سایت گل- ژاوی، ستاره خلاق تیم ملی اسپانیا، اکنون همراه با تیم ملی کشورش در رقابت های یورو 2012 به سر می برد. آنها بعد از تساوی در دیدار ابتدایی مقابل ایتالیا، در دیدار دوم ایرلند را شکست دادند و باید فردا شب در دیدار سوم به مصاف کرواسی بروند.
- اول از همه وضعیت مصدومیتت چطور است؟
عالی. همهچیز رفع شده است. مشکل این بود که با وجود مصدومیت بازی میکردم.
- به نظر میرسد حتی اگر مصدوم باشی در کل بازیهای یورو بازی میکنی چون ژاوی دیگری وجود ندارد.
وجود دارد. بازیکنان زیادی هستند که میتوانند در پست من بازی کنند، مانند سسک و آندرس.
- تیتو ویلانوا رسما مربی بارسلونا شده است. با او صحبت کردهاید؟
بله. من دیروز به او تبریک گفتم. انتخاب تیتو یک انتخاب هوشمندانه بود.
- آیا شما تصور میکردید که تیتو به عنوان جانشین گواردیولا تعیین شود؟
نه. ولی وقتی زوبی با ما صحبت کرد و گفت که تیتو جانشین پپ است به نظر من انتخاب عاقلانهای آمد. این ادامه راه تیم است.
- چرا شما به او علاقه دارید؟
او فردی از داخل باشگاه است. سختکوش و زیرک است و با ارزشهای باشگاه آشنا است. او فردی مناسب برای باشگاه است.
- بارسای تیتو را چگونه میبینید؟
من بسیار به او اطمینان دارم. من او را به خوبی میشناسم. او انسان محترمی است و شخصیت بزرگی دارد. او ما را به خوبی میشناسد و دیوانه فوتبال است. از این نظر بسیار شبیه پپ است. فردی است که به خوبی روی نکات تاکتیکی کار میکند. من تصمیم باشگاه برای انتخاب تیتو را دوست دارم. انتخاب یک نفر از داخل باشگاه.
- آیا با حضور تیتو چیزی تغییر میکند؟
هر کس نظرات خودش را دارد ولی کلیت تیم بدون تغییر میماند.
- او گفته است که آلوز قرار است ... (در تیم بماند)
خبر بسیار خوبی است. من با دنی رابطه خوبی در داخل و خارج زمین دارم. از نظر من او بهترین مدافع راست جهان است.
- آیا حضور آلوز برای باشگاه اهمیت زیادی دارد؟
بله، بسیار مهم است.
- آیا کمبود چنین فردی در تیم ملی هم احساس میشود؟
بله، ولی ما اینجا متفاوت بازی میکنیم. در بارسلونا دنیآلوز بیشتر حمله میکند ولی در اسپانیا این آلبا است که از سمت چپ هجومیتر بازی میکند و آربلوا تدافعیتر است.
- به نظر میرسد که یوردی آلبا به بارسلونا پیوسته است؟
به نظر میرسد که انتقال قطعی شده است، امیدوارم. او بازیکن بسیار خوبی است و در بارسا رشد کرده است. او خصوصیات تدافعی و تهاجمی خوبی دارد. سرعت بالایی دارد و از دید خوبی نسبت به بازی برخوردار است.
- پیکه پیش از این گفته بود که او از دیدن عملکرد آلبا شگفتزده شده است. آیا شما هم چنین احساسی داشتید؟
من بازی او را زیاد دیدهام. او بسیار آماده است، و در کنار بازیکنان قویتر سریعتر پیشرفت میکند.
- چرا سسک پس از به ثمر رساندن گل در مقابل ایرلند عصبانی بود؟
او در آمادگی کامل به سر میبرد و از قرار نگرفتن در ترکیب اصلی ناراحت بود. او در بازی اول گل زد و در بازی دوم به عنوان ذخیره آمد و باز هم گل زد. او بازیکن مهمی برای ما است. مربی نیز همین را بعد از بازی گفت. دلبوسکه به او اعتماد دارد.
- آیا کمبود ویا احساس میشود؟
بله، او بازیکن توانمندی است.
- و پویول؟
او یک **** طبیعی است که خط دفاع را هدایت میکند. آنها بازیکنان بزرگی هستند، ولی ما در سطح بالایی بازی میکنیم و آماده هستیم. این بسیار مهم است.
- آیا شما با خواندن انتقادات و نظرات پس از بازی مقابل ایتالیا متعجب شدید؟
من این اخبار را درک میکنم. مردم نتیجه میخواهند و مهم نیست که ما خوب بازی کرده باشیم یا بد. ما بازی خوبی کردیم. ایتالیا نیز خوب ظاهر شد. زمین نیز شرایط خوبی نداشت و نباید فراموش کرد که ایتالیا همیشه ایتالیا است.
- سپس نوبت به بازی ایرلند رسید که در آن بازی تیم ملی و خود شما خیلی خوب بودید.
من در تیم ملی احساس راحتی میکنم. در اینجا همبازیهایی مانند بارسلونا دارم. تنها بعضی از اسامی تغییر کرده است.
- در تیم ملی تلاش کردید که در کرنرها با پیکه مشابه حرکات در بارسلونا را انجام دهید.
بله. مربی در این مورد به ما گفته بود. دلبوسکه به انجام این حرکات در بارسلونا علاقهمند است.
- و حالا نوبت کرواسی است. آن را چطور میبینید؟
آنها مانند آلمان حریف سختکوشی هستند. آنها بازی فیزیکی خوبی را انجام میدهند و حفظ توپ خوبی دارند. آنها مودریچ را دارند. امیدواریم که بازی خوبی را شاهد باشیم.
- آیا شما خطری از جانب فرانسه یا انگلستان احساس میکنید؟
انگلستان جنگنده بازی میکند و به ندرت به حریف اجازه کسب موقعیت را میدهد. فرانسه نیز تیم بسیار خوبی است که سعی میکند به سبک بارسلونا بازی کند.
- و آلمان را فراموش نمیکنید. درست است؟
آنها تیم بسیار خوبی هستند و هر سال قویتر میشوند. ماریو گومز و کروس بازیکنان خطرناکی هستند و دفاع بسیار خوبی نیز دارند .
.