• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
از مبین نت که بهتره ؟
تخفیف دانشجویی و ... هم داره ؟
لینکشو میدید لطفا

سوالتون مبهمه

ایرانسل دیگه این مودم را نداره مگر اینکه کارکده آن گیرتون بیاد/هرکدوم مزیت های خاص خودشون را دارند/میتونین مودم را از مبین نت تهیه کنید و در ماه رمضان 5گیگ ترافیک رایگان میده... اگر از کارکدش خوشتون نیومد آن را به ایرانسل تبدیل کنین.
سایت مبین نت

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
سوالتون مبهمه

ایرانسل دیگه این مودم را نداره مگر اینکه کارکده آن گیرتون بیاد/هرکدوم مزیت های خاص خودشون را دارند/میتونین مودم را از مبین نت تهیه کنید و در ماه رمضان 5گیگ ترافیک رایگان میده... اگر از کارکدش خوشتون نیومد آن را به ایرانسل تبدیل کنین.
سایت مبین نت
منظور سوالم این هست که مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
واسه اون مودم هم درسته دیدم تو لیست مودم ها نبود از اینا که تو لیست هست کدومشون واسه کار ما بهتره ؟؟؟

m3hrdad.x

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان کسی اگه وایمکس کارکرده داره یا سراغ داره من فورا میخوام.طوری باشه که بتونم تعرفه 1مگ نامحدود بزنم. ترجیحا تعرفش تموم شده باشه و فقط کرج یا تهران باشه. 09363889696

amir69r

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من ميخوام يك تونل مجازي بين كارخونه و دفتر داشته باشم بايد چه مراحلي انجام بدم؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
سلام دوستان من ميخوام يك تونل مجازي بين كارخونه و دفتر داشته باشم بايد چه مراحلي انجام بدم؟؟؟
بگو برات رو سرور کارخونه یه وی پی ان راه بندازن چون داخلی هست باز هم هست مجوزی خاصی نمیخواد

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
کسی نیست پستهای ما رو جواب بده ؟؟؟

شما باید ببینید توی منطقه اتون کدوم بهتر جواب می ده. بعد ببینید سرعتی که می خواید چقدر هست و حجمی که لازم دارید در ماه چقدره. مثلا من از مبین نت راضی نبودم، اما ارزون تر از ایرانسل بود. اگر برای شرکت هست، به نظرم شما سرویس نامحدود بگیرید راحت ترید، دیگه نگرانی حجم ندارید، که اونم سرویس نامحدود مبین نت اصلا به درد نمی خوره. می گه 1 به 10 سرعتتون پایین می آد. اون سرویس های دیگه اش 1 به 4 پایین می اومد، یعنی سرویس 2 مگ مبین نت در بهترین حالت به من مثل سرویس 1 مگ کار می داد و حتی سرعتش در حد 512 هم می رسید که همون 1 به 4 هست. شبانه مجانی اش هم اصلا تعطیل بود.

شما یه مودم رومیزی وای فای باید بگیرید و اگر دسکتاپ دارید و نمی تونید از وای فای استفاده کنید، یه دونه هاب هم لازم دارید که کامپوترهاتون رو از طریقش به مودم وصل کنید.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
سلام

اینترنت به فنا رفته.

چند وقتی بود با سرعت فضایی دانلود میکردم، حتی شبانه (2 مگابیت پایه دارم و 250 دانلود میکردم)
چند روزی رفتم خونه پدرم و مودم هم با خودم بردم، دیروز مجددا برگشتم خونه خودم، اما بعد از روشن شدن مودم متوجه شدم سرعت به اف رفته! میانگین سرعت دانلود 20 کیلوبایته!!!!
چند بار خاموش روشن کردم اما درست نشد. چی کار کنم؟ الان گریه م میگیره!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
شما یه مودم رومیزی وای فای باید بگیرید و اگر دسکتاپ دارید و نمی تونید از وای فای استفاده کنید، یه دونه هاب هم لازم دارید که کامپوترهاتون رو از طریقش به مودم وصل کنید.
منظورتون از این قسمت متوجه نشدم ?
واسه مودم هم مودم داخلی wixfmm-130 فکر کنم از بقیه بهتر باشه و همینو انتخاب کنیم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
منظورتون از این قسمت متوجه نشدم ?
واسه مودم هم مودم داخلی wixfmm-130 فکر کنم از بقیه بهتر باشه و همینو انتخاب کنیم

همونه دیگه. مگه چند جور مودم داخلی رومیزی وای فای هست؟ کلهم یه یو اس بی هست، یه همراه جیبی، یکی این، یکی هم خارجی دیگه. این مودم یه پورت RJ-45 بیشتر نداره. اگر شما بیشتر از یه کامپیوتر رو از طریق LAN بخواید وصل کنید، احتیاج به یه هاب یا سوئیچ دارید.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
منظور سوالم این هست که مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
واسه اون مودم هم درسته دیدم تو لیست مودم ها نبود از اینا که تو لیست هست کدومشون واسه کار ما بهتره ؟؟؟

fmm-130 واسه کارتون خوبه.ولی چیزی که مودم BM632w خاص میکنه سرعت 3 برابری اون نسبت به بقیه مودم هاست و سیگنال سری N را نیز ساپورت میکند.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
همونه دیگه. مگه چند جور مودم داخلی رومیزی وای فای هست؟ کلهم یه یو اس بی هست، یه همراه جیبی، یکی این، یکی هم خارجی دیگه. این مودم یه پورت RJ-45 بیشتر نداره. اگر شما بیشتر از یه کامپیوتر رو از طریق LAN بخواید وصل کنید، احتیاج به یه هاب یا سوئیچ دارید.

fmm-130 واسه کارتون خوبه.ولی چیزی که مودم BM632w خاص میکنه سرعت 3 برابری اون نسبت به بقیه مودم هاست و سیگنال سری N را نیز ساپورت میکند.
ممنون از راهنماییاتون fmm-130 رو گرفتم
سیگنالش پره واسه افزایش سرعت نامه به چه شماره ای فاکس کنیم ؟

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ممنون از راهنماییاتون fmm-130 رو گرفتم
سیگنالش پره واسه افزایش سرعت نامه به چه شماره ای فاکس کنیم ؟

قابل تو جه شما، از چند صفحه قبل:

:cool: قسشو نخور داداش مدارک رو خودت بفرست ایرانسل!!!

اینم شماره فکس ایرانسل (02166690603) .
مدارک ارسالی به ایرانسل:
کپی کارت ملی / کپی قبض تلفون/ و مجوز سرعت بالاتون می باشد.

در ضمن کپی ها روی برگ A4 و روی هر برگ شماره وایمکستون رو بنویسید.یا علی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
این شارژ هایی که با تخفیف توی بازارچه می فروشند، دلیل تخفیفش چیه؟ در نهایت چی همراهش هست وقتی از این طریق اکانت وایمکس شارژ می شه؟ بعد هم می شه از اکانت وایمکس تلفن همراه دائمی ایرانسل رو هم شارژ کرد یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا