• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آیا مودم های ایرانسل آپدیت شدن؟
من دیدم این بخش آپدیت رو آوردن به اول سایت رفتم ببینم خبری هست یا نه اما چون مدتیه از ایرانسل فقط همراه استفاده می کنم نمی دونم ورژن موردم چنده.

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام من وایمکس دارم 512 هست با 2 3 خط انتن سرعتم عالیه تازه نوین نت واسیا تک دارم اونم2 مگ با وایمکس سرعتشون یکیه

hadi kabi

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام - بنده مودم فضای باز دارم - اگر از شهری به شهر دیگری منتقل بشه مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی وصل میشه؟

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
آیا مودم های ایرانسل آپدیت شدن؟
من دیدم این بخش آپدیت رو آوردن به اول سایت رفتم ببینم خبری هست یا نه اما چون مدتیه از ایرانسل فقط همراه استفاده می کنم نمی دونم ورژن موردم چنده.

من مودم WIXFBR-105 دارم
الان چک کردم دیدم خودکار آپدیت شده به نسخه 02.00.03.999
قبلا 02.00.01.999 بود

poshtiban

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام - بنده مودم فضای باز دارم - اگر از شهری به شهر دیگری منتقل بشه مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی وصل میشه؟

مشکلی نداره و اگه پوشش شبکه وجود داشته باشه و بتونید مودم رو جا به جا کنید می تونید وصل شید و استفاده کنید.

Last edited:

poshtiban

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان وایمکس ایرانسل هم مثل ADSL هست که سرویس های 128 و ... Up to 2048 باشند ؟

توی تبریز وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت ؟

خیر عزیز. مثل ADSL نیست و سرعت ها دقیقا همون چیزیه که ذکر شده.

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین
یه دونه مودم bm632w دارم که آپگریدش کرده بودم به ورژن 24 ولی بعداز اینکه دیدم دوستان تو این تاپیک ورژن قبلی رو گزاشتن به خاطر رفع محدودیت فرکانس هر چی می خواستم دانگرید کنم Prompt میداد اومدم فریمور مبین رو که با فایل .bin بود رو ریختم از تو خود پیج مودم راحت فلش شد و لی گفتم حالا شاید بشه اوکیش کرد با ایرانسل باز هم هر چی میزنم چه ورزن 17 چه 2 باز همین ارورو میده رو سه سیستم مختلف چک کردم ویندوز 7 و 8 دیگه واقعا نمیدونم جکارش کنم .دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه ارتباطم اوکی هست راحت خود مودم آیپی میگیره و به راخحتی تو پیج ادمین میره یعنی از نظر رارتباطی موردی نداره نمیدونم چرا با فریمورا ایرانسل این ارور میاد اگر دوستان از bm632wکسی فایل .biin داره مال ایرانسل ممنون میشم یا اینکه راهنمایی کنین ریستم کردم چند بار باز نشده
Capture.JPG

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین
یه دونه مودم bm632w دارم که آپگریدش کرده بودم به ورژن 24 ولی بعداز اینکه دیدم دوستان تو این تاپیک ورژن قبلی رو گزاشتن به خاطر رفع محدودیت فرکانس هر چی می خواستم دانگرید کنم Prompt میداد اومدم فریمور مبین رو که با فایل .bin بود رو ریختم از تو خود پیج مودم راحت فلش شد و لی گفتم حالا شاید بشه اوکیش کرد با ایرانسل باز هم هر چی میزنم چه ورزن 17 چه 2 باز همین ارورو میده رو سه سیستم مختلف چک کردم ویندوز 7 و 8 دیگه واقعا نمیدونم جکارش کنم .دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه ارتباطم اوکی هست راحت خود مودم آیپی میگیره و به راخحتی تو پیج ادمین میره یعنی از نظر رارتباطی موردی نداره نمیدونم چرا با فریمورا ایرانسل این ارور میاد اگر دوستان از bm632wکسی فایل .biin داره مال ایرانسل ممنون میشم یا اینکه راهنمایی کنین ریستم کردم چند بار باز نشده
مشاهده پیوست 413858

دوستان خواهشن ممنون میشم یکی کمکم کنه ثواب داره بخدا

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان خواهشن کمک کنین الان که آپگرید کردم به مبین اصلا امکان برگشت هست ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

بازم عرض میکنم خدمت همه دوستان توی همین تاپیک بارها اعلام کردم هرکسی بعد از آپدیت نمیتونه به تنظیمات مودمش وصل شه با شماره 09366359636 تماس بگیره تا بشه همه تنظیمات برگرده.
که بتونین فرکانس ها را بصورت دستی وارد کنین.و به کلیه قسمت های مودم دسترسی پیدا کنین.

