• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر سرباز

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
قبول شدم یا نه
یادت رفت گفتم اگه کسی گفت کجا بده یا خوبه دروغه؟! پس فکر نکن اونجایی که گفتی خوب و راحته, فقط اسمش در رفته هر کی هر چی گفته همش دروغه. قبل از اینکه پاتو بزاری پادگان غیبت در اعزام محسوب میشه فرقی با غیبت معمولی نداره ولی وقتی رفتی داخل پادگان دیگه لغو/انصراف نداره میتونی خودتو بزنی به مردن و مرخصی ساعتی بگیری یا سیم خاردار را رد بری و دیگه برنگردی ولی همیشه باید مثل یک دزد زندگی کنی, از من گفتن بود تو نمیتونی زندگی سگی تو پارگان رو تحمل کنی بد فکر هایی میاد تو ذهنت نهایتش میشه خودکشی یا دگرکشی
https://forum.persiantools.com/threads/راهی-برای-نجات-؟.894389/page-2#post-12344055

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
رضا
اگه بابات 36 ما جبهه بوده
خب داداشت از 30 ماهش استفاده کرده که معاف شده
فکر میکنم از 6 ماهش بتونی استفاده کنی
------------------
البته میدونی چیه این قانون جدید کسری ایثارگران فقط هر سال 20k نفر رو کسری میدن. و اولویت هم با اونایی هست که امتیاز بیشتر دارن. یعنی اگه کسی 20 ماه بوده باباش..اولویت با اونه که کسری بگیره تا شمایی که از 6 ماهش میتونی استفاده کنی.
-----------------
فردا اول وقت برو +10 سوال کن ببین داستان چیه.
اول وقت میگم برو چون..طرف سرش خلوت باشه و بتونه قشنگ راهنمایی کنه..والا من هر وقت میرم یه خانومه نشسته فقط میگه نمیدونم :| اونجا بود که نتیجه گرفتم جنس مونث فقط بدرد خانه داری میخوره :|
-----------------

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
رضا
اگه بابات 36 ما جبهه بوده
خب داداشت از 30 ماهش استفاده کرده که معاف شده
فکر میکنم از 6 ماهش بتونی استفاده کنی
------------------
البته میدونی چیه این قانون جدید کسری ایثارگران فقط هر سال 20k نفر رو کسری میدن. و اولویت هم با اونایی هست که امتیاز بیشتر دارن. یعنی اگه کسی 20 ماه بوده باباش..اولویت با اونه که کسری بگیره تا شمایی که از 6 ماهش میتونی استفاده کنی.
-----------------
فردا اول وقت برو +10 سوال کن ببین داستان چیه.
اول وقت میگم برو چون..طرف سرش خلوت باشه و بتونه قشنگ راهنمایی کنه..والا من هر وقت میرم یه خانومه نشسته فقط میگه نمیدونم :| اونجا بود که نتیجه گرفتم جنس مونث فقط بدرد خانه داری میخوره :|
-----------------
باوا هفته پیش هر روز میرفتم +10 که فقط میگفت نمیدونم برو از **** وضیفه بپرس یعنی میخواستم...
**** وضیفه 5 بار رفتم 3 بارش با سربازا چت کردم هیچی به هیچی اصن خودشون نمیدونن چیکار می کنن مسئوله هم اصن نگاه نمی کرد یه کد ملی گرفت گفت برادرت همه رو استفاده کرده میگم باوا جناب آموزشی رفته چند ماه هم خدمت کرده اصن فکر نمی کنه میگه نه نمیشه.
من فردا میرم ****، **** وظیفه و +10 حسابی حرف میزنم چون دو هفته است دارم میلرزم دعام کن تو دل دوست دخترات پاکه از مسیری که باز کردی پاکیشون احتمالا به تو هم سرایت کرده ...

