• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من یه اشتراک یک ساله چند وقت پیش ازشون خریدم با یه مودم وای فای!
الان یه جا خوندم از این مودم جیبی هایی که مبین نت آورده میخوان بیارن.حالا اگه بیارن میشه یکی از اونا بگیرم و همین اشتراکم رو روی اون هم استفاده کنم؟
یعنی 2 تا مودم و یه اشتراک؟
اگه میشه همزمان هم میشه یا در آن واحد فقط از یکی از مودم ها میشه استفاده کرد؟
ممنون

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
جشنواره بهار 91 وایمکس ایرانسل
1 فروردین تا 31 خرداد 1391

عیدانه ویژه برای دوستداران فناوری:
مودم همراه وایمکس ایرانسل

در راستای ارائه خدمات ممتاز به شما کاربران عزیز وایمکس ایرانسل، این بار راهکاری در اختیار افرادی قرار می دهیم که در طول روز و در خارج از منزل یا محیط کار، نیازمند استفاده از اینترنت پرسرعت هستند. مودم همراه را نه تنها می توانید در نقاط مختلف شهر خود استفاده نمایید، بلکه می توانید در سفر به همراه خود داشته و در تمامی شهرهای تحت پوشش وایمکس ایرانسل از آن برای اتصال به شبکه اینترنت استفاده کنید.

این مودم با دارا بودن ویژگی های منحصر به فرد زیر، افقی جدید را در زمینه استفاده از خدمات وایمکس به روی شما عزیزان گشوده است:

tick-red.jpg
قابلیت حمل و نقل آسان
tick-red.jpg
بدون نیاز به آنتن تقویت کننده
tick-red.jpg
قابلیت شارژ توسط آداپتور و USB
tick-red.jpg
سیگنال دهی قوی در مقایسه با مودم های مشابه
tick-red.jpg
قابلیت اتصال همزمان چند دستگاه (نوت بوک، گوشی های تلفن همراه، تبلت و غیره)
tick-red.jpg
به اینترنت از طریق فناوری Wi-Fi

• هزینه نصب و راه اندازی مودم معادل 80000 ریال می باشد.
• کلیه قیمت‌ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.

تنوع تعرفه ها برای همه سلیقه ها

شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید از تعرفه های متنوع این خدمات بهره مند شوید. جزئیات این تعرفه ها در جدول زیر ذکر شده است:

توجه:
tick-red.jpg
کلیه قیمت‌ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.
tick-red.jpg
ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.
tick-red.jpg
سرویس‌های بلندمدت 6 و ۱۲ ماهه تنها مختص کاربران جدید است.
tick-red.jpg
پیش از اتمام دوره 6 یا ۱۲ ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد.

عید نوروز با ساعات خوش وایمکس ایرانسل

در ایام نوروز (1 تا 15 فروردین 1391) کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف 50 درصدی ویژه بهره مند شوند. این تخفیف شامل استفاده از سرویس وایمکس از ساعت 2 بامداد تا 6 صبح می گردد.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.

برای ثبت نام سرویس وایمکس می‌توانید:

• در صفحه اصلی پورتال وایمکس روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» کلیک کرده و فرم ثبت نام را
تکمیل نمایید؛

• به یکی از مراکز خدمات و یا فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل
آمده است) مراجعه کنید؛ یا

• از طریق شماره‌های ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کرده و ثبت نام نمایید.

خدمات و محصولات جدید وایمکس ایرانسل

انتقال اعتبار خط به خط وایمکس ایرانسل (P2P):

۱. «انتقال اعتبار خط به خط از یک حساب وایمکس به حساب وایمکس دیگر»: شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید به راحتی از طریق حساب وایمکس خود به یک حساب وایمکس دیگر، اعتبار ارسال کنید. برای این کار کافیست به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و با کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده» و سپس انتخاب گزینه «سرویس انتقال خط به خط وایمکس»، نسبت به انتقال اعتبار اقدام نمایید.

طریقه فعال‌سازی سرویس P2P: به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و پس از کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده»، گزینه «انتقال خط به خط» را انتخاب نمایید. با کلیک بر گزینه «فعال‌سازی»، رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد.

