• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
با قسمت مالی صحبت کردم . اول اینکه هزینه 3 گیگا بایت اضافی رو که ازاد حساب کردن برام 50 هزار تومن اب خورده . صد رحمت به دزدهای قدیم سرگردنه !! :(

دوم اینکه از حساب دایمی نمیشه به حساب اعتباری تغییر کاربری داد چون این مودم برای این شناسه ثبت شده . نمیدونم حالا خواست از سرش وا کنه یا واقعا همینطوره . اگر راه حلی برای تغییر کاربری میدونید راهنماییم کنین .
!!
3 گیگ 50 تومن!!!!!!! همه شرکت ها 3 گیگش 15000 تومنه که.!!!!

دوست عزیز الکی گفته. شما می تونید با همین مودم توی سایت در خواست تغیر به طرح اعتباری بدین. ما از اعتباری به طرح مصرف آزاد و بالعکس تغییر دادیم میدونم میشه.
توی خود کنترل پنلتون فکر کنم بشه درخواست داد. ( ما مودم داریم که 3 تا سرویس و باهاش کانکت میشم. البته همزمان نه ) نهایت اگر نشد. در خواست سرویس 128 اعتباری کنید بدون مودم. بعد این سرویس و لغو کنید. سرویس جدید رو روش ست کنید.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
اقا ممنون از راهنماییتون .
الان دوباره بهشون زنگ زدم . گفتن که اولا طرح دایمی به هیچ وجه نمیتونه به طرحهای دیگه تبدیل بشه . در صورتیکه بخاین یه حساب اعتباری ثبت نام کنین بدون هزینه مودم ،باید اینم داشته باشین که در اونصورت مودمتون اشتراکی میشه و دو تا اکانت روش مشترک میشه یکی اعتباری یکی دایمی . ولی این دایمی باید فعال باشه چون در صورت غیر فعال بودن اکانت دایمی بمدت 150 روز، اکانت تعلیقی بحساب میاد و از سرویس دهی خارج میشه . چون در سیستم ایرانسل این مودم با این شناسه تعریف شده وقتی از این مودم تا 150 روز استفاده نشه شناسه و خود مودم از رده خارج میشه .در صورتی میتونم از شر این دایمی خلاص بشم که برم توی یکی از این دفاتر ایرانسل و این اکانت دایمی رو تغییر مالکیت بدم به یه نفر دیگه . البته این در صورتی هست که من نخام هزینه مودم و هزینه نصب برای طرح جدید رو بدم . وگرنه من میتونم همین الان ثبت نام جدید داشته باشم و دوباره یه مودم جدید و یه هزینه نصب دوباره رو پرداخت کنم .

هی هی هی !! عجب بدبختی گیر کردیم !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
شما موقع ثبت نام بهتر بود با یکی از نمایندگی ها مشورت می کردین. بله درست راهنماییتون کردن راهی غیر از این نیست.

بچه ها شما توی این دو روز مشکلی نداشتین؟؟؟
از دیروز هم سرعت افت کرده هم هی قطع و وصل میشه. ( خود نتو میگم نه مودم ).

واقعا افتضاحه سرعت.
خوشبختانه سرویس 2 مگ داتک وصل شد. الان دارم تنظیمش میکنم.

Last edited:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان من از سایت که ثبت نام میکنم در اخر که قبول میکنم مینویسه فعلان این کار امکان پذیر نیست (وقتی شناسه به صورت دستی انتخاب شود اخرش باید تهی باشد)

من اون تیکی که زده شناسه توسط ایرانسل انتخاب شود روشن هست چی کار کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
امروز بعد از اینکه سه بار با مسیول امور مالی جر و بحث کردم سر اینکه چرا در یکسال بابت سرویس 128 با محدودیت 3 گیگ از من 72 هزار تومن بیشتر گرفتین اخر سر ایشان فرمودن که شما 6 گیگ جمعا کارکرد ازاد داشتین( در یکسال ) که میشه شصت هزار تومن .هر یک گیگا بایت ازاد رو ایرانسل ده هزار تومن حساب میکنه و اگر بسته افزایشی بخرین طبق اعلان رسمی تو سایتشون هر یک گیگ شش هزارو هفتصد تومنه و سه گیگ نوزده هزارتومن و 5 گیگ سی و یک هزار تومن و ده گیگ تقریبا شصت هزار تومن . ولی اگه یکهو ناگهانی یادتون بره و اکانتتون رو مثل من بیچاره چک نکنین براتون هر یک گیگ ازاد رو میندازن ده هزار تومن .
خیلی صریح بهشون گفتم که مبین نت هر گیگ ازاد رو میده چهار هزارتومن . چرا اینقدر اجحاف میکنین ؟ گفتن قیمتهامون اینه . کاری به بقیه نداریم .
اون دوازده هزارتومن باقیمانده هم بایت اعتبار و هزینه اشتراک ماهانه هستش که روی صورتحساب کشیدن .

در هر صورت بسیار بسیار ....... تشریف دارن !!!!!

صدرحمت به شاتل و پارس افلاین !!!!

