• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drsherman

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2012
نوشته‌ها
324
لایک‌ها
308
در حالی که قرار است از شنبه (16 آبان ماه) ارائه وام 10 میلیونی کالا و 25 میلیونی خودرو اجرایی شود هنوز بخشنامه ای برای پرداخت این وام ها به بانک ها ابلاغ نشده است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، مطابق تصمیم جدید دولت برای تحریک تقاضا در سطح بازار از نیمه اول آبان ماه امسال پرداخت وام خودرو و وام خرید کالاهای با کیفیت ایرانی اجرایی خواهد شد. برهمین اساس متقاضیان وام خرید خودرو 25 میلیون تومانی این تسهیلات را با نرخ سود 16 درصد و در طول 7 سال با پرداخت خواهند کرد.

در طرح "خرید کالاهای با کیفیت ایرانی" نیز متقاضیان وام 10 میلیون تومانی (کلیه حقوق بگیران و بازنشستگان دولتی) آن را با نرخ سود 12 درصد و طی 24 قسط به سیستم بانکی پرداخت می‌کنند.

در حال حاضر هنوز بانک مرکزی علی رغم تمام اطلاع رسانی‌ها در اجرایی شدن تخصیص این وام دستور العمل اجرایی شدن آن را به شعب بانکی ابلاغ نکرده است.
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
25 خورو رو گفتن شامل میشه!
احتمالا فقط 20 نوعش انواع پراید باشه...
در این مورد و وام خرید کالا بخونید:
http://www.jamejamonline.ir/newspreview/2157877929074407042
یعنی واقعاااااااااااااا کسی پیدا میشه پراید بخره 37 تومن؟!!!!
چراغشو عوض میکنن میشه مدل جدید انواع پراید از 100 تا 132
آپشنای جدید :
با صندوق بی صندوق
با لنت ترمز بدون لنت
با کمربند ایمنی پوسیده ولی روکش نو
تسمه تایم فقط 120 تا کارکرده ( خودرو 0 ) جدید
لاستیک از تاریخ انقضاش فقط 6 سال گذشته چیز خاصی نیست
کیسه هوا باز نمیشه فقط برای زیبایی هست جدید
قابلیت جلوگیری از تصادفات و آسیب نرسیدن به طرف مقابل ( به دلیل انعطاف و نرمی بالای بدنه پراید )
قابلیت خواندن اتوماتیک سوره حمد در سرعت بالای 80
گیر کردن فرمان و قفل شدن آن در وسط اتوبان ( کروز کنترل جدید از نوع ایرانی ) فوق پیشرفته و جدید
پوسیدن صندلی ها و اتاق پس از گذشت فقط 9 ماه ( تغییر و نو شدن هر سال لازمه ) جدید

هعی دنیا ...
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
در طرح "خرید کالاهای با کیفیت ایرانی" نیز متقاضیان وام 10 میلیون تومانی (کلیه حقوق بگیران و بازنشستگان دولتی) آن را با نرخ سود 12 درصد و طی 24 قسط به سیستم بانکی پرداخت می‌کنند.
این چه نوع وامیه ؟ جدیده ؟
بیبشتر توضیح میدی در موردش ؟
 

drsherman

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2012
نوشته‌ها
324
لایک‌ها
308
رییس سازمان ملی استاندارد ایران اخیرا در اظهارات خود بر ضرورت رعایت استانداردهای 52 گانه برای ورود خودروهای وارداتی تأکید کرده است به گونه ای که شاید حتی خودرویی مانند بنز که مورد تأیید استانداردهای جهانی هم باشد، اجازه ورود به کشور را پیدا نکند.سوال ما از مسئولان این سازمان آن است که چرا این دغدغه به هنگام ورود پراید به ایران وجود نداشت؟
به گزارش جام جم آنلاین، اظهارات مقامات و کارشناسان گویای آن است که خودروهایی که در ایران شروع به کار می کنند؛ حداقل 5 سال در سطح اروپا یا آمریکا در حال تردد بوده اند و جزء مدل های قدیمی و چه بسا از رده خارج شده در آن کشورها محسوب می شوند.به گونه ای که پژوی 405 فرانسه نزدیک به 30 سال است در اروپا تولید نمی شود اما در ایران هنوز پیش فروش می شود.

