• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینیستا: فوتبال زندگی‌ من است

به نقل از سایت یوفا، آندرس اینیستا در ورزشگاه المپیک کیف عملکردی عالی از خود به نمایش گذاشت و پس از کسب این جایزه گفت: امشب تیم ما نمایشی عالی اجرا کرد. همه بازیکنان در بهترین شرایط خود بودند. ما توپ را به سرعت به حرکت در آوردیم و مالکیت توپ را در اختیار داشتیم. اولین گل بازی را به ثمر رساندیم و پس از آن آنها مجبور شدند 10 نفره بازی را ادامه دهند که این کار را برای ما آسان تر کرد.

وی ادامه داد: اینجا نیامدیم تا بگوییم فوتبال ما بهتر از هر تیم دیگری است؛ بلکه امروز در شرایط عالی بودیم و شیوه بازی خود را پیاده کردیم. این افتخاری منحصر به فرد، معجزه‌آسا و تکرارنشدنی است.

اینیستا که دو سال پیش گل برتری اسپانیا مقابل هلند را در فینال جام‌جهانی به ثمر رساند، ادامه داد: از همه چیز خوشحالم. نیازی نیست من گل بزنم. مهم نیست چه کسی گل بزند، بلکه مسئله مهم قهرمانی به کمک هم است.

هافبک تیم ملی اسپانیا خاطرنشان کرد: دریافت چنین جایزه‌ای به ویژه‌ در تورنمنت بزرگی مثل جام ملت‌ها بسیار خوب است. من کارم را انجام می‌دهم و تا زمانی که مردم از آن لذت ببرند، کارمان عالی خواهد بود.

اینیستا اظهار داشت: فوتبال زندگی من است. زندگی من بدون فوتبال هیچ معنایی ندارد. از وقتی که پسربچه کوچکی بودم از فوتبال لذت می‌بردم. اما هیچ وقت تصور نمی‌کردم دومین جام قهرمانی اروپا را کسب کنم. این سحرانگیز است اتفاقی استثنایی است و ما باید از این لحظات لذت ببریم.

وی افزود: ما همیشه برای آن جنگیده‌ایم، همیشه برای تغییر تاریخ مبارزه کرده‌ایم. تیمی که اسپانیا در این بازِ‌یها داشت، عالی بوده است. دستیابی به موفقیتی این چنینی غیرممکن به نظر می‌رسید. چنین افتخاری را قبلا هیچ تیمی کسب نکرده بود و ما به شدت خوشحالیم.

هافبک تیم ملی فوتبال اسپانیا گفت: قهرمانی در این مسابقات خاطره‌ای بزرگ برای همه است. ما خاطرات خوبی از اتریش داریم و با خاطره خوبی از اوکراین و لهستان به خانه می‌رویم. این موفقیت بزرگی برای فوتبال اسپانیا است و باید به آن افتخار کنیم. بازیکنان و هواداران باید از آن لذت ببرند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
ویدئوش یا یوتیوبش رو اگر دارید بزارید برام... جالبه من ندیده بودم
در ضمن کاسیاس امسال ازدواج کرد ... با همین خانومه بوده ؟

ویدیوش رو دارم،اگه کسی لینک نذاشت براتون آپلود میکنم...
ازدواج؟؟؟؟فکر نکنم...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ویدیوش رو دارم،اگه کسی لینک نذاشت براتون آپلود میکنم...
ازدواج؟؟؟؟فکر نکنم...

ممنون پس منتظرم
چرا ازدواج کرد که یک سری بازیکن های تیم بارسلونا هم دعوت کرد که همه رئالی ها بهش پریدن که این چه کاری بوده و اونم گفته من کاپیتان تیم ملی هستم و باید این کار رو می کردم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی بازی بعدی اسپانیا کی هست ؟

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
لذایذ نامزد خبرنگار :دی

مشاهده پیوست 167176

i344623_bah-bah.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
جدا این همون سارا کاربونرو؟؟؟یا این دوست اجتماعی؟؟ پاک قاطی کردیممشاهده پیوست 167222