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بله ایرانسل اینش خیل بده.
گیگ آزادش خیلی گرونه. ولی سرویسش خوبه اگه آنتن خوب باشه اذیت نمیکنه.
اگه این کنترل پنل شم کاری کنن قابل درک بشه خیلی خوبه :lol:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
من این اخر ثبت نام گیر کردم وقتی قبول میکنم میرم صحفه بعد این میاد

در حال حاضر امكان رسيدگي به تقاضاي شما مقدور نمي باشد. لطفا بعدا اقدام بفرمایید (زماني که گزينه شناسه وايمکس به صورت شخصي انتخاب شده، شناسه وايمکس نبايد تهي باشد.)

چی کار کنم؟؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
دوست عزیز من هم همین مشکل رو موقع ثبت نام داشتم . بخاطر همین مستقیم از طریق نمایندگی ها و دفاتر ایرانسل ثبت نام کردم .

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سرویس های نامحدود 2 مگ و 1 مگ ایرانول در افتضاح ترین شرایط ممکنه.
سرعت باز شدن صفحه کمتر از 512 نباشه بالاتر نیست. لینکای دانلود خیلی وقت ها برام باز نمیشد! دلیلش رو واقعا نمی دونم!!! با وی پی ان سرعت دانلود 40-50 میشد و حتی بعضی وقت ها خیلی کمتر.

پس نمی دونم چرا 512 حجمیش هیچ مشکلی نداره!!!!!!!!!!!!!!! واسه اینکه دانلود کنی استفاده کنی فرت فرت تموم شه گیگ اضافی شارژ کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با 512 حجمی وی پی ان که وصل میشه سرعت تغییر نمیکنه ولی در 1 مگ و 2 مگ نامحدود, سرعت نزدیک میشد به 128 - 64 !!!!!!!!!! به زور صفحه باز میکرد!!!!!! سرعت دانلود هم که بالا گفتم.

کلا دزد تر از این ها خودشونن....
حروم خورای عوضی.

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان من از سایت که ثبت نام میکنم در اخر که قبول میکنم مینویسه فعلان این کار امکان پذیر نیست (وقتی شناسه به صورت دستی انتخاب شود اخرش باید تهی باشد)

من اون تیکی که زده شناسه توسط ایرانسل انتخاب شود روشن هست چی کار کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زنگ بزن 09377070000

البته اگر جواب بدن

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
سرویس وایمکس اعتباری ایرانسل را استفاده میکنم. میخوام میزان مصرف حجمی که استفاده کردم را ببینم باید کجا چک کنم؟(ماهانه محدودیت 2 گیگ دارم و میخوام میزان باقی مانده را چک کنم) هرچی در پنل اکانت تو سایت ایرانسل میگردم چیزی پیدا نمیکنم.
سوال بعدی این قضیه فعال سازی سرویس خط به خط چیه که تو پنل اکانت هست؟

61fd33f67dbf.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان کسی می دونه چه قد طول میکشه تا مودم رو بیارن ؟ . الان 2 روز گذشته ولی خبری نشده :(

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
هلی جوپ عزیز برید تو قسمت " حساب" اونجا گزینه حجم اختصاص داده شده از ترافیک ماهانه رایگان هست . میزان این حجم با استفاده کردن کاربر کاهش پیدا میکنه و به صفر میرسه .

دکتر دکستر عزیز ، حقیقتش زیاد هم عجله ای نیست . من تقریبا یک هفته است که با دایال اپ سرعت بیشتری دارم تا با این اینترنت مسخره .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
هلی جوپ عزیز برید تو قسمت " حساب" اونجا گزینه حجم اختصاص داده شده از ترافیک ماهانه رایگان هست . میزان این حجم با استفاده کردن کاربر کاهش پیدا میکنه و به صفر میرسه .
خیلی ممنون از محبت شما، ظاهرا پنل من هنوز آپدیت نکرده بودند چون امروز که وارد شدم جزئیات زیادی اضافه شده بود.

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
4 5 روزه افت سرعت زیاده
سرعت آپلود 0 تا 4 کیلوبایت
سرعت دانلود هم معمولا 20 بعضی وقتا 40

سرویس 512 نامحدود

HamedPC

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . اگه من از ایرانسل مودم بگیرم می تونم خودم جوری تنظیم کنم که مبین نت هم بشه باهاش گرفت. ؟ اینجا که الان هستم ایرانسل آنتن داره ولی شهر اصلیم فقط مبین نت. جوری باشه که خودم بتونم تنظیم کنم

mr.dinari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام ٢مگ نامحدود بگيرم. شما كه داريد خوبه؟سرعت دانلودش چنده؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام . اگه من از ایرانسل مودم بگیرم می تونم خودم جوری تنظیم کنم که مبین نت هم بشه باهاش گرفت. ؟ اینجا که الان هستم ایرانسل آنتن داره ولی شهر اصلیم فقط مبین نت. جوری باشه که خودم بتونم تنظیم کنم

سلام دوست عزیز فکر نمیکنم بشه آخه روی سرویس ها مک آدرس مودم رو ست می کنن.
باید از کسی که مبین نت داره اطلاعات کاربریشو بگیری روی مودمت تنظیم کنی ببینی میشه.

mr.dinari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام ٢مگ نامحدود بگيرم. شما كه داريد خوبه؟سرعت دانلودش چنده؟

كسي نيست به ما جواب بده؟من دزفولم هنوز پول پرداخت نكردم با توجه به اينكه من الان ماهي ٨٠ تومن ميدم برا ٢٥٦نامحدود وايرلس سرعت دانلود ٣٠ وايمكس بگيرم يا نه اگه ميشه عكس هم از سرعتش بزاريد

بالا