من ترسو بودم؟!! چند بار میخواستم مربی کلاس را بکشمش ، قد و هیکلی ندارم ولی همیشه آماده دعوا و درگیری بودم ، مثل این بازاریا نیستم هزار تا قسم دروغ بخورم . اون دو ماه کسری کلی سر جاش درسته ولی جدی آموزشی هیچ کسری تو پادگان ما نداشت 56 روز کامل برای همه، شاید پادگان شما با ما فرق میکرد در کل قانون جنگله طرف باید قبلش تحقیق کن کی دوره قبلش اونجا بوده چه وضعی داره ، حالا که ایشون و من اصلا کارت سبز و قرمز و صورتی و... نداریم چرا الکی بحث کارت کنیم؟!
خدمت سربازی سختی های خودش را داره اما اینا که خدمت نیست. مسخره بازیه
قبول دارم سرما گرما بی خوابی زورگویی تحقیر شدن. توی اموزشی برای یه دستشویی رفتن یک ساعت توی صف باشی ! برای تلفن باید چند ساعت منتظر بمونی
آنکادر تخت ساعت 4 5 صبح بیدار شدن و ورزش کردن به صف شدن های بی خودی. یه دستت صبحانه یه دست جارو . ساعت ها سرپا ایستادن الکی و پست دم در دستشویی حموم و و و
یه روز اینا را برای داییم تعریف کردم نشست چندتا خاطره از دوران جنگ برام تعریف کرد
میگفت سرباز بودم آموزشی توی سرمای تهران بودن تا تموم شد چند نفر فریز شدن مردن
بعدش هم توی جزیره های جنوب
با کوچکترین صدا گرا میگرفتن و میبستنمون به رگبار
یه جاهایی با عراقی ها 20 30 متر فاصله داشتن و بعد از درگیری های شبانه صبح که همه جا روشن میشد یه صحنه هایی میدیدن ادمای نصفه شده ، پوتین هایی که افتادن یه گوشه و پا داخلشونه و ...
میگفت برای دستشویی رفتن شب توی سرمای شدید باید میرفتیم توی آب کارامون را کنیم. که ماهی ها حمله میکردن بهمون سرصدا درست میکردن نمیشد درست کارتو کنی وگرنه کشته میشدی
خلاصه یه چیزایی تعریف کرد که وقتی به مثلا سختی های سربازی امروزی فکر میکنم خندم میگیره
آموزشی دوماهه و باید با نظمی داره منطبق بشی وگرنه فقط اذیت میشی و خودخوری میکنی
بعد از اون همه جا خر تو خره . سیگار میکشن گوشی دارند هدفون میبرن با خودشون سر پست اون قانون های بی خود اموزشی همه ول میشن
البته همه ی اینا تنبه هم داره ولی خب سابقه برات نمیشه نهایتش اضافه خدمته