• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام عليكم
attachment-166678d1341174880-facepalm.gif
تبريك ميگم دوستان قهرماني مجدد تيممونو. ديگه خيلي تكراري شده وژداني اين قهرماني ها :D تو اين زمينه هم شباهت پيدا كرد به بارسلونا، تيم ملي اسپانيا.

خدافض

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
تبریک
چقدر باشعورن این جماعت!!!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خوب بازم یه قهرمانیه دیگه !

این نسل اسپانیا کلا انتقام تمام نسل های فوتبال اسپانیا رو یه جا گرفته !!!

واقعا اتحاد خیلی عنصر مهمیه تو تیم! شما این اتحاد رو هیچ وقت نباید با بازی های رئال بارسا مقایسه کنید!!!

هر وقت اتحادشون از بین بره اسپانیا نابود خواهد شد! وگرنه تیمی پیدا نمیشه که جام جهانی 2014 هم جلو این اسپانیا مقاومت کنه!

تبریک تبریک تبریک!!!

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
فکر کنم توی تاریخ فوتبال بنویسن که یک تیم بیاد بدون فوروارد قهرمان بشه

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
در پوست خود نمی گنجم

امشب اسپانیا خیلی قشنگ هم بازی کرد، نمی شد بازی های قبلی رو هم همین جوری بازی می کرد

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
از جمله قشنگترین بازی هایی بود که از اسپانیا دیدم.
تبریک به ماتادوری ها ...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بنده نیز تبریک می گم !

ما اینجا دو تا اسپانیایی داشتیم که یکیشون کلی منو کتک زده ! بچه هم بچه های قدیم به خدا :lol:

چه مهدکودکی شده بود زمین فوتبال :heart:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
تبریک به طرفدارای اسپانیا،واقعا فینال عالی بازی کرد.
فکر میکنم دل بوسکه کارش رو خوب انجام داد!!واقعا خیلی بی انصافیه بگیم دل بوسکه هیچ کاری نکرده و بازیکنا بودن که قهرمان کردن.جلالی هم حرف جالبی زد.اسپانیا از قبل جام تیم های دیگه رو آنالیز کرده بود و این مدل بازی رو انتخاب کرده بود.
شاید بعد ها حتی از شاهکار دلبوسکه که بدون مهاجم قهرمان اروپا شد یاد کنن.
تورس هم که آقای گل شد و احتمالا اینیستا بهترین بازیکن جام خواهد شد.
اسپانیا تا کاسیاس و اینیستا رو داره غم نداره.

کل بازی یه طرف بچه های آخر بازی یه طرف :heart:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فقط یک کلام
ترکوووووووووووووووووووووووووندیمشون ... زیر پای های تیم اسپانیا له شدن .......... از ریشه نابودشون کردیم................ اسپانیا با تیم دوم اروپا 4 گل اختلاف داره ... شاید 12 سال دیگه به ما بتونن نزدیک شدن

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود بر همه ی دوستان

جدا نمیدونم چی بگم! لحظات فوق العاده ایه, سومین قهرمانی پیاپی در معتبر ترین تورنمنت ها....

خوردن به سد ایتالیا و روبرتو باجو در جام جهانی 94 - یورو 96 باخت به انگلیس میزبان و دیوید سیمن در پنالتی - 98 , نا امیدکننده تر از همیشه , استراحت دادن نیجریه به ستاره هاش در بازی با پاراگوئه و حذف در مرحله گروهی ,- باخت به فرانسه ی قهرمان در 2000 - 2002 بازی با کره و داور مصری و کمک های بی شرفش - 2004 افتضاح - 2006 که پر از امید بودیم اما زیدان و تیمش همه رو بر باد دادند.........و حالا سه قهرمانی پیاپی

بعد از سال ها مشکلات داخلی بعد از ناکامی های پیاپی بعد از تحمل سال ها نیش و کنایه ی اطرافیان به خاطر هواداری از تیم همیشه بازنده ای که در حسرت صعود به نیمه نهایی مونده , خیلی خیلی خیلی خوشحالم که یه همچین روزی از راه رسیده , 10 سال پیش تصور این موفقیت ها حتی برای من هوادار امکان نداشت, صدای من به هیچ جایی نمی رسه اما می خوام از بعضی ها تشکر کنم:
اول از همه از لوئیس آراگونس , هرگز تو و تیمی که برای ما ساختی فراموش نمی شه, می خوام از ایکر کاسیاس یکی از غیرت مند ترین بازیکن های ملی فوتبال جهان تشکر کنم حتی فکر رسیدن به این 3 جام با حضور رینا و یا والدس هم سخته
از آکادمی فوتبال بارسلونا که جواهراتی همچون ژاوی و اینیستا رو به تیم ما هدیه کردند, , و در نهایت از تک تک بازیکن هامون تشکر می کنم که با اتحادشون , قدرت فوتبال اسپانیا رو به رخ کشیدند.

بهترین تیم دنیا! تیمی حسادت برانگیز!

به همه ی دوستان از صمیم قلبم تبریک می گم.

Viva La Furia Roja

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
تنها بازی زیبای تیم مورد علاقم در این بازیها بود.... تبریک.....

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
منم تبریک میگم.خیلی دوست داشتم تورس گل چهارمش رو میزد و آقای گل میشد...!!! 14.gif

بالا