وایمکس واقعا کیفیت خوبی داره تو منطقه با 256 من 75 تا دانلود میکنم
سلام دوست عزیز
میشه منطقتون رو بگین؟؟؟؟
من اولین بار هست این سرعتو میشنوم. احتمالا برای شمارو اشتباه ست کردند. چون وایمکس دقیقا باید سرعت اسمی باشه. یعنی 256 = 32
وایمکس واقعا کیفیت خوبی داره تو منطقه با 256 من 75 تا دانلود میکنم
سلام دوست عزیز
میشه منطقتون رو بگین؟؟؟؟
من اولین بار هست این سرعتو میشنوم. احتمالا برای شمارو اشتباه ست کردند. چون وایمکس دقیقا باید سرعت اسمی باشه. یعنی 256 = 32
دوستان این وایمکس های ایرانسل رو جاهایی که دکل ایرانسل هست هم میشه ازش استفاده کرد ؟
مثل gprs یا اینکه فرق میکنه ؟
باید امکاناتش روی اون دکل نصب بشه .
مثل جی پی آر اس بیسیم هستش اما سرعتش مثل ای دی اس اله.
باید مودم برای استفاده از وایمکس تهیه بشه و مثل ای دی اس ال اشتراک گرفت.
منطقه ما اقدسیه هست . بله 512 گفاه بودم ولیا لن که میبینم تو حساب کاربری 256 زده
سرعت دانلود هم 75 خود من هم تعجب کردم ولی چه میشه کرد .
خب چطوری می تونم بفهمم امکاناتش روی یه دکل نصب شده ؟
چون من می خوام توی یه منطقه خارج از شهر یه چیزی تو مایه های بخش استفاده کنم
دقیقا پشت خونه ای که توش هستیم دکل ایرانسل زدن که برای gprs اگه ترافیک شبکه نباشه خوبه
می خوام ببینم اگه وایمکس بگیرم می تونم اونجا استفاده کنم
البته خارج از محدوده استان تهران هست
خب کار من رو راحت کردی
اگه از روی اینا بخوایم بگیم نداره چون این شعر بعد از ابعلی میشه که حتی خود ابعلی هم نیست
آرهدوستان من وایمکس ایرانسل دارم مودمم BM632w هست خونمون تو منطقه زرد هست و باید مودم رو بزارم بیرون از ساختمان تا آنتن بده!
مشکل من گرمای آفتاب اهواز هست که حتی الان که زمستونه هم بعضی وقتا ظهر مودم داغ میکنه چه برسه به گرمای تابستون اهواز!!!!!!!!!!
ما شمال شرق اهوازیم و مجبورم مودم رو جوری بزارم که سمت جنوب-جنوب غرب جلوش آزاد باشه یعنی دقیقا مستقیم جلوی آفتاب
حالا میخوام بپرسم آیا میشه آنتن خارجی وصل کنم به مودم؟ که دیگه بزارمش داخل ساختمون؟
خواهش میکنم جواب بدین ممنون
اگه از روی اینا بخوایم بگیم نداره چون این شعر بعد از ابعلی میشه که حتی خود ابعلی هم نیست
پس وایمکس اون طرفا جواب نمیده.
ای کاش یه روزی برسه که بتونیم آزاد از اینترنت ماهواره ای استفاده کنیم و از شر این همه محدودیت راحت بشیم.
آره
پشت مودم رو ببینی یه جای فیش داره که برای نصب آنتن خارجی هست
http://forum.persiantools.com/t143114-page79.html#post4256532
این ایرانسل چرا مناطق تحت پوشش رو زیاد نمی کنه ؟
دوستان این مودم های USB از لحاظ کیفیت نسبت به مودم های WIFI چقدر تفاوت داره ؟
ممنونوالا من خودم usb دارم پسر خالم wifi داره ... کیفیت و سرعت من از اون بهتره ... ولی در کل تفاوتش خیلی نیست ...
ممنون
خب من تعرفه های ایرانسل رو دیدم با توجه به اینکه ADSL هم دارم و برای دانلود با اون کار میکنم الان می خوام یه سرویس وایمکس برای مواقع قطع شدن اون بگیرم
الان نمی دونم سرویس 128 بگیرم بهم 16 تا رو میده یا نه ؟
یکساله 128 با 2 ماهی ترافیک با مودم رایگان
رو اگه بگیرم اگر یک ماه بیشتر از 2 گیگ استفاده کنم قطع میشه یا باید ترافیک بگیرم یا ؟؟؟
سلامممنون
خب من تعرفه های ایرانسل رو دیدم با توجه به اینکه ADSL هم دارم و برای دانلود با اون کار میکنم الان می خوام یه سرویس وایمکس برای مواقع قطع شدن اون بگیرم
الان نمی دونم سرویس 128 بگیرم بهم 16 تا رو میده یا نه ؟
یکساله 128 با 2 ماهی ترافیک با مودم رایگان
رو اگه بگیرم اگر یک ماه بیشتر از 2 گیگ استفاده کنم قطع میشه یا باید ترافیک بگیرم یا ؟؟؟
خواهش
آره من با IDM دانلود میکنم 128 هم دارم 16 تا رو میده ... در واقع بین 14 تا 17 متغیر هست .. ولی خیلی خیلی بستگی به منطقتون داره !
به نظر من که یکساله نگیر ... یهو میبینی دو روز دیگه ... ولی در کل اینطوری هست که اگه زودتر از موئد ترافیک رو مصرف کنی باید یا بسته افزایشی بخری که هر 1 گیگ 6 تومنه یا اینکه آزاد مصرف کنی که من چون خودم بسته افزایشی میگیرم از اون زیاد خبر ندارم ولی تعرفه و .. ش تو سایت هست حتما
سلام
بستگی به منطقه داره.
بله ایرانسل چون سرویساش ماهانس. اگه تموم بشه باید بسته افزایشی بگیرین. ولی چون می فرمایین adsl دارین فکر کنم کافیتون باشه.
.