• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر سرباز

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
از قدیم گفتن گرهی که با دست باز میشه رو با پا باز نمیکنن!!
مثل سایر آدما برو سربازی و برگرد با خیال راحت زندگیتو کن
تنها نوستالوژی فعال پی تی شما هستید و احسان ادمین :)
چطوری با خیال راحت میشه زندگی کرد بزرگوار؟! تازه میفهمم چرا هیتلر، هیتلر شد. شاید اگه کسی پا روی دمش نمیزاشت یه عده قلدر بالای سرش نبودن هیتلر مثل یه آدم عادی با خیال راحت زندگی میکرد...

Last edited:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سخت نیست این داداشمون به خودش
من اگه اینجوری بشه برام خودم و چند نفر دیگه رو خلاص می کنم من کلا تشنج دارم ولی فک نکنم اینقد که میگی سخت بگذره احتمالا جای بدی افتادی.
الان کجایی؟
سخت می گیره دوستمون خدمتو بخه خودش:) تحمل یکم سختی هم نداره من خودم خدمت دیدم خیلی ها مخصوصا آموزشی فرار می کنند یک هفته اول شاید بهت سخت بگذره اما بعد هم از اذیت کردنشون کم می کنند هم عادت می کنی در ضمن شما **** اینطور که می گید افتادید ببینید آن مرکز آموزشی که افتادین برای آموزش نیروهای حوزه های مقاوت بسیج و **** یا اینکه تیپ های زمینی **** و... که بدونی برای حوزه های داخل شهری باید اقدام کنی یا اینکه نزدکترین تیپ **** در ضمن **** آموزشش راحتره فقط دو ماه آموزشه اونم اگر اعزامتون برج یازده یا 12 باشه به تعطیلات می خورید عید خونه هستین آموزشیت تموم شد هر جا افتادی بگو کار با کامپیوتر تایپ و... یا کارهای دیگه بلدی بگو بلدم فقط اینکهشرکت در نمازو دعا یادت نره :):D خیلی تاثیر داره چطور باهات برخورد کنند

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من اگه اینجوری بشه برام خودم و چند نفر دیگه رو خلاص می کنم من کلا تشنج دارم ولی فک نکنم اینقد که میگی سخت بگذره احتمالا جای بدی افتادی.
الان کجایی؟
ببین خدمت رو اگه به خودت سخت بگیری سخت هم میگذره. دیدی موقع آمپول زدن میگن شل بگیر؟ تو خدمت هم همینجوری باید بیخیال باشی تا بگذره.
هی بخوای خودت رو مقایسه کنی با این و اون و هی بگی خوش به حال فلانی و خوش به حال بیساری یا من چقدر بدبختم و اینا، فقط به خودت ضرر میزنه
نمیگم خدمت آسونه دردسر نداره! چرا خدمت سخته دردسرهای خودش رو داره ولی اینکه هی بخوای خودت رو ناراحتش کنی و بری تو فکر هیچ کمکی بهت نمی کنه

باید یاد بگیری تو هر شرایطی هستی یه چیز خوب پیدا کنی و به خودت روحیه بدی! فکر نکن نمیشه، خوبم میشه!
وقتی رفتم خدمت فوق لیسانس بودم، یه بار باهام لج افتادن برای نگهبانی فرستادنم برجک زاغه مهمات (خطرناک ترین برجک پادگان) بدون اینکه حتی یه اسلحه خالی بهم بدن (برجک فرستادن امثال من ممنوع بود چه برسه به اینکه بخوان بفرستنم برجک زاغه مهمات اونم بدون سلاح!). منم به جای اینکه بشینم دنیا رو نفرین کنم و هر کسی جلو چشمم بود تهدید کنم و تفنگ بکشم دنیا رو بکشم :)general307:) یه بالش و پتوبا مجله برداشتم همراه خودم بردم کف برجک پهن کردم. راحت به دیوار برجک لم دادم و کل وقت رو مجله خوندم :D:D
یه شب دیگه نگهبان بودم (البته برجک نبودم، پاس زمینی بودم یعنی پیاده گشت میزدم)، اون شب یه افسر شب خیلی سختگیر داشتیم که یواشکی میومد همه رو چک می کرد که ببینه نصفه شب کسی سر پست خوابش نبرده باشه. اومده بود از دور صدام میکرد، منم یواشکی رفتم پشت سرش و داد زدم کیسته؟ (ترکیب کیه و ایست که خودم اختراع کرده بودم :D) طرف دو متر پرید بالا و فکر کنم دستشویی لازم هم شد :general304::general304::general304: بقیه وقت نگهبانیم رو داشتم بهش می خندیدم :D سری بعد دیگه نیومد چکم کنه (اون شب دو بار نگهبانی داشتم)
تو یگان که بودم تو بهار و تابستون و پاییز که گل داشتیم، هر روز می رفتم از یه جای پادگان گل می چیدم میاوردم میذاشتم روی میزم. همین کار ساده کلی بهم انرژی میداد. فرمانده امم خوشش اومده بود می گفت برای منم گل بیار که برای اونم میبردم

