• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
برای اینترنت بالای 128 ارائه قبض آب/برق/گاز/تلفن مربوط به شرکت چه جوریه ؟ نمیشه حالا قبض به نام شخص معرفی شده و آدرس اون باشه ؟

Zirnevis.Sub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
فوری: وایمکس ایرانسل امروز دوشنبه 7 اسفند ساعت 4 صبح، قطع هست برای همه؟
چیکار کنم هیچ سیگنالی نداره؟ اینطوری نشده بود.

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
فوری: وایمکس ایرانسل امروز دوشنبه 7 اسفند ساعت 4 صبح، قطع هست برای همه؟
چیکار کنم هیچ سیگنالی نداره؟ اینطوری نشده بود.

آره دیشب قطع بود
برای من که عجیب شده هرچند روز یک بازی جدید در میاره ، جدیدا ساعات رایگان (۲ شب تا ۶ صبح) سرعت عالی هست
بعد از ۷ ۸ صبح تا ۱۲ ۱ شب که ساعات عادی هست افتضاح !!
فکر کنم یکی اشتباها برعکس ست کرده سرعت به جای ساعات رایگان توی ساعات عادی کم میشه

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آره دیشب قطع بود
برای من که عجیب شده هرچند روز یک بازی جدید در میاره ، جدیدا ساعات رایگان (۲ شب تا ۶ صبح) سرعت عالی هست
بعد از ۷ ۸ صبح تا ۱۲ ۱ شب که ساعات عادی هست افتضاح !!
فکر کنم یکی اشتباها برعکس ست کرده سرعت به جای ساعات رایگان توی ساعات عادی کم میشه

اینجا قطع نبود
مشکل سرعت شبا سراسریه و فقط تو ایرانسل نیست.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام دوستان من 1 معرفی نامه نیاز دارم کسی هست بتونه کمک کنه؟(پخخخخخخخخخخخخ بدید)

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
اینجا قطع نبود
مشکل سرعت شبا سراسریه و فقط تو ایرانسل نیست.

همین عجیبه دیگه من سرعتم شب ها (ساعات رایگان)‌ عالی هست سرعت بالا ثابت و پینگ خوب بعد از ساعات رایگان که در میاد افتضاح میشه!

دقیقا برعکس همه جاهای دیگه

یعنی یکی برای ما رو برعکس ست کرده که روزا کم بشه شبا زیاد :D

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
همین عجیبه دیگه من سرعتم شب ها (ساعات رایگان)‌ عالی هست سرعت بالا ثابت و پینگ خوب بعد از ساعات رایگان که در میاد افتضاح میشه!

دقیقا برعکس همه جاهای دیگه

یعنی یکی برای ما رو برعکس ست کرده که روزا کم بشه شبا زیاد :D

منظور من از شبا تا قبل از ۱۲ شب بود :دی
کلا نسبت به قبل بهتر شده ، شبانه رایگان هم باز به زیرساخت ربط داره اگه پهنای باندش درست باشه فول میگیره ، جدیدا یکسری از سایتها از روت آذربایجان میره پینگش خیلی خوبه!

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان
همه شما دوستان مطلع هستین که ایرانسل بعد از آپدیت یک سری تنظیمات را از روی مودم های خود حذف کرده.روشی را برای دسترسی به کلیه تنظیمات برای شما تهیه کردم.
هرکسی از دوستان میخواهد بمن بگه تا این روش رو در اختیارش قرار بدم.

»»»لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشیدر«««

تست شده برروی مدل بر روی BM632w/Bm635
بر روی باقی مدل ها نیز جواب میدهد

تغییرات سیستمی بعد از این کار:
بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n
بازگشت sunset«wimax جهت ست کردن دستی سیگنال
بازگشت wlan«Basic برای ست ردم مک آدرس دستگاههایی که میتوانند به مودم دسترسی داشته باشند
بازگشت Advance
بازگشت cnwp«firewall
رفع مشکل پسورد admin/admin
حذف راهنمای فارسی بالای سایت

Last edited:

mostafad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
همه شما دوستان مطلع هستین که ایرانسل بعد از آپدیت یک سری تنظیمات را از روی مودم های خود حذف کرده.روشی را برای دسترسی به کلیه تنظیمات برای شما تهیه کردم.
هرکسی از دوستان میخواهد بمن بگه تا این روش رو در اختیارش قرار بدم.
قیمت:»»5000 تومان.
»»»توجه زمانی آموزش ارسال می شود که درخواست شما دوستان به 20 درخواست برسد.باتشکر«««
تست شده برروی مدل BM632w
تغییرات سیستم:
بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n
بازگشت sunset«wimax
بازگشت wlan«Basic
حذف راهنمای فارسی بالای سایت
بازگشت cnwp«firewall:

رفع مشکل پسورد admin/admin

من مدل fmm-130 دارم ..نرم افزارشم آپديت نكردم و مشكلي ندارم باش.
1) ميخواستم ببينم اگه آپديت كنم , چه چيزهايي به مودمم اضافه ميشه؟ مثلا آيا قدرست سيگنال بيشتر ميشه يا Ping كمتر ميشه؟
2) آيا با آپديت كردن اين مدل, اون تنظيمات كه گفتيد برا اين مدل هم حذف ميشه؟
3) در صورتي كه جواب سوال 2 مثبت هست, آيا روش شما براي اين مدل هم جواب ميده؟

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان...من یدونه تبلت خریدم.میخوام براش اینترنت بگیرم.فقط موندم از صبانت استفاده کنم(تا حالا از این شرکت استفاده کردم) + مودم وایرلس یا اینکه وایمکس بگیرم. من تبریز زندگی میکنم! میخواستم ببینم سرعت 512 وایمکس ایرانسل چجوریاس؟چقدر برا دانلود میده؟(به خاطر همیشه همراه بودن وایمکس خیلی مشتاق شدم وگرنه صبانت عالیه!)

