• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
-

- دیشب اگه اسپانیا بازی رو نمیبرد شک نکنید میرفتم آفریقا داور رو زنده به گور میکردم و برمیگشتم!! مردک داشت نتیجه رو الکی الکی عوض میکرد!

- قهرمان شدیم!!
127fs2361263.gif

نمیدونم چرا ما همش دوست داريم يه طرفه به قضيه نگاه کنيم...

داور همون قدر که به ضرر اسپانيا گرفت همونقدر هم به هلند ضرر زد..شما نگاه نکن ببين فردوسی پور چی میگه يا کارشناس های داوری ایرانی که 2 زار چيزی بارشون نيست ميان اظهار نظر میکنن...

سايت گل به نظر من خيلی زيبا داوری رو نقد کرد ..بهتره به لينک زير بری و بخونيش...

Goal

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
نمیدونم چرا ما همش دوست داريم يه طرفه به قضيه نگاه کنيم...

داور همون قدر که به ضرر اسپانيا گرفت همونقدر هم به هلند ضرر زد..شما نگاه نکن ببين فردوسی پور چی میگه يا کارشناس های داوری ایرانی که 2 زار چيزی بارشون نيست ميان اظهار نظر میکنن...

سايت گل به نظر من خيلی زيبا داوری رو نقد کرد ..بهتره به لينک زير بری و بخونيش...

Goal
منم نمیدونم چرا شما فکر میکنی من تحت تاثیر فردوسی پور هستم؟ بابا فردوسی پور کیه دیگه؟! من خودم عقل دارم میتونم بفهمم چی خطا بوده و چی نبوده. حالا گل ، فردوسی پور یا هر کس دیگه میتونن هزار تا نقد بنویسن ولی من که نمیتونم خودم رو گول بزنم! این نقد داوری هم که اصلا اشاره ای به خطای اسنایدر روی بوسکتس نکرده! توی همون نیمه اول با کف پا ران پای بوسکتس رو ترکوند! تصور کن نیمه اول هلند دو تا اخراجی میداد .. چه بالایی سر تیمش میومد ؟!

- این نقد داوری رو یه ایرانی نوشته دیگه؟ یا از جایی ترجمه ش کردن؟ چون اگه یه ایرانی نوشته باشه حرف خودت رو رد کردی. چون گفتی "کارشناس های داوری ایرانی که 2 زار چيزی بارشون نيست ميان اظهار نظر میکنن".

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
منم نمیدونم چرا شما فکر میکنی من تحت تاثیر فردوسی پور هستم؟ بابا فردوسی پور کیه دیگه؟! من خودم عقل دارم میتونم بفهمم چی خطا بوده و چی نبوده. حالا گل ، فردوسی پور یا هر کس دیگه میتونن هزار تا نقد بنویسن ولی من که نمیتونم خودم رو گول بزنم! این نقد داوری هم که اصلا اشاره ای به خطای اسنایدر روی بوسکتس نکرده! توی همون نیمه اول با کف پا ران پای بوسکتس رو ترکوند! تصور کن نیمه اول هلند دو تا اخراجی میداد .. چه بالایی سر تیمش میومد ؟!

- این نقد داوری رو یه ایرانی نوشته دیگه؟ یا از جایی ترجمه ش کردن؟ چون اگه یه ایرانی نوشته باشه حرف خودت رو رد کردی. چون گفتی "کارشناس های داوری ایرانی که 2 زار چيزی بارشون نيست ميان اظهار نظر میکنن".

حالا ناراحتی شما از فردوسی پوره یا کارشناسای ایرانی ؟ :wacko:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
131424154c3c4cdf524bb.jpg

این ماچی که کاسیاس از دوست دختر گزارشگرش سارا کاربونرو گرفت هم از اون لحظاتی هست که به خاطره ی این جام گروه میخوره و هیچوقت فراموش نمیشه.
(چقدر سر این گریه کردن ها و بغض کردن های کاسیاس خندیدم ولی - خصوصا اونجا که جام رو برد بالا و داد دست یکی دیگه و یهو صورتش رو گرفت و آبغوره گرفت. البته از روی خوشحالی می خندیدم نه تمسخر! خیلی این اسطوره ی رو دوست دارم)

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=FF4xY-ngSso&feature=related"]YouTube- El beso de Íker Casillas a Sara Carbonero [HD][/nomedia]