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
باوا هفته پیش هر روز میرفتم +10 که فقط میگفت نمیدونم برو از **** وضیفه بپرس یعنی میخواستم...
**** وضیفه 5 بار رفتم 3 بارش با سربازا چت کردم هیچی به هیچی اصن خودشون نمیدونن چیکار می کنن مسئوله هم اصن نگاه نمی کرد یه کد ملی گرفت گفت برادرت همه رو استفاده کرده میگم باوا جناب آموزشی رفته چند ماه هم خدمت کرده اصن فکر نمی کنه میگه نه نمیشه.
من فردا میرم ****، **** وظیفه و +10 حسابی حرف میزنم چون دو هفته است دارم میلرزم دعام کن تو دل دوست دخترات پاکه از مسیری که باز کردی پاکیشون احتمالا به تو هم سرایت کرده ...
مشکل هم همینه
منم مثل توام
میرم **** وظیفه..میگه ما هیچی نمیدونیم به +10 ابلاغ کردن. میگم اونا هم نمیدونن چیه.
میگه کلا فقط گفتن اسم بنویسین.در موردش چیزی دیگه ای نگفتن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
رفتم +10 نامه دادن بالاش نوشته "ستاد فرماندهی کل **** - ****- آموزشگاه مالک اشتر ارومیه - " گوگل رو مپ رو نگاه کردم دیدم تبریزه :eek:
@amir7310
@Business plan

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
رفتم +10 نامه دادن بالاش نوشته "ستاد فرماندهی کل **** - ****- آموزشگاه مالک اشتر ارومیه - " گوگل رو مپ رو نگاه کردم دیدم تبریزه :eek:
@amir7310
@Business plan
آموزشگاه مالک اشتر مال تبریز نیست مال ارومیه هست. نگران هم نباش. منم تو **** خدمت کردم سال 80 الی 82
با مدرک دیپلم. خدمت هم کاملا شانسی و فرد به فرد فرق میکنه. سعی کن به حرف کسایی که منفی نگر هستند یا مشکلات روحی روانی همچون افسردگی و ... دارند زیاد توجه نکنی.
من که هیچ خاطره ی بدی از خدمت ندارم و جزو یکی از بهترین دوره های زندگیم بود. (بیخیالی و دلخوشی)
زیاد سخت نگیر. هرکی با توجه به روحیات خودش نظرش رو میگه و قرار نیست نظر اون برای من مفید باشه. هرکس روحیه و دیدگاه خودش رو داره. مثلا من و شما میریم خدمت باهم و یه جا میفتیم. شاید اونجا و اون دوران برای من دلخوشی باشه و برای شما کابوس. ولی کلا **** خیلی جای خوبیه برای خدمت. نگران نباش عزیز

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
@amir7310
@Business plan
مشتاق رفتن هستی و برات فرقی نداره!:general701: چون تو بیابون و جاده هستن نه خود اون شهر، قبلا یه نفر رو میشناختم اونجا بود ، مثل جسد یخ بسته برگشت اون وقتی که تو میری فکر نکنم بالای یک هفته دوام بیاری یا سالم بر نمیگردی یا فرار میکنی :general306: من در مورد فرار از پادگان پرسیدم آروم بهم گفتن سربازگیری مال زمان قدیم بود الان اگه بزاری بری هیچکس دنبالت نمیاد پیگیر باشه بگیرنت مگر اینکه دوباره برگردی پادگان که اون موقع بد میشه :general107: امیدوارم اگه رفتی زنده و بدون مشکل تمومش کنی :general112: اگر معاف از رزم نتونستی بگیری اونجا یه برگه سلامت روان بهت میدن داخلش بنویس آدم خطرناکی هستی خودکشی یا دگرکشی... بیارنت گروه ب دیگه ا3لحه دستت نمیدن و در حدود 10 درصد نسبت به بقیه فشار کمتر بهت میارن . من نه معاف از رزم بودم نه گروه ب ولی نه جون داشتم و نه...:general112::general112:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
فکر نکن اگه رفتی کوماندو برمیگردی، اونجا انواع مهارت های باز کردن چاه مستراح، جارو زدن و طی کشیدن، جفتک پرانی و ار ار کردن، مسابقات بین المملی fart ، کشتن سوسک با دمپایی، مهارت های رزمی در حد شکستن کاشی با کلنگ، کندن قبر خودت(سنگر)، کشیدن سیگار با چوب انگور(البته من دودی نیستم)، تصفیه کافور در غذا، انواع پوزیشن های لواط ! و... اونجا یادت میدن

