من اگه اینجوری بشه برام خودم و چند نفر دیگه رو خلاص می کنم من کلا تشنج دارم ولی فک نکنم اینقد که میگی سخت بگذره احتمالا جای بدی افتادی.
الان کجایی؟
ببین خدمت رو اگه به خودت سخت بگیری سخت هم میگذره. دیدی موقع آمپول زدن میگن شل بگیر؟ تو خدمت هم همینجوری باید بیخیال باشی تا بگذره.
هی بخوای خودت رو مقایسه کنی با این و اون و هی بگی خوش به حال فلانی و خوش به حال بیساری یا من چقدر بدبختم و اینا، فقط به خودت ضرر میزنه
نمیگم خدمت آسونه دردسر نداره! چرا خدمت سخته دردسرهای خودش رو داره ولی اینکه هی بخوای خودت رو ناراحتش کنی و بری تو فکر هیچ کمکی بهت نمی کنه
باید یاد بگیری تو هر شرایطی هستی یه چیز خوب پیدا کنی و به خودت روحیه بدی! فکر نکن نمیشه، خوبم میشه!
وقتی رفتم خدمت فوق لیسانس بودم، یه بار باهام لج افتادن برای نگهبانی فرستادنم برجک زاغه مهمات (خطرناک ترین برجک پادگان) بدون اینکه حتی یه اسلحه خالی بهم بدن (برجک فرستادن امثال من ممنوع بود چه برسه به اینکه بخوان بفرستنم برجک زاغه مهمات اونم بدون سلاح!). منم به جای اینکه بشینم دنیا رو نفرین کنم و هر کسی جلو چشمم بود تهدید کنم و تفنگ بکشم دنیا رو بکشم
general307
یه بالش و پتوبا مجله برداشتم همراه خودم بردم کف برجک پهن کردم. راحت به دیوار برجک لم دادم و کل وقت رو مجله خوندم
یه شب دیگه نگهبان بودم (البته برجک نبودم، پاس زمینی بودم یعنی پیاده گشت میزدم)، اون شب یه افسر شب خیلی سختگیر داشتیم که یواشکی میومد همه رو چک می کرد که ببینه نصفه شب کسی سر پست خوابش نبرده باشه. اومده بود از دور صدام میکرد، منم یواشکی رفتم پشت سرش و داد زدم کیسته؟ (ترکیب کیه و ایست که خودم اختراع کرده بودم
) طرف دو متر پرید بالا و فکر کنم دستشویی لازم هم شد :general304::general304::general304: بقیه وقت نگهبانیم رو داشتم بهش می خندیدم
سری بعد دیگه نیومد چکم کنه (اون شب دو بار نگهبانی داشتم)
تو یگان که بودم تو بهار و تابستون و پاییز که گل داشتیم، هر روز می رفتم از یه جای پادگان گل می چیدم میاوردم میذاشتم روی میزم. همین کار ساده کلی بهم انرژی میداد. فرمانده امم خوشش اومده بود می گفت برای منم گل بیار که برای اونم میبردم
البته بازم میگم سربازی سخته، بی عدالتیه، بی انصافیه ولی قرار نیست ببرنت اردوگاه کار اجباری هیتلر! کل مدتش دو ساله، تا حالا حداقل 20 سال عمر کردی و انشالله 100 سال دیگه هم عمر می کنی، این دو سال چیزی نیست که بخوای خیلی نگرانش باشی و اعصابت رو بخاطرش خرد کنی یا خدای نکرده کار غیرقابل جبرانی انجام بدی. سخت یا آسون، دیر یا زود میگذره. وقتی نمی تونی جلوش رو بگیری، حداقل سعی کن کاری کنی بهت خوش بگذره و یه خاطره خوبی ازش داشته باشی
تو خدمت اگه وظیفه ات رو درست انجام بدی کسی کاریت نداره! نمی تونه کاریت داشته باشه! من خیلی شیطنت می کردم ولی وظیفه ام رو درست انجام میدادم. همینم باعث شده بود که فرمانده ام حسابی ازم طرفداری کنه، حتی بخاطر من چند بار با رده های بالاترش بحثش شده بود (می خواستن منتقلم کنن یه جای بدتر فرمانده ام نمیذاشت. البته همینجایی هم که بودم خیلی خوب نبود). حواست هم باشه کاری که نمی تونی یا برات سخته رو قبول نکنی. راننده شدن خیلی خوبه ولی ریسکش زیاده چون هر اتفاقی برای ماشین بیفته باید خسارتش رو بدی. می تونی خودت ماشین رو ببری بیمه بدنه کنی که خیالتم از این بابت راحت باشه. کارهای دفتری و پشت کامپیوتری هم خوبه ولی مشکل اینجاست که مونیتورهاشون CRT هستن و خیلی برای چشم ضرر دارن.
