بازی با ایتالیا رو که نمیدونم کِی رو شما میگی ولی بازی انگلیس که تو ومبلی بود رو کامل دیدم اسپانیا سر تر بود و انگلیس رو یه ضربه کاشته گل زد . اسپانیا امشب غوغا کرد . تصویر یکی از گلها رو آپلود میکنم بینید واقعا یه تیم ملی اینقدر هماهنگ باشه جای تعجبه .
بعد از مدت ها یه بازی خوب از اسپانیا دیدیم، نیمه ی دوم تیم بهتر بود
هنوز یه تموم کننده نداریم(ویا) امیدوارم به یورو برسه
سیلوا هم باید تو ترکیب اصلی باشه خیلی خوبه
نکته ی دیگه علاقه ی شدید دلبوسکه به بوسکتسه، کمتر دیدم تعویضش کنه
سرمربی تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که قراردادش را با مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور تمدید کرده است.
سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در گفتگو با اوندا سرو و رادیو مارکا اعلام کرد که قراردادش را با مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا تمدید کرده است.
دل بوسکه در این باره گفت:« من قراردادم را با تیم ملی اسپانیا تمدید کرده ام.»
این درحالی است که قرارداد کنونی دل بوسکه با فدراسیون فوتبال اسپانیا در پایان رقابتهای یورو2012 به اتمام می رسید.
این رقابتها از روز 8 ژوئن در اوکراین و لهستان آغاز می شود.
سرمربی تیم ملی اسپانیا دراین گفتگوی رادیویی از تمدید قراردادش خبر داد؛ هرچند که اشاره نکرد که این قرارداد جدید تا چه زمانی اعتبار خواهد داشت.
دل بوسکه از جولای سال 2008 و بعد از کنار رفتن لوئیس آراگونس هدایت تیم ملی اسپانیا را در دست گرفت.
او در سال 2010 با ماتادورها قهرمان جام جهانی شد و اکنون درانتظار قهرمانی دریورو2012 می باشد.
درحالت طبیعی در چنین شرایطی، سرمربیان برای یک دوره کامل قراردادی را به امضا می رسانند.بدین ترتیب انتظار می رود که دست کم تا جام جهانی 2014 برزیل دل بوسکه را روی نیمکت مربیگری ماتادورها ببینیم.
یعنی عشقم بود که چند ماه دیگه تو یورو دوباره اون ضربات سرش رو ببینم ،
تورس که احتمالا دعوت میشه ، ناواس ، سولدادو هم که احتمالا دوباره دعوت میشه ، ویا هم سر اومدن یا نیومدنش بحث هست . خودش دوست داره بیاد و گفته تو فینال کوپا برای بارسلونا بازی میکنه و خودشو نشون میده ، دل بوسکه هم علاقه داره بهش شاید دعوتش کرد .
خیلی عجیبه، باید به جای تورس و پدرو ، ادریان و سولدادو دعوت میشدن، دل بوسکه نشون داد اسم افراد مهمتر از امادگیشونه
امیدوارم از راموس توی دفاع راست استفاده کنه واقعا حیفه راموسه که دفاع وسط وایسه(هر چند توی همین پست هم فوق العادست)
رضا اتفاقا من فکر میکنم دعوت شدن تورس و پدرو تصمیم درستی بود ولی انتخاب نگردو اشتباه بود! نگردو این چند وقت اخیر فقط یه سایه بوده توی سویا. لیگ رو خوب شروع کرد اما به تدریج نیمکت نشین دل مورال و اون بازیکن سیاه پوست تازه واردشون(اسمش رو نمیدونم :دی) شد. خلاصه من با انتخاب نگردو اصلا حال نکردم! ولی تورس و پدرو بازیکنهای با تجربهای هستن که میتونن به تیم کمک کنن. خصوصا پدرو که توی این چند هفته اخیر داره یه چشمههایی از دوران اوجش نشون میده و نقطه اوجش هم همین فینال کوپا دل ری بود. تورس هم این اواخر خوب بازی کرده بود. من ترجیح میدادم به جای نگردو ، سولدادو دعوت میشد. حقش بود! حتی همین یکی دو ماه پیش بازی اسپانیا با ونزوئلا ستاره تیم بود.
در مورد راموس ... با نبود پویول اجباراً باید بره وسط بازی کنه که به نظر من یه توفیق اجباریه وسط بازی کردن راموس! به نظرم اونجا بهتر بازی میکنه. اما نکته ناراحت کننده غیبت پویوله که فکر میکنم غیبتش برای تیم گرون تموم میشه! :|
پدرو از دوران اوج قبلیش هم بهتر شده ، هیچ جور نمیشد دعوتش نکرد ! 90 دقیقه مثل اسب میدوه ، ضربه هاش هم با هر دو پا دقیقه ...
بجای ژاوی مارتینز ِ بیلبائو میشد تیاگو از بارسا رو دعوت کرد که کاملا هجومیه ، این تیم 3 تا از بهترین هافبکهای دفاعی(*) رو داره که حداکثر یکیشون بازی میکنه و دیگه نیازی به مارتینز نبود . حتی بجای مارتینز میتونست سولدادو رو دعوت کنه که کار با توپش بهتر از یورنته هست .
البته دل بوسکه گفته با تیاگو صحبت کردم و گفته که مصدومیت داره و احساس درد داره و دکترهای بارسلونا هم استراحت رو پیشنهاد دادن ضمنا تمایلش برای بازی تو تیم المپیک هم بی تاثیر نبوده .
بشدت دوست دارم که راموس دفاع راست نفوذی بازی کنه . راموس دفاع وسط نبوده ،نیست و نخواهدم شد . اصلا خصوصیاتش به اونجا نمیخوره ، اگرم بازی کنه بالاخره یه سوتی بدی میده (حالا من کی گفتم !) اما در عوض تو دفاع راست عالیه ، یعنی کلی از وظیفه ی تهاجمی تیم و باز کردن اتوبوسهای احتمالی تیمها رو میتونه انجام بده . (ایتالیا که به دفاع معروفه:wacko
اما سمت چپ هم آلبا بسیار با سبک بازی تیم هماهنگه و این امیدوار کنندست . حتما آلبا تو طول رقابتها سورپرایزتون میکنه .
یه ظلم دیگه هم به دخیا شد . یا بجای رینا و یا بجای والدس باید دعوت میشد . کلا هر 3 تا دروازه بان سنهاشون بالاست علاوه بر اینکه دخیا خیلی خوب کار کرد امسال . حالا شاید به خاطر بازیهای خوب بارسلونا دعوت نکردن والدس فشار روی تیم و دلبوسکه وارد میکرد ولی میتونست از رینای 30 ساله که این فصل افت هم داشت چشم پوشی کنه . یوروی بعدی هیچکدوم از این 3 تا احتمالا نخواهند بود .
تورس هم دیگه 50-50 بود . تو این وضع بی مهاجمی غنیمتیه . هنوز هم فکر میکنم از یورنته و سولدادو سرتره .
سیلوا با جوردی آلبا و اینیستا یه مثلث آتشین تشکیل دادن که اگه مثل بازی جلوی ونزوئلا بازی کنن عالی میشه .
* : بوسکت ، آلونسو و خوانفِران . که شانس بازی کردن دو تای اولی بیشتره ولی خوانفران بازی بسیار بی نقصی داره و اگه دعوت نمیشد واقعا ظلم بود .