مرسی!حالا که اسپانیا زیبا و مقتدرانه قهرمان شد من میخوام یه بار دیگه تبریک بگم خصوصا به امید عزیز که امیدوارم این اسپانیا، همون اسپانیای مورد علاقه اش بوده باشه!
مهمان ناخوانده در حلقه شادی اسپانیایی ها
بازیکنان تیم اسپانیا بلافاصله پس از پایان دیدار فینال یورو 2012 به سبک همه تیمهای قهرمان حلقه شادی تشکیل دادند.
به گزارش خبر آنلاین، حضور فردی بدون پیراهن تیم ملی ناگهان توجه بازیکنان شادمان را به خود جلب کرد. آن ها متوجه شدند یکی از هواداران تیم با گذر از تمامی موانع و مامورین امنیتی کنار زمین خود را به داخل جمع رسانده است!
نگاه خشمگین فابرگاس و دست ژاوی که مانع دخالت او در ماجرا شده هم در نوع خود جالب است .
یه سوال:بهترین بازیکن جام کی شد؟
مرسی!
نمیدونم ... فکر میکنم دیگه قهرمانی کافی باشه!! من وقتی طرفدار اسپانیا شدم ازش به عنوان یه ناکام همیشگی یاد میکردن اما این اسپانیا بر عکس اون چیزیه که من طرفدارش شدم! نه اینکه این تیم رو دوست نداشته باشم .. نه! ولی من اون اسپانیای غیر قابل پیش بینی که توی دورهای مقدماتی هه تیم ها رو 3-4 تا میزد و در مواقع حساس -مثلا- به کره جنوبی میباخت رو بیشتر دوست داشتم! وقتی تعداد قهرمانی ها زیاد بشه یه نوع دلزدگی ایجاد میشه. دیشب اسپانیا عالی بود برای اینکه مالکیت توپ 52 به 48 بود! دیگه از اون مسخره بازی های 70-80 درصدی خبری نبود! بگذریم ... حرف برای گفتن زیاده! ^_*
درود
اينستا شد انگار.
اینیئستا
Sent using Tapatalk 2
دیدم چند بار اشاره شده به داوری و پنالتی... در مورد دو صحنه ی پنالتی دیشب، پنالتی 100% نبود برای اینکه توپ از یک متری خورد به دست مدافع و خیلی تو اون شرایط (اسپانیا فکر کنم 2-0 جلو بود) سخت گیرانه میشد برای همین گذشت کرد. اون یکی صحنه هم dive تابلوی راموس بود.
از اونطرف اسپانیا هم قسر در رفته، بازی با کرواسی یه پنالتی 100% بوسکتس اواخر بازی روی کورلوکا گرفته نشد. شاید اگه گرفته میشد اسپانیا میباخت و اصلا از گروهش بالا نمیومد.
منتها خصلت بد ما فوتبال دوست ها اینه که فقط با یک چشم به حقایق نگاه میکنیم.
عجیبه. بعد از ده نفره شدن ایتالیا و سی دقیقه آخر تقریبا توپی دست ایتالیا نبود. چطور ممکنه همچین مالکیتی...