یه چند تا نکته هم برای آموزشی بگم حواست باشه
اگه بتونی اعزامت رو بندازی تو اسفند خیلی به نفعت هست (دو هفته مرخصی داری در حالی که بعد از آموزشی فقط یه هفته مرخصی داری)
موقع رفتن به آموزشی حتما 8-9 تا سنجاق ته گرد ببر برای آنکارد تختت (اونجا یادت میدن چیه) ولی نشون کسی نده که دردسر نشه
حتما حتما (تاکید می کنم) چسب زخم چند تا بسته با خودت ببر! پشت پوتین، پاشنۀ پات رو زخم می کنه و خیلی اذیت می کنه. برای اینکه جلوش رو بگیری باید یه بار پاشنه پوتین رو خوب واکس بزنی و اگه بشه بذاریش جلوی آفتاب یا بخاری تا خوب نرم بشه بعد تا می تونی با یه سنگی چیزی بکوبش که خوب نرم بشه و پاشنه پات رو نزنه. اگه نتونستی هم تو اولین مرخصی ببر نظامی فروشی های شهر برات عوضش کنن یا پاشنه اش رو بکوبن.
حتما حتما چند بسته قرص سرما خوردگی (استامینوفن نه، یه چیزی مثل کلد استاپ یا هر چی تأثیرش برات بهتره) همراه خودت ببر. هفته اول دوم آموزشی همه مریض میشن، تو بهداری پادگان فقط پنی سیلین و استامیفون میدن. این قرص ها رو هم نشون کسی نده. می تونی قرص ویتامین C مکیدنی هم ببری
چند تا کیسه پلاستیک یا فریزر حتما همراه خودت ببر
دو تا کش 30 یا 40 سانتی برای گتر شلوار حتما با خودت ببر (کش شلواری از خرازی ها بگیر)
قاشق چنگال حتما ببر (چنگال رو حتما ببر، قاشق شاید بهتون بدن)
چاقو پلاستیکی یه بار مصرف چندتا ببر
حتما بند پوتین جنس خوب و بلند حداقل یه جفت با خودت ببر. بند پوتینی که بهتون میدن کوتاهه، بستن بندش بخصوص دفعات اول مصبته (دست من تاول زده بود بس که بند پوتین رو باهاش کشیدم)
سیب یکی دو کیلو ببر. از تنقلات انجیر خشک ببر اونجا خوب مزه میده. بیسکوییت،آبمیوه،آبلیمو و انواع میوه ها رو هم میتونی ببری. ولی زیاد نبر که دست و پا گیر نباشه
موهات رو حتما با شماره 2 یا 4 کوتاه کن! می دونم سخته ولی توی آموزشی خیلی به نفعت هست. شرایط آموزشی اینجوری نیست که هر وقت خواستی بتونی بری حموم، برای همینم ممکنه یه هفته نتونی بری حموم! اگه موهات بلند باشه چرب میشن و حسابی اذیت می کنن.
پوستت هم اگه چربه، یکی دو بسته دستمال مرطوب دست و صورت بگیر ببر،یه مدت که حموم نری چربی و عرق پوستت وارد چشمت میشه و جشم رو میسوزونه. با این دستمال ها می تونی اطراف چشمت رو پاک کنی که اینجوری نشه
یه ساعت چراغدار حتما همرات باشه. شب وقتی خاموشی میزنن دیگه یه چراغ هم روشن نیست که بتونی ساعت بخونی. علاوه بر این وقتی شب نگهبان هستی باید ساعت رو بدونی.
کرم مرطوب کننده هم حتما همراه خودت ببر و شب ها حتما بزن پشت دستت. توی سرما و هوای خشک پوست دست ترک ترک میشه و خیلی اذیت می کنه
لباس هم زیاد نمی خواد همراه خودت ببری. توی آموزشی حداکثر دو روز بعد بهتون لباس نظامی میدن که همیشه باید با اون لباس ها باشی (چه وقت استراحت و چه وقتهای دیگه) فقط یکی دو دست لباس گرم که بتونی زیر لباس بپوشی همراه خودت ببر تو سرما لازم میشه
از الان خودت رو به شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن عادت بده (توی آموزشی باید ساعت 9-10 بخوابی و ساعت 4 و نیم یا 5 صبح بیدار بشی) اگه می تونی هم ورزش و فعالیت بدنیت رو بیشتر کن که اونجا کم نیاری. بهرحال اگه موقع ورزش یا هر فعالیت دیگه ای تو آموزشی کم آوردی و احساس ضعف کردی راحت خودت رو بزن زمین و بگو نمی تونم ادامه بدم! جوگیر نشی به خودت الکی فشار بیاری! از هیچ تهدید یا تشویقی نترس! سلامتی از هر چیزی مهمتره!
توی آموزشی پرونده نداری، یعنی نمی تونن برات اضافه خدمت بزنن. می تونی هر وقت بهت مرخصی دادن دو سه روز هم خودت به مرخصیت اضافه کنی
کسی کاریت نداره، چون پرونده نداری که برات اضافه بزنن. البته حساب غیبت هات رو داشته باش که از 10 روز بیشتر نشه مگر نه تجدید دوره میشی. با گواهی پزشک هم می تونی به مرخصیت اضافه کنی
ولی بعد از آموزشی و توی یگان حواست باشه اضافه نخوری نخوری