راستی من یه بار تو اون تاپیک تبریک گفتم یه بار هم اینجا میگم. خصوصا به امید :دی

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
قهرماني مقتدرانه اسپانيا رو مجدداً تبريك مي گويم. همانگونه كه بارسلونا تمامي جامهاي اروپا رو از آن خود كرد، منتظر فتوحات بعدي اسپانيا باشيد. البته بالاتر از يورو 2008 و جام جهاني فكر كنم بازي بين كرات باشه:lol:

radium

Registered User
لایک‌ها
4
131424154c3c4cdf524bb.jpg

این ماچی که کاسیاس از دوست دختر گزارشگرش سارا کاربونرو گرفت هم از اون لحظاتی هست که به خاطره ی این جام گروه میخوره و هیچوقت فراموش نمیشه.
(چقدر سر این گریه کردن ها و بغض کردن های کاسیاس خندیدم ولی - خصوصا اونجا که جام رو برد بالا و داد دست یکی دیگه و یهو صورتش رو گرفت و آبغوره گرفت. البته از روی خوشحالی می خندیدم نه تمسخر! خیلی این اسطوره ی رو دوست دارم)

YouTube- El beso de Íker Casillas a Sara Carbonero [HD]

خیلی جو گیر شده بوده دیگه نفهمیده چیکار می کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بابا کاپیتان تیم قهرمان جهانه

معلومه جوگیر میشه. منشور پنشور هم که ندارند

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
جشن پیروزی در پرواز به سوی اسپانیا
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=cnNGO74K4R8"]YouTube- Spain's football team party on their flight home[/nomedia]

کاسیاس هم هنوز داره گریه میکنه :))))

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=9Hmyjj8Fd4w"]YouTube- World Cup: on board with the spanish national team - no comment[/nomedia]

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
حالا ناراحتی شما از فردوسی پوره یا کارشناسای ایرانی ؟ :wacko:
گزینه آخر ، هیچکدام!
icon10.gif

YouTube- El beso de Íker Casillas a Sara Carbonero [HD]

این ویدئو رو دیده بودم .. چقدر خندیدم سر این صحنه!
icon10.gif
بدون هیچ تعارفی احساسش رو نشون داد :دی

و مرسی بابت تبریک. ایشالا چهار سال دیگه توی فینال به هم میرسیم و شما نایب قهرمان میشین و ما بازم قهرمان!
icon10.gif

جشن پیروزی در پرواز به سوی اسپانیا
YouTube- Spain's football team party on their flight home

کاسیاس هم هنوز داره گریه میکنه :))))

لووووول!
icon10.gif
دمت گرم. این رینا عجب سوژه ایه! اون صحنه ای هم که ژاوی رفت سمت ایکر و دوست دخترش باحال بود
icon10.gif

//

اینم جالبه :

414a275a081ab346bfdc3322c270e501.jpg

فقط هاوارد وب میتونست از کنار این صحنه به این راحتی بگذره!!

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی جو گیر شده بوده دیگه نفهمیده چیکار می کنه

جوگیر کدوم عزیز من اینا با هم برنامه دارن ! تو هواپیما هم همش کنار دست کاسیاس بود .

من یه گذارش تو یوتیوب ازش دیدم رفته بود خونه کاسیاس واسه مصاحبه !!!!!!!!!!!!!! :D

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اول واسه قهرمانی تیم ملی کاتالان :D
اون صحنه فابرگاس رو کسی نداره ؟که چند تا بازیکنای بارسا میان پیرهن بارسا میپوشن تنش
بالاخره چی میشه میاد فابرگاس یا نه ؟:D

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
می شه لطفا لینک دانلود بذارین اخه یوتوب فیلیه بعد هم اگه دانلود باشه بهتره میره تو ارشیو اسپانیا یادگاری می شه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
و مرسی بابت تبریک. ایشالا چهار سال دیگه توی فینال به هم میرسیم و شما نایب قهرمان میشین و ما بازم قهرمان!
icon10.gif
icon10.gif
حالا فعلا یورو 2012 رو بچسب، کو تا جام جهانی بعدی!
چون تا اون موقع چند تا از این بازیکن های نسل طلایی اسپانیا شاید نباشن (پویول، ژاوی و شاید ویا).

