 اسپانيا را قهرمان اين رقابت‌ها کرد در گفت و گو با روزنامه‌‌ «آس» اسپانيا، گفت: هيچ شکي ندارم که در اين دوره هم اسپانيا قهرمان خواهد شد، بازيکنان تيم را به خوبي مي‌شناسم. آن‌ها همچنان تشنه قهرماني و کسب جام هستند.

آراگونس که بسياري نسل طلايي فوتبال اسپانيا را ثمره تلاش او مي‌دانند، درباره تشکيل نسل جديد فوتبال اسپانيا در دوران خود گفت: وقتي مقابل ايرلند شمالي در مقدماتي يورو 2008 شکست خورديم پي بردم که بعضي از بازيکنان ديگر به درد تيم ملي نمي‌خوردند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا منظور شما رائول گونزالس است، گفت: تنها رائول نبود. او مشهورترين آن‌ها بود بازيکنان ديگري همچون خواکين سانچس، ميشل سالگادو، ديويد آلبلدا و سانتياگو کانيزارس در اين ليست حضور داشتند.

آراگونس درباره اين سوال که حساس‌ترين بازي اسپانيا در يورو 2008 چه بازي بود، افزود: بازي مقابل ایتالیا در يک چهارم نهايي نقطه تحولي براي تيم بود. در آن هنگام همه فکر مي‌کردند که اسپانيا همچون هميشه حذف خواهد شد، اما خوشبختانه توانستم اعتماد به نفس را در بازيکنان ايجاد کنم و در نهايت تا بالا بردن جام پيش رفتيم.

اين مربي پا به سن گذاشته در پايان سخنان خود به ستايش از ايکر کاسياس کاپيتان تيم اسپانيا پرداخت و گفت: کاسياس نقش بسزايي در موفقيت‌هاي اخير اسپانيا داشته و همواره بازوي راست من در هر کاري بوده است.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
100 در صد ما قهرمانیم

آخ کی میشه بازی رو ببینیم !! چند وقته فوتبال ندیدیم ویتامین فوتبالمون کم شده

ترکیب اصلی رو بیاید حدس بزنیم بچه ها!!

دروازبان:کاسیاس
مدافعان:پیکه ، راموس ، آلنسو ، آربلوا
هافپکها:اینیستا ، ژاوی ، فابرگاس ، سیلوا (وای چقدر خوب ، این همه بازیکن :دی)
مهاجم:یورنته ، تورس ، پدرو

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
یه سوال فنی پیش اومده: اگه ترکیب نهایی یورو قطعی شده پس این بازی های تدارکاتی برای چیه ؟ اونم با بازیکنایی که توی یورو نیستن
این بازی های تدارکاتی همش سیابازیه و ترکیب نهایی اینه میگید نه؟!
کاسیاس-پیکه-راموس- البا-اربلوا-سرجیو-الونسو-ژاوی-اینیستا-پدرو-تورس-

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
به این میگن اوج بد شانسی....هفته اول جام رو سر امتحانات از دست میدم خدایا...:(
از اسپانیا انتظار نداشتم فقط 4تا گل به کره بزنه فک میکردم 6تا رو شاخ کره اس....جای ویا تو جام ملتها واقعا خالیه...با اینکه از انگلیس متنفرم ولی کاش لمپارد هم بود....به امید قهرمانی هرتیمی که حقشه...:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ژاوی : درسته که فشار روی ماست اما این فشار خوش یمن (مبارک) هست و میتونه باعث پیشرفت ما بشه ...

DEP30-SEVILLA-02-06-2012-Los-j_54302492058_54115221155_600_244.jpg

دل بوسکه گفته بیشتر از اینکه نگران بازی چین باشه نگران پیر لو هست !

1338583363_extras_albumes_0.jpg

1338583298_extras_albumes_0.jpg

1338583273_extras_albumes_0.jpg

.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اسپانيا 1- 0 چين؟؟؟؟؟
اااااااه يعني فقط يه گل؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به همۀ رفقای طرفدار اسپانیا
hola.gif

جمع و جور بشینید ما هم جا بشیم
wassat.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دیشب چیزی نمونده بود چین مساوی رو بگیره . حتی میتونست ببره ! چند تا موقعیت خیلی خوب داشت ، حتی یکبار دروازه خالی رو نزدن ...
مرکز دفاع هم مشکل داشت بخصوص رو توپهای هوایی .
ولی خب بازم اینیستا به داد تیم رسید . همه دفاع رو بهم ریخت پاس به بیرون و سیلوا گل زد .

1338758492_extras_albumes_0.jpg

1338760431_extras_albumes_0.jpg

1338760586_extras_albumes_0.jpg

.

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
دیشب چیزی نمونده بود چین مساوی رو بگیره . حتی میتونست ببره ! چند تا موقعیت خیلی خوب داشت ، حتی یکبار دروازه خالی رو نزدن ...
مرکز دفاع هم مشکل داشت بخصوص رو توپهای هوایی .
ولی خب بازم اینیستا به داد تیم رسید . همه دفاع رو بهم ریخت پاس به بیرون و سیلوا گل زد .

.

جدا؟؟؟؟منو نیگا که از باخت برزیل به مکزیک تعجب کردم...واقعا که با این وضع به ایرلندم میبازه چه برسه به فینال....

بالا