خودروسازان کشورمان که البته به تعبیر بسیاری از مردم و کارشناسان، نام آنان را باید "مونتاژکار" گذاشت تا خودروساز، عادت به تغییر نام و برند خودروهای وارداتی دارند به همین دلیل این روزها اگر از اکثر ایرانی ها پرسیده شود که "مزدا 121" نام کدام ماشین است و در حال حاضر این خودرو در چه وضعیتی قرار دارد، شاید تعداد اندکی بتوانند به خاطر بیاورند که مزدا 121 همان " پراید پفکی " خودمان است که هر سال ظاهرا خانواده های ایرانی را داغدار می کند.

سالهای اولیه حضور پراید در شهرهای ایران، اگر کسی به دنبال خرید پراید بود، مردم به یکدیگر توصیه می کردند که پراید کره ای را به خاطر کیفیت آن، خریداری کنند.در حالی که پراید کره ای نبود بلکه این خودرو اولین بار در کارخانه مزدا در ژاپن متولد شده است و در طول زمان، ارتباط کاری میان مزدا و شرکت فورد آمریکایی موجب شد تا پراید با هدف پاسخگویی به نیاز دانشجویان دهه 80 با نام فورد فستیوا وارد آمریکای شمالی شود.

با وجود استقبال زیاد مردم استرالیا و کشورهای مذکور از فورد فستیوا ( مزدا 121 ) اما سازمان ایمنی بزرگراه های آمریکا تولید این خودرو را به دلیل آن که ناامن ترین وسیله نقلیه در این کشور بود، متوقف کرد.
بعد از ژاپنی ها و آمریکایی ها، این بار نوبت کره ای ها شد. کمپانی کیاموتورز کره جنوبی از سال 1987 تا سال 2000 به مدت 13 سال مزدا 121 را تولید کرد و در سال 2001 خط تولید آن را به سایپا واگذار کرد. سایپا نیز در اولین گام های خود نام این خودروی ناامن را به "پراید" تغییر داد.

اظهارات اخیر نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در گفت و گو با ایلنا درباره خودروهای وارداتی قابل تعمق است.وی تأکید کرده است "خودروهای وارداتی بر اساس استانداردهای 52 گانه‌ پایش کیفیت خودرو بررسی می‌شوند. ممکن است حتی برخی از خودروهای کلاس بالا همچون بنز که دارای استانداردهای جهانی هستند به تایید استاندارد ایران نرسند."

با چنین اوصافی مشخص نیست که مسئولان سازمان استاندارد به چه دلیل نسبت به ورود خط تولید خوردویی که قبلا امتحان ناامنی خود را در کشورهای مختلف دنیا پس داده بود، چشم پوشی کردند.

نکته قابل توجه آن که ، شرکت کره ای که لیسانس پراید را به سایپا واگذار کرده هنوز از این راه سالانه میلیون های دلار پول بابت خدمات مهندسی دریافت می کند.

آخرین مدل پراید در ایران و کره

پراید در حالی وارد ایران شد که ظاهرا در آن برخی ناامنی ها بوده است. همزمان با افزایش آمار کشته شدگان، این شرکت سعی کرد با ایجاد تغییرات جزئی آن را با مدل های به اصطلاح ایمن تر و البته قطعات چینی با نام های؛ نسیم (پراید هاچ بک)، صبا (پراید سدان) و سایپا ۱۳۲ و سایپا ۱۳۱ و سایپا ۱۱۱ و سایپا ۱۴۱ و وانت پراید مدل های تولیدی سایپا وارد ناوگان حمل و نقل کند.

در صورتی که پراید ورودی سال 2001 با پراید سال 2015 در ایران تغییر قابل توجهی نداشته است اما شرکت کیاموتورز کره در سال 2012 پراید را با طراحی جدید مطابق به تغییرات روز به بازار ارائه کرد که مشاهده و مقایسه آن با پرایدهای تولیدی داخل کشور، جز تأسف و افسوس حاصلی برای ما ندارد.
سایپا و مسوولین آن عنوان می کنند که تعداد دستگاه پراید در کشور آنقدر بالاست که به جرات می توان گفت نه تنها تصادف آن نسبت به ماشین های دیگر زیاد نیست بلکه نسبت به تعداد، بسیار پائین نیز هست.
 

farzad.r

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2009
نوشته‌ها
384
لایک‌ها
281
25 خورو رو گفتن شامل میشه!
احتمالا فقط 20 نوعش انواع پراید باشه...
در این مورد و وام خرید کالا بخونید:
http://www.jamejamonline.ir/newspreview/2157877929074407042

هر مدلی که تو پارکینگ ها داره 2-3 ساله خاک میخوره و مردم نمیخرن!

به خدا مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره از رفتار اینا با مردم :general404:
انگار دارن برای ملت قحطی زده و بدبخت غذای فاسد از هواپیما میندازن پایین. انتظار دارن ملت هم صف بکشن و برای غذای فاسد تو سر و کله هم بزنن
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
هر مدلی که تو پارکینگ ها داره 2-3 ساله خاک میخوره و مردم نمیخرن!

به خدا مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره از رفتار اینا با مردم :general404:
انگار دارن برای ملت قحطی زده و بدبخت غذای فاسد از هواپیما میندازن پایین. انتظار دارن ملت هم صف بکشن و برای غذای فاسد تو سر و کله هم بزنن
تقصیر خود ملته که بد عادت دادن اینارو
 

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2015
نوشته‌ها
1,699
لایک‌ها
2,110
سن
36
محل سکونت
ایران
دستورالعمل اعطای وام ۲۵ میلیونی خودرو تصویب شد/ اعتبار مصوبه تا پایان اردیبهشت 95
اقتصاد > صنعت - دستورالعمل اعطای وام خودرو تا سقف ۲۵ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۶ درصد تصویب و مقرر شد این مصوبه تا پایان اردیبهشت ماه ۹۵ اعتبار داشته باشد.

محمدرضا نعمت زاده در سی و پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو که با حضور اعضا شورا برگزار شد، اظهارداشت: تمام سیاستگذاری‌های ما در بخش صنعت خودرو، باید منطبق بر واقعیت‌ها و براساس منافع ملی باشد.

وی، محور اصلی سیاست‌های صنعت خودرو را در آینده و حتی در مشارکت با شرکت‌های بین المللی و معتبر دنیا، تاکید بر ساخت داخل ذکر کرد و گفت: خودروهایی که زیر ۴۰ درصد ساخت داخل دارند از سال آینده دچار مشکل خواهند شد و اگر ساخت داخل محدود داشته باشیم، نمی‌توانیم با شرکت‌های خارجی همکاری کنیم و این موضوعی است که باید شرکت‌های خودروسازی نیز به آن توجه داشته باشند.

به گفته نعمت زاده، مردم باید از تلاشهای خودروسازان در زمینه ارتقای کیفیت مطلع شوند، چرا که با اطلاع رسانی مناسب از بهبود کیفیت توسط خودروسازان، مردم نیز حمایت خود را از تولید داخل به عمل خواهند آورد.

وی در ادامه با بیان اینکه افراط و تفریط در سیاست‌های تولیدی و صنعتی برای ما مشکل ساز خواهد بود، خاطرنشان کرد:‌ ما باید یاد بگیریم چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی براساس منافع ملی و اقتدار کشور رفتار کنیم، چرا که در غیر این صورت صنعت خودرو نمی تواند بالنده عمل کند.

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت تاکید کرد:‌ باید در فضای جدید شرایط رقابتی ایجاد کنیم، زیرا انحصار، ما را در توسعه کیفی و کمی محدود می‌کند؛ مگر اینکه در مورد خاص منافع ملی به خطر بیفتد که این موضوع حتی در پیشرفته ترین کشورهای صنعتی نیز توسط مقامات عالی آنها اعلام می‌شود و همه از آن تبعیت می کنند.

وی از قطعه سازان خواست که تلاش کنند همزمان با قراردادهای شرکت‌های خودروسازی برای مشارکت با شرکت‌های بین المللی وارد عمل شده و با شرکت‌های معتبر دنیا که جزء تامین کنندگان قطعات هستند، قراردادهای خود را منعقد کنند.

نعمت زاده در ادامه به اهمیت ارائه گزارش ارزیابی ملی کیفیت صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: ‌کیفیت همواره برای ما حائز اهمیت بوده است، از این رو مدیران ما باید برای ارتقای کیفیت وقت ویژه‌ای درنظر بگیرند.

همچنین ساسان قربانی سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو در خصوص سایر مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: دستورالعمل چارچوب و ضوابط نحوه همکاری با شرکت‌های خودروساز خارجی در امر واردات مورد بحث قرار گرفت و در این راستا، مقرر شد با توجه به دیدگاه‌های مختلف، موضوع، مورد ارزیابی کارشناسی قرار بگیرد و در جلسات آتی نهایی شود.

وی به مطرح شدن دستورالعمل استفاده از عقد خرید دین به منظور خرید اسناد تجاری ناشی از فروش مدت دار خودروی تولید داخل و ماشین آلات کشاورزی به عنوان یکی از موضوعات جلسه این هفته شورای سیاستگذاری خود رو اشاره کرد.