۲.«انتقال اعتبار خط به خط از حساب تلفن همراه به حساب وایمکس»: شما مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل می‌توانید مبلغی از شارژ موجود در حساب تلفن همراهتان را به هر حساب وایمکسی که مایلید منتقل کنید. برای این کار کد دستوری زیر را از خط ایرانسل تان شماره گیری نمایید:

win_code_1_fa.gif

برای تعیین رمز، یک پیامک حاوی عدد ۱۲ را به ۱۱۱۲ ارسال کنید و مطابق دستورالعمل دریافتی، رمز را انتخاب نمایید.

پرداخت از طریق شارژ الکترونیکی:

برای استفاده از این سرویس می توانید به فروشندگان مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی (e-Charge) هستند مراجعه و حساب وایمکس خود را به مبلغ دلخواه شارژ نمایید.

بسته افزایشی هدیه وایمکس:

شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید در هر زمان برای دوستانتان بسته افزایشی وایمکس خریداری نموده و به آنان هدیه کنید. برای این کار به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و پس از کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده»، گزینه «بسته افزایشی» را انتخاب نمایید و با استفاده از مراحل مشخص شده، بسته افزایشی مربوطه را برای حساب وایمکس مورد نظرتان خریداری نمایید.

پرداخت هزینه اشتراک با خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل:

برای پرداخت از این طریق، پس از خرید کارت شارژ ایرانسل، کد دستوری زیر را از خط ایرانسل خود شماره گیری نمایید:

win_code_2_fa.gif

لطفا توجه داشته باشید این سرویس تنها برای آن دسته از کاربران وایمکس قابل استفاده می‌باشد که در هنگام پر کردن فرم ثبت نام، در قسمت «تلفن همراه» شماره تلفن همراه ایرانسل خود را وارد نموده اند؛ بنابراین کاربرانی که از تلفن‌های همراه سایر اپراتورها استفاده می‌کنند و یا شماره تلفن همراه ایرانسل خود را در هنگام ثبت نام ارائه نکرده‌اند، امکان استفاده از این سرویس را نخواهند داشت. این افراد می‌توانند برای تعویض شماره تلفن همراه اعلامی در پرونده وایمکس خود، به قسمت خدمات مشترکین در کنترل حساب اینترنتی مراجعه نمایند و با کلیک بر گزینه تغییر اطلاعات کاربر، شماره تلفن همراه خود را تغییر دهند.

دارندگان تلفن همراه ایرانسل همچنین می توانند از کد دستوری زیر استفاده کنند:

win_code_2_fa.gif

روش های پرداخت هزینه ثبت نام وایمکس ایرانسل:

۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت الکترونیکی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و روی گزینه « صورت‌حساب اینترنتی / پرداخت اینترنتی» کلیک نمایید.

۲. خرید کارت شارژ
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و روی گزینه «شارژمجدد» کلیک کنید.

٣. مراجعه حضوری به شعب بانک

پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب
bank-acc.jpg
و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷

جشنواره بهار 91 وایمکس ایرانسل

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من یه اشتراک یک ساله چند وقت پیش ازشون خریدم با یه مودم وای فای!
الان یه جا خوندم از این مودم جیبی هایی که مبین نت آورده میخوان بیارن.حالا اگه بیارن میشه یکی از اونا بگیرم و همین اشتراکم رو روی اون هم استفاده کنم؟
یعنی 2 تا مودم و یه اشتراک؟
اگه میشه همزمان هم میشه یا در آن واحد فقط از یکی از مودم ها میشه استفاده کرد؟
ممنون

سلام دوست عزیز
بله شما با هر اشتراکی میتونید روی هر مودمی کانکت بشید. ما خودموت 2تا مودم usb و 1 وای فای داریم.
امتحان کردیم میشه وصل شد ولی همزمان خیر نمیشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان این مودم جیبی رو همراه با طرح های 6 ماه و یکساله که مودم رایگان روش هست هم میدن ؟
از کی می تونیم برای مودم جدید درخواست بدیم ؟

t990

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان عزیزی که میخواهند وایمکس خود را شارژ کنند پیام خصوصی بدن
شارژ وایمکس با تخفیف 20% انجام داده میشود

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان میدونند اون سوکت تلفن توی مدم BM 632W دقیقا کارش چیه و چکاری انجام میده. قابلیتاش رو میخوام. توضیح کامل لطفاً.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تو طرح بهار مودم جیبی اش رو میده 199900 تومن!!!!!!!!!!!
تازه روی هیچکدوم از طرح هاش این مودم رو رایگان نمیده!
من که منصرف شدم با همون مودم USB بهتره

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان میدونند اون سوکت تلفن توی مدم BM 632W دقیقا کارش چیه و چکاری انجام میده. قابلیتاش رو میخوام. توضیح کامل لطفاً.

