MehdiOmnia
Registered User
اقا يه سوال اين مودم هاي USB حتي با اون تقويت كنندش هم بازم ضعيفتره از بقيه ؟مودم WIXFBR-105 قوی تر هست
کلا ترتیب مودمها از لحاظ قدرت سیگنال گیری و برقراری ارتباط :
WIXFBR-105
BM632W
USB
اقا يه سوال اين مودم هاي USB حتي با اون تقويت كنندش هم بازم ضعيفتره از بقيه ؟مودم WIXFBR-105 قوی تر هست
کلا ترتیب مودمها از لحاظ قدرت سیگنال گیری و برقراری ارتباط :
WIXFBR-105
BM632W
USB
در مورد ADSL
من الان با سه نوع سرویس دهنده دارم همزمان کار میکنم
سپنتا ، شهراد و وایمکس ایرانسل
واقعا وایمکس از جفتشون کیفیتش بالاتره
اصلا کیفیت اتصال وایمکس با ADSL قابل مقایسه نیست و بسیار هم استیبل تره
در مورد ADSL
من الان با سه نوع سرویس دهنده دارم همزمان کار میکنم
سپنتا ، شهراد و وایمکس ایرانسل
واقعا وایمکس از جفتشون کیفیتش بالاتره
اصلا کیفیت اتصال وایمکس با ADSL قابل مقایسه نیست و بسیار هم استیبل تره
در مورد طرح سه ماهه هم اشتباه میکنید
من خودم طح سه ماهه گرفتم اولش بعدش تو ecare طرح رو تغییر دادم کردمش ماهانه 512 4 گیگ
و الان از این استفاده میکنم
اگه بخوام باز نامحدودش کنم میتونم و مشکلی نیست
خوب دوست من شما که الان هر دورو دارید میشه بفرماید
-کدوم قویتر هست ؟
- کدوم تنظیمات بیشتری داره ( به طور مثال MAc filter )
دومی تنظیمات کمتری توی منوی تنظیمات دیدم داره به نظر فقط acces point میاد
من هم سپنتا داشتم. بنا به دلایلی مجبور شدم رو به وایمکس بیارم.
درسته اصلا سپنتا با وایمکس ایرانسل قابل مقایسه نیست!!!!
اگه به سپنتا 18 بدم به وایمکس ایرانسل 2 میدم!!!!!
با سپنتا هفته ای 1 بار هم قطع نمیشد.
این وایمکس ایرانول روزی دست کم 2_3 بار قطع میشه یا افت سرعت پیدا میکنه! پشتیبانی هم که تعطیل... 4 تا جمله حفظ کردن و هی تکرار میکنن و میپیچونن آدمو.
میگفتن سپنتا پشتیبانیش بده, اگه اون بده ایرانسل افتضاحه!!
آقا منطفه شما مشکل داره، یا مثلا آنتن دهی ضعیفه یا تراکم ساختمان ها زیاد و شما مودم خارجی باید میگرفتید یا هم مودمتون مشکل داره یا سیگنال ضعیفی دارید یا سیگنال قوی هست و کیفیتش بده، منم اگه مودم رو وسط اتاق بذارم شاید قطع شم گذاشتم کنار پنجره، البته فقط قدرت سیگنال مهم نیست، کیفیت سیگنال هم مهمه
روزی 2 3 بار قطعی داشته باشن که باید جمع کنند برن
من 3 ماهه دارم قطعی نداشتم فقط 3 4 بار افت سرعت و البته کارم با اینترنته و روزی حداقل 10 12 ساعت کار میکنم
به جرئت میگم کیفیت وایمکس ایرانسل فوق العاده هست البته کیفیت سیگنال رو موقع خرید دقت کنید و اگه کم بود مودم خارجی بگیرید
اگه کل شبکه مشکل داشت همه مشکل داشتند
512 نامحدود 3 ماهه گرفتم ، سرعت همیشه بالای 60 ، پینگ نصفه شب هم همون پینگ تو خلوت ترین ساعت هست و خیلی خوبه
من قبلا شاتل داشتم به نظرم از 10 شاتل 4 میگیره ایرانسل 8
شاتل شبا پینگش میشد 1000 با اینکه من نامحدود بودم و شبانه رایگان نداشتم
مبین نت هم همینطور هی تو ساعات مختلف پینگ و سرعت کم و زیاد
ایرانسل به خاطر اینکه شبانه رایگان نمیده کیفیت عالی ای داره