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
این دو تا لینک ویدیوی یوتوب لینک دانلود نداره؟؟؟؟:(

این جا بوس کاسیاس رو واسه دانلود گذاشته...
http://celebfa7.wordpress.com/2010/07/12/casillas-carbonero/

اینم صحنه ای که لباس رو می کنن تن فابرگاس
فابرگاس

اگه کسی لینک دانلود هواپیما و اینارم پیدا کرد لطفا بزاره!!!:)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
icon10.gif

چون تا اون موقع چند تا از این بازیکن های نسل طلایی اسپانیا شاید نباشن (پویول، ژاوی و شاید ویا).
فعلا كه پويول خداحافظي كرد (همين الان تو سايت گل ديدم) :(
جاش تو تيم ملي هميشه خاليه !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها اين ويديو رو از دست ندين خيلي باهاله : (رينا يه توضيحي راجع به بازيكنا ميده بعد اسمشونو ميگه،بعد جمعيت فاميلشو ميگن) ، اون صحنه اي كه پيراهن بارسا رو تنه سسك ميكنن هم توشه !

http://www.marca.com/tv/?v=eBhCXdlUi6w

شماره يک ... متولد سال 1981 او پادشاه منطقه موستولس است که ضربه پنالتي پاراگوئه اي ها را در يک چهارم نهايي متوقف کرد و مقابل آلماني ها ايستاد. او در فينال هم توپهاي روبن را گرفت و جام را از او دور کرد... ايکرررر کاسياس
شماره دو: در تعقيب معروف ترينهاي دنيا.. .رائول آلبيول
شماره 3: برترين مدافع دنيا و دوستدار صحنه هاي تئاتر... جرارد پيکه
شماره 4: 55 بازي بدون شکست... هيچ کسي در دنيا چنين رکوردي را در کارنامه اش ندارد... پدر ما.... کارلوس مارچنا
شماره 5: سر اسپانيا ... با سرش ما را به فينال رساند... تارزان آفريقا...کارلوس پويول
شماره 6: سوئيت اينيستا (اينيستاي شيرين)، مردي که سرنوشت فينال را رقم زد... مردي که همه اسپانيا او را دوست دارند... آندرس اينيستا
شماره 7: گلهاي اسپانيا يک نام را مي شناسند ... ال گواخه... داويد ويا
شماره 8: عصاي تيم. در اينجا... در آنجا ... الان توپ را مي دهم. الان توپ را نمي دهم...چابي ارناندس
شماره 9: همه چيز از دو سال و سيزده روز پيش آغاز مي شود... گلزني مقابل آلمان... رؤياهاي ما را محقق کرد... باورهايمان را زنده کرد و به همين دليل هم در جام جهاني قهرمان شديم...فرناندو تورس
شماره 10: سسک بيا اينجا... اين بازيکن شماره ده قلبش..... آينده بارسلونا. آينده اسپانيا...سسک فابرگاس (در اينجا پيکه و پويول خودشان را به سسک و رينا رسانده و به زور پيراهن بارسلونا را برتن سسک مي کنند... چهره سسک ديدني است.او در حالي که غرق در خنده است، چهره سرخ و برافروخته اي دارد)
بازيکن شماره 11: صاحب جناح چپ، غيرقابل مهار، پديده...خوان کاپدويلا
شماره 12: ستاره منطقه اوسپيتالت بارسلونا... پديده ... با شخصيت ... بيا اينجا ... مي گويند که رابطه ما خوب نبوده؟؟ آيا اين طور است؟؟ ويکتوور والدس
شماره 13: بازيکن جادويي... دوست تهديدها ... خوانين ماتا
شماره 14: ريه تيم...نگاه کنيد. زخمهاي جنگ براي کشورش...براي اسپانيا...ژابي آلونسو
شماره 15: ريه جناح راست اسپانيا... به جلو مي رود و همان طور که مربي مي گويد، گاهي وقتها عصبي مي شود، ولي هميشه کارش را به بهترين نحو انجام مي دهد ... سرخپوست ما... سرخيو راموس
شماره 16: براي من، مرد جام جهاني است ... هشت پاي باديا ... شاخکهاي اسپانيا ... مردي که در زمين همه کاري مي کند ... سرخيو بوسکتس
شماره 17: ما او را آدم دلير و بي تجمل مي ناميم ... چرا؟ آلوارو آربلوا
شماره 18: به حمام مي رود و بعد از آن مي دود. غذا مي خورد و بعد از آن مي دود. به تختخواب مي رود و حتي در تخت هم مشغول دويدن است... بازيکن بي نظير ما... پدريتو
شماره 19: کاميون قرمز پوشان که در ديدار مقابل پرتغال خوش درخشيد ... بازيکنان خط مياني پرتغال در مقابل او کم آورده بودند. کاميون قرمزپوشان...فرناندو يورنته
شماره 20: از مناطق مرتفع بيلبائو... مردي که بيشترين توپها را در کره زمين از مقابل حريفان دزديده است ... قدرت، جنگندگي و عضله ... خاوي مارتينس
شماره 21: از جزاير قناري با ماست ... ژستها و هنر او فوق العاده است... در اينجا... در آنجا... توپ را بگير ... الان نه.....داويد سيلوا
شماره 22: ما يک مشکل داريم...از تيمارستان فرار کرده و در حال دويدن هم فرار کرده....او واقعاً مي دود ... پرنده کوچولو و مجنون ما... عصب اصلي اسپانيا... خسوس ناباس
شماره 23: با عرض شرمندگي نمي توانم خودم را فراموش کنم... اين بلندگوي کوچک از ته دل با شما و همراه شماست. په په رينا در بخش پاياني صحبتهايش از نيروهاي پليس که اين مراسم را هماهنگ و انسجام بخشيدند، تشکر کرد و در پايان نوبت به مربي برجسته ماتادورها رسيد.... رينا مربي تيمشان را اين چنين معرفي کرد:
مردي مهربان و درستکار... کلمه اي براي وصف او ندارم... او ما را به اينجا رساند و باعث شد تا به آنچه که مي خواهيم برسيم ... جام زرد رنگ... آنچه آرزويش را داشتيم... دن بيسنته دل بوسکه