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
فکر نکن اگه رفتی کوماندو برمیگردی، اونجا انواع مهارت های باز کردن چاه مستراح، جارو زدن و طی کشیدن، جفتک پرانی و ار ار کردن، مسابقات بین المملی fart ، کشتن سوسک با دمپایی، مهارت های رزمی در حد شکستن کاشی با کلنگ، کندن قبر خودت(سنگر)، کشیدن سیگار با چوب انگور(البته من دودی نیستم)، تصفیه کافور در غذا، انواع پوزیشن های لواط ! و... اونجا یادت میدن
احتمالا ایشون شرایط خدمت 50 سال پیش رو میگن .
وگرنه الان اصلا چنین شرایطی نیستش . شاید آموزشی یکم سخت بگیرن که اونم 2 ماه هستش و میان دوره داره ، پایان دوره داره و پنجشنبه و جمعه هم تعطیله . به نظر بنده سختی خدمت همون توو آموزشی هستش اونم به خاطر نظم و انظباطیه که باید رعایت کنی.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بنده خدارو نترسونید الکی،خدمتم ۲ ماهه تموم شده،
دگ خدمت سخت نداریم،رفیق من سرباز صفر پاسداره کلی راضیم هست،من ک ستوان ۳ بودم پادشاهی میکردم تو ارتش تازه،فقط آموزشی هفته اول بخاطر اینکه با محیط اشنا نیستی سخته یکم،اونم سخت نیست بخاطر اینکه گیج میزنی سخته

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
احتمالا ایشون شرایط خدمت 50 سال پیش رو میگن .
وگرنه الان اصلا چنین شرایطی نیستش . شاید آموزشی یکم سخت بگیرن که اونم 2 ماه هستش و میان دوره داره ، پایان دوره داره و پنجشنبه و جمعه هم تعطیله . به نظر بنده سختی خدمت همون توو آموزشی هستش اونم به خاطر نظم و انظباطیه که باید رعایت کنی.
تو پادگان هر روز چند نفر رو میبینم براشون دادگاه گرفتن سوءپیشینه و... فقط بخاطر کار های ساده مثل نگهبانی!! دیگه نمی خوام بیشتر حرف بزنم استاتر اختیارش دست خودشه راه یا چاه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سوالاتم جواب بدم
۱.شما دور از خونه هم خدمت کنی بهت آسایشگاه میدن مثل خوابگاه لپ تاپـ ببر،گوشی ببر هر چی،من که بچه تهرانمـ تو تهرانم خدمت کردم گوشیمو هر روز میزاشتمـتو پوتین میبردم،۵ اینچ بود تازه خخخخ
۲.حالا که دفترچه پست کردی نری بدبخت میشی غیبت میخوری بعد زوری باید بری جا ۲۱ ماه ۳ سال خدمت کنی ولی اگه پست نمیکردی و نمیرفتی فقط دیر کرد میخوردی که **** اینارو میبخشه همیشه
۳.سربازی ی جوری تو ایران جا افتاده که پسر باید بره شما زنم میخای بگیری میگن سربازی رفتی خخخخ
ی وام کوچیکم میخای بگیری کارت پایان خدمت میخان ازت.سفر خارج هیچ وقت دوس نداری بری؟پاسپورت بدون کارت نمیدن
۴.نمیدونم
۵.آموزشی که اصلا راه نداره بری خخخخ مگه اینکه دوره تکمیلی داشته باشی که اونم فقط تو **** اموزشی حذف میشه ارتش با دوره تکمیلی هم باید بری اموزشی،فقط کسری میدن بهش
در کل بزار برو خدمت کاریت ندارن خخخخ

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تو پادگان هر روز چند نفر رو میبینم براشون دادگاه گرفتن سوءپیشینه و... فقط بخاطر کار های ساده مثل نگهبانی!! دیگه نمی خوام بیشتر حرف بزنم استاتر اختیارش دست خودشه راه یا چاه
دوست عزیز چرا جو میدی چرا بچه مردمو میترسونی؟؟؟؟کجای ایران بخاط نگهبانی طرف قضایی کردن و سو سابقه زدن،
اولا ایشون فوق دیپلم نگهبانی خاصی نمیده
بعد نگهبانی اره میبینی طرف رد داده تفنگو در اورده شلیک کرده اره باید قضایی بشه ولی اخرش اینه میخای تو نگهبانی بخابی یا با کسیـ دعوات بشه که تهش چند روز مرخصیاتو کنسل میکنن ۲ روزم اضاف بزنن،

