• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر سرباز

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
اینا همش دروغه
من که رد دادم الان یه هفتس یگانم، خب چی شد؟ تازه، کار شروع شده
الان یه هفته هست یگانی ؟ همش که اینجایی :general711:
آموزشی که هیچی. کلا تنها راهش اینه که کنار بیای باهاش
ولی یکی دوماه بعد از یگان یعنی وقتی سرباز جدید بعد از شما بیاد و شما قدیمی تر بشی سخت گیری ها کمتر میشه
و نیمه ی دومش وقتی با فرمانده و مسئول مستقیم و ... رفیق شی راحت میگذره
کلا قانون خدمت اینه ! الان شما به تنهایی باید جور تمامی سربازای قدیمی تر یگان را بکشی تا وقتی که سرباز جدید بیاد.از پست دادن بگیر تا نظافت ، شستن ظروف و ...
توی این کشور سرباز ادم حساب نمیشه. فقط یه وسیله هست برای پادویی و حمالی مگه اینکه پارتی داشته باشی و کنار یه سرهنگی سرگردی چیزی خدمت کنی و هواتو داشته باشه
کامپیوتر که واردی سعی کن یه جا خودتو پشت یه سیستم جا بدی خدمتش راحتره
در کل سعی کن با این وضعیت کنار بیای تا تموم شه. هر چی بیشتر خودتو درگیری فکری کنی دور تر میگذره

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
الان یه هفته هست یگانی ؟ همش که اینجایی :general711:
آموزشی که هیچی. کلا تنها راهش اینه که کنار بیای باهاش
ولی یکی دوماه بعد از یگان یعنی وقتی سرباز جدید بعد از شما بیاد و شما قدیمی تر بشی سخت گیری ها کمتر میشه
و نیمه ی دومش وقتی با فرمانده و مسئول مستقیم و ... رفیق شی راحت میگذره
کلا قانون خدمت اینه ! الان شما به تنهایی باید جور تمامی سربازای قدیمی تر یگان را بکشی تا وقتی که سرباز جدید بیاد.از پست دادن بگیر تا نظافت ، شستن ظروف و ...
توی این کشور سرباز ادم حساب نمیشه. فقط یه وسیله هست برای پادویی و حمالی مگه اینکه پارتی داشته باشی و کنار یه سرهنگی سرگردی چیزی خدمت کنی و هواتو داشته باشه
کامپیوتر که واردی سعی کن یه جا خودتو پشت یه سیستم جا بدی خدمتش راحتره
در کل سعی کن با این وضعیت کنار بیای تا تموم شه. هر چی بیشتر خودتو درگیری فکری کنی دور تر میگذره

دقیقا درسته

هر چی سابقه خدمتت بیشتر بشه , راحت تر میتونی هر کای انجام بدی

دختر میارن تو پادگان :D:D

seul

Registered User
لایک‌ها
261
ای آقا پولتم افتاد توی پادگان نباید بری برش داری. واسه چی دفترچه فرستادی؟
همین چند روز پیش داشتم به دوستم میگفتم یون بده ولی سربازی نرو

اینا همش دروغه
من که رد دادم الان یه هفتس یگانم، خب چی شد؟ تازه، کار شروع شده
تسلیت میگم. کجا افتادی؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ای آقا پولتم افتاد توی پادگان نباید بری برش داری. واسه چی دفترچه فرستادی؟
همین چند روز پیش داشتم به دوستم میگفتم یون بده ولی سربازی نرو
تسلیت میگم. کجا افتادی؟
شهر خودم ولی هر روز بیشتر تحت فشارم، لیسانس فرقی با سیکل نداره همه باید نگهبانی بدن! برای من مشکل سربازی نیست فلان جا و... نیست، مشکل خانواده هست اگر خانواده از روز اول ساقط میشد سربازی و هزار کار دیگه کنار میرفت، ریشه اصلی مشکلات من همونجاست یه پدر خر جاkش و مادر جاهل احمق دارم که از بچکی سربازی سربازی میزدن بجای اینکه کار و پول درآوردن یادم بدن عمرم پای درس و کتاب به باد رفت نتیجش هم شد سربازی که همچین اهرم فشاری آخرش مرگ خودشون میشه، از بچگی تو سری خور همه بودم همه برای من قلدر و زورگو بودن، اگر قبلا آدم دل رحمی بودم الان فرصتش باشه به برادر خردسال خودم هم رحم نمیکنم...

