• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گل اول که خیلی جالب بود، پاسی که اینیستا داد، حرکت عالی جوردی آلبا و سانتر فوق العاده اش، فرصت طلبی و تیزهوشی ژابی آلونسو... خلاصه که خیلی چسبید :happy: نیمه دومو هم که ندیدم کلا. تو تبلیغات بین دو نیمه بودیم که یهو چشم باز کردم دیدم ساعت ۴:۳۰ئه :eh:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک ویژه عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز

خیلی حال داد آلنسو یکی از شب های خوبش رو پشت سر گذاشت ، ضربه سر بی نظیر بود!

ژاوی و فابرگاس شب خوبی نداشتم به نظرم .

مطمئن باشید ما تیم چک نیستیم که راحت موقعیت به رونالدو بدیم که بخواد کار خواصی انجام بده!! و به نظرم اونجا هم 2 هیچ میبریم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از اول هم معتقد بودم یکی از بهترین بازیکنان برای تعویض ، پدرو هست ، بخصوص برای حرکت لب خط .

گل اول که خیلی جالب بود، پاسی که اینیستا داد، حرکت عالی جوردی آلبا و سانتر فوق العاده اش، فرصت طلبی و تیزهوشی ژابی آلونسو... خلاصه که خیلی چسبید :happy: نیمه دومو هم که ندیدم کلا. تو تبلیغات بین دو نیمه بودیم که یهو چشم باز کردم دیدم ساعت ۴:۳۰ئه :eh:

چه تفاهمی داریم من و تو !

Xavi-y-Busquets-se-abrazan-al-_54316176125_54115221152_960_640.jpg

El-portero-frances-Hugo-Lloris_54315578256_54115221152_960_640.jpg

La-aficion-en-el-Donbass-Arena_54316161310_54115221152_960_640.jpg

Vicente-Del-Bosque-vuelve-al-b_54316161298_54115221152_960_640.jpg

Xabi-Alonso-remata-de-cabeza-e_54316161251_54115221152_960_640.jpg

Xavi-Hernandez-se-lleva-en-bal_54316157984_54115221157_400_640.jpg

Cesc-Fabregas-reclama-un-penal_54315565796_54115221152_960_640.jpg

.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80

آره خداوکیلی اینم ساعته برگزار میشه بازیا! :دی
منم نیمه دوم تقریبا خواب بودم ازین مزدک میرزایی هم بدم میاد دیگه ضد حال اندر ضد حال...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دیشب چه خبر بوده؟ یه رفیقهامم نیمه دوم خواب بوده :lol: فکر کنم یه چیزی ریخته بودن تو شبکه 3 همه را خواب کرد :D جالبه همه مون هم اصفهان هستیم!

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دیشب چه خبر بوده؟ یه رفیقهامم نیمه دوم خواب بوده :lol: فکر کنم یه چیزی ریخته بودن تو شبکه 3 همه را خواب کرد :D جالبه همه مون هم اصفهان هستیم!

همتون اصفهان نیستید.تو مال تهرانش هم ریخته بودن :D

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
تبریک میگم صعود اسپانیا رو...البته خداییش بنظر من این اسپانیا با اونی که قبلا بود خیلی فرق داره.

بازی بعدی با پرتغال واقعا بازی نفس گیری هست. بعنوان یک هوادار تیم آلمان اعتراف میکنم که راه اسپانیا به فینال به نسبت آلمان سخت تر هستش.

امیدوارم به فینال برسید و از اون طرف هم آلمان به فینال برسه.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بخدا عکس دستکاری نشده :D واقعی هست .
احتمالا ماله جام جهانی باشه ولی اون بازی فکر کنم پرتغال شرت سبز داشت ....

1340639274_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
6016783430.jpg

این هافبک طراح در ادامه سخنان خود درباره این سوال که سطح یورو بالاتر است یا جام جهانی جوابی را داد که سعودی‌ها را خشمگین کرد:
او گفت: بر این باورم که جام ملت‌های اروپا سخت‌تر و معتبرتر است، چرا که در آن تیم‌های ضعیفی همچون عربستان و هندوراس وجود ندارند. تفاوت بین جام ملت‌های اروپا با جام جهانی به سطح تیم‌های شرکت کننده بر می‌گردد. در رقابت‌های جام جهانی تیم‌های همچون عربستان و هندوراس وجود دارند که به راحتی می‌توان از سد آن‌ها گذشت و به پیروزی رسید اما در جام ملت‌های اروپا سطح تمام تیم‌ها خوب است و هیچ تیمی از پیش باخته نیست. گذشته از این در جام جهانی ۳۲ تیم شرکت می‌کنند، این در حالی است که در رقابت‌های یورو تنها ۱۶ تیم حضور دارند و همه آن‌ها از مدعیان قهرمانی هستند.
رسانه‌های عربستانی بعد از این سخنان تمسخرآمیز ژاوی به خشم آمدند. بسیاری از آن‌ها نوشته‌اند که صحبتهای تمسخرآمیز ژاوی به خاطر اختلاف این بازیکن با رایکارد سرمربی سابق بارسلونا و فعلی عربستان بیان شده است.
:D:D:D

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
این هافبک طراح در ادامه سخنان خود درباره این سوال که سطح یورو بالاتر است یا جام جهانی جوابی را داد که سعودی‌ها را خشمگین کرد:
او گفت: بر این باورم که جام ملت‌های اروپا سخت‌تر و معتبرتر است، چرا که در آن تیم‌های ضعیفی همچون عربستان و هندوراس وجود ندارند. تفاوت بین جام ملت‌های اروپا با جام جهانی به سطح تیم‌های شرکت کننده بر می‌گردد. در رقابت‌های جام جهانی تیم‌های همچون عربستان و هندوراس وجود دارند که به راحتی می‌توان از سد آن‌ها گذشت و به پیروزی رسید اما در جام ملت‌های اروپا سطح تمام تیم‌ها خوب است و هیچ تیمی از پیش باخته نیست. گذشته از این در جام جهانی ۳۲ تیم شرکت می‌کنند، این در حالی است که در رقابت‌های یورو تنها ۱۶ تیم حضور دارند و همه آن‌ها از مدعیان قهرمانی هستند.
رسانه‌های عربستانی بعد از این سخنان تمسخرآمیز ژاوی به خشم آمدند. بسیاری از آن‌ها نوشته‌اند که صحبتهای تمسخرآمیز ژاوی به خاطر اختلاف این بازیکن با رایکارد سرمربی سابق بارسلونا و فعلی عربستان بیان شده است.

موافقم جام ملت های اروپا خیلی سطحش بالاتره و حتی تیم شانزدهم اروپا هم یک سر و گردن از بهترین تیم آسیا و اقیانوسیه و حتی آفریقا بالاتر هست.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

دمش گرم همیشه حقیقتو میگه :دی

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
migmig3000...
این هم ویژگی خوبه دیگه ژاویه...حقیقت رو میگه حتی اگه به خیلی ها بر بخوره...

امشب بازی با پرتغال رو پیش رو داریم...یه قدم مونده تا فینال...
خدا کنه رونالدو برامون مشکل ساز نشه...البته اگه رونالدو سبک بازی پرتغال رو تهاجمی کنه مطمئنا به سودشون نیست...
امیدوارم امشب بریم فینال...
VIVA SPAIN

بالا