• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
موندم چرا این همه انتقاد میشه از اسپانیا!!!

حالا حالا ها روی کل فوتبال دنیا سلطه خواهد داشت! شک نکنید !

یه موقعیت به حریف ندادن! خلق موقعیت های 100% گل تو دفاع های چند لایه! و...

خوب یکی مثل ایتالیا که سبک بازیش دفاعیه و 95% اوقات تو زمین خودش چنبر زده چطور میشه جلوش خلق موقعیت های زیاد کرد؟!

بهترین و بالیاقت ترین تیم تو این ترنمنت برا قهرمانی بی شک اسپانیاست!

همین پرتغال حال آلمان و هلند و ... تیم های دیگه رو گرفته بود! دیشب یه موقعیت 100% داشت این پرتغال؟!

خوشبختانه من هنوز تیمی رو نمیبینم در حد اسپانیا باشه و باعث نگرانی ما ! :دی

آلمان یا ایتالیا فرقی نمیکند! مسئله قهرمانیست! :دی
والا ! من تعجب میکنم . مثلا" دیشب پرتغال چی کار کرده که اسپانیا نکرد ؟! اسپانیا طول 90 دقیقه هم سرتر بود هرچند کم . 30 دقیقه که به کنار .

ولی میان میگن پرتغال لایق فینال بود !!!! چیش ؟ دفاع 8 نفرش ؟! یا موقعیت 100% درصدی که از دست داد !!!؟

البته جدا از اینا . من موندم تو کار این دلبوسکه . میخواد مثل بارسا بازی کنه در حالی که فکر اون فوتبال رو نداره و درکش نکرده . آقا شما به سبک خودت مربیگری کن ! خدا رو شکر همه جور هم که بازیکن داری ! چی کار داری به تیم گواردیولا آخه ؟

اگه گواردیولا مربی این تیم بود چی میشد ...

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
فابرگاس قبل از زدن ضربه پنالتی به توپ چه گفت ؟

سسک فابرگاس ذخیره طلایی اسپانیا در سه تورنمنت اخیر به حساب می آید .
به گزارش خبر آنلاین ، او در بازیهای یورو 2008 آخرین پنالتی را مقابل ایتالیا در مرحله یک چهارم نهایی زد و تیمش را پیروز کرد. دربازی فینال جام جهانی 2010 پاس گل را به اینیستا داد و در بازی با پرتغال هم آخرین پنالتی را گل کرد. اما او با وجود اعتماد به نفس فراوان پیش از زدن ضربه پنالتی قرار و مداری با توپ گذاشت:«احساس عجیبی درباره پنالتی ها داشتم و باخودم فکر می کردم زندگی یک بار دیگر شانس خوبی به من داده به همین خاطر وقتی رفتم تا پنالتی بزنم به توپ گفتم باید باز هم تاریخ ساز شویم پس نباید مرا ناامید کند. من قرار بود پنالتی دوم را بزنم اما به مربیان گفتم پنالتی آخر را می زنم چون به خودم اطمینان داشتم.»

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
برا این میگیم خوب بازی نکرده چون در حد تیمی نبود که هم قهرمان اروپاس هم قهرمان جهان...پرتغال یه تیم درجه دو بود و واقعا فراتر از انتظار ظاهر شد من خودم تو نظرسنجی یوفا بدترین حالت ممکن رو در نظر گرفتم زدم 2.1 اسپانیا... ولی دریغ از یه موقعیت گل درست و حسابی.من عاشق اسپانیام ولی واقعیت اینه با این سیستم دایناسوری دل بوسکه تیم قهرمان نمیشه(با اینکه ارزوی قلبی من قهرمانی اسپانیاس)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اصلا در حد و اندازه های خودمون نبودیم . بازی شجاعانه ی پرتغال هم خیلی موثر بود . ولی عمدش از سیستم تیم بود . اینقدر من داد میزنم پدرو مشکل گشای تیم هست کو گوش شنوا ...