میتونین برای تست با مودم برید جایی که آنتن دهی خوبه، و ساختمان ها هم تراکم ندارند اگه اونجا هم اینطوری ناجور بود ایراد از مودمتونه اگه اونجا خوب بود مودمتون سالمه و مشکل از سیگنال دهی منطقه تونه
البته از نظر بد بودن پشتیبانی قبول دارم، هرچند خیلی محترمانه برخورد میکنن (شاتل هم خوب بود اما 3 4 سال پیش صبا نت زنگ میزدم کم میموند 2 تا فحش هم بشنوم) اما بیش از حد طول میدن و اطلاعات فنی کمی دارند اون اوپراتورهای اولیه
اما کیفیت سرویس انقدر خوب بوده که تا به حال من مشکلی نداشتم که تماس بگیرم
خدمت شما عرض کنم که اگه مودم داخلی جواب نمیداد قرارداد رو ثبت نمیکردن! برای اینکه واسه مودم یو اس بی گفتن جوابگو نیست و قرار داد نبستن . هر چند که با مودم یو اس بی هم این منطقه مشکلی نداره و تست کردم.
10 روز نمیشه اینترنت شرکتی 2 مگ گرفتم و 24 ساعته هم آن هستم برای کار های شرکتی.
5 تا چراغ آنتن روشنه و مودم هم دم پنجره هست که کنارش حیاط هست! به محض اینکه بیاد روی 4 چراغ همه چی داغون میشه!
روزی چند دفعه افت سرعت دارم که باید هی مودم رو خاموش روشن کنم.
من پول 2 مگ دادم و دلیلی نمیبینم که سرعتم در حد 512 یا 256 بشه.
اینجایی هم من هستم منطقه ی خلوتیه و تراکم ساختمون نیست . داخل خیابون اصلی هم هستم.
پینگ من در بهترین حالت 400 -500 و بعضی وقت ها 700-800-1000 و حتی 4000 که زمانیه که 3 تا آنتن داره!!!!!
وقتی مودم خاموش روشن میشه چند دقیقه بعد دوباره 5 تا آنتن میده.
مودم رو هم 10 روزه تحویل دادن. خراب باشه که .....
پشتیبانی هم که یک روز میگه 24 ساعت پینگ بگیر . یک روز میگه چند وقته افت سرعت داریم همکارا دارن پیگیری میکنن و یک روز ......
واسه کسی که با سپنتا کار میکرده و تا قبل از کابل برگردون هیچ مشکلی نداشته و شاید هفته ای 1 بار هم قطعی نداشتم و حتی دیسکانت هم نمیشد , وایمکس ابرانسل واقعا عذاب آوره.
عجیبه والا
شاید BTS منطقه شما مشکل داره یا خیلی شلوغه یا شاید منطقه ما تعداد کمی وایمکس دارند که انقدر کیفیت عالی هست اما خیلی از دوستان دیگه هم همینجا فوق العاده راضی هستند
من همین الان 2 تا از 5 تا چراغ روشنه و پینگ یاهو 300 هست ، معمولا 4 تا روشنه اما یکم جابه جاش کردم
پینگ که همیشه همینه ، سرعت هم همیشه ثابت و 65 تا 70
با این اوصاف مثل اینکه تخم مرغ شانسیه :lol:
من بعد از 2 سال عذاب تو شاتل (1 ماه طول میداد از رانژه دراره من هم نمیتونستم بدون اینترنت بمونم) این ایرانسل نجاتم داد
من هر دو رو ندارم ، قبل از خرید از دوستم یک هفته 635 وای فای گرفتم برای تست
اینکه شما گذاشتید 632 هست اما قبل خرید یکمی تحقیق کردم چند جا خوندم FBR بهتره و آنتن دهیش بهتره و 632 فقط N داره ، سر همین برام فرق زیادی نمیکرد FBR گرفتم و الان هم راضی هستم ، نه قطعی نه افت سرعت (به جز 3 4 بار تو این 3 ماه)
از نظر تنظیمات اما این FBR نسب به 635 سخت تره و کمتر امکانات داره ، نسبت به 632 نمیدونم، محیط کاربریش هم ناجوره اما خوب کار رو راه میندازه و من تاحالا لنگ نبودم
Mac Filter داره ، IP Filter داره و...