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سوالاتم جواب بدم
۱.شما دور از خونه هم خدمت کنی بهت آسایشگاه میدن مثل خوابگاه لپ تاپـ ببر،گوشی ببر هر چی،من که بچه تهرانمـ تو تهرانم خدمت کردم گوشیمو هر روز میزاشتمـتو پوتین میبردم،۵ اینچ بود تازه خخخخ
۲.حالا که دفترچه پست کردی نری بدبخت میشی غیبت میخوری بعد زوری باید بری جا ۲۱ ماه ۳ سال خدمت کنی ولی اگه پست نمیکردی و نمیرفتی فقط دیر کرد میخوردی که **** اینارو میبخشه همیشه
۳.سربازی ی جوری تو ایران جا افتاده که پسر باید بره شما زنم میخای بگیری میگن سربازی رفتی خخخخ
ی وام کوچیکم میخای بگیری کارت پایان خدمت میخان ازت.سفر خارج هیچ وقت دوس نداری بری؟پاسپورت بدون کارت نمیدن
۴.نمیدونم
۵.آموزشی که اصلا راه نداره بری خخخخ مگه اینکه دوره تکمیلی داشته باشی که اونم فقط تو **** اموزشی حذف میشه ارتش با دوره تکمیلی هم باید بری اموزشی،فقط کسری میدن بهش
در کل بزار برو خدمت کاریت ندارن خخخخ
1- اشتباه ، اونجا یه دونه هدفون هم ازش بگیرن میفرستنش بازرسی، قضایی و... ده روز اضافه خدمت 24 ساعته میخوره
2- اشتباه ، وارد پادگان نباید بشه و اشتباه بزرگترش ثبت نام بود حالا که چند هفته مونده فهمیده...
3- همچین زنی را باید از پنجره طبقه دهم پرت کرد بیرون، اون زن خبیس که سربازی بخواد بجز دشمن چیز دیگه ای نیست
5- من دارم میگم کاری که ما میکردیم فوق لیسانس و... هم میکرد!! حالا شما میگی کارت سبز آموزشی نداره؟! حتی یک ساعت هم آموزشی کسری نمیدن خودم بودم دیدم کارت سبز بی ارزشه
و در نهایت توهمات...
IMG_20171227_142626.jpg
دوست عزیز چرا جو میدی چرا بچه مردمو میترسونی؟؟؟؟کجای ایران بخاط نگهبانی طرف قضایی کردن و سو سابقه زدن،
اولا ایشون فوق دیپلم نگهبانی خاصی نمیده
بعد نگهبانی اره میبینی طرف رد داده تفنگو در اورده شلیک کرده اره باید قضایی بشه ولی اخرش اینه میخای تو نگهبانی بخابی یا با کسیـ دعوات بشه که تهش چند روز مرخصیاتو کنسل میکنن ۲ روزم اضاف بزنن،
بچه مردم نیست که بترسونمش، مرد خودشه ، شاید شما امریه بودی اصلا پادگان نیامدی، اینجایی که من هستم اینطوریه و فرقی بین دیپلم و لیسانس نیست و هر چی گفتم واقعیت بود، به قول روباه دمم شاهده

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
1- اشتباه ، اونجا یه دونه هدفون هم ازش بگیرن میفرستنش بازرسی، قضایی و... ده روز اضافه خدمت 24 ساعته میخوره
2- اشتباه ، وارد پادگان نباید بشه و اشتباه بزرگترش ثبت نام بود حالا که چند هفته مونده فهمیده...
3- همچین زنی را باید از پنجره طبقه دهم پرت کرد بیرون، اون زن خبیس که سربازی بخواد بجز دشمن چیز دیگه ای نیست
5- من دارم میگم کاری که ما میکردیم فوق لیسانس و... هم میکرد!! حالا شما میگی کارت سبز آموزشی نداره؟! حتی یک ساعت هم آموزشی کسری نمیدن خودم بودم دیدم کارت سبز بی ارزشه
و در نهایت توهمات...