وی ادامه داد: این دستورالعمل براساس موضوع بند ۶ مصوبه شورای پول و اعتبار مطرح شده که از ویژگی‌های آن می توان به میزان اعطای وام تا حداکثر ۸۰ درصد قیمت هر خودرو و تا سقف ۲۵۰ میلیون ریال در قالب عقد خرید دین با نرخ سود تسهیلات ۱۶ درصد در سال اشاره کرد.

به گفته قربانی، این دستورالعمل تصویب شده و به زودی از طریق سایت بانک مرکزی ابلاغ و اعلام خواهد شد، این درحالی است که محدوده زمانی در نظر گرفته شده برای اجرای دستورالعمل پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ عنوان شده است.

سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو یادآور شد: وزیر صنعت هدف از اعطای این تسهیلات را ایجاد شرایط بهتر برای خرید خودرو اعلام کردند تا هم مصرف کننده و هم تولیدکننده از آن بهره مند شوند.
22539
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
دستورالعمل اعطای وام ۲۵ میلیونی خودرو تصویب شد/ اعتبار مصوبه تا پایان اردیبهشت 95
اقتصاد > صنعت - دستورالعمل اعطای وام خودرو تا سقف ۲۵ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۶ درصد تصویب و مقرر شد این مصوبه تا پایان اردیبهشت ماه ۹۵ اعتبار داشته باشد.

محمدرضا نعمت زاده در سی و پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو که با حضور اعضا شورا برگزار شد، اظهارداشت: تمام سیاستگذاری‌های ما در بخش صنعت خودرو، باید منطبق بر واقعیت‌ها و براساس منافع ملی باشد.

وی، محور اصلی سیاست‌های صنعت خودرو را در آینده و حتی در مشارکت با شرکت‌های بین المللی و معتبر دنیا، تاکید بر ساخت داخل ذکر کرد و گفت: خودروهایی که زیر ۴۰ درصد ساخت داخل دارند از سال آینده دچار مشکل خواهند شد و اگر ساخت داخل محدود داشته باشیم، نمی‌توانیم با شرکت‌های خارجی همکاری کنیم و این موضوعی است که باید شرکت‌های خودروسازی نیز به آن توجه داشته باشند.

به گفته نعمت زاده، مردم باید از تلاشهای خودروسازان در زمینه ارتقای کیفیت مطلع شوند، چرا که با اطلاع رسانی مناسب از بهبود کیفیت توسط خودروسازان، مردم نیز حمایت خود را از تولید داخل به عمل خواهند آورد.

وی در ادامه با بیان اینکه افراط و تفریط در سیاست‌های تولیدی و صنعتی برای ما مشکل ساز خواهد بود، خاطرنشان کرد:‌ ما باید یاد بگیریم چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی براساس منافع ملی و اقتدار کشور رفتار کنیم، چرا که در غیر این صورت صنعت خودرو نمی تواند بالنده عمل کند.

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت تاکید کرد:‌ باید در فضای جدید شرایط رقابتی ایجاد کنیم، زیرا انحصار، ما را در توسعه کیفی و کمی محدود می‌کند؛ مگر اینکه در مورد خاص منافع ملی به خطر بیفتد که این موضوع حتی در پیشرفته ترین کشورهای صنعتی نیز توسط مقامات عالی آنها اعلام می‌شود و همه از آن تبعیت می کنند.

وی از قطعه سازان خواست که تلاش کنند همزمان با قراردادهای شرکت‌های خودروسازی برای مشارکت با شرکت‌های بین المللی وارد عمل شده و با شرکت‌های معتبر دنیا که جزء تامین کنندگان قطعات هستند، قراردادهای خود را منعقد کنند.

نعمت زاده در ادامه به اهمیت ارائه گزارش ارزیابی ملی کیفیت صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: ‌کیفیت همواره برای ما حائز اهمیت بوده است، از این رو مدیران ما باید برای ارتقای کیفیت وقت ویژه‌ای درنظر بگیرند.

همچنین ساسان قربانی سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو در خصوص سایر مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: دستورالعمل چارچوب و ضوابط نحوه همکاری با شرکت‌های خودروساز خارجی در امر واردات مورد بحث قرار گرفت و در این راستا، مقرر شد با توجه به دیدگاه‌های مختلف، موضوع، مورد ارزیابی کارشناسی قرار بگیرد و در جلسات آتی نهایی شود.

وی به مطرح شدن دستورالعمل استفاده از عقد خرید دین به منظور خرید اسناد تجاری ناشی از فروش مدت دار خودروی تولید داخل و ماشین آلات کشاورزی به عنوان یکی از موضوعات جلسه این هفته شورای سیاستگذاری خود رو اشاره کرد.

