• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

taei

Registered User
لایک‌ها
170
ولی خداییش چه امنیتی چه فرهنگی ...بچه ها راحت با امنیت کامل اومدن استادیوم و تو زمین . هیچ ترسی هم بابت به خطر افتادن جونشون نیست . اونوقت تو ایران یه جشن کوچولو میگیرن وحشی گریشون باعث میشه چنتا بچه تیکه پاره بشن .

silvia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به به یه جام دیگه دست کاسیاس:rolleyes:
تبریک به همه واسه قهرمانی :)

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
حالا که اسپانیا زیبا و مقتدرانه قهرمان شد من میخوام یه بار دیگه تبریک بگم خصوصا به امید عزیز که امیدوارم این اسپانیا، همون اسپانیای مورد علاقه اش بوده باشه!
مرسی!
نمیدونم ... فکر میکنم دیگه قهرمانی کافی باشه!! من وقتی طرفدار اسپانیا شدم ازش به عنوان یه ناکام همیشگی یاد میکردن اما این اسپانیا بر عکس اون چیزیه که من طرفدارش شدم! نه اینکه این تیم رو دوست نداشته باشم .. نه! ولی من اون اسپانیای غیر قابل پیش بینی که توی دورهای مقدماتی هه تیم ها رو 3-4 تا میزد و در مواقع حساس -مثلا- به کره جنوبی میباخت رو بیشتر دوست داشتم! وقتی تعداد قهرمانی ها زیاد بشه یه نوع دلزدگی ایجاد میشه. دیشب اسپانیا عالی بود برای اینکه مالکیت توپ 52 به 48 بود! دیگه از اون مسخره بازی های 70-80 درصدی خبری نبود! بگذریم ... حرف برای گفتن زیاده! ^_*

//

57110738019133383070.jpg

:D

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مهمان ناخوانده در حلقه شادی اسپانیایی ها

بازیکنان تیم اسپانیا بلافاصله پس از پایان دیدار فینال یورو 2012 به سبک همه تیم‌های قهرمان حلقه شادی تشکیل دادند.
به گزارش خبر آنلاین، حضور فردی بدون پیراهن تیم ملی ناگهان توجه بازیکنان شادمان را به خود جلب کرد. آن ها متوجه شدند یکی از هواداران تیم با گذر از تمامی موانع و مامورین امنیتی کنار زمین خود را به داخل جمع رسانده است!

[h=4]
IMAGE634768288377125699.jpg

[/h] نگاه خشمگین فابرگاس و دست ژاوی که مانع دخالت او در ماجرا شده هم در نوع خود جالب است .

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک به همه دوستان

بازی فوق العاده ای بود ! بی نظیر بودن همه!!

فقط دلم به حال یورنته سوخت کاش به جای پدرو ، یکم یورنته رو هم بازی میداد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مهمان ناخوانده در حلقه شادی اسپانیایی ها

بازیکنان تیم اسپانیا بلافاصله پس از پایان دیدار فینال یورو 2012 به سبک همه تیم‌های قهرمان حلقه شادی تشکیل دادند.
به گزارش خبر آنلاین، حضور فردی بدون پیراهن تیم ملی ناگهان توجه بازیکنان شادمان را به خود جلب کرد. آن ها متوجه شدند یکی از هواداران تیم با گذر از تمامی موانع و مامورین امنیتی کنار زمین خود را به داخل جمع رسانده است!

IMAGE634768288377125699.jpg

نگاه خشمگین فابرگاس و دست ژاوی که مانع دخالت او در ماجرا شده هم در نوع خود جالب است .

سلام
تبریک
به این میگن یه تقریبا 6 تاییی های دیگه از یه تیمک قرمز پوش دیگه به یه تیم آبی پوش!
این یارو طرفدار ایتالیاس یا اسپانیا ؟؟!!
از فردا مد میشه توی همه قهرمانیا بچه هاشونو میارن ایران شاید بشه به احتمال قوی
ولی خودمونیم ها یه لحظه زمین فوتبال شد کودکستان!!!
ولی خیلی بچه های نازو معصومی داشتن همه هم دوتا دوتا!!
چرا تورس یکم خشک به نظر میرسید؟
زیاد انگار سر حال نبود!
یا علی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چقدر دیشب خندیدم از دست فردوسی پور سر این سرندیپیتی که به بالوتلی گفت...اخرش بود خدایی..:D

بعد از سوت پایان بازی هم بابام گفت اینا به امید سرندیپیتی امده بودن جامو ببرن ؟:lol:

تبریک به همه هواداران اسپانیا..

cartoon_serndepity_1.jpg

balotelli-italy.jpg

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
یه سوال:بهترین بازیکن جام کی شد؟

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اينيستا بهترين بازيكن يورو 2012 شناخته شد

كميته‌ فني اتحاديه فوتبال اروپا آندرس اينيستا بازيكن خط مياني اسپانيا، قهرمان يورو 2012 را به عنوان بهترين بازيكن رقابت‌ها برگزيد.