از تورس استفاده نمیکنه اونم موقعی که تازه رو فرم اومده و گلزنی میکنه ، از سولدادو هم استفاده نمیکنه از یورنته هم استفاده نمیکنه بعد میاد نگردو رو میاره . بنظرم با وجود ژاوی و اینیستا دیگه میشه بجای سیلوا از پدرو استفاده کرد چون نفوذی تره . (مگه ما چند تا مهاجم داریم که اینهمه هافبک چیدیم تو زمین ؟)

خیلی میترسم از اینکه بدترین اتفاق فوتبالی امسال برام رخ بده و ببینم آلمان تو فینال ما رو ببره . در اونصورت ترجیح میدم که به فینال نمیرفتیم . بازی دیشب نگران کننده بود .

"Iniesta: "We are ready to make history​

1340834677895.jpg

اتحاد رئالی _ بارسایی

Cesc-y-Casillas-tras-eliminar-_54317639122_54115221155_600_244.jpg

مصاحبه ی Sara Carbonero نامزد کاسیاس با اینیستا ...

Sara-Carbonero-entrevistando-a_54318121884_54115221155_600_244.jpg

ENCUENTRO-DE-SEMIFINALES-DE-LA_54317507239_54115221152_960_640.jpg

Spanish-midfielder-Andres-Inie_54317949746_54115221152_960_640.jpg

Spanish-midfielder-David-Silva_54317507227_54115221152_960_640.jpg

Spanish-goalkeeper-Iker-Casill_54317538125_54115221152_960_640.jpg

ENCUENTRO-DE-SEMIFINALES-DE-LA_54317545119_54115221152_960_640.jpg

Spanish-players-celebrate-at-t_54317542197_54115221152_960_640.jpg

Spanish-players-celebrate-afte_54317542191_54115221152_960_640.jpg

.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ایتالیا امشب عالیی بازی کرد. دلبوسکه باید یه فکری به حال تیم بکنه و گرنه با این تاکتیک من در آوردی، بدجور به مشکل می خوریم

همین الان هم به خاطر بازیکنامون اومدیم بالا نه تاکتیک تیمی. ژاوی و کاسیاس و پیکه و اینیستا و راموس و آلبا و ... تو هر تیمی بذاری تا فینال می یاد بالا

صد البته که اسپانیا قهرمان

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تیم خوب ایتالیا اومد که بازم قهرمان اروپا بشیم :دی

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
بدجوری نگرانم..دیشب المان هیچ کاری نتونس مقابل ایتالیا انجام بده..ایتالیا واقعا پر از انگیزه اس...اگه دستکم بگیرنش ..:(

اسپانیا باید قهرمان بشه

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
بدجوری نگرانم..دیشب المان هیچ کاری نتونس مقابل ایتالیا انجام بده..ایتالیا واقعا پر از انگیزه اس...اگه دستکم بگیرنش ..:(

اسپانیا باید قهرمان بشه

سارای عزیز...

اصلا نگران نباش...اسپانیا محکوم به قهرمانیه...
این تیم نشون داده که تو موقعیت سخت هیچ چیزی نمیتونه جلوش رو بگیره...
درسته آراگونس رفت اما مطمئنا بازیکنان اسپانیا این جمله اش رو به خاطر دارند
که باید برنده بازی فینال باشید،چند سال بعد هیچ کس یادش نمی آید
کدام تیم نایب قهرمان یورو شده(نقل به مضمون!!!)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آلمان هر چی خورد رو زد حمله خورد.ولی اسپانیا بعیده اینجوری دفاع رو خالی کنه.مخصوصا اینکه 2 تا هافبک دفاعی میذاره!!!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629

سارای عزیز...

اصلا نگران نباش...اسپانیا محکوم به قهرمانیه...
این تیم نشون داده که تو موقعیت سخت هیچ چیزی نمیتونه جلوش رو بگیره...
درسته آراگونس رفت اما مطمئنا بازیکنان اسپانیا این جمله اش رو به خاطر دارند
که باید برنده بازی فینال باشید،چند سال بعد هیچ کس یادش نمی آید
کدام تیم نایب قهرمان یورو شده(نقل به مضمون!!!)

امیدوارم عزیزم...منکه از خدامه اسپانیا بزرگ قهرمان بشه

به یاد ویا +پویول که جای هردو واقعا خالیهمشاهده پیوست 166027

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
خوب ایتالیا بازیش رو برد! ولی دلیل این نیست که قوی تر از آلمان بوده!!

ایتالیا 2 تا موقعیت به دست آورد و از هر دو بهترین استفاده رو کرد!

به نظر من آلمان نیمه اول بد بود و نیمه دوم عالی!

خیلی خوش بینم که میبریم و با نتیجه خوب!

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
راموس: تا همين جا هم تاريخ‌ساز بوده‌ايم.

سرخيو راموس مدافع اسپانيا با بيان اينکه آندره‌ پيرلو منحصر به فرد است، تأکيد کرد که اسپانيا مي‌تواند فردا شب تاريخ‌ساز شود.

مدافع اسپانيا گفت: هميشه خوب است که در مورد حريف چيزهاي بيشتري بدانيد. ما در مرحله گروهي مقابل ايتاليا بازي کرديم و اين براي ما مفيد بود.

راموس خاطرنشان کرد: ما قدرت آنها را مي‌شناسيم و همين طور هم با نقاط ضعف ايتاليا آشنايي داريم. پيرلو بازيکني منحصر به فرد و يکي از ليدرهاي ايتاليا است. به هر حال ما بايد نسبت به همه بازيکنان هوشيار باشيم، نه تنها يک نفر و توجه داشته باشيم که آنها به خاطر کار خوب تيمي به فينال رسيدند.

اسپانيا مداقع عنوان قهرماني جهان و اروپا است اما هيچ کشوري تاکنون در 3 تورنمنت متوالي مهم به قهرماني نرسيده است.

راموس گفت: در سال 2008 و 2010 فوق‌العاده کار کرديم و مي‌خواهيم بار ديگر اين کار را انجام دهيم. ما به اين موضوع فکر مي‌کنيم و مي‌دانيم که بايد چه کاري انجام دهيم.

وي ادامه داد: تا همين جا هم تاريخ‌ساز بوده‌ايم و قهرماني در اين مسابقات تنها مي‌تواند يک اتفاق خوب ديگر باشد. در هر صورت کشورمان به ما افتخار خواهد کرد.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا، ماريو بالوتلي مهاجم تيم ملي ايتاليا را خطرناک توصيف کرد، اما با اين حال گفت که در فينال يکشنبه شب او را مهار خواهند کرد.

به نقل از ايسنا، ماريو بالوتلي با دو گلي که مقابل آلمان در مرحله نيمه نهايي به ثمر رساند، خود را به مرد محبوب آتزوري تبديل کرد و باعث شد تا هواداران اين تيم براي فينال يکشنبه شب انتظاري بيشتري از او داشته باشند.

سسک فابرگاس هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا با وجود ستايش از ماريو بالوتلي گفت که در بازي يکشنبه شب مانع از هنرنمايي او خواهند شد.

فابرگاس که تک گل تيمش را ديدار مقابل ايتاليا در مرحله گروهي به ثمر رساند، افزود: ماريو بازيکن بسيار خوبي است و اين را در ديدار مقابل آلمان ثابت کرد. او دو گل بسيار زيبا را يکي با ضربه سر و ديگري با يک شوت سرکش به ثمر رساند. سبک بازي او را دوست دارم. پيش از اين ما مقابل هم قرار گرفته‌ايم.

فابرگاس که در اين رقابت‌ها در پست غير تخصصي خود يعني در خط حمله به کار گرفته شد، ادامه داد: بدون شک خط حمله ايتاليا با وجود بازيکناني همچون بالوتلي و آنتونيو کاسانو خطرناک خواهد بود، ولي با اين حال ما مي‌توانيم آنها را کنترل کنيم و مانع از هنرنمايي‌شان شويم. بايد در درجه اول خط حمله و مياني حريف را از کار بيندازيم. نبايد فراموش کنيم که ايتاليا در خط مياني هافبک توانايي همچون آندره پيرلو را در ترکيب دارد که نقش بسزايي در بازي‌هاي زيباي اين تيم داشته است. مطمئنا اگر نتوانيم پيرلو را کنترل کنيم، ايتاليايي‌ها بازي را در دست خواهند گرفت.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020

!...ما برای شما خواهیم جنگید...!​

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سرمربي تيم ملي اسپانيا گفت: هيچ‌وقت از اينکه ايتاليا را از گردونه رقابت‌هاي يورو بيرون نکرديم، پيشمان نيستيم. ما آن کاري که بايد انجام داديم.

دل بوسکه بعد از برتري ايتاليا بر آلمان و راهيابي اين تيم به ديدار فينال يورو2012، گفت: در مرحله گروهي با تمام سلاح‌هاي خود و با سبک فوتبال مورد علاقه‌مان بازي کرديم و الان هم 50 درصد شانس قهرماني داريم. دو روز وقت داريم که فکر کنيم و به جمع بندي برسيم که بهترين کار‌ها براي بازي فينال چيست.

دل بوسکه ادامه داد: فکر مي‌کنم ايتاليا ترکيب ايده آلش را پيدا کرده است. پيرلو و د روسي در خط مياني هستند. در بازي با آلمان، بالتزارتي هم به خوبي جاي ماجو را پر کرد و اين تيم با 4 دفاع خيلي قوي بازي کرد. فکر مي‌کنم تيمي که مقابل آلمان به پيروزي رسيد، تيم ايده آل ايتالياست و سبک بازي و سيستم آن‌ها در اين بازي هم سيستم ايده آل آنهاست.

وي در ادامه افزود: کاسانو به گرانده، دستيار من گفته بود حالا بايد ببينيم در فينال به هم مي‌خوريم يا نه و هردوي ما اين شانس را داشتيم که به فينال برسيم.

دل بوسکه در دفاع از عملکرد فوق العاده شاگردانش گفت: ما شايد از نظر ارائه يک بازي زيبا، درخشان و استثنايي نبوديم ولي در تمام بازي‌ها، کنترل کاملي بر جريان بازي داشتيم. ما در هيچ اپيزودي از بازي‌ها عملکرد منفي نداشتيم و از امروز تمرينات خود را دنبال مي‌کنيم و‌‌ همان مسير هميشگي را طي خواهيم کرد.

منبع:سایت ورزش 3

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سایت گل- چابی ارناندس ،مغز متفکر تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که نمی داند که آیا یورو2012، آخرین تورنمنت او با لاروخا خواهد بود یا خیر

این بازیکن 32 ساله یکی از مهره های کلیدی لاروخا در سالهای اخیر بوده است و با این تیم به قهرمانی اروپا و دنیا دست یافته. البته چابی اکنون نمی داند که آیا یورو2012 آخرین تورنمنت رسمی او برای تیم ملی اسپانیا خواهد بود یا خیر

او در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« نمی دانم که آیا این آخرین تورنمنت من خواهد بود یا نه. من حالم خوب است و درتمام این موفقیتها یکی از اعضای تیم بوده ام. اولویت من این است که تیم به پیروزی برسد.»

آخرین مصاف ایتالیا و اسپانیا، درمرحله گروهی یورو2012 رقم خورد. دیداری که با تساوی 1-1 دو تیم به پایان رسید. چابی معتقد است که آتزوری دیگر تدافعی بازی نمی کند:« ایتالیا دیگر آن تیم کاتاناچویی که ما می شناختیم نیست . یکی از کلیدهای موفقیت ما این است که توپ را مال خود کرده و به حفظ توپ بپردازیم. چون هردو تیم به دنبال توپ خواهند بود. ما در مرحله گروهی ایتالیا را کنار زده ایم ولی همیشه آنها برای برد به میدان می آیند و اگر یکشنبه شب شکست هم بخوریم، نباید افسوس و حسرتی داشته باشیم.»

این درحالی است که تیم ملی اسپانیا ، به ویژه درجریان رقابتهای یورو2012 موردانتقادات زیادی قرار گرفته و خیلی ها پاسکاریها و سیستم تیکی تاکای ماتادورها را خسته کننده نامیده اند.

چابی دراین باره گفت:« حتی اگر ما خسته کننده هم باشیم، ولی به پیروزی می رسیم و این برایمان فوق العاده است. خود ما خسته نشده ایم و حوصله مان سرنرفته، ما به انجام بازیهای خودمان ادامه می دهیم.»

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
امروز اسپانیای واقعی رو خواهیم دید ... میریم برای برد فینال

بالا