اما نگران نباشید طرف که میاره مودم رو ، یه نیم ساعت همه چی رو تست میکنه ، بعد به خودت هم میگه تست کنی، البته اینترنت نداری اما سیگنال مشخصه
ثبت نام تو سایت بهترهاها بسیار عای بود Mac filter خیلی خوبه
خوب آقا به نظرت بهترین راه و سریع به نتیجه رسیدن ثبت نام توی سایت هست یا نمایندگی چون من نمیخوام بیان برای تنظیم خودم میتونم کاراشو انجام بدم
ثبت نام تو سایت بهتره
نمایندگی ها هم کاری غیر از ثبت نام توی سایت و گرفتن هزینه اضافی از شما انجام نمیدن
بخوای نخوای خودشون میان
میاد مدارکو میگیره ، مودم رو تحویل میده ، نصب میکنه ، امضا میگیره که اوکی بود و میره
بله باید از سایت ثبت نام کنی.
اوایل دست نمایندگی ها بود. بعضی از نمایندگی ها سو استفاده کردن و مردم خیلی اعتراض کردن. الان فقط دست خودشونه.
خود نصاب بهم گفت. که نمایندگی واسه نصب میومده. کارارو میکرده بعد اینترنت نداشته. به مشتری میگفته تا شب درست میشه. ( در صورتی که اصلا اونجا آنتن نداشته ). و از این جور کارها.
الان فقط توی سایت ثبت نام میکنن.
مهاجرت کانادا
کرج (منطقه گلشهر)
نوسان.
بعضی ساعات سرعت خوب و بعضی ساعات سرعت بسیار کم!
اینم از کرج!!!
اقا يه سوال اين مودم هاي USB حتي با اون تقويت كنندش هم بازم ضعيفتره از بقيه ؟
با مودم خودت امتحان کردی؟؟؟؟
اونجا کسی داشت و همین وضعیت بود؟؟؟؟؟
اگه نه پس مشکل از مودمتونه . چون ماهم توس شرکت 512 داریم. قطعی که اصلا نداریم. کاهش سرعت گاهی ظهرها بین ساعت 1 تا 2 پیش میاد دانلودشم بین 60 تا 70 همیشه ثابته.
مهاجرت کانادا
ممنون
یه مسئله ای :
من دنبال راهی هستم بتونم 2 تا مودم با تخفیف بگیرم
مودم اول رو که رایگان با سرویس میگیرم ( 3 ماه نامحدود واریز یکجا )
اما مودم دوم رو میگن نمیتونیم با تخفیف بدیم و جدا باید سفارش بدید
حالا راهی برای دریافت مودم دارید که شامل اون تخفیف بشه ( عید فطر مثلما اون تخفیف رو میدن )
ایشون مودم با تخفیف میخوادسلام چرا راه داره.
ما الان دوتا مودم usb داریم یکی وافای.
یک هفته مونده به آخر ماه درخواست اشتراک بده با هر مودمی که می خوای. توی صورت حساب فقط اون 6 یا 7 روز و حساب میکنن. ( یعنی درخواست اشتراک یک ماهه بده که 6 یا 7 روزش مونده باشه. ) بعد سر ماه تمدید نکن. بعد کافیه اکانتتو روی مودم جدید ست کنی. همین.