والا شاید شما امریه بودی اصلا پادگان نیامدی، اینجایی که من هستم اینطوریه و فرقی بین دیپلم و لیسانس نیست و هر چی گفتم واقعیت بود، به قول روباه دمم شاهده
من فک میکنم شما زیادی سوسولی و این حرفا فقط از رو ترسته.
دوسته عزیز برو بپرس قبلش نظر بده،کسانی که دوره تکیمیلی گذروندن برای ارتش ۲ ماه کسری میدن و برای **** نیاز به گذروندن اموزشی نیست.
خواهش میکنم اطلاعات غلط ندید
نه داداش من تو شهید خضرایی نیرو هوایی ارتش ۲۱ ماه خدمت کردم،ترسو بودن زیادی هم خوب نیست تو خدمت

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
من فک میکنم شما زیادی سوسولی و این حرفا فقط از رو ترسته.
دوسته عزیز برو بپرس قبلش نظر بده،کسانی که دوره تکیمیلی گذروندن برای ارتش ۲ ماه کسری میدن و برای **** نیاز به گذروندن اموزشی نیست.
خواهش میکنم اطلاعات غلط ندید
نه داداش من تو شهید خضرایی نیرو هوایی ارتش ۲۱ ماه خدمت کردم،ترسو بودن زیادی هم خوب نیست تو خدمت
من ترسو بودم؟!! چند بار میخواستم مربی کلاس را بکشمش ، قد و هیکلی ندارم ولی همیشه آماده دعوا و درگیری بودم ، مثل این بازاریا نیستم هزار تا قسم دروغ بخورم . اون دو ماه کسری کلی سر جاش درسته ولی جدی آموزشی هیچ کسری تو پادگان ما نداشت 56 روز کامل برای همه، شاید پادگان شما با ما فرق میکرد در کل قانون جنگله طرف باید قبلش تحقیق کن کی دوره قبلش اونجا بوده چه وضعی داره ، حالا که ایشون و من اصلا کارت سبز و قرمز و صورتی و... نداریم چرا الکی بحث کارت کنیم؟!:rolleyes:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
البته سربازی چیزه عجیبینه،شما و ی نفر دگ میتونید تو ی پادگان باشید جفتتون لیسانس،شما در بهترین شرایط باشید اون یکی در بدترسن شرایط.
ولی این دوره تکمیلی والا تا اون موقع که من پادگان بودم قانونش این بود،حتی رفیقمم دوره تکمیلی داشت رفت **** دگ اموزشی نرفت یسره رفت تو یگان.

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
من ترسو بودم؟!! چند بار میخواستم مربی کلاس را بکشمش ، قد و هیکلی ندارم ولی همیشه آماده دعوا و درگیری بودم ، مثل این بازاریا نیستم هزار تا قسم دروغ بخورم . اون دو ماه کسری کلی سر جاش درسته ولی جدی آموزشی هیچ کسری تو پادگان ما نداشت 56 روز کامل برای همه، شاید پادگان شما با ما فرق میکرد در کل قانون جنگله طرف باید قبلش تحقیق کن کی دوره قبلش اونجا بوده چه وضعی داره ، حالا که ایشون و من اصلا کارت سبز و قرمز و صورتی و... نداریم چرا الکی بحث کارت کنیم؟!:rolleyes:

خدمت سربازی سختی های خودش را داره اما اینا که خدمت نیست. مسخره بازیه
قبول دارم سرما گرما بی خوابی زورگویی تحقیر شدن. توی اموزشی برای یه دستشویی رفتن یک ساعت توی صف باشی ! برای تلفن باید چند ساعت منتظر بمونی
آنکادر تخت ساعت 4 5 صبح بیدار شدن و ورزش کردن به صف شدن های بی خودی. یه دستت صبحانه یه دست جارو . ساعت ها سرپا ایستادن الکی و پست دم در دستشویی حموم و و و

یه روز اینا را برای داییم تعریف کردم نشست چندتا خاطره از دوران جنگ برام تعریف کرد
میگفت سرباز بودم آموزشی توی سرمای تهران بودن تا تموم شد چند نفر فریز شدن مردن
بعدش هم توی جزیره های جنوب
با کوچکترین صدا گرا میگرفتن و میبستنمون به رگبار
یه جاهایی با عراقی ها 20 30 متر فاصله داشتن و بعد از درگیری های شبانه صبح که همه جا روشن میشد یه صحنه هایی میدیدن ادمای نصفه شده ، پوتین هایی که افتادن یه گوشه و پا داخلشونه و ...
میگفت برای دستشویی رفتن شب توی سرمای شدید باید میرفتیم توی آب کارامون را کنیم. که ماهی ها حمله میکردن بهمون سرصدا درست میکردن نمیشد درست کارتو کنی وگرنه کشته میشدی