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
شهر خودم ولی هر روز بیشتر تحت فشارم، لیسانس فرقی با سیکل نداره همه باید نگهبانی بدن! برای من مشکل سربازی نیست فلان جا و... نیست، مشکل خانواده هست اگر خانواده از روز اول ساقط میشد سربازی و هزار کار دیگه کنار میرفت، ریشه اصلی مشکلات من همونجاست یه پدر خر جاkش و مادر جاهل احمق دارم که از بچکی سربازی سربازی میزدن بجای اینکه کار و پول درآوردن یادم بدن عمرم پای درس و کتاب به باد رفت نتیجش هم شد سربازی که همچین اهرم فشاری آخرش مرگ خودشون میشه، از بچگی تو سری خور همه بودم همه برای من قلدر و زورگو بودن، اگر قبلا آدم دل رحمی بودم الان فرصتش باشه به برادر خردسال خودم هم رحم نمیکنم...
درسته تو ایران پدر مادر کتبی هرچی دولت می گه عمل می کنن
برو مدرسه
برو سربازی
ازدواج کن
برو سرکار
ولی این جوری حرف زدن درست نیست منم اعصابم خورده ولی خب چیککار میشه کرد...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
درسته تو ایران پدر مادر کتبی هرچی دولت می گه عمل می کنن
برو مدرسه
برو سربازی
ازدواج کن
برو سرکار
ولی این جوری حرف زدن درست نیست منم اعصابم خورده ولی خب چیککار میشه کرد...
وقتی رفتی سربازی از من تند تر حرف میزنی، از طبقه دهم بپری پایین بهتر از اینه که دو سال هر روز 4 صبح بدار بشی بری کنار یک مشت سرباز سیکل! تو گله گوسفند بری بهتر از بین احشام بودنه بین یک عده جنگلی الان مثل سگ پشیمونم که این همه سال درس خوندم و میبینم فرقی با سرباز سیکل ندارم واقعا هیچ فرقی نیست، این روندی که گفتی همین تکرار همین زندگی سنتی ما را نابود کرد، باید سنت شکن خودت باشی این تکرار و سلسله مراتب زندگیمون رو نابود میکنه، نصف عمرمون رفت هنوز یک عده روی ما مسلط هستن مثل حیون که افسار به گردنش بستن

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282

شهر خودتی این قدر ناشکری میکنی
سرباز دیدم تک و تنها توی کانکس وسط کوه بیابون سه ماه به سه ماه خانوادشو نمیدید
منم اواسط خدمتم افتادم شهر خودم با مافوقم رفیق شدیم ظهر تا ظهر میرسوندم در خونه :) فرمانده یگان تا شب اونجا بود من ظهر خونه بودم.
این قدر حرص نخور چندماه بگذره به مافوقت دستور هم میدی :D
فقط بپا کاری نکنی جابجات کنند وگرنه روز از نو روزی از نو . با 20 ماه سابقه خدمت جات عوض بشه دوباره میشی همون سرباز جدید و خر حمالی و ...
بین لیسانس و سیکل هم خیلی فرق هست. فقط باید خودتو نشون بدی
یادم میاد اون روزا الکی گفتم خدای کامپیوتر هستم چندتا تست ازم گرفتن دیدن یه چیزایی بلدم گذاشتنم جای یه دکترا
تا اخر خدمتم راحت بودم

Last edited:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
برادر خدمتتو برو به حرف کسی هم گوش نده که می گه نرو تو این مملکت هیچی معلوم نیست یه دفعه می بینی فردا قانون اومد خردیدن تعطیل روی احتمال اینکه خردینی ادامه داشته باشه ریسک نکن فقط دنبال این باش **** بیوفتی و شهر خودت آموزشی با این شرایط که پدرت سابقه جبهه داره زیاده فقط دنبال دوست آشنا باش 100 درصد بشه فقط یه آموزشی 2 ماه رو باید تحمل کنی اونم زود می گذره

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
عواقب نرفتن خدمت:
مهم ترین محرومیت های این افراد عبارتند از :

1. عدم امكان دریافت گذرنامه و محرومیت از سفر به خارج از كشور

2. محرومیت از استخدام در ادارات و سازمان های دولتی و مشاغل عمومی

3. محرومیت از امضای هر گونه سند رسمی (خرید، فروش و … در محضر)

