• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
سلام.

واثعا شما اسپانیایی ها جو گرفتتتوناااااااا......حضرت عباسی ایرلند هم تیم هست که شما اینهمه میبالین به اسپانیا؟اگه تیم بود که میشد گروه مرگ عزیزان دل...هر تیم دیگه ای بود همین بلا رو سر ایرلند میاورد.

خلاصه اینکه اصلا اسپانیا شاهکار نکرد و اون چیزی که همه اطش توقع داشتن رو به نمایش گداشت.کار بزرگی نکرده.:)
گروه مرگ؟؟؟:D همچین میگن مرگ انگار اسپانیای بزرگ با انگلیس و آلمان و فرانسه همگروهه. دانمارک ؟پرتغال؟هلندم که عملا حذفه....به آلمانم میرسیم...
در ضمن حق با soulte .جو تاپیکو مشوش نفرمایییییییید لوطفن!اسمش تاپیک هواداران اسپانیاس نه رجزخوانان

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سایت گل- ژاوی، ستاره خلاق تیم ملی اسپانیا، اکنون همراه با تیم ملی کشورش در رقابت های یورو 2012 به سر می برد. آنها بعد از تساوی در دیدار ابتدایی مقابل ایتالیا، در دیدار دوم ایرلند را شکست دادند و باید فردا شب در دیدار سوم به مصاف کرواسی بروند.

ENTREVISTA-CON-XAVI-HERNANDEZ-_54313058635_54115221152_960_640.jpg

- اول از همه وضعیت مصدومیتت چطور است؟
عالی. همه‌چیز رفع شده است. مشکل این بود که با وجود مصدومیت بازی می‌کردم.

- به نظر می‌رسد حتی اگر مصدوم باشی در کل بازی‌های یورو بازی می‌کنی چون ژاوی دیگری وجود ندارد.
وجود دارد. بازیکنان زیادی هستند که می‌توانند در پست من بازی کنند، مانند سسک و آندرس.

- تیتو ویلانوا رسما مربی بارسلونا شده است. با او صحبت کرده‌اید؟
بله. من دیروز به او تبریک گفتم. انتخاب تیتو یک انتخاب هوشمندانه بود.

- آیا شما تصور می‌کردید که تیتو به عنوان جانشین گواردیولا تعیین شود؟
نه. ولی وقتی زوبی با ما صحبت کرد و گفت که تیتو جانشین پپ است به نظر من انتخاب عاقلانه‌ای آمد. این ادامه راه تیم است.

- چرا شما به او علاقه دارید؟
او فردی از داخل باشگاه است. سخت‌کوش و زیرک است و با ارزش‌های باشگاه آشنا است. او فردی مناسب برای باشگاه است.

- بارسای تیتو را چگونه می‌بینید؟
من بسیار به او اطمینان دارم. من او را به خوبی می‌شناسم. او انسان محترمی است و شخصیت بزرگی دارد. او ما را به خوبی می‌شناسد و دیوانه فوتبال است. از این نظر بسیار شبیه پپ است. فردی است که به خوبی روی نکات تاکتیکی کار می‌کند. من تصمیم باشگاه برای انتخاب تیتو را دوست دارم. انتخاب یک نفر از داخل باشگاه.

- آیا با حضور تیتو چیزی تغییر می‌کند؟
هر کس نظرات خودش را دارد ولی کلیت تیم بدون تغییر می‌ماند.

- او گفته است که آلوز قرار است ... (در تیم بماند)
خبر بسیار خوبی است. من با دنی رابطه خوبی در داخل و خارج زمین دارم. از نظر من او بهترین مدافع راست جهان است.

- آیا حضور آلوز برای باشگاه اهمیت زیادی دارد؟
بله، بسیار مهم است.

- آیا کمبود چنین فردی در تیم ملی هم احساس می‌شود؟
بله، ولی ما اینجا متفاوت بازی می‌کنیم. در بارسلونا دنی‌آلوز بیشتر حمله می‌کند ولی در اسپانیا این آلبا است که از سمت چپ هجومی‌تر بازی می‌کند و آربلوا تدافعی‌تر است.