تنظیمات فرکانس و dns فریم ور جدید V24 برای مودم های شما براتون میزارم که نیاز به آپدیت مودم نباشه.دوستان مودم ها راسعی کنین آپدیت نکنین.بارها گفتم ایرانسل کانفیگ مودم را بعد از آپدیت محدود میکنه و کلا روی مودم شما مسلط میشه

Microsaaft-Scanset.jpgMicrosaaft-Dns.jpg

Last edited:

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
سلام من میخواستم وایمکس بگیرم از ایرانسل سرعتش ایناش چطوره ؟ من تهرانم (بلوار فردوس) - در مورد مودم هم مودم USB اش خوبه جواب میده با این تقویت کننده سیگنالش آیا تو خونه جواب میده ؟ یا wifi اش رو بگیرم؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام من میخواستم وایمکس بگیرم از ایرانسل سرعتش ایناش چطوره ؟ من تهرانم (بلوار فردوس) - در مورد مودم هم مودم USB اش خوبه جواب میده با این تقویت کننده سیگنالش آیا تو خونه جواب میده ؟ یا wifi اش رو بگیرم؟

سلام.ایرانسل بهتره مبین نت است در این که شکی نیست..ولی هردوشون وایمکس هستن دیگه.در مورد یو اس بی.پوشش تو منزل هم خوبه با تقویت کننده بهتر میشه.ولی اگه چندتا
سیستم در خونه دارین بهترین گزینه وای فای است/الان که طرح یو اس بی هم ایرانسل داده و قیمتش رو با 70% تخفیف به 47 توامن رسونده

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93

سلام.ایرانسل بهتره مبین نت است در این که شکی نیست..ولی هردوشون وایمکس هستن دیگه.در مورد یو اس بی.پوشش تو منزل هم خوبه با تقویت کننده بهتر میشه.ولی اگه چندتا
سیستم در خونه دارین بهترین گزینه وای فای است/الان که طرح یو اس بی هم ایرانسل داده و قیمتش رو با 70% تخفیف به 47 توامن رسونده
ممنون داداش ، این طرح یو اس بی که 47 ت شده کجاس ؟ چجوری بگیریمش ؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان خواهشن کمک کنین الان که آپگرید کردم به مبین اصلا امکان برگشت هست ؟
اتفاقا منم می خوام به مبین نت آپگیرد کنم، اما قبلش می خوام بدونم راه برگشت داره یا نه.

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
بازم عرض میکنم خدمت همه دوستان توی همین تاپیک بارها اعلام کردم هرکسی بعد از آپدیت نمیتونه به تنظیمات مودمش وصل شه با شماره 09366359636 تماس بگیره تا بشه همه تنظیمات برگرده.
که بتونین فرکانس ها را بصورت دستی وارد کنین.و به کلیه قسمت های مودم دسترسی پیدا کنین.

تنظیمات فرکانس و dns فریم ور جدید V24 برای مودم های شما براتون میزارم که نیاز به آپدیت مودم نباشه.دوستان مودم ها راسعی کنین آپدیت نکنین.بارها گفتم ایرانسل کانفیگ مودم را بعد از آپدیت محدود میکنه و کلا روی مودم شما مسلط میشه

مشاهده پیوست 414852

مشاهده پیوست 414853
سلام مرسی
دوست عزیز دسترسی به تنظیماتش اوکی هست فقط الان که فریمور مبین انداختم دقیقا مس زمانیه که دانگیر نمیشد و این اروری که نشون دادمو میده و به هیچ ورژنی از ایرانسل چه 17 چه 24 نمیشه اون اروره میاد ولی مودم راحت از طریق bin فلش میشه میخ وام ببینم کسی فایل bin ایرانسلو داره هر ورژنی باشه یا کسی میتونه راهنمایی کنه؟ مرسی

فایل های پیوستیتون خرابن گویا دوست عزیز

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

سلام.

این طرحی که 70% تخفیف داره برای همه که نیستش، هست؟ بعد این که می گن این مودم روی cpu فشار می آره، درسته؟ :blink: و در نهایت این که اگر طرح تشویقی بعدا دادن که مودم همراه توش تخفیف خورد، می شه یه نفر یه مودم دیگه هم بگیره یا نه؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام.

این طرحی که 70% تخفیف داره برای همه که نیستش، هست؟ بعد این که می گن این مودم روی cpu فشار می آره، درسته؟ :blink: و در نهایت این که اگر طرح تشویقی بعدا دادن که مودم همراه توش تخفیف خورد، می شه یه نفر یه مودم دیگه هم بگیره یا نه؟

سلام سولالتتون رو بترتیب جواب میدم.

اتفاقا برای همست.:cool:
من که تاحا ندیدم به لپتاپم فشار بیاد کارکردش معمولیه!!!
بله میشه.

بالا