• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

invictus

Registered User
لایک‌ها
9
من یه مودم وایمکس رو از یکی که یه مدت بود استفاده ازش رو گذاشته بود کنار گرفتم که یه سری تست باش بکنم .

منطقهی ما جزو این قرمز قشنگاس، اما فقط یکی از چراغ های آنتنش خاموشه... همه جای خونه نه البته بعضی جاهاش . ( احیانا مشکلی پیش نمیاد ؟ )
دیگه این که الان حساب وایمکس اون دوستمون رو وضعیت تعلیقه ... راهی هست بشه یه جوری تستش کرد یا حتما باید اون مبلغ که برای دوره بوده ( 80 تومن ) رو پرداخت کرد تا فعال بشه ؟

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
صد در صد تایید میشه! برای من هم یک هفته س که هی فطع و وصل میشه! همیشه 5 تا خطش پر بود الان شده 4 تا. بعدش که قطع و وصل میشه میشه دو تا!! مودم رو خاموش روشن بکنم باز میشه 4 تا.

مثل اینکه همه گیر هست
برای منم الان 1 هفته بیشتره
که هر 6 7 ساعت یک بار قطع نمیشه اما افت سرعت شدید و CINR مثلا میشه 13 ، بعد یک بار کانکت مجدد باید بزنم تا دوباره میشه 19 20 و سرعت خوب میشه تقریبا

من فکر میکردم مودمم مشکل پیدا کرده

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
من چند وقتی هست افت سرعت عجیبی دارم. دیگه مثل قبل استیبل نیست سرعتم. (1 مگ نامحدود)

chargeing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وایمکس ایرانسل عالیه

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
اقا الان چه مودمي پيشنهاد ميكنيد ؟
واي فاي بهتري يا اين مودم هاي جديد ؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
چقدر وایمکس ایرانسل مزخرف شده، ساپورت های خاک برسرشون هم هر وقت می زنگی الکی می گن اختلال داره دارن درست می کنن
1 ماه بی کیفیت شده ، 512 دارم با 20~30 دانلود می کنم، سرعت browse هم افتضاح

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بنده هم سرویس یک مگ نامحدود از ایرانسل دارم. برای من هم از این ماه همین مشکل پیش اومده که شب از ساعت 8 به بعد مودم ریکانکت میشه و یک چراغش روشن می مونه ! در صورتی که در حال عادی 4 چراغش روشنه. البته اینم بگم که BSID هم عوض میشه. بعد دوباره خودم دوباره ریست یا ریکانکت که می کنم به صورت دستی دوباره میره رو BSID قبلیش و سرعتش هم موقتا درست میشه ! بعد از چند دقیقه که میگذره دوباره ریست میشه سرعت کم میشه و BSID هم عوض میشه. نمی دونم این دیگه چجور ترفندی هست که زدن و سرعت میدزدن از ما.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
یه مودم دست 2 قیمتش چنده . از این مشکی ها که اندازه A4 هستش....... قیمت هر کی داره لطفا پخ کنه . ممنونم

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
چقدر وایمکس ایرانسل مزخرف شده، ساپورت های خاک برسرشون هم هر وقت می زنگی الکی می گن اختلال داره دارن درست می کنن
1 ماه بی کیفیت شده ، 512 دارم با 20~30 دانلود می کنم، سرعت browse هم افتضاح

همه جا همینه :(
مبین نت هم افتضاح شده و قطعی زیاد داره، adsl هم همینطور
باز ایرانسل حداقل قطع نمیشم اما سرعت وبگردی افتضاحه

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
بنده هم سرویس یک مگ نامحدود از ایرانسل دارم. برای من هم از این ماه همین مشکل پیش اومده که شب از ساعت 8 به بعد مودم ریکانکت میشه و یک چراغش روشن می مونه ! در صورتی که در حال عادی 4 چراغش روشنه. البته اینم بگم که BSID هم عوض میشه. بعد دوباره خودم دوباره ریست یا ریکانکت که می کنم به صورت دستی دوباره میره رو BSID قبلیش و سرعتش هم موقتا درست میشه ! بعد از چند دقیقه که میگذره دوباره ریست میشه سرعت کم میشه و BSID هم عوض میشه. نمی دونم این دیگه چجور ترفندی هست که زدن و سرعت میدزدن از ما.