وی ادامه داد: این دستورالعمل براساس موضوع بند ۶ مصوبه شورای پول و اعتبار مطرح شده که از ویژگی‌های آن می توان به میزان اعطای وام تا حداکثر ۸۰ درصد قیمت هر خودرو و تا سقف ۲۵۰ میلیون ریال در قالب عقد خرید دین با نرخ سود تسهیلات ۱۶ درصد در سال اشاره کرد.

به گفته قربانی، این دستورالعمل تصویب شده و به زودی از طریق سایت بانک مرکزی ابلاغ و اعلام خواهد شد، این درحالی است که محدوده زمانی در نظر گرفته شده برای اجرای دستورالعمل پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ عنوان شده است.

سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو یادآور شد: وزیر صنعت هدف از اعطای این تسهیلات را ایجاد شرایط بهتر برای خرید خودرو اعلام کردند تا هم مصرف کننده و هم تولیدکننده از آن بهره مند شوند.
22539
مردم از افزایش کیفیت مطلع بشن ؟
یعنی کمربندها دیگه پوسیده نیست با روکش نو ؟
یعنی دیگه لنت ترمز رویادشون نمیره؟
تسمه تایم کارکرده رو ماشین 0 نمیزارن ؟
یا لاستیکا نمیترکه به خاطر تاریخ گذشته بودن ؟
یا مثلا جنس بدنه پراید از مقوا میشه آلومینیم ؟
هه زهی خیال باطل شرکت های خودروسازی ایران و کیفیت :))



cartoon-05.jpg



cartoon-1.jpg
 

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2015
نوشته‌ها
1,699
لایک‌ها
2,110
سن
36
محل سکونت
ایران
شرایط وام خودرو

در اين طرح، بانک عامل اسناد تجاري ناشي از فروش خودرو و ماشين آلات کشاورزي را تا سقف 250 ميليون ریال و حداکثر تا 80 درصد بهاي فروش هر دستگاه در قالب عقد خريد دين با نرخ 16 درصد خريداري مي‌کند. منابع مورد نياز اين طرح توسط بانک ‌مرکزي با نرخ سالانه 14 درصد براي بانک‌هاي عامل تامين مي‌شود.
در اين شيوه متقاضيان مي‌توانند از تاریخ هجدهم آبان 1394 با مراجعه مستقيم به نمايندگي‌هاي مجاز نسبت به خريد دستگاه موردنظر اقدام کرده و بخشي از بهاي دستگاه را به صورت نقد و مابقي را حداکثر تا 250 ميليون ريال (که بيش از 80 درصد بهاي آن نباشد) در قبال ارايه اسناد تجاري ( اقساط حداکثر 84 ماه با احتساب سالانه 16درصد به صورت چک يا سفته) به نمايندگي مجاز پرداخت کنند. در ادامه، خودروساز اسناد تجاري دريافتي از مشتريان را ظهر‌نويسي کرده و به بانک‌هاي عامل ارايه مي‌کند. بانک‌هاي عامل اسناد تجاري ارايه شده از سوي خودروساز را که سررسید آنها کمتر از چهار سال باشد، با نرخ 16 درصد خريداري کرده و مبلغ موردنظر را به حساب خودروساز واريز مي‌کنند.
فهرست نمايندگي‌هاي مجاز و خودروها و ماشين‌آلات مشمول طرح از تاريخ هجدهم آبان 1394 در تارگاه دولت (www.dolat.ir)، بانک‌مرکزي (www.cbi.ir) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) اعلام مي‌شود.
در طرح مزبور خريد خودروها و ماشين‌آلات کشاورزي (کمباين و تراکتور) با اقساط حداکثر هفت ساله امکان پذير است.
بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده، ضرورتي به مراجعه يا حضور متقاضيان خريد خودرو و ماشين‌آلات کشاورزي در شعب بانک‌ها نبوده و براي انجام خريد مورد نظر صرفاً مراجعه به نمايندگي‌هاي مجاز کافي است.