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
صدرنشینی اسپانیا /ایران سه پله دیگر سقوط کرد
ورزش > فوتبال داخلی - در تازه‌ترین رده‌بندی فیفا، تیم ملی اسپانیا قهرمان جام جهانی به صدر جدول رفت و تیم ایران هم مانند ماه‌های گذشته به سقوطش ادامه داد.

پس از پایان جام جهانی 2010، فیفا امروز تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های ملی جهان را اعلام کرد که تیم ملی اسپانیا با توجه به قهرمانی در این رقابت‌ها به صدر جدول رفت.

اسپانیا با کسب 1883 امتیاز به صدر جدول رفته و هلند نایب قهرمان جهان هم با صعود دو پله‌ای و کسب 1659 امتیاز در رده دوم این رده‌بندی ایستاده است. برزیل که پیش از جام جهانی، صدرنشین رده‌بندی فیفا بود با دو پله سقوط در جایگاه سوم قرار گرفته است.
در میان تیم‌های بالانشین، اروگوئه با 10 پله صعود بیشترین جهش را داشته است. بر اساس این رده‌بندی این تیم با 1152 امتیاز تیم ششم دنیاست.
در آسیا هم تیم ایران که از جام جهانی 2006 سیر نزولی‌اش آغاز شد، با سه پله سقوط نسبت به رده‌بندی ماه قبل در رده 64 جهان و چهارم آسیا ایستاده است. ایران در این رده‌بندی 522 امتیازی است.
استرالیا با وجود عملکرد ضعیف‌اش در جام جهانی بدون تغییر در مکان بیستم دنیا و اول آسیا قرار گرفت و پس از این تیم، تیم‌های ژاپن و کره‌جنوبی در رده‌بندی آسیایی به ترتیب در رده‌های دوم و سوم تیم‌های آسیایی قرار گفته‌اند. ژاپن با 13 پله صعود در رده تیم سی و دوم جهان است.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
icon10.gif
حالا فعلا یورو 2012 رو بچسب، کو تا جام جهانی بعدی!
اوه ، راست میگی! من اصلا حواسم به یورو نبود!
icon10.gif

فعلا كه پويول خداحافظي كرد (همين الان تو سايت گل ديدم) :(
جاش تو تيم ملي هميشه خاليه !
sigh.gif
امیدوارم امسال مورینیو بتونه آلبیول رو آدم کنه تا بتونه جانشین خوبی برای پویول بشه. باز خوبه پویول با موفقیت و قهرمانی از تیم ملی خداحافظی کرد. ولی بازیکنای بزرگی مثل هیه رو ، لوییز انریکه ، زوبی زارتا ، گواردیولا و خیلی کسای دیگه به خاطر اختلاف هایی که بود و نبودن اتحاد هیچوقت با تیم ملی به جایی نرسیدن. در صورتی که همینا توی تیمای باشگاهیشون همه افتخارات رو درو کردن! خیلیه ها! تیمی که تا چند سال پیش بازیکنای کاتالونیا -مثلا- به مادریدی ها پاس هم نمیدادن الان با این اتحاد قهرمان جهان میشن!

بچه ها اين ويديو رو از دست ندين خيلي باهاله : (رينا يه توضيحي راجع به بازيكنا ميده بعد اسمشونو ميگه،بعد جمعيت فاميلشو ميگن) ، اون صحنه اي كه پيراهن بارسا رو تنه سسك ميكنن هم توشه !

http://www.marca.com/tv/?v=eBhCXdlUi6w
:lol: دمت گرم رضا. کلی خندیدم:D

بالا