• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
1272902_full-lnd.jpg

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
شما عرضه نداشتین موقعیت تک به تک رو گل کنید چه ربطی به جام جهانی و داور و مافیا داره
داور تو این مسابقه به نفع شما سوت زد ولی باز هم باختید با اون فوتبال خشن و مسخرتون
برادر اين پستا براي خراب كردن خوشحاليه بچه ها زده ميشه،بايد بدون توجه ازش رد بشي
به هر حال يكي كه تيم محبوبش از جام حذف شده طبيعيه كه ازين پستا بده !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نکته خیلی دلچسب جام هم که صدر هم بهش اشاره کرد همین Spain United بود. الان من خیلی به رئالی ها احساس نزدیکی می کنم و دوستشون دارم! مخصوصا عقاب جهان ایکر کاسیاس و سرخیو راموس تیزپا. حس خوبیه مگه نه؟ نمی دونم هوادارهای رئال هم این حس را دارن یا نه. در ضمن در همین راستا با اون حرکت پویول جلوی دوربین که پرچم اسپانیا را می بوسید هم خیلی حال کردم.
:blink:
قضاوت با خود دوستان ( هر کسی خودش درک می کنه ولی ....)
قوه ادراک ما میگه اگه دو تا اخراجی را می گرفت کار هلند زودتر از اینا تموم میشد. در ضمن خواهشا تو تاپیک هوادارها کل کل نکنید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دنی جارکه، همیشه با ما است. دنیل جارکه، کاپیتان تیم اسپانیول بود که در اثر حمله‌ی قلبی در آگوست سال گذشته در سن ۲۶ سالگی در گذشت.بالاترین
image-109929-galleryV9-mbom.jpg

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
برای اولین بار بود یه عنوان یه رئالی از بوسکتس خوشم میومد :دی
اینجور مسائل را امثال صدر بزرگ میکنند و گرنه رفاقت و دوستی توی ایکر و پویول و ..... موج میزنه ، مسائل سیاسی هم ربطی به فوتبال نداره .

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
قهرماني برازنده تيم خوش تكنيك، با اخلاق و حرفه اي اسپانيا بود. (خبرگزاري خودم)

حريف نتونست اسپانيا رو مثل برزيل عصبي كنه و قدرت تفكر رو ازشون بگير. تيم اسپانيا از ابتداي بازي با رشادت تمام جنگيدند. هرچند ضدبازي حريف نذاشت اسپانيا بازي دقيق خودشو ارائه بكنند اما واقعاً حرفه اي بازي كردند.

اينهمه كارت زرد براي هلندي ها و كارت قرمز، نشان از خشونت و بازي تخريبي اونها داشت اما ذره اي تيم حرفه اي اسپانيا رو عصبي نكرد. به داور پرخاش نكردند و بر اعصاب خودشون چيره شدند. اين بايد درسي باشه براي تمامي تيمهاي مطرح دنيا من جمله برزيل امسال.

اسپانيا فاتح جام، اخلاق، اصول حرفه اي فوتبال و آقاي گل بازيها شد.:happy:

اولين باري بود كه ميشد قهرمان و تيم شايسته جام رو از اول مسابقات پيش بيني كرد.

:guitar: :party: :guitar: :party: :guitar: :party: :guitar: :party: :guitar: :party:

:party: :guitar: :party: :guitar: :party: :guitar: :party: :guitar: :party: :guitar:

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
تبرییییک
اسپانیا به حقش رسید

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک
تبریک
تبریک

به همه دوستداران اسپانیا تبریک میگم
واقعا همه تیمهای دنیا باید سر تعظیم برای فوتبال ناب بارسلون و اسپانیا فرود بیارن

بازم تبریک
این اولین ستاره بود
اینشاا... ستاره بعدی هم تو برزیل میچسبه به لباس قویترین تیم دنیا

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
85.gif
85.gif
85.gif

spain.gif
spain.gif
spain.gif
spain.gif
spain.gif
spain.gif
spain.gif

قهرمانی رو تبریک میگم رفقا.

guntootsmiley.gif
guntootsmiley.gif
guntootsmiley.gif
guntootsmiley.gif

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
منم تبریک میگم

وسط نیمه اول خوابم برد :(

گل اسپانیا رو کی زد ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
منم تبریک میگم

وسط نیمه اول خوابم برد :(

گل اسپانیا رو کی زد ؟

الان بيداري؟

خبر گزاري پي تي: اينيستا دقيقه 116 بعد پيرهنشو در آورد(بياد كاپيتان 27 ساله اسپانيول كه در 27 سالگي سكته كرد)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
- من دیشب کلا شوکه بودم نتونستم بیام!! بعد از اشک های ایکر منم یه جوری بغض کرده بودم که هر کی ندونه انگار من خودم اسپانیایی هستم! در صورتی که اسپانیا رو فقط از طریق فوتبال میشناسم. این جادوی فوتباله که انقدر میتونه روی آدم تاثیر بذاره. وقتی اینیستا گل رو زد اصلا نمیدونستم باید چه کار کنم فقط خشکم زده بود!! خوشحالم که تونستم بعد از -تقریبا- 12-13 سال طرفداری از اسپانیا قهرمانی این تیم رو ببینم.

- قهرمانی از همه چیز مهم تر بود .. حالا یک هیچ با سه هیچ ، فرقی نداره. چند سال بعد میگن اسپانیا قهرمان شد نمیگن یک هیچ برد و قهرمان شد. ولی ترجیح میدادم بازیهای پرگل تری رو انجام میداد. هر چند یکم که فکر میکنم میبینم وقتی هلندی که تا دو سال پیش اونجوری بازی میکرد حالا میاد منطقی/دفاعی بازی میکنه اسپانیا هم با یک هیچ بردن هیچ چیزی ازش کم نمیشه!

- دیشب اگه اسپانیا بازی رو نمیبرد شک نکنید میرفتم آفریقا داور رو زنده به گور میکردم و برمیگشتم!! مردک داشت نتیجه رو الکی الکی عوض میکرد!

- قهرمان شدیم!!
127fs2361263.gif

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
نکته خیلی دلچسب جام هم که صدر هم بهش اشاره کرد همین Spain United بود. الان من خیلی به رئالی ها احساس نزدیکی می کنم و دوستشون دارم! مخصوصا عقاب جهان ایکر کاسیاس و سرخیو راموس تیزپا. حس خوبیه مگه نه؟ نمی دونم هوادارهای رئال هم این حس را دارن یا نه. در ضمن در همین راستا با اون حرکت پویول جلوی دوربین که پرچم اسپانیا را می بوسید هم خیلی حال کردم.

دقیقا منم که رئالی هستم تو این جام واقعا بارسایی ها رو دوست داشتم اولین بار بود که همچین حس خوبی نسبت بهشون داشتم خیلی قشنگ بود
کلا همه چیز دیشب زیبا بود دو تیم مخالف و رقیب در کنار هم یه تیم متحد رو ساختن که باعث قهرمانی شد

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
قهرمانی اسپانیا رو تبریک میگم

بالا