بابا این همونه دیگه! آخه قربونت برم کسی با دوست اجتماعیش این گونه رفتار نمی کنه ...
بعد فینال 2010 دختره میاد مصاحبه کنه , بر اثر ترشح درصد بالایی آدرنالین و غلیان احساس همچین صحنه ای رو در برابر دوربین تلویزیون خلق می کنند! در ضمن چند ماه پیش رسما ازدواج کردند...
---------------------------------------------------
راستی بازی بعدی اسپانیا کی هست ؟

بازی دوستانه با پورتوریکو 15 آگوست - دوستانه با عربستان 7 سپتامبر - مقدماتی جام جهانی با گرجستان 11 سپتامبر

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
یک بازی فینال؛ آن هم یک فینال اروپایی میان قدرت های فوتبال قاره سبز، اسپانیا قهرمان اروپا و دنیا در4 سال اخیر و ایتالیا، قهرمان دنیا در سال 2006، دیداری است که کسی حاضر به از دست دادن آن نیست. علاوه بر تماشاگران عادی، بازیکنان اسبق و مربیان بزرگ، ستاره های کنونی دنیای فوتبال و ورزشکاران رشته های دیگر هم این بازی را با هیجان تمام دنبال کردند و هیجان و احساسشان را در شبکه های اجتماعی بروز کردند. دراینجا می تووانید واکنش ورزشکاران مطرح را در توئیتر مطالعه کنید

داوید ویا: بی نظیر، تکرار نشدنی، تاریخی... اسپانیا!

آدریان لوپس: پیش به جلو اسپانیا..می رویم تا به تاریخ بپیوندیم

خورخه لورنزو: عجب گلی!!!!! این شروع خوبی است

ریوالدو: این تیم اسپانیا خیلی خوب بازی می کند ولی هنوز افرادی هستند که از سبک بازی اسپانیا خوششان نمی آید.

تبریک به تیم بزرگ اسپانیا

ادواردو "توتو" سالویوو: چه فوتبال بزرگی دارد این اسپانیا. چه بازی خوبی انجام می دهد سسک و عجب گلی می زند سیلوا

خائومه آلگرسواری: زنده باد ما

مارک کروساس:هاهاهاهاههاها ژاوی!!!!

کریستین تیوو: عجب نیمه اول خوبی بود. تماشاییی...عجب بازی می کند جوردی آلبا.. چه تیمی! پیش به جلو

انزو مارسکا: کلید بازی؟ از نظر من بازیابی سریع توپ از سوی تیم ملی اسپانیاست. آنها همیشه با شایستگی به قهرمانی می رسند.

پائو گاسول: بازی اسپانیا درنیمه اول، بهتر از این نمی شد. ما واقعا لذت می بریم. « ان.بی.ای» طرفدار لاروخا

ما قهرمان اروپا هستیم!!!! تبریک!!! واقعا به این تیم می بالیم. ما در لحظاتی تاریخی به سر می بریم

فرناندو آلونسو: قرار نیست که جوردی آلبا را به مسابقات دوی 100 متر المپیک لندن ببریم؟ عجب ماشینی است آلبا.!!!

مرسی اسپانیا!!! عجب پدیده هایی!! البته تورنمنت خوبی برای ایتالیا هم بود.

دانی آلوس: اگر ژاوی و اینیستا وجود نداشتند، فوتبال چطور دنبال می شد؟

روبرتو سولدادو: چه جالب که ماتا در فینال اولین بازی اش را برگزار کرد و چه جالب که تورس به لطف پاسی که به ماتا داد، برترین گلزن جام شد. همین طوری،می توان یک تیم را قهرمان کرد

تبریک به تمام بازیکنان تیم و تمام کسانی که در کنار آنها هستند. آنها با توجه به ویژگیهایشان چه در داخل و چه خارج از زمین، شایستگی اش را داشتند

داوید فررر: تبریک به تمام تیم اسپانیا.واقعا مرسی. این تیم چقدر فوق العاده است

آلبرتو کنتادور: تبریییییییک! قهرمانان اروپا! شما فوق العاده بودید. زنده باد اسپانیای تاریخ ساز

خاویر ماسچرانو: تبریک به تماام اعضای تیم ملی اسپانیا به خاطر دومین قهرمانی متوالی در یورو. فوق العاده بود.