- به نظر می‌رسد که یوردی آلبا به بارسلونا پیوسته است؟
به نظر می‌رسد که انتقال قطعی شده است، امیدوارم. او بازیکن بسیار خوبی است و در بارسا رشد کرده است. او خصوصیات تدافعی و تهاجمی خوبی دارد. سرعت بالایی دارد و از دید خوبی نسبت به بازی برخوردار است.

- پیکه پیش از این گفته بود که او از دیدن عملکرد آلبا شگفت‌زده شده است. آیا شما هم چنین احساسی داشتید؟
من بازی او را زیاد دیده‌ام. او بسیار آماده است، و در کنار بازیکنان قویتر سریع‌تر پیشرفت می‌کند.

- چرا سسک پس از به ثمر رساندن گل در مقابل ایرلند عصبانی بود؟
او در آمادگی کامل به سر می‌برد و از قرار نگرفتن در ترکیب اصلی ناراحت بود. او در بازی اول گل زد و در بازی دوم به عنوان ذخیره آمد و باز هم گل زد. او بازیکن مهمی برای ما است. مربی نیز همین را بعد از بازی گفت. دل‌بوسکه به او اعتماد دارد.

- آیا کمبود ویا احساس می‌شود؟
بله، او بازیکن توانمندی است.

- و پویول؟
او یک **** طبیعی است که خط دفاع را هدایت می‌کند. آن‌ها بازیکنان بزرگی هستند، ولی ما در سطح بالایی بازی می‌کنیم و آماده هستیم. این بسیار مهم است.

- آیا شما با خواندن انتقادات و نظرات پس از بازی مقابل ایتالیا متعجب شدید؟
من این اخبار را درک می‌کنم. مردم نتیجه می‌خواهند و مهم نیست که ما خوب بازی کرده باشیم یا بد. ما بازی خوبی کردیم. ایتالیا نیز خوب ظاهر شد. زمین نیز شرایط خوبی نداشت و نباید فراموش کرد که ایتالیا همیشه ایتالیا است.

- سپس نوبت به بازی ایرلند رسید که در آن بازی تیم ملی و خود شما خیلی خوب بودید.
من در تیم ملی احساس راحتی می‌کنم. در این‌جا هم‌بازی‌هایی مانند بارسلونا دارم. تنها بعضی از اسامی تغییر کرده است.

- در تیم ملی تلاش کردید که در کرنرها با پیکه مشابه حرکات در بارسلونا را انجام دهید.
بله. مربی در این مورد به ما گفته بود. دل‌بوسکه به انجام این حرکات در بارسلونا علاقه‌مند است.

- و حالا نوبت کرواسی است. آن را چطور می‌بینید؟
آن‌ها مانند آلمان حریف سخت‌کوشی هستند. آن‌ها بازی فیزیکی خوبی را انجام می‌دهند و حفظ توپ خوبی دارند. آن‌ها مودریچ را دارند. امیدواریم که بازی خوبی را شاهد باشیم.

- آیا شما خطری از جانب فرانسه یا انگلستان احساس می‌کنید؟
انگلستان جنگنده بازی می‌کند و به ندرت به حریف اجازه کسب موقعیت را می‌دهد. فرانسه نیز تیم بسیار خوبی است که سعی می‌کند به سبک بارسلونا بازی کند.

- و آلمان را فراموش نمی‌کنید. درست است؟
آن‌ها تیم بسیار خوبی هستند و هر سال قویتر می‌شوند. ماریو گومز و کروس بازیکنان خطرناکی هستند و دفاع بسیار خوبی نیز دارند .

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایتالیا الان دقیقا برای چی صدرنشینه؟ :eh: اشتباه نمی کنه این احمدی؟ البته خودشم انگار نمی دونست برای چی و داشت از توی سایت نگاه می کرد.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ایتالیا الان دقیقا برای چی صدرنشینه؟ :eh: اشتباه نمی کنه این احمدی؟ البته خودشم انگار نمی دونست برای چی و داشت از توی سایت نگاه می کرد.

zdf هم همین رو نوشت.نوشت ایتالیا اوله!
نتایج با ایرلند حساب نمیشه انگار اگه ایرلند امشب هم ببازه!!

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
نزدیک بودا:wacko:

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211

طبق قوانین یورو وقتی 3تیم امتیازشون مساوی میشه نتایج بازیهاشون با اون تیم چهارم کلا" در نظر گرفته نمیشه !!!

