• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خبر خوب براي هوادارا،پويول نظرش عوض شده و گفته تا يورو 2012 با تيم هستم

teer

Registered User
لایک‌ها
3
i love just darvaze ban .ki boodesh?1

teer

Registered User
لایک‌ها
3
gereftam کاسیاس
بهترینه

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
ایکر کاسیاس فرناندز؟!
p3s9yrtx9vks6vwkrfvl%5B1%5D.gif

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام

این جا همه کلوپ هواداری بود جز اسپانیا!!!:blink:

امیدوارم خوش بگذره :heart:

spain-flag.gif

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
پیروزی 3 بر 2 مقابل شیلی.

تيم ملي فوتبال اسپانيا با گلزني اينيستا 54 و فابرگاس 71 و 90 مقابل شيلي به پيروزي 3 بر 2 دست يافت.

فابرگاس: اينيستا نتيجه بازي را دگرگون كرد

تيم اسپانيا ديروز در ديدار دوستانه برابر شيلي با نتيجه سه بر دو پيروز شد.
نقطه آسيب پذيري اسپانيا خط مياني اش بود که خلاقيتي نداشت ولي دو تغيير در نيمه دوم به خوبي پاسخ داد. اينيستا به عقب کشيده شد و فابرگاس کمي جلوتر آمد.
به گزارش فوتبال نيوز، فابرگاس گفت: آن کس که انقلابي واقعي در بازي ايجاد کرد آ‌ندرس بود. او واقعا خوب بازي کرد، يک گل زد و در دومين گل به من کمک کرد.او همه چيز را آماده کرد و من فقط يک ضربه کوچک زدم تا به دروازه برود.
هافبک 24 ساله تيم ملي اسپانيا اعتراف کرد از زماني که به نيوکمپ آمده از زندگي لذت بيشتري مي برد چرا که دو جام قهرماني را در دست گرفته و اکنون هم در پستي مهم در تيم ملي اسپانيا بازي مي کند.
وي گفت: هيچ وقت تا اين حد خوشحال نبود. لحظات مهمي را تجربه مي کنم ولي بگذاريد ببينم مي توانم همچنان در تيم ملي بازي کنم يا نه.
تيم وسنته دل بوسکه بازی خود را با کندی شروع کرد و پيش از آنکه به خود بيايد دو گل را درون دروازه خود ديد اما حضور آندرس اينيستا در خط مياني تيم اسپانيا و پا به توپ شدن او به اين تيم نيرويي تازه بخشيد.
9 دقيقه بعد از دو گلي که شيلي به ثمر رساند؛ اينيستا يک گل را پاسخ داد و پاس او به فابرگاس که به عنوان بازيکن ذخيره وارد ميدان شده بود موجب شد در 20 دقيقه باقي مانده نتيجه بازي دو بر دو مساوي شود.
در وقت اضافه بازي اسپانيا صاحب يک ضربه پنالتي شد که فابرگاس پشت اين ضربه ايستاد. با وجود اين دروازه بان شيلي ضربه فابرگاس را دفع کرد ولي او توانست توپ برگشتي را به گل سوم تبديل کند.
پيروزي تيم اسپانيا در شرايطي بدست آمد که اين تيم چند بازيکن کليدي خود را در اختيار ندارد و در حال آماده سازي براي ديدار روز سه شنبه برابر ليختن اشتاين در چارچوب رقابت هاي مقدماتي يورو 2012 است.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
گمون می کنم اسپانیا تاپیک داشت

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نداشت
داشت ؟!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دیدار دوستانه فوتبال
انگلیس -- اسپانیا
ورزشگاه ومبلی لندن
امروز ساعت 20:45 بوقت ایران

...

کاپلو: انگلیس نمی تواند با اسپانیا مقابله کند

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد این تیم دیگر در بین قدرتهای فوتبال دنیا قرار ندارد.
سرمربی ایتالیایی معتقد است نتایح خوبی با سه شیرها به دست آورده و دلیل ناکامی اش را کمبود بازیکنان انگلیسی در لیگ برتر دانست.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" زمان در حال سپری شدن است. فکر می کنم ما خیلی خوب کار کردیم. در فوتبال انگلیس تنها 33 درصد بازیکنان انگلیسی هستند. همین شرایط را خیلی دشوار کرده است. "
انگلیسی ها شنبه شب در ومبلی میزبان اسپانیا خواهند بود و کاپلو معتقد است تیمش از کیفیت لازم برای پیروزی مقابل حریف برخوردار نیست.
" ما بازیکنان خوبی داریم اما نه آن قدر خوب که بتوانیم با سبک بازی اسپانیا مقابله کنیم. وقتی از کیفیت لازم برخوردار نباشیم، نمی توانیم بازی تک ضربه آنها را انجام دهیم."

دل بوسکه: دست کم گرفتن انگلیس اشتباه بزرگی است

148205hp2.jpg

سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، معتقد است تیمش در بازی فردا شب مقابل انگلیس، دیدار دشواری پیش رو دارد.
بازی های ضعیف انگلیس در مقابل تیم هایی مانند سوئیس، ولز و مونته نگرو باعث انتقادات زیادی از آنها شده اما دل بوسکه علام کرد تردیدی در کیفیت تیم حریف ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دست کم گرفتن آنها اشتباه است. انگلیس تیم بزرگی است؛ تیمی پر از بازیکنان بااستعداد. ما مقابل حریف سرسختی قرار داریم.
کاپلو می داند چطور به پیروزی برسد. بازیکنان آنها برای شکست دادن ما بهترین بازی شان را به نمایش خواهند گذاشت."
او همچنین در مورد تیم خودش گفت:" بازیکنان من در تیم های باشگاهی شان دیدارهای دشواری را پشت سر گذاشتند. نمی توان برای این بازی انگیزه تازه ای ایجاد کرد. من به آنها و انگیزه شان اعتماد دارم هرچند ومبلی جای متفاوتی است."

پخش زنده :

Sky Calcio
Sky Sport 1
Alfa TV
Alfa Sports 1
Alfa Sports 2
ITV 1
NTV+Fudbol
TVE La Primera
Aljazeera Sport +2
(Sport Klub (Hungary
(Sport Klub (Romania
Sport Klub (Polska)
NTV Spor
Viasat Sport Baltic
Aljazeera Sport 2 HD

شبکه 3 هم مثل اینکه با تاخیر 11:30 شب پخش میکنه .
ترکیب هم اگه چیزی پیدا کردم میذارم . فقط اینو خوندم که امشب برای انگلیس لمپارد کاپیتانه .

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اوه این تاپیک داشت قراموش میشد،‌چه خاطراتی داشتیم تقریبا 1 سالو چند ماه گذشته
با توجه به زیاد اماده نبودن پویول فکر کنم دلبوسکه از راموس و پیکه استفاده کنه که فکر کنم زوج مناسبی باشن برای مرکز،اربلوئا هم
برای دفاع راست خیلی خوبه
هافبک اماده کم نداریم امیدوارم به ژاوی و اینیستا استراحت بده و از ماتا(که خیلی امادست) و سیلوا و سسک استفاده کنه
خب ظاهرا کم کم داریم از شر کاپدویلا راحت میشیمو یه دفاع چپ خوب مثل البا(کاتالانیه) پیدا کردیم(متیو هم میتونه گذینه ی خوبی باشه)
هر چند هنوز بین این پست و پستای دیگه خیلی فاصله هست
امیدوارم انگلیس رو بترکونیم امشب

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ترکیب اولیه :

Casillas
Arbeloa
Ramos
Piqué
Alba
Busquets
Xavi
Alonso
Iniesta
Silva
Villa

Subs
Puyol Reina Torres Fábregas Navas Albiol Llorente Víctor Valdés Cazorla Monreal Mata

نیمه اول 0-0 تموم شد . تقریبا عین 45 دقیقه رو انگلیس دفاع کرد و اسپانیا توپو میچرخوند .

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من نیمه ی دومو دیدم ،‌بازی کلا دست ما بود و کلی موقعیت خراب کردیم
شوت ویا که خورد به تیر حرف نداشت حیف گل نشد
انگلیس خوب دفاع میکرد
به هر حال از بازی راضیم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
کسی اطلاعات کاملی درباره این بازی داره؟
اگه میشه عکسهایی هم از این بازی و حاشیه های جالبش بذارید.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کسی اطلاعات کاملی درباره این بازی داره؟
اگه میشه عکسهایی هم از این بازی و حاشیه های جالبش بذارید.

حاشیه ؟ من حاشیه ای ندیدم :D لااقل تو زمین که خبری نبود .
بازی کلا دست اسپانیا بود ولی خیلی موقعیت نداشت . آخرای بازی اسپانیا زیاد فرصت داشت ولی شانس نداشت .
ویا یه شوت زد به تیرک یه بارم دروازه بانو دریبل کرد دروازه خالی بود اما زاویش تنگ بود نتونست گلش کنه . تعویضای دل بوسکه هم جالب نبود اما همین که به ژاوی و اینیستا استراحت داد خوبه :)
آخرای بازی که تیم عقبه راموسو کشیده بیرون پویولو آورده تو زمین :D

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
حاشیه ؟ من حاشیه ای ندیدم :D لااقل تو زمین که خبری نبود .
بازی کلا دست اسپانیا بود ولی خیلی موقعیت نداشت . آخرای بازی اسپانیا زیاد فرصت داشت ولی شانس نداشت .
ویا یه شوت زد به تیرک یه بارم دروازه بانو دریبل کرد دروازه خالی بود اما زاویش تنگ بود نتونست گلش کنه . تعویضای دل بوسکه هم جالب نبود اما همین که به ژاوی و اینیستا استراحت داد خوبه :)
آخرای بازی که تیم عقبه راموسو کشیده بیرون پویولو آورده تو زمین :D

.

ممنون از اطلاعاتت.خیلی عالی بود.
منظورم از حاشیه ها اتفاقات قبل و بعد بازی بود.
چون بازیکن های دو طرف برای هم کری میخوندن گفتم شاید صحنه های جالبی داشته این بازی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دیشب با کاستا ریکا 2-2 مساوی شدیم در حالی که 2-0 عقب افتاده بودیم

نکته ی جالب سوتی کاسیاس روی گل اول بود ،‌فکر کنم با والدز حسابی تمرین کرده :دی

154188hp2.jpg
1321394568_extras_portada_0.jpg

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256