اينيستا در قهرماني دوباره اسپانيا در يورو 2012 نقش بسيار بزرگي داشت. او همچنين يكي از اركان قهرماني اسپانيا در يورو 2008 و جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بود.

در يورو 2008 هم عنوان بهترين بازيكن از آن يك اسپانيايي ديگر شده بود. ژاوي هرناندس در رقابت‌ها به ميزباني مشترك اتريش و سوئيس توانست بهترين بازيكن آن دوره از رقابت ها شود.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
تيم منتخب يورو معرفي شد

تيم منتخب جام ملت‌هاي اروپا 2012 انتخاب شد که 10 بازيکن اسپانيايي قهرمان اين مسابقات در اين فهرست قرار گرفتند. 4 بازيکن از آلمان، 4 بازيکن از ايتاليا و 3 بازيکن از پرتغال نيز در تيم منتخب قرار دارند.

*اسامي تيم منتخب به شرح زير است:

دروازه‌بان:

ايکر کاسياس (اسپانيا)، جان لوئيجي بوفون (ايتاليا)، مانوئل نوير(آلمان)

خط دفاع:

جرارد پيکه، يوردي آلبا، سرخيو راموس (اسپانيا)، فابيو کونترائو و په‌په (پرتغال)، فيليپ لام (آلمان)

هافبک‌ها:

ژاوي هرناندز، آندرس اينيستا، سرخيو بوسکتس، ژابي آلونسو (اسپانيا) سامي خديرا، مسعود اوزيل (آلمان)، دانيله دروسي، آندرا پيرلو (ايتاليا)، استيون جرارد (انگليس)

مهاجمان:

سسک فابرگاس، داويد سيلوا،(اسپانيا)، ماريو بالوتلي (ايتاليا)، کريس رونالدو (پرتغال) زلاتان ابراهيموويچ (سوئد)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مرسی!
نمیدونم ... فکر میکنم دیگه قهرمانی کافی باشه!! من وقتی طرفدار اسپانیا شدم ازش به عنوان یه ناکام همیشگی یاد میکردن اما این اسپانیا بر عکس اون چیزیه که من طرفدارش شدم! نه اینکه این تیم رو دوست نداشته باشم .. نه! ولی من اون اسپانیای غیر قابل پیش بینی که توی دورهای مقدماتی هه تیم ها رو 3-4 تا میزد و در مواقع حساس -مثلا- به کره جنوبی میباخت رو بیشتر دوست داشتم! وقتی تعداد قهرمانی ها زیاد بشه یه نوع دلزدگی ایجاد میشه. دیشب اسپانیا عالی بود برای اینکه مالکیت توپ 52 به 48 بود! دیگه از اون مسخره بازی های 70-80 درصدی خبری نبود! بگذریم ... حرف برای گفتن زیاده! ^_*

:D

عجیبه. بعد از ده نفره شدن ایتالیا و سی دقیقه آخر تقریبا توپی دست ایتالیا نبود. چطور ممکنه همچین مالکیتی...

-
-

دیدم چند بار اشاره شده به داوری و پنالتی... در مورد دو صحنه ی پنالتی دیشب، پنالتی 100% نبود برای اینکه توپ از یک متری خورد به دست مدافع و خیلی تو اون شرایط (اسپانیا فکر کنم 2-0 جلو بود) سخت گیرانه میشد برای همین گذشت کرد. اون یکی صحنه هم dive تابلوی راموس بود.

از اونطرف اسپانیا هم قسر در رفته، بازی با کرواسی یه پنالتی 100% بوسکتس اواخر بازی روی کورلوکا گرفته نشد. شاید اگه گرفته میشد اسپانیا میباخت و اصلا از گروهش بالا نمیومد.

منتها خصلت بد ما فوتبال دوست ها اینه که فقط با یک چشم به حقایق نگاه میکنیم.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دیدم چند بار اشاره شده به داوری و پنالتی... در مورد دو صحنه ی پنالتی دیشب، پنالتی 100% نبود برای اینکه توپ از یک متری خورد به دست مدافع و خیلی تو اون شرایط (اسپانیا فکر کنم 2-0 جلو بود) سخت گیرانه میشد برای همین گذشت کرد. اون یکی صحنه هم dive تابلوی راموس بود.

از اونطرف اسپانیا هم قسر در رفته، بازی با کرواسی یه پنالتی 100% بوسکتس اواخر بازی روی کورلوکا گرفته نشد. شاید اگه گرفته میشد اسپانیا میباخت و اصلا از گروهش بالا نمیومد.

منتها خصلت بد ما فوتبال دوست ها اینه که فقط با یک چشم به حقایق نگاه میکنیم.