یه خوبیش اینه که لازم نیست اقساط حتما 7 ساله باشه،فرد میتونه با توجه به درآمدش برنامه ریزی کنه و اقساط رو کمتر کنه،در نتیجه سود کمتری میده و زود تر وام مستهلک میشه و خودرو قابلیت فروش داره؛16 در صد در شرایط تورمی 15 درصدی وام مطلوبی بحساب میاد
 

drsherman

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2012
نوشته‌ها
324
لایک‌ها
308
بانک مرکزی و وزارت صنعت با صدور اطلاعیه مشترکی، آغاز اجرای طرح خرید کالا و خودروی ایرانی با چک و سفته و بدون نیاز به مراجعه به شعب بانکها را اعلام کردند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در اطلاعیه مشترک وزارت صنعت و بانک مرکزی آمده است: « شورای پول و اعتبار در یک‌هزار و دویست و هشتمین جلسة مورخ ۲۸/۷/۱۳۹۴، در راستای تحقق اهداف دولت تدبیر و امید، برای ایجاد تحرک در اقتصاد، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد فضای رقابتی بین آنها در فروش محصولات داخلی، اعطای تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی و خودرو‌سازان و سازندگان ماشین‌آلات کشاورزی را از طریق تسهیلات خرید دین و مرابحه به شرح زیر مصوب نمود. بر این اساس و پس از برنامه ریزی ها و هماهنگی های انجام شده در دستگاه های اجرایی و بانک مرکزی، آغاز اجرای طرح را اعلام می نماید:

الف - اجازه خرید اسناد تجاری ارایه شده (توسط شرکت خودروساز) ناشی از فروش ‌مدت‌دار خودروی تولید داخل و ماشین آلات کشاورزی (کمباین و تراکتور)

در این طرح، بانک عامل اسناد تجاری ناشی از فروش خودرو و ماشین آلات کشاورزی را تا سقف ۲۵۰ میلیون ریال و حداکثر تا ۸۰ درصد بهای فروش هر دستگاه در قالب عقد خرید دین با نرخ ۱۶ درصد خریداری می‌کند. منابع مورد نیاز این طرح توسط بانک ‌مرکزی با نرخ سالانه ۱۴ درصد برای بانک‌های عامل تامین می‌شود.

در این شیوه متقاضیان می‌توانند از تاریخ هجدهم آبان ۱۳۹۴ با مراجعه مستقیم به نمایندگی‌های مجاز نسبت به خرید دستگاه موردنظر اقدام کرده و بخشی از بهای دستگاه را به صورت نقد و مابقی را حداکثر تا ۲۵۰ میلیون ریال (که بیش از ۸۰ درصد بهای آن نباشد) در قبال ارایه اسناد تجاری (اقساط حداکثر ۸۴ ماه با احتساب سالانه ۱۶درصد به صورت چک یا سفته) به نمایندگی مجاز پرداخت نمایند.

در ادامه، خودروساز اسناد تجاری دریافتی از مشتریان را ظهر‌نویسی نموده و به بانک های عامل ارایه می‌کند. بانک‌های عامل اسناد تجاری ارایه شده از سوی خودروساز را که سررسید آنها کمتر از چهار سال باشد، با نرخ ۱۶ درصد خریداری نموده و مبلغ موردنظر را به حساب خودروساز واریز می‌کنند.

فهرست نمایندگی‌های مجاز و خودروها و ماشین‌آلات مشمول طرح از تاریخ هجدهم آبان ۱۳۹۴ در تارگاه دولت (www.dolat.ir)، بانک مرکزی (www.cbi.ir) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) اعلام می‌شود.

در طرح مزبور خرید خودروها و ماشین‌آلات کشاورزی (کمباین و تراکتور) با اقساط حداکثر هفت ساله امکان پذیر است. بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ضرورتی به مراجعه یا حضور متقاضیان خرید خودرو و ماشین‌آلات کشاورزی در شعب بانک‌ها نبوده و برای انجام خرید مورد نظر صرفاً مراجعه به نمایندگی‌های مجاز کافی است.

ب - اعطای تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی از طریق تسهیلات خرید دین (خرید اسناد مدت‌دار ناشی از فروش اقساطی کالا)

در این طرح، بانک‌ها اسناد ناشی از فروش اقساطی کالاهای واسطه‌ای را با سررسید حداکثر یک سال و نرخ سود سالانه ۱۶ درصد خریداری می‌کنند. منابع مورد نیاز این طرح توسط بانک‌ مرکزی با نرخ سالانه ۱۴ درصد برای بانک‌های عامل تامین می‌شود.

درخصوص فروش مدت‌دار کالاهای واسطه‌ای، متقاضیان با مراجعه به تولیدکنندگان منتخب، نسبت به خرید کالای مشمول طرح مورد نظر به صورت مدت‌دار با ارایه اسناد تجاری (چک یا سفته) اقدام می‌کنند. فهرست تولیدکنندگان منتخب و کالاهای مشمول طرح در تارگاه دولت (www.dolat.ir)، بانک مرکزی (www.cbi.ir) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) اعلام می‌شود. در ادامه بانک‌های عامل، اسناد تجاری ارایه شده از سوی تولیدکنندگان را با نرخ ۱۶ درصد خریداری و مبلغ موردنظر را به حساب تولیدکننده واریز می‌کنند.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده، ضرورتی به مراجعه یا حضور خریداران کالاهای واسطه‌ای در شعب بانک‌ها نبوده و برای انجام خرید مورد نظر صرفاً مراجعه به نمایندگی‌های مجاز کافی است.

ج- اعطای تسهیلات خرید کالاهای مصرفی بادوام ایرانی منتخب از طریق صدور کارت خرید کالای ایرانی

کارت خرید کالای ایرانی، ابزاری اعتباری است که توسط بانک های کشور برای عموم مردم که درآمد مشخص و ثابتی دارند، صادر شده و دارنده آن می تواند تا سقف تعیین شده که متناسب با درآمد ماهیانه و حداکثر معادل یکصد میلیون ریال خواهد بود، کالاهایی را که فهرست آنها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین شده است، خریداری کند.

فهرست کالاهای قابل خریداری در این طرح نیز ازطریق تارگاه دولت (www.dolat.ir)، شاپرک (www.shaparak.com) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) در اختیار عموم قرار می‌گیرد. در مراحل بعدی و به تدریج متناسب با اعلام آمادگی دستگاه های اجرایی و یا کارفرمایان ذیربط، این طرح گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد. شرایط و نحوه عمل و فهرست کالاها متناسب با شرایط تولید در کشور، متنوع و متغیر خواهد بود و به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد.

در فاز اول اجرای طرح، حسب تقاضای امور اداری دستگاه‌ها، شرکت‌ها و صندوق‌های بازنشستگی از بانک های عامل پرداخت حقوق کارکنان، فرم‌هایی در اختیار آنان قرار می گیرد که به کارکنان و مستمری بگیرانی که مایل به دریافت کارت خرید کالای ایرانی هستند، ارائه شود. پس از تکمیل و ارسال فرم‌های درخواست متقاضیان توسط دستگاه‌ها، شرکت‌ها و صندوق‌های بازنشستگی، بانک‌های عامل کارت‌ها را صادر کرده و از طریق دستگاه‌های مربوطه در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.

کارت‌ها از زمان تحویل به متقاضیان، قابلیت خرید در مراکز فروش حضوری و اینترنتی مشخص شده را خواهد داشت. برای دارندگان کارت در هر ماه شمسی و متناسب با زمان صدور کارت، صورتحسابی از طریق پیامک ارسال می‌شود که شامل ریز اقلام خرید در هر دوره به علاوه مجموع تسهیلات اعطایی قبلی است. مشتریان می‌توانند با اطلاعات پیامک فوق، نسبت به بازپرداخت اقساط تسهیلات خود همانند سایر قبوض خدماتی اقدام کنند.

در مراحل بعدی طرح، امکان درخواست کارت خرید کالای ایرانی برای عموم مردم به صورت انفرادی از طریق مراجعه به شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری وجود خواهد داشت.در این طرح، برای هر شهروند ایرانی حداکثر می‌تواند یک کارت خرید کالای ایرانی صادر شود.»
 

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2015
نوشته‌ها
1,699
لایک‌ها
2,110
سن
36
محل سکونت
ایران
جزئیات وام خودرو به تفکیک هر خودرو
البته انگار مدت پرداخت میتونه کمتر از 7 سال باشه که مبلغ هر قسط بیشتر اما سود نهایی کمتر میشه

1394081615281573411016110.jpg


Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
 
Last edited:

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
جزئیات وام خودرو به تفکیک هر خودرو
البته انگار مدت پرداخت میتونه کمتر از 7 سال باشه که مبلغ هر قسط بیشتر اما سود نهایی کمتر میشه

1394081615281573411016110.jpg


Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
نوش جون دولت باشه
وقتی کسی چشمو گوش بسته بخواد استفاده کنه پس حقشه که هر بلایی سرش بیاد
 

aminkhan2013

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2013
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
799
ظاهرا مدتش آب رفته وشده 4 ساله،حداکثر وام (یعنی 25 م تومن)هم ماهی 708
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13940816000919
هرساعت یک خبری،خودشون هم نمیدونن دارن چه شکری میخورن!!!یک روز برای همه،یک روز فرسوده،یک روز7 ساله فردا 4 ساله!!بازم مهم نیست،چون امت همیشه در صحنه خریدار هستند،سرنوشت این وام هم چیزی جز وام اشتغالزایی دولت قبلی نمیشه،اصلش میرسه دست دلالها و پولش را میزنن به یک کار دیگه
 