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان...من یدونه تبلت خریدم.میخوام براش اینترنت بگیرم.فقط موندم از صبانت استفاده کنم(تا حالا از این شرکت استفاده کردم) + مودم وایرلس یا اینکه وایمکس بگیرم. من تبریز زندگی میکنم! میخواستم ببینم سرعت 512 وایمکس ایرانسل چجوریاس؟چقدر برا دانلود میده؟(به خاطر همیشه همراه بودن وایمکس خیلی مشتاق شدم وگرنه صبانت عالیه!)

سلام
اگر از صبانت راضی هستی که نگیر
تبریز رو نمیدونم اما تهران بازی زیاد درمیاره، کیفیتش هم رفته رفته کم میشه
۵۱۲ هم با سرعت حدود ۶۰ کیلوبایت میتونی دانلود کنی بیشتر نمیشه اما کمتر بعضی وقتا میشه

اگر تبلتت سیم کارت میخوره به نظرم یک رایتل براش بگیر برای مواقعی که خونه نیستی توی تبریز هم که آنتن میده رایتل،‌البته برای مصارف کم مناسب هست حجمش گرونه

Last edited:

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
اگر از صبانت راضی هستی که نگیر
تبریز رو نمیدونم اما تهران بازی زیاد درمیاره، کیفیتش هم من ندیدم بهتر بشه رفته رفته کم میشه، ۲ سالی هست دارم همین ماه گذشته حدود ۸ ۹ روز اصلا قابل استفاده نبود
۵۱۲ هم با سرعت حدود ۶۰ کیلوبایت میتونی دانلود کنی بیشتر نمیشه اما کمتر بعضی وقتا میشه

اگر تبلتت سیم کارت میخوره به نظرم یک رایتل براش بگیر برای مواقعی که خونه نیستی توی تبریز هم که آنتن میده رایتل
صبانت خوبه ولی حیف که نمیتونه همیشه همراه آدم باشه.برا من 128 که دانلود از 50-60 میده تا 190-210! واقعا عالیه!
رایتلو تحقیق کردم...میگن آنتن میده ولی در عمل........! پس وایمکس نشد...بازم باید درباره رایتل تحقیق کنم. آخه میترسم مثل وایمکس بشه.وایمکس اولاش که کاربر کم داشت خوب بود ولی رفته رفته....!

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستان من الان دارم از جی پی آر اس ایرانسل استفاده می کنم ، ولی الان میخام وایمکس بگیرم ، باید چه کنم ؟!

پ.ن: شهر سبزوار هستم که چند ماهی هست پوشش وایمکس داره

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان من الان دارم از جی پی آر اس ایرانسل استفاده می کنم ، ولی الان میخام وایمکس بگیرم ، باید چه کنم ؟!

اینجا لیست فروشندگان وایمکس سبزوار هست
به یکیشون مراجعه کن
سبزوار

اینترنتی هم میتونی ثبت نام کنی

مدارک مورد نیاز هم اینجا نوشته:
مدارک لازم جهت ثبت نام

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
از دوستان کسی راهی برای دستی دادن BSID خاص و یا محدود کردن یک BSID بلده؟
هزینه هم تقدیم میشه

Hercule-Poirot

Registered User
لایک‌ها
29

از کی پوشش دادن...چطور اطلاع رسانی نکردن؟!

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
دو مگ ایرانسل نگیرید!!!!!!
سلام دوستان
یک ماه پیش سرعت اینترنتم داغون بود با یکی از کارمندهای ارشد ایرانسل صحبت کردم بهم گفت 2 مگ نگیر بیشتر اوقات شیره...ازش پرسیدم جاش چی بگیرم گفت 1 مگ یا 512 شیر نیست لا اقل تا پر نشه"ضرفیت 1 مگ و 512 صد برابر 2 مگه" ...این ماه شارژم تموم شد یک مگ گرفتم و سرعت بدون افت 130k تو پونک میده
اینجاست شرکت حروم خوار ایرانسل که هر چی بیشتر پول بدی بیشتر سرت کلاه می زاره..چرا؟
جالب اببنجاست که انجا تو پونک خیابان ایرانزمین من 2 ماه بود 130 ماهی پول دو مگ می دادم با سرعت کمتر از 32 ...هی من رو دوندن یه مودم فضای باز بهم انداختن تا اینکه یکی از کارمنداش این موضوع رو از سر دلسوزی فاش کرد
الان دارم با همون مودم رو میزی 130k می زنم

Last edited:
بالا