در ضمن یک موردی که خود من دیدم شخصی در کارخانه ای کار می کرد و کارخانه تعدیل نیرو داشتن و این شخص هم از نیروهای تسویه حساب شده بودن و برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه کردن و بیمه از ایشان کارت پایان خدمت خواستن که نداشتن و مجبور شد برن ادامه خدمت مبارک بعد از 16 سال البته ایشون شانس آوردن قبلا خدمت کرده بودن و فقط 2 ماه اخر خدمت رو نرفته بودن و بعد از 16 سال که دوباره رفتن بخاطر داشته دو فرزند و متهل بودن از اضاف خدمتشون کم شد و کلا سه ماه خدمت کردن و بیمه هم به ایشون مهلت داده بود که در این چند ماه کارت پایان خدمت بیارن تا بیمه بیکاری به ایشون تعلق بگیره خلاصه خدمت رو برید جایی که فکرشو نمی کنید گیر می کنید :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برادر خدمتتو برو به حرف کسی هم گوش نده که می گه نرو تو این مملکت هیچی معلوم نیست یه دفعه می بینی فردا قانون اومد خردیدن تعطیل روی احتمال اینکه خردینی ادامه داشته باشه ریسک نکن فقط دنبال این باش **** بیوفتی و شهر خودت آموزشی با این شرایط که پدرت سابقه جبهه داره زیاده فقط دنبال دوست آشنا باش 100 درصد بشه فقط یه آموزشی 2 ماه رو باید تحمل کنی اونم زود می گذره
الکی به بی راهه نبرش، نگو سpآ نگو ایثارگری و... من این راهو هزار بار رفتم الکی امید پارتی به این دوستمون نده، من 10 نفر پارتی قرار بود منو از پادگان خارج کنن ببرن جای دیگه، این پارتی ها و قایه مالی ها هیچ فایده ای نداشت، شما اگر دستمال داداش کایکو را هم زیر قایه فرمانده و... بگیری فایده ای نداره حالا از من گفتن بود که خودم از نزدیک تجربه کردم، دیروز ساعت یک ظهر ناغافل به من گفتن ممنوع الخروجی شب نگهبانی!! دیروز از 24 ساعت 4 ساعت هم نشد که خوابیدم اون هم تو اوج سرما وسط بیابون، این همه پارتی سربازی اندازه سر سوزنی برام فایده ای نداشت الکی دل خوش اینطور چیز ها نباشید حالا من صبرم تقریبا زیاده هزار بار حرف میزنم ممکنه همون حرف اول عمل بشه ممکنه هزار بار هم یک بار عملی نشه ولی ایشون با وضعیت بدتر از من با یه تfنگ و 27 تا تیr ممکنه مثل من نتونه تحمل کنه بزنه فرمانده و هر کسی جلوی چشمش باشه بکشه فکر نکن نیست اینطور آدمی، هر روز هر جایی کشته هست ولی تو هیچ رسانه و اخباری نمیتونید ببینید و نکته بعدی این همه محرومیت زدی خب 2 میلیون مشمول هست که میتونستن پول بدن بخرن ولی نرفتن و نخریدن پول زور هم ندادن الان آزاد و راحت زندگی میکنن سربازی به شخمشون هم نیست الکی نگو محرومیت مثلا ایشون میخواد بره جزایر قناری؟ میخواد رئیس اداره بشه؟ میخواد جواز تولید آفتابه لگن بگیره؟! اون دو میلیون نفر الان دارن میمیرن از بی سربازی؟

Last edited:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
الکی به بی راهه نبرش، نگو سpآ نگو ایثارگری و... من این راهو هزار بار رفتم الکی امید پارتی به این دوستمون نده، من 10 نفر پارتی قرار بود منو از پادگان خارج کنن ببرن جای دیگه، این پارتی ها و قایه مالی ها هیچ فایده ای نداشت، شما اگر دستمال داداش کایکو را هم زیر قایه فرمانده و... بگیری فایده ای نداره حالا از من گفتن بود که خودم از نزدیک تجربه کردم، دیروز ساعت یک ظهر ناغافل به من گفتن ممنوع الخروجی شب نگهبانی!! دیروز از 24 ساعت 4 ساعت هم نشد که خوابیدم اون هم تو اوج سرما وسط بیابون، این همه پارتی سربازی اندازه سر سوزنی برام فایده ای نداشت الکی دل خوش اینطور چیز ها نباشید حالا من صبرم تقریبا زیاده هزار بار حرف میزنم ممکنه همون حرف اول عمل بشه ممکنه هزار بار هم یک بار عملی نشه ولی ایشون با وضعیت بدتر از من با یه تfنگ و 27 تا تیr ممکنه مثل من نتونه تحمل کنه بزنه فرمانده و هر کسی جلوی چشمش باشه بکشه فکر نکن نیست اینطور آدمی، هر روز هر جایی کشته هست ولی تو هیچ رسانه و اخباری نمیتونید ببینید و نکته بعدی این همه محرومیت زدی خب 2 میلیون مشمول هست که میتونستن پول بدن بخرن ولی نرفتن و نخریدن پول زور هم ندادن الان آزاد و راحت زندگی میکنن سربازی به شخمشون هم نیست الکی نگو محرومیت مثلا ایشون میخواد بره جزایر قناری؟ میخواد رئیس اداره بشه؟ میخواد جواز تولید آفتابه لگن بگیره؟! اون دو میلیون نفر الان دارن میمیرن از بی سربازی؟
سلام برادر ما هم خدمت رفتیم اما اینقدر خدمت رو به خودمون سخت نگرفتیم من آموزشی 08 خاش ارتش بودم زمان ما روزی 1 ساعت و نیم در کل آب شیرین می اومد اونم با 4000 هزار سرباز ، خدمت سخت هست نه اونقدر که شما به خودت سخت گرفتی . عزیز من با پارتی میشه جای نزدیک افتاد حالا شما برات کاری نکردن دلیلی نمیشه من خودم بچه استان گلستانم آموزشی 08 خاش بودم با سفارش بعد آموزشی افتادم لشکر 30 گرگان بعد اونجا هم با سفارش افتادم پادگان نزدیک خونه هر هفته لااقل 2 تا 3 روز وسط هفته بعد از ظهر خونه بودم 5 شنبه بعد از ظهر و جمعه رو هم بیشتر خونه بودم پس میشه نشد نداره در ضمن دوستمون اگر برگه اول براشون اومده که زمان اعزام خدمتشون معلوم شده تا زمانی که برگه دوم نیومده و کد نخوردن می تونند دنبال این باشن در **** بیفتن در ضمن ایشون نیازی به رفتن به جزایر قناری ندارن همین که ادم نتونی از مزایای بیمه استفاده کنی و نتونی ملکی یا چیزی رو به نام خودت کنی همین خودش یه دردسره در ضمن موقع ارث ومیراث هم مشکل می خورند اگر ایشون خدمت نرفته باشن چطور می خوان به نام خودشون کنند !!! آدم این دور زمونه به کسی نمی تونه اعتماد کنه چیزی به نامش کنه، بازم میگم خدمتتو برو دادا به حرف کسی گوش نده

در ضمن اینم بگم ارتش هم افتادی نترس یه 2 ماه آموزشی و 2 ماه دوره کد هست چون فوق دیپلم هستی احتمال اینکه اگر ارتش بیفتی 02 تهران بیفتی هست چون 02 بیشتر مخصوص فوق دیپلم ها است نیفتادی هم باز اگر جایی دیگه ای افتادی چون فوق دیپلم هستی کمتر سخت می گیرن در ضمن چون بازم فوق دیپلمی یگان بعد آموزشی جایی بیفتی گروهبان میشی و نگهبان جایی نمی زارنت(البته آموزشی نگهبانی داری) نهایتش پاس بخش یا گروهبان نگهبان و نگهبانیت نسبت به سرباز خیلی کمتر نهایت 1 یا 2 روز در هفته اگر همان ارتش هم بیفتی نزدیک خونه خوبه راحت می تونی مرخصی بیای روزانه بیای بری فقط سختیش نسبت به **** بیشتره یک بدی داره اونم نیروی زمینی از صبح تا غروب بدتر از مدرسه فقط آموزش میدن