خلاصه یه چیزایی تعریف کرد که وقتی به مثلا سختی های سربازی امروزی فکر میکنم خندم میگیره

آموزشی دوماهه و باید با نظمی داره منطبق بشی وگرنه فقط اذیت میشی و خودخوری میکنی
بعد از اون همه جا خر تو خره . سیگار میکشن گوشی دارند هدفون میبرن با خودشون سر پست اون قانون های بی خود اموزشی همه ول میشن
البته همه ی اینا تنبه هم داره ولی خب سابقه برات نمیشه نهایتش اضافه خدمته

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خدمت سربازی سختی های خودش را داره اما اینا که خدمت نیست. مسخره بازیه
قبول دارم سرما گرما بی خوابی زورگویی تحقیر شدن. توی اموزشی برای یه دستشویی رفتن یک ساعت توی صف باشی ! برای تلفن باید چند ساعت منتظر بمونی
آنکادر تخت ساعت 4 5 صبح بیدار شدن و ورزش کردن به صف شدن های بی خودی. یه دستت صبحانه یه دست جارو . ساعت ها سرپا ایستادن الکی و پست دم در دستشویی حموم و و و

یه روز اینا را برای داییم تعریف کردم نشست چندتا خاطره از دوران جنگ برام تعریف کرد
میگفت سرباز بودم آموزشی توی سرمای تهران بودن تا تموم شد چند نفر فریز شدن مردن
بعدش هم توی جزیره های جنوب
با کوچکترین صدا گرا میگرفتن و میبستنمون به رگبار
یه جاهایی با عراقی ها 20 30 متر فاصله داشتن و بعد از درگیری های شبانه صبح که همه جا روشن میشد یه صحنه هایی میدیدن ادمای نصفه شده ، پوتین هایی که افتادن یه گوشه و پا داخلشونه و ...
میگفت برای دستشویی رفتن شب توی سرمای شدید باید میرفتیم توی آب کارامون را کنیم. که ماهی ها حمله میکردن بهمون سرصدا درست میکردن نمیشد درست کارتو کنی وگرنه کشته میشدی

خلاصه یه چیزایی تعریف کرد که وقتی به مثلا سختی های سربازی امروزی فکر میکنم خندم میگیره

آموزشی دوماهه و باید با نظمی داره منطبق بشی وگرنه فقط اذیت میشی و خودخوری میکنی
بعد از اون همه جا خر تو خره . سیگار میکشن گوشی دارند هدفون میبرن با خودشون سر پست اون قانون های بی خود اموزشی همه ول میشن
البته همه ی اینا تنبه هم داره ولی خب سابقه برات نمیشه نهایتش اضافه خدمته
آشنای شما بیشتر تحت فشار بود درست ولی این درسته که من مثل سگ زندگی کنم برم پادگان بگن طبق قانون 24 ساعته در اختیار مایی برای هر جایی، همیشه تحدید به دادگاه همیشه تحدید و تحدید، خیلی ها رو دیدم که سوءپیشینه براشون درست کردن و تک نفری هم تبرعه شده بود نه برای دزدی یا قتل برای کار های ساده مثل نگهبانی از سنگ و ببابون و خاک، حتی بعد سربازی هم بگن در اختیار مایی دوره ضرورت 2 سال دوره احتیاط 8 سال دوره ذخیره یک 10 سال و دوره ذخیره دو 10 سال بیان بگن سربازی 30 ساله نه 30 نیست اصلا باید تا مرگ بری پیش مرگ ما باشی و هزار کار دیگه ولی بیشمار آدم راحت و آزاد دارن زندگی میکنن پول در میارن بگن ما سربازی را خریدیم!!! یعنی با پول میشه اون دادگاه و تحدید ها را خرید؟!!!! این عدالته؟ ما شب نگهبانی بدیم بقیه بگن خریدیم با پول... خب اونی که خریده نمیگم باید بیاد سگ دو بزنه اون به کنار، الان من برای کی اومدم سربازی؟ مگه برای همونی که تحدید میکنه نیامدیم سربازی؟ هر چند که در واقعیت اجبار نیست و با پای خودمون به اجبار خانواده اومدیم ولی الان من که اومدم سربازی به کی میگم دشمن؟ ادامه حرفم به واضح مشخصه

Last edited:
بالا