آقا مشکل دوست من با مبین نت هم دقیقا همین هست
میگه BSID عوض میشه بعد جالب اینکه زنگ زده اونها گفتند ما همچین BSID نداریم

من هم BSID چک نکردم اما هرچندوقت یکبار سرعت کم میشه مودم رو ریست میکنم درست میشه
مثل اینکه یک خبری هست که هر دو باهم اینطور شدند

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من اینجا مشکل خاصی ندارم + مرکز تهران

linuxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
انتن مودم منم بالا پایین میشه ولی از لحاظ سرعت مشکل خاصی ندارم. غرب تهرانم

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

از دوستانی که اینترنت ایرانسل رو دارند می خواستم بپرسم که سرعت 2 مگ نامحدود در حالت عادی ( نه الان که گویا مشکل داره ایرانسل ) و بدون نرم افزارهایی مثل IDM و بصورت خالص مثلا برای دیدن یوتیوب چقدر سرعت میده؟ و آیا سرعتش ثابت هست؟ چون من خودم مشکلی که با ADSL دارم این هست که افت سرعت هست و اینطور نیست که تا یه اندازه ای بمونه. و اینکه ضریب سرویس 2 مگ نامحدود چند هست؟

با تشکر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام

از دوستانی که اینترنت ایرانسل رو دارند می خواستم بپرسم که سرعت 2 مگ نامحدود در حالت عادی ( نه الان که گویا مشکل داره ایرانسل ) و بدون نرم افزارهایی مثل IDM و بصورت خالص مثلا برای دیدن یوتیوب چقدر سرعت میده؟ و آیا سرعتش ثابت هست؟ چون من خودم مشکلی که با ADSL دارم این هست که افت سرعت هست و اینطور نیست که تا یه اندازه ای بمونه. و اینکه ضریب سرویس 2 مگ نامحدود چند هست؟

با تشکر
ایرانسل ضریب اشتراک سرویساشو جایی نگفته ولی کیفیت سرویس بالای %90 تضمین شدس با توجه به تجربه یکساله خودم.

من طبق بررسی که کردم با پولی که اینجا بابت 2مگابیت میگیرن میشه تو ترکیه 100مگابیت روی فیبر نوری گرفت!!

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
تقریبا یک ساعت و نیم بود که قطع بودم!
نمیدونم چرا.
سرویسم 2 مگ نا محدوده الانم سرعتم در حد دایل آپه!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان من اگه یه سرویس یک سال ایرانسل بگیرم قبل از تموم شدن یک سال نمی تونم سرویس ام رو تغییر بدم درسته ؟
ارزش داره این طرح یک ساله مودم رایگان اش رو بگیرم !
البته adsl‌دارم در کنارش می خوام

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
برای نیمه شعبان مودم ها رو دوباره نیمه بها میکنن؟
یه سوال دیگه هم دارم فرض کنیدمن خونمو عوض کردم وجای جدید ایرانسل آنتن نداد،میخوام بدونم هیچ رقمه امکان نداره در چنین شرایطی مودم داخلی رو
به خارجی تبدیل کرد،یا باید قید اون مودم داخلی رو زد و یه مودم خارجی بگیری و اکانتتو تو اون وارد کنی؟

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

با تشکر

دوستانی که در حال حاضر نمی تونن در مورد سرعت من رو راهنمایی کنند؟

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
دوستانی که در حال حاضر نمی تونن در مورد سرعت من رو راهنمایی کنند؟

من دو مگ نامحدود دارم.
به جز چند روز اخیر که مشکل داشته، کلا سرعت حدود 250 هست. من راضیم کلا ولی هزینه ش خیلی بالاس...

بالا