Last edited:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام برادر ما هم خدمت رفتیم اما اینقدر خدمت رو به خودمون سخت نگرفتیم من آموزشی 08 خاش ارتش بودم زمان ما روزی 1 ساعت و نیم در کل آب شیرین می اومد اونم با 4000 هزار سرباز ، خدمت سخت هست نه اونقدر که شما به خودت سخت گرفتی . عزیز من با پارتی میشه جای نزدیک افتاد حالا شما برات کاری نکردن دلیلی نمیشه من خودم بچه استان گلستانم آموزشی 08 خاش بودم با سفارش بعد آموزشی افتادم لشکر 30 گرگان بعد اونجا هم با سفارش افتادم پادگان نزدیک خونه هر هفته لااقل 2 تا 3 روز وسط هفته بعد از ظهر خونه بودم 5 شنبه بعد از ظهر و جمعه رو هم بیشتر خونه بودم پس میشه نشد نداره در ضمن دوستمون اگر برگه اول براشون اومده که زمان اعزام خدمتشون معلوم شده تا زمانی که برگه دوم نیومده و کد نخوردن می تونند دنبال این باشن در **** بیفتن در ضمن ایشون نیازی به رفتن به جزایر قناری ندارن همین که ادم نتونی از مزایای بیمه استفاده کنی و نتونی ملکی یا چیزی رو به نام خودت کنی همین خودش یه دردسره در ضمن موقع ارث ومیراث هم مشکل می خورند اگر ایشون خدمت نرفته باشن چطور می خوان به نام خودشون کنند !!! آدم این دور زمونه به کسی نمی تونه اعتماد کنه چیزی به نامش کنه، بازم میگم خدمتتو برو دادا به حرف کسی گوش نده

در ضمن اینم بگم ارتش هم افتادی نترس یه 2 ماه آموزشی و 2 ماه دوره کد هست چون فوق دیپلم هستی احتمال اینکه اگر ارتش بیفتی 02 تهران بیفتی هست چون 02 بیشتر مخصوص فوق دیپلم ها است نیفتادی هم باز اگر جایی دیگه ای افتادی چون فوق دیپلم هستی کمتر سخت می گیرن در ضمن چون بازم فوق دیپلمی یگان بعد آموزشی جایی بیفتی گروهبان میشی و نگهبان جایی نمی زارنت(البته آموزشی نگهبانی داری) نهایتش پاس بخش یا گروهبان نگهبان و نگهبانیت نسبت به سرباز خیلی کمتر نهایت 1 یا 2 روز در هفته اگر همان ارتش هم بیفتی نزدیک خونه خوبه راحت می تونی مرخصی بیای روزانه بیای بری فقط سختیش نسبت به **** بیشتره یک بدی داره اونم نیروی زمینی از صبح تا غروب بدتر از مدرسه فقط آموزش میدن
سلام
ممنون بابت پاسخ هاتون در تاپیکم با وجود شما دوستان واقعا حس بهتری بهم دست میده.
من تو برگم نوشته افتادم **** ارومیه
بعد کسی که پشت سیستم تو "**** وظیفه" بود گفت بعد آموزشی همینجا (شهر خودم) خدمت می کنی.
یعنی میشه قبل از تموم شدن آموزشی بگن کجا میوفتی یا همینجوری گفته؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
ممنون بابت پاسخ هاتون در تاپیکم با وجود شما دوستان واقعا حس بهتری بهم دست میده.
من تو برگم نوشته افتادم **** ارومیه
بعد کسی که پشت سیستم تو "**** وظیفه" بود گفت بعد آموزشی همینجا (شهر خودم) خدمت می کنی.
یعنی میشه قبل از تموم شدن آموزشی بگن کجا میوفتی یا همینجوری گفته؟
سلام
شما موفق به ثبت نام در طرح جدید شدی ؟ مهلتش تموم شد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام
شما موفق به ثبت نام در طرح جدید شدی ؟ مهلتش تموم شد
من تونستم فقط از 20 ماه سابقه بابام استفاده کنم
ولی چشمم آب نمیخوره که معاف بشم. من الان تقریبا 6 ساله مشمولم:general703:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
حس بهتری بهم دست میده.
من مریضم سینوس و انحراف بینی عمل کردم ولی مثل سگ تو اون سرمای کوه و دشت نگهبانی میدم، تمام بدنم درد میکنه خوابم میاد طوری که سه روز نخوابیدم ولی از سرماخوردگی و بدن درد نمیتونم بخوابم اصلا من مشکل *** دارم نباید اسLحه دستم بدن نباید تو منطقه نظامی باشم ولی با این حال خودشونو میزارن در تیر رس من خودشون تفنg میدن دستم و ریسک میکنن فکر میکنن نهایتش 4 تا سربازو سقت میکنم، آره کاری با اونا ندارم هدف خانوادس که باید حذف بشه، تو، گرمی کلت داغه نمیفهمی چه خبره من الان تا یه خون نریزم آروم نمیگیرم اگر تا دو سال وضعیت همین باشه تا یکی دو هفته دیگه صبر میکنم ببینم جابجا میشم یا نه مگرنه هر چی که تا الان کشیدم هر دردی که بوده همه را نه به **** و... به خونواده خودم برمیگردونم چون دولت نمیاد تو را بگیره ببره سربازی اجبار دولت برای سربازی و دانشگاه و هزار کوفت دیگه را خانواده سنتی ایجاد میکنه، الان دلم میخواد دست و پای پدرمو ببندم از همین سقف اعدامش کنم دیگه جونی برام نمونده که بخوام از دست بدم بیشتر از این بی تفاوت باشم همین جون باقی مونده هم میره باید تو بیابون خوراک سگا بشم، پس باید از خود دفاع کرد
حالا فکر نکن شهر خودت میای همه چی تو شهر خودته، تو اونجا برده ای اسیری ارزش یه حیون هم بهت نمیدن مثل خر هم کار کنی اندازه سر سوزنی معرفت ندارن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من مریضم سینوس و انحراف بینی عمل کردم ولی مثل سگ تو اون سرمای کوه و دشت نگهبانی میدم، تمام بدنم درد میکنه خوابم میاد طوری که سه روز نخوابیدم ولی از سرماخوردگی و بدن درد نمیتونم بخوابم اصلا من مشکل *** دارم نباید اسLحه دستم بدن نباید تو منطقه نظامی باشم ولی با این حال خودشونو میزارن در تیر رس من خودشون تفنg میدن دستم و ریسک میکنن فکر میکنن نهایتش 4 تا سربازو سقت میکنم، آره کاری با اونا ندارم هدف خانوادس که باید حذف بشه، تو، گرمی کلت داغه نمیفهمی چه خبره من الان تا یه خون نریزم آروم نمیگیرم اگر تا دو سال وضعیت همین باشه تا یکی دو هفته دیگه صبر میکنم ببینم جابجا میشم یا نه مگرنه هر چی که تا الان کشیدم هر دردی که بوده همه را نه به **** و... به خونواده خودم برمیگردونم چون دولت نمیاد تو را بگیره ببره سربازی اجبار دولت برای سربازی و دانشگاه و هزار کوفت دیگه را خانواده سنتی ایجاد میکنه، الان دلم میخواد دست و پای پدرمو ببندم از همین سقف اعدامش کنم دیگه جونی برام نمونده که بخوام از دست بدم بیشتر از این بی تفاوت باشم همین جون باقی مونده هم میره باید تو بیابون خوراک سگا بشم، پس باید از خود دفاع کرد
حالا فکر نکن شهر خودت میای همه چی تو شهر خودته، تو اونجا برده ای اسیری ارزش یه حیون هم بهت نمیدن مثل خر هم کار کنی اندازه سر سوزنی معرفت ندارن
من اگه اینجوری بشه برام خودم و چند نفر دیگه رو خلاص می کنم من کلا تشنج دارم ولی فک نکنم اینقد که میگی سخت بگذره احتمالا جای بدی افتادی.
الان کجایی؟

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
از قدیم گفتن گرهی که با دست باز میشه رو با پا باز نمیکنن!!
مثل سایر آدما برو سربازی و برگرد با خیال راحت زندگیتو کن

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
بیشتر از یک هفته وقت داده بودن یعنی موفق نشدی ؟ :|
نه منکه این قدر امروز فردا کردند خدمتم تمام شد . از اول هم به قصد راهنمایی شما گفتم
من تونستم فقط از 20 ماه سابقه بابام استفاده کنم
ولی چشمم آب نمیخوره که معاف بشم. من الان تقریبا 6 ساله مشمولم:general703:
خب دیگه بهتر از این چی میخوای
قرار بود به ازای هر یک ماه سابقه یک ماه هم کسری بدن
یعنی دوماه اموزشی را بری یک ماه هم ازشون طلب کار میشی :D
البته درست در جریان نیستم شایدم اشتباه میکنم
در هر صورت کمتر از هفت هشت ماه کسری نمیشه
چشم بهم بزنی تمومه. اخراش دور میگذره که برای شما کسری میخوره نجات پیدا میکنی

بالا