همینجوری واسه خودشون قانون میسازن این اروپاییا:D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
امیدوار بودم این بازی به یورنته فرصت بده :hmm: دوز دارم بازیشو ببینم فکر نمیکنم دیگه فرصتش پیش بیاد اگه میخواست امشب بهش بازی میداد :(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عجب پاسی داد سسک! دمت گرم آندرس :happy: الکی الکی داشت صدرنشین میشد ایتالیاها.. آخیش!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسپانیا برد رو مدیون کاسیاس هست. اون عکس العملش فوق العاده بود.

من واقعا نمیدونم چرا تورس رو این همه بازی میده. کلا بگیر نگیر داره بازیش. فابرگاس خیلی بهتر و مفید تر نشون داده. هر بار اومده گل زده یا پاس گل داده. امروزم پاس چیپ رو اون به اینیستا داد و بعد گل به ثمر رسید.

باید نیمه دوم سیلوا و تورس رو میکشید بیرون.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
اسپانیای من بی مهاجمه....:( کجایی ویا جون..! پویول هم با نبودش دفاع خیلی متزلزل نشون میده... شانس آورده اسپانیا که ی همچین دروازه بانی داره...
همیشه عاشق بازی اسپانیا بودم و هستم.................

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دفاع اسپانیا بد نیست. البته مسلما حضور پویول خیلی میتونست کمک کنه به بهتر شدنش.

اما کلا امروز اسپانیا اون تیم همیشگیش نبود. حالا یا خودشون بد بودن یا کرواسی جوری بازی کرد که اینها نتونستن خوب بازی کنن.

اخر بازی هم ناواس مثل اینکه بهترین بازیکن زمین شد.

نامزد کاسیاس باهاش مصاحبه کرد.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کیـفـــــــــــــــــــــــ کردم...

فینال با آلمان دیگه جذاب نیست... امیدوارم یه تیمه دیگه بیاد فینال...:Snorkle:

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80

اما کلا امروز اسپانیا اون تیم همیشگیش نبود. حالا یا خودشون بد بودن یا کرواسی جوری بازی کرد که اینها نتونستن خوب بازی کنن.

امروز بنظرمن دفاع اسپانیا افتضاح بود... کرواسی تمام ضد حمله های درست حسابی که میکرد منجر به عکس العمل کاسیاس و نجات دادن اسپانیا توسط اون میشد...
البته کرواسی هم از حق نگذریم تیم فوق العاده ای بود در این جام و حیف شد زود رفت...

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
تبریک ویژه به تمامی طرفداران عزیز اسپانیا سلطان فوتبال دنیا و سرور تمامی تیم های دنیا باید بگم خوشحالم بسیار زیاد ولی استرس زیاد داشتم امشب ولی خدا رو شکر با اقتدار کامل به مرحله بعد صعود کردیم ولی حیفم اومد از کرواسی تیم به این خوبی حذف بشه ایتالیا کثیف بیاد بالا بچه ها یه چیزی رو باید بگم اونم اینکه متنفرم به ترتیب از 3 تیم اول المان که یعنی حالم بهم میخوره ازش دوم انگلیس و سوم ایتالیا زنده باد اسپانیای کبیر زنده باد بارسلونا و زنده مسی عزیز که جاش تو این جام واقعا خالیه:hmm::hmm::hmm::hmm:

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218

مهرداد جان فکر میکنم اینیستا بهترین بازیکن زمین شد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بله تصویر شبکه 3 عکس اینیستا را نشون داد.

پ.ن: خوب شد دوم نشدیم. اصلا دوست نداشتم فرانسه حذف بشه تو مرحله بعد!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دیشب کاسیاس واقعا خوب بودو نجاتمون داد ! مخصوصا ضربه سر که زدن و شیرجه خوبش.

و اینیستا فوق العاده بود ! خیلی دریبل کرد و قدرت حفظ توپش خیلی بهتر هم شده

فاب جونم که تکه ! نمیدونم چرا بازیش نمیده! به خدا از سیلوا هم بهتره ! پاسش به اینیستا خیلی قشنگ بود

146519248.jpg

Last edited:
بالا