البته بازم میگم سربازی سخته، بی عدالتیه، بی انصافیه ولی قرار نیست ببرنت اردوگاه کار اجباری هیتلر! کل مدتش دو ساله، تا حالا حداقل 20 سال عمر کردی و انشالله 100 سال دیگه هم عمر می کنی، این دو سال چیزی نیست که بخوای خیلی نگرانش باشی و اعصابت رو بخاطرش خرد کنی یا خدای نکرده کار غیرقابل جبرانی انجام بدی. سخت یا آسون، دیر یا زود میگذره. وقتی نمی تونی جلوش رو بگیری، حداقل سعی کن کاری کنی بهت خوش بگذره و یه خاطره خوبی ازش داشته باشی
تو خدمت اگه وظیفه ات رو درست انجام بدی کسی کاریت نداره! نمی تونه کاریت داشته باشه! من خیلی شیطنت می کردم ولی وظیفه ام رو درست انجام میدادم. همینم باعث شده بود که فرمانده ام حسابی ازم طرفداری کنه، حتی بخاطر من چند بار با رده های بالاترش بحثش شده بود (می خواستن منتقلم کنن یه جای بدتر فرمانده ام نمیذاشت. البته همینجایی هم که بودم خیلی خوب نبود). حواست هم باشه کاری که نمی تونی یا برات سخته رو قبول نکنی. راننده شدن خیلی خوبه ولی ریسکش زیاده چون هر اتفاقی برای ماشین بیفته باید خسارتش رو بدی. می تونی خودت ماشین رو ببری بیمه بدنه کنی که خیالتم از این بابت راحت باشه. کارهای دفتری و پشت کامپیوتری هم خوبه ولی مشکل اینجاست که مونیتورهاشون CRT هستن و خیلی برای چشم ضرر دارن.

یه چند تا نکته هم برای آموزشی بگم حواست باشه
اگه بتونی اعزامت رو بندازی تو اسفند خیلی به نفعت هست (دو هفته مرخصی داری در حالی که بعد از آموزشی فقط یه هفته مرخصی داری)
موقع رفتن به آموزشی حتما 8-9 تا سنجاق ته گرد ببر برای آنکارد تختت (اونجا یادت میدن چیه) ولی نشون کسی نده که دردسر نشه
حتما حتما (تاکید می کنم) چسب زخم چند تا بسته با خودت ببر! پشت پوتین، پاشنۀ پات رو زخم می کنه و خیلی اذیت می کنه. برای اینکه جلوش رو بگیری باید یه بار پاشنه پوتین رو خوب واکس بزنی و اگه بشه بذاریش جلوی آفتاب یا بخاری تا خوب نرم بشه بعد تا می تونی با یه سنگی چیزی بکوبش که خوب نرم بشه و پاشنه پات رو نزنه. اگه نتونستی هم تو اولین مرخصی ببر نظامی فروشی های شهر برات عوضش کنن یا پاشنه اش رو بکوبن.
حتما حتما چند بسته قرص سرما خوردگی (استامینوفن نه، یه چیزی مثل کلد استاپ یا هر چی تأثیرش برات بهتره) همراه خودت ببر. هفته اول دوم آموزشی همه مریض میشن، تو بهداری پادگان فقط پنی سیلین و استامیفون میدن. این قرص ها رو هم نشون کسی نده. می تونی قرص ویتامین C مکیدنی هم ببری
چند تا کیسه پلاستیک یا فریزر حتما همراه خودت ببر
دو تا کش 30 یا 40 سانتی برای گتر شلوار حتما با خودت ببر (کش شلواری از خرازی ها بگیر)
قاشق چنگال حتما ببر (چنگال رو حتما ببر، قاشق شاید بهتون بدن)
چاقو پلاستیکی یه بار مصرف چندتا ببر
حتما بند پوتین جنس خوب و بلند حداقل یه جفت با خودت ببر. بند پوتینی که بهتون میدن کوتاهه، بستن بندش بخصوص دفعات اول مصبته (دست من تاول زده بود بس که بند پوتین رو باهاش کشیدم)
سیب یکی دو کیلو ببر. از تنقلات انجیر خشک ببر اونجا خوب مزه میده. بیسکوییت،آبمیوه،آبلیمو و انواع میوه ها رو هم میتونی ببری. ولی زیاد نبر که دست و پا گیر نباشه
موهات رو حتما با شماره 2 یا 4 کوتاه کن! می دونم سخته ولی توی آموزشی خیلی به نفعت هست. شرایط آموزشی اینجوری نیست که هر وقت خواستی بتونی بری حموم، برای همینم ممکنه یه هفته نتونی بری حموم! اگه موهات بلند باشه چرب میشن و حسابی اذیت می کنن.
پوستت هم اگه چربه، یکی دو بسته دستمال مرطوب دست و صورت بگیر ببر،یه مدت که حموم نری چربی و عرق پوستت وارد چشمت میشه و جشم رو میسوزونه. با این دستمال ها می تونی اطراف چشمت رو پاک کنی که اینجوری نشه
یه ساعت چراغدار حتما همرات باشه. شب وقتی خاموشی میزنن دیگه یه چراغ هم روشن نیست که بتونی ساعت بخونی. علاوه بر این وقتی شب نگهبان هستی باید ساعت رو بدونی.
کرم مرطوب کننده هم حتما همراه خودت ببر و شب ها حتما بزن پشت دستت. توی سرما و هوای خشک پوست دست ترک ترک میشه و خیلی اذیت می کنه
لباس هم زیاد نمی خواد همراه خودت ببری. توی آموزشی حداکثر دو روز بعد بهتون لباس نظامی میدن که همیشه باید با اون لباس ها باشی (چه وقت استراحت و چه وقتهای دیگه) فقط یکی دو دست لباس گرم که بتونی زیر لباس بپوشی همراه خودت ببر تو سرما لازم میشه
از الان خودت رو به شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن عادت بده (توی آموزشی باید ساعت 9-10 بخوابی و ساعت 4 و نیم یا 5 صبح بیدار بشی) اگه می تونی هم ورزش و فعالیت بدنیت رو بیشتر کن که اونجا کم نیاری. بهرحال اگه موقع ورزش یا هر فعالیت دیگه ای تو آموزشی کم آوردی و احساس ضعف کردی راحت خودت رو بزن زمین و بگو نمی تونم ادامه بدم! جوگیر نشی به خودت الکی فشار بیاری! از هیچ تهدید یا تشویقی نترس! سلامتی از هر چیزی مهمتره!
توی آموزشی پرونده نداری، یعنی نمی تونن برات اضافه خدمت بزنن. می تونی هر وقت بهت مرخصی دادن دو سه روز هم خودت به مرخصیت اضافه کنی :D کسی کاریت نداره، چون پرونده نداری که برات اضافه بزنن. البته حساب غیبت هات رو داشته باش که از 10 روز بیشتر نشه مگر نه تجدید دوره میشی. با گواهی پزشک هم می تونی به مرخصیت اضافه کنی :D ولی بعد از آموزشی و توی یگان حواست باشه اضافه نخوری نخوری

