درود بر همه ی دوستان
جدا نمیدونم چی بگم! لحظات فوق العاده ایه, سومین قهرمانی پیاپی در معتبر ترین تورنمنت ها....
خوردن به سد ایتالیا و روبرتو باجو در جام جهانی 94 - یورو 96 باخت به انگلیس میزبان و دیوید سیمن در پنالتی - 98 , نا امیدکننده تر از همیشه , استراحت دادن نیجریه به ستاره هاش در بازی با پاراگوئه و حذف در مرحله گروهی ,- باخت به فرانسه ی قهرمان در 2000 - 2002 بازی با کره و داور مصری و کمک های بی شرفش - 2004 افتضاح - 2006 که پر از امید بودیم اما زیدان و تیمش همه رو بر باد دادند.........و حالا سه قهرمانی پیاپی
بعد از سال ها مشکلات داخلی بعد از ناکامی های پیاپی بعد از تحمل سال ها نیش و کنایه ی اطرافیان به خاطر هواداری از تیم همیشه بازنده ای که در حسرت صعود به نیمه نهایی مونده , خیلی خیلی خیلی خوشحالم که یه همچین روزی از راه رسیده , 10 سال پیش تصور این موفقیت ها حتی برای من هوادار امکان نداشت, صدای من به هیچ جایی نمی رسه اما می خوام از بعضی ها تشکر کنم:
اول از همه از لوئیس آراگونس , هرگز تو و تیمی که برای ما ساختی فراموش نمی شه, می خوام از ایکر کاسیاس یکی از غیرت مند ترین بازیکن های ملی فوتبال جهان تشکر کنم حتی فکر رسیدن به این 3 جام با حضور رینا و یا والدس هم سخته
از آکادمی فوتبال بارسلونا که جواهراتی همچون ژاوی و اینیستا رو به تیم ما هدیه کردند, , و در نهایت از تک تک بازیکن هامون تشکر می کنم که با اتحادشون , قدرت فوتبال اسپانیا رو به رخ کشیدند.
بهترین تیم دنیا! تیمی حسادت برانگیز!
به همه ی دوستان از صمیم قلبم تبریک می گم.
Viva La Furia Roja