سلام

برای تلفن اینترنتی هستش که هنوز راه اندازی نشده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شب عیذی گند زدن با این سرویس دهی!
سرعت در حد مرگ پایینه!

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
تو طرح بهار مودم جیبی اش رو میده 199900 تومن!!!!!!!!!!!
تازه روی هیچکدوم از طرح هاش این مودم رو رایگان نمیده!
من که منصرف شدم با همون مودم USB بهتره

چون مودم ها انحصار خودشون هر قیمتی دلشون میخواد میدن وگرنه قیمت یک مودم که انقدر نیست

صبر کن اولش گرون میده بعد ارزون میکنه بعد 50 درصد تخفیف میده تون موقع بگیر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
البته مشکل آنتن منطقه هست اینجا نه شبکه ، تونستم دستی سوییچ کنم به یک آنتن دورتر و فعلا کیفیت خوبه.

پ.ن: گرون شدن 20 هزار تومنی مودم های ایرانسل در سال جدید رو به همه دوستان تبریک و تسلیت میگم! :دی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من از gprs ش راضیم.:D(دیگه چیکار کنیم والا بهتر از همراه اول هست که)

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
من هم از این تخفیف 50 درصدی استفاده کردم و از دیروز صبح به جمع وایمکس داران ایرانسل پیوستم

پینگ وحشتناک بالاست

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
آقا اینا دارن چکار میکنن من از یه دوستیخط به خط شارج گرفتم هنوز توی حسابم نرفته
چرا اینطوریه؟

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
سرویس من اعتباری هستش ایا پایان دوره برام صورت حساب میاد یا باید خودم دستی مبلغ رو پرداخت کنم ؟؟؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام
درحالی که مودم روشنه و با کابل به پیسی وصله و چیزپی ان هم قطعه برید داخل مرورگر
آدرس 192.168.1.1 رو وارد کنید
ازتون یوزرنیم و پسوورد میخواد
جفتشو admin وارد کنید تا وارد کنترل پنل مودم بشید
از منوی سمت چپ basic>wlan رو انتخاب کنید
باید Enable WLAN تیک خورده باشه
اگه نخورده شما تیک بزنید تا صفحه تنظیمات بیاد
مثل عکس زیر تنظیم کن فقط
یوزرنیم و پسووردو هرچی دوست داری بده

مشاهده پیوست 119661

ضمنا پیدا کردن هندزفری بلوتوث ربطی به شبکه وایرلس نداره

من این تنظیمات و پسوورد گذاری ررو که انجام دادم روی وصل شدن مشکل دارم و وصل نیمشه آیا تیو خود کانکشن وایرلس ویندوز باید کاری کنم؟
وقتییکه روی open مودم رو تنظیم میکنم راحت وصل میشه

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

من وایمکس ایرانسل دارم الان جایی هستم که فقط مبین نت انتن داره توی این منطقه

آیا روشی هستش که بتونم تست کنم که ببینم میزان آنتن دهی مبین نت با مودم ایرانسل چقدره ؟ آیا روشی داره برای تست ؟

imsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود و شاد باش
چون از بابت هزینه ای که دارم برای اینترنت وایرلس می پردازم فرقی با وایمکس نداره می خوام اینترنت وایمکس استفاده کنم با مودم جیبی و میدونم کیفیت سرویس جفتشون خوب نیست.
تو بازار ایران مودم وایمکس نیست چون فراگیر نشده و همه از خود سرویس دهنده تهیه میکنند.
نمیدونم کیفیت مودم جیبیه کدومشون بهتره و مارکشون چیه.
جایی که من بیشتر استفاده میکنم مبین نت پوشش نداره ولی قیمت اینترنت مبین نت پایینتره.
تا پوشش مبین نت مجبورم از ایرانسل استفاده کنم.
البته از بابت قیمت مودم جیبی، مبین نت ارزونتره. با 200 تومن اکانت هم میده ولی ایرانسل فقط مودم میده.
اگر اطلاعاتی در مورد مودم های جیبیشون دارید لطفا بفرمایید.
با تشکر.

بالا