اتفاقا تیم مورد علاقه ی اولم کرواسی
بود و از به اشتباه گرفته نشدن خطا روی چورلوکا ناراحت شدم، اما متوجه نمی شوم این قضیه چطور میتواند به نظرات پیرامون داوری دیشب مربوط باشد. البته اگر همه ی قضایا را، "ما فوتبال دوست ها"، چه فنی و چه غیر فنی، تنها از دید طرفدار تیمی بودن ببینیم و نه بی طرفانه و منطقی، پست هایی این چنین کاملا قابل فهم است.

به هر حال بنده، شخصا، هدفم تنها انتقاد از داوری ضعیف دیشب، که حالا با برد اسپانیا کمتر مورد توجه قرار می گیرد، بود و نه به عنوان یک طرفدار اسپانیا، طرفداری بیهوده و اشاره به این که اسپانیا همواره قربانی داوری می شود.

Sent using Tapatalk 2

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
عجیبه. بعد از ده نفره شدن ایتالیا و سی دقیقه آخر تقریبا توپی دست ایتالیا نبود. چطور ممکنه همچین مالکیتی...

43641172296129325264.jpg

قبل از ده نفره شدن ایتالیا آمار 50-50 بود و این 2 درصد برتری اسپانیا هم مربوط به همون 30 دقیقه پایانی میشه.

//

خوشحالم پیش بینیم در مورد یه سری از بازیکن ها که قبل از شروع جام با شک و تردید بهشون نگاه میشد درست از آب در اومد!:D هم در مورد راموس ، هم تورس و هم پدرو! راموس که توی تیم منتخب جام قرار گرفت ، تورس که آقای گل شد و پدرو هم هر وقت اومد توی زمین خوب و مفید بازی کرد و حقش بود بیشتر بهش بازی برسه! در ضمن ... راموس دفاع وسط بازی کرد و سوتی هم نداد!! فقط بازی اول یه سوتی نصفه و نیمه داد که خودش بلافاصله جبران کرد. به درک فوتبالی بنده ایمان بیاورید!!:p:D

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سایت گل - بیسنته دل‌بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا ، پس از کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود ، در مصاحبه‌ی بعد از بازی خود از موضع قدرت سخن گفت و طوری صحبت کرد که دیگر هیچ منتقدی اجازه‌ی انتقاد به خود ندهد. هرچند در حال حاضر دل‌بوسکه سرمربی تیم قهرمان است ، آن هم قهرمان جهان و اروپا. بنابراین انتقاد از تیمی که صاحب کلاس و عنوان است کمی سخت و بی‌طرفدار است.
دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی تیمش گفت که گل دوم، گلی تعیین کننده در پیروزی چهار بر صفر اسپانیا مقابل ایتالیا در فینال یورو 2012 بود. مربی 61 ساله اسپانیایی معتقد است که پس از گل دوم ماتادورها، راه بازگشتی برای ایتالیا باقی نمانده بود: «آنها تلاش بسیاری انجام دادند. گل
اول ما به آنها آسیب رساند ولی گل دوم، گل تعیین کننده پیروز مسابقه بود.»
دل بوسکه در ادامه صحبت هایش به تله سینکو گفت: «ما احترام زیادی برای ایتالیا قائلیم. آنها حریفی بسیار سخت برای ما بودند ولی ما در جریان بازی رفته رفته بهتر شدیم و از آنها پیشی گرفتیم.» تاکتیک اسپانیا در این تورنمنت به علت عدم استفاده از یک مهاجم نوک تخصصی با انتقادهای زیادی مواجه شد ولی سرمربی قرمزها روی عقایدش ایستاد و از سسک فابرگاس، هافبک بارسلونا به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کرد و حالا هم به درست بودن تصمیمش اعتقاد دارد: «من کاری را انجام دادم که فکر میکردم برای تیم بهترین تصمیم است؛ همین. حالا این پیروزی را به فوتبال اسپانیا و مخصوصا خانواده ام تقدیم می کنم. این پیروزی متعلق به همه است.»
اسپانیا در این رقابت ها بهترین گلزن ملی اش داوید ویا و مرد متعصب خط دفاعی خود کارلس پویول را در اختیار نداشت ولی دل بوسکه گفت که آنها برای جشن قهرمانی در زمین حاضر خواهند بود: «من پویول و ویا را دیدم و به آنها گفتم که برای جشن قهرمانی به زمین بروند. این قهرمانی به آنها هم تعلق دارد؛ نقش این دو تا کنون برای ما بسیار مهم بوده است.»
اسپانیا اولین دیدارش در مرحله مقدماتی جام جهانی را روز یازده سپتامبر در خاک گرجستان برگزار خواهد کرد.

پ.ن:حالا ویا و پویول کجا بودن بعد بازی؟آیا تو جشن قهرمانی شرکت کردن؟آخه دفعه آخری که نشونشون داد از سکوها اومده بودن پایین ولی تو جشن ندیدمشون...

بالا