ژاوی و اینیستا چقدر همه چیز راآسان و ساده می کنند

لبرون جیمز: تبریک به تیم ملی اسپانیا به خاطر قهرمانی در یورو2012؛ اسپانیا برای ایتالیا خیلی زیاد بود

پله: تبریک به تیم ملی اسپانیا به خاطر قهرمانی در یورو2012؛ الان پیش به سوی جام جهانی 2014 در برزیل

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سایت گل- طبق گزارش منتشره در مجله لکتوراس و به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونیا، ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو در ماه جولای پیش رو و بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 با هم ازدواج خواهند کرد.

این درحالی است که پیش از این شنیده می شد که ممکن است که این جشن ازدواج به تاخیر بیفتد ولی استیو کالسادا، مدیربرنامه های کاسیاس روز جمعه در صفحه تویئترش اعلام کرد که دروازه بان رئال و ساراکاربونرو، خبرنگار و گزارشگر اسپانیایی ، به زودی با هم ازدواج خواهند کرد و حتی لیست میهمان هایشان هم مشخص شده است. لیستی تعجب آور: جالب اینجاست که تعداد بازیکنان دعوت شده از باشگاه بارسلونا، به مراتب بیشتر از تعداد بازیکنان رئالی حاضر در مجلس است.

انها برای مراسم ازدواجشان، کارلس پویول، چابی ارناندس، آندرس اینیستا و سسک فارگاس را از بارسایی ها دعوت کرده اند واز مادریدی ها تنها سرخیو راموس، ژابی آلونسو و آلوارو آربلوا دراین مراسم حضور خواهند یافت.

و................

سایت گل- شاید یکی از جنجالی ترین مراسم های ازدواج در سال 2012 دنیای فوتبال، جشن عروسی ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو، خبرنگار سرشناس اسپانیایی باشد

این روزها اکثر مجله ها و روزنامه های اسپانیایی به بازتاب گزارشهایی درمورد این جشن عروسی می پردازند و روزنامه اسپورت کاتالونیا هم دراین باره گزارشی را منتشر کرده است

جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو، روز هفتم جولای و بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار می شود. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور خواهند یافت

منوی درنظر گرفته شده برای پذیرایی از میهمانان در ازای هر نفر، حدود 115 یورو هزینه برای عروس و داماد در بر دارد.

دی جی حاضر در مراسم حدود 8هزار یورو خواهد گرفت . از جمله میهمانان حاضر دراین مراسم می توان به هم تیمی های کاسیاس در باشگاه مادریدی و در تیم ملی اسپانیا اشاره کرد.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
از نظر پولی که کم نمیارن، نفری 1000 دلار هم باشه براشون چیزی نیست :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
کاسیاس و ژاوی و پویول و اینیستا رفقای خیلی صمیمی هستند با هم.

درسته!

امیدوارم هر چه زود تر این جو ناسالمی که بین بارسا و رئال به وجود اومده از بین بره! حداقل در 20 سال اخیر هرگز چنین شرایطی تجربه نشده , همیشه علاقه بود رقابت بود و البته نفرت هم بود اما در کنار نفرت احترامی هم وجود داشت

نقش مربی و بازیکنان پرتغالی در شکل گیری این فضای مسموم غیر قابل انکاره...

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
بابا این همونه دیگه! آخه قربونت برم کسی با دوست اجتماعیش این گونه رفتار نمی کنه ...
بعد فینال 2010 دختره میاد مصاحبه کنه , بر اثر ترشح درصد بالایی آدرنالین و غلیان احساس همچین صحنه ای رو در برابر دوربین تلویزیون خلق می کنند! در ضمن چند ماه پیش رسما ازدواج کردند...
---------------------------------------------------

بازی دوستانه با پورتوریکو 15 آگوست - دوستانه با عربستان 7 سپتامبر - مقدماتی جام جهانی با گرجستان 11 سپتامبر

دس مریزاد روشنمون کردی...خداییش ایکر هم خدای جو و اتمسفره ...زنش باید مراقبش باشه!!
یعنی مورینیو رو دعوت نکرده؟؟جای بسی شگفتی است..

بالا