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
تو یگان که بودم تو بهار و تابستون و پاییز که گل داشتیم، هر روز می رفتم از یه جای پادگان گل می چیدم میاوردم میذاشتم روی میزم. همین کار ساده کلی بهم انرژی میداد. فرمانده امم خوشش اومده بود می گفت برای منم گل بیار که برای اونم میبردم
شل هم می کردی یا فقط گل میبردی براش؟ دی:
ممنون به خاطر اشتراک تجربت.

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
در سخت بودن خدمت شکی نیست
وقتیم بری آموزشی به همه اونا که بهت میگفتن سربازی و مخصوصا آموزشی بهترین دوران عمرت فحش میدی :D اما یه مدت که ازش بگذره سختی هاش یادت میره و فقط رفاقت هاش یادت میمونه
3 تا فاکتور میتونه سربازی رو آسون کنه
1. پارتی درست حسابی داشته باشی که برش داشته باشه بتونه جا به جات کنه نه اینکه یکی از فامیلتون ستوانی سروانی چیزی باشه (هرچند اونام برش بالایی داشته باشن میتونن جا به جات کنن)
2. شانس داشته باشی جای خوب بیوفتی (اگر بد شانس باشی میتونی بهترین جای اون نیرویی که هستی بیوفتی اما توی بخشیش باشی که از جا های دیگه کار سخت تری داشته باشی)
3. روحیه خوب (اگر بدترین جای ممکن اون نیرو بیوفتی وقتی روحیه خوبی داشته باشی و قوی باشی برات خیلی زود میگذره اینو از نزدیک تو آموزشی لمس میکنی میبینی اونایی که روحیه خوبی دارن وضعیت خیلی بهتری دارن)
اگر 2 مورد اول رو نداری برای مورد 3 خودتو آماده کن
راجب ورزش هم در همین حد بهت بگم که به دلیل شرایط بد آموزشی حتی اگر بدن خیلی خوبیم داشته باشی ضعیف میشی (خواب کم خوراک نامناسب فعالیت بدنی زیاد مخصوصا 10 روز اول) پس سعی کن از الان ورزش رو شروع کنی که کمتر بهت فشار بیاد

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
اومدیم میان دوره ببین وضعیتم چه جوری شده قبلا سریع تایپ می کردم الان بعد یه ماه دارم دنبال حروف میگردم اصلا نمیتونم درست تایپ کنم خخخ

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام
اومدیم میان دوره ببین وضعیتم چه جوری شده قبلا سریع تایپ می کردم الان بعد یه ماه دارم دنبال حروف میگردم اصلا نمیتونم درست تایپ کنم خخخ
معلومه جای خوبی بودی خوش گذشته، البته شک دارم فکر کنم یه چیزی زدی . من که الان دنبال قرص برنج میگردم بدم به خورد پدرم معافی کفالت بگیرم، اگر بهت گفتن بعد آموزشی میای شهر خودت صبح میری ظهر میای خونه، هر چی گفتن دروغه . شدم 24 ساعته یه چند ساعتی تو خونه، دیشب یک ساعت هