تیم آراگونس کجا و تیم این چوپون کجا!
تیم 2008 فوق العاده و البته فراموش نشدنی ! شاید در آینده یادم بره در فینال 2010 چه کسایی بازی کردند اما این ترکیب رو هرگز فراموش نمی کنم: کاسیاس - کپدویلا پویول مارچنا راموس - سیلوا ژاوی سنا اینیستا - ویا تورس , یار دوازدهم و تعویض ثابت فابرگاس ( فیکس در فینال چون ویا مصدوم بود) و البته سانتی کازورلا که از هر دقیقه ای می اومد تو بازی عالی کار می کرد!
تورنمنت فوق العاده شیرینی بود و 100 درصد غیرقابل تکرار! مرسی آراگونس!
-------------------
پی نوشت : منظور من به هیچ وجه توهین به دل بوسکه ( به قول بعضی ها دل بوشکه) نبوده و نیست. دم دل بوسکه هم گرم کارشم خیلی درسته و قبولش دارم! در طول جام جهانی 2010 با بعضی دوستان من باب سرگرمی بعضی رو با این لقب تقسیم بندی می کردیم! فلسفه ی وجودیش هم اینه که این شخص می توانست در مشاغل دیگر همچون دامداری و دامپروری بسیار موفق تر باشه
سه نفر اول اینا بودند: چوپون شماره یک دیگو آرماندو مارادونا , شماره ی دو دونگا و سومی دل بوسکه! نمونه ی وطنی هم می تونم از شهریار علی دایی نام ببرم!
خاوی مارتینز بیشتر به عنوان دفاع وسط به تیم دعوت میشه معمولا و این چند وقت هم هر وقت بازی کرده دفاع وسط بوده. این فصل هم توی بیلبائو 95% مواقع دفاع وسط بازی کرد. در نتیجه خاوی مارتینز یه بازیکن دو پست هست که اگه از بین پیکه و راموس یه نفرشون نتونست بازی کنه میره دفاع وسط و بودنش میتونه خیلی کمک کنه به تیم.بجای ژاوی مارتینز ِ بیلبائو میشد تیاگو از بارسا رو دعوت کرد که کاملا هجومیه ، این تیم 3 تا از بهترین هافبکهای دفاعی(*) رو داره که حداکثر یکیشون بازی میکنه و دیگه نیازی به مارتینز نبود . حتی بجای مارتینز میتونست سولدادو رو دعوت کنه که کار با توپش بهتر از یورنته هست .
* : بوسکت ، آلونسو و خوانفِران . که شانس بازی کردن دو تای اولی بیشتره ولی خوانفران بازی بسیار بی نقصی داره و اگه دعوت نمیشد واقعا ظلم بود .
خاوی مارتینز بیشتر به عنوان دفاع وسط به تیم دعوت میشه معمولا و این چند وقت هم هر وقت بازی کرده دفاع وسط بوده. این فصل هم توی بیلبائو 95% مواقع دفاع وسط بازی کرد. در نتیجه خاوی مارتینز یه بازیکن دو پست هست که اگه از بین پیکه و راموس یه نفرشون نتونست بازی کنه میره دفاع وسط و بودنش میتونه خیلی کمک کنه به تیم.
+ اینکه خوانفران پستش هافبک دفاعی نیست .. دفاع راسته.
//
بازی دیشب هم نکته خیلی خاصی نداشت. کره اصلا حریفی نبود که بخواد مشکل ساز بشه و بازیکن ها هر وقت اراده کردن رفتن روی دروازه کره و موقعیت خلق کردن. نکته مهم بازی کردن بنات اچه بریا(بازیکن بتیس) بود که توی ترکیب ثابت تیم بود و نسبتاً هم خوب بازی کرد. بهترین بازیکن زمین هم به نظرم سانتی کازورلا بود که خیلی خوب و سر حال بازی کرد. کلا بازی خوبی بود و توی این بی فوتبالی حال داد
البته من همچنان سر مواضعم در مورد خوانفران هستم و مطمئنم که خوانفران کلاً میونهای با هافبک دفاعی نداره و فقط دفاع راست بازی کرده و گاهی هم وینگر بازی کردهخوانفران هر وقت که بیاد جلو بجای بقیه ی دفاع راستها که میرن لب خط ، میره وسط !
دلیلشم اینه که خیلی از دوران بازیش هافبک دفاعی بوده (مثلا پارسال که اوساسونا بود) علاوه بر این خیلی تو پست هافبک دفاعی خوب کار میکنه.
بعلاوه که بنده مخالفت شدید با بازی راموس تو مرکز دفاع دارم و بازی خوانفران تو دفاع راست توی اتلتیکو مزید بر مشکل میشه .
آخه چرا دلبوسکه نمیفهمه باید راموسو بذاره سمت راست
نفس بالا ، سطح تکنیک خوب ، سانتهای دقیق و اتوبان کردن اون سمت ... کلا این بازیکن حیفه دفاع راست نباشه .
... و اما در مورد تیم ، کار دلبوسکه خیلی سخته . اینهمه مهره که تازه ژاوی ، اینیستا ، پدرو ، فابرگاس و پیکه هم بهشون اضافه میشه همه انتظار قهرمانی دارن . اگه قهرمان بشه میگن کاری نکرده اینهمه مهره داشته ، اگرم موفق نشه میگن پس با اینهمه ستاره و تیمی که قهرمان دوره قبلی و جام جهانی بود چیکار کردی ؟!
این سه نفری که اسم بردی همشون توی ترکیب فیکس هستن!1- بنظر نمیاد نفرات ترکیب اصلی شماره های 1 تا 11 باشن . (موارد تناقض : آلونسو ، راموس و بوسکت که لاقل یکیشون 100% فیکس خواهد بود)
توی حمله خوب بازی میکنه ولی توی دفاع اصلا بازیکن قابل اعتمادی نیست!
اینکه میگی تکنیکش و سرعتش خوبه حرفت درسته ولی این چیزا موقع دفاع کردن به درد نمیخورن.
دیشب چیزی نمونده بود چین مساوی رو بگیره . حتی میتونست ببره ! چند تا موقعیت خیلی خوب داشت ، حتی یکبار دروازه خالی رو نزدن ...
مرکز دفاع هم مشکل داشت بخصوص رو توپهای هوایی .
ولی خب بازم اینیستا به داد تیم رسید . همه دفاع رو بهم ریخت پاس به بیرون و سیلوا گل زد .
.