drsherman

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2012
نوشته‌ها
324
لایک‌ها
308
ظاهرا مدتش آب رفته وشده 4 ساله،حداکثر وام (یعنی 25 م تومن)هم ماهی 708
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13940816000919
هرساعت یک خبری،خودشون هم نمیدونن دارن چه شکری میخورن!!!یک روز برای همه،یک روز فرسوده،یک روز7 ساله فردا 4 ساله!!بازم مهم نیست،چون امت همیشه در صحنه خریدار هستند،سرنوشت این وام هم چیزی جز وام اشتغالزایی دولت قبلی نمیشه،اصلش میرسه دست دلالها و پولش را میزنن به یک کار دیگه
سود بانکی هم که دارن 18 میکنن!
پس فردا مردم وام گرفتن میشه 16 تا هفت سال خون ملت با طرح وام کشیده بشه :) ما ماشین نخواستیم از اینا خدا بهمون پا داده بعد هم خط 11 ...
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
ظاهرا مدتش آب رفته وشده 4 ساله،حداکثر وام (یعنی 25 م تومن)هم ماهی 708
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13940816000919
هرساعت یک خبری،خودشون هم نمیدونن دارن چه شکری میخورن!!!یک روز برای همه،یک روز فرسوده،یک روز7 ساله فردا 4 ساله!!بازم مهم نیست،چون امت همیشه در صحنه خریدار هستند،سرنوشت این وام هم چیزی جز وام اشتغالزایی دولت قبلی نمیشه،اصلش میرسه دست دلالها و پولش را میزنن به یک کار دیگه
سیاست کثیف دولت همینه که اولش خیلی آب و تاب بالا و خر کردن
بعد که همه تشنه شدن هرکاری میخوان میکنن
ملت که ماشاالله همیشه گول خوردن و صف بستند ایندفه ولی فکر نکنم ...
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
سود بانکی هم که دارن 18 میکنن!
پس فردا مردم وام گرفتن میشه 16 تا هفت سال خون ملت با طرح وام کشیده بشه :) ما ماشین نخواستیم از اینا خدا بهمون پا داده بعد هم خط 11 ...
باید یه جوری سر ملتو گرم کنن که راحت اختلاس کنن یا نه ؟
سر ملت گرم نباشه ....
 

aminkhan2013

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2013
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
799
سیاست کثیف دولت همینه که اولش خیلی آب و تاب بالا و خر کردن
بعد که همه تشنه شدن هرکاری میخوان میکنن
ملت که ماشاالله همیشه گول خوردن و صف بستند ایندفه ولی فکر نکنم ...
متاسفانه بازم گول میخورن...

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه اقساط تسهیلات خرید خودرو با نرخ سود 16 درصد حداکثر 708 هزار و با نرخ سود 12 درصد ، 658 هزار تومان خواهد بود ، گفت : دوره بازپرداخت وام خودرو از 4 تا 7 سال متناسب با توافق مشتری و خودروساز است.
سیدعلی‌اصغر میرمحمدصادقی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تسهیلات خرید خودرو و کارت اعتباری افزود : برای خرید خودرو و کارت اعتباری نیازی به مراجعه مردم به بانک‌ها نیست بلکه متقاضیان باید به نمایندگی‌های مجاز که در سایت بانک مرکزی و وزارت صنعت اعلام می‌شود ، مراجعه کنند.
وی افزود : فهرست نمایندگی‌های مجاز و مشمول این طرح در جلسه نهایی با خودروسازان مشخص خواهد شد و از 18 آبان مردم می‌توانند به نمایندگی‌ها مراجعه کنند.مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی گفت : داشتن اقساط تسهیلات دیگر، محدودیتی برای متقاضیان ایجاد نخواهد کرد.
 

rizak

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2014
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
704
سن
35
متاسفانه بازم گول میخورن...
چاره ای هم ندارن
زندگی سخت شده همه چی گرون شده بنده خداها مجبورن
وقتی از همه طرف دستت رو بسته باشن و بگن بیا این راهو انتخاب کن مجبوری
خیلی از جوونا مطمعن باش خر میشن برای گرفتن این وام اما نه برای خودرو
پیش خودشون میگن ماشینو میگیرم میفروشم ( حالا با هزارتا راهی که هست حتی سند به اسم نباشه ) میرم با پولش مثلا کار میکنم یا مثلا زرف میگه وام ازدواج 4 تومنه با 600 روز دوندگی و ضامن و 4 سال انتظار خوب میرم اینو میگیرم ازدواج میکنم
و ...
اما غافل از اینکه از چاله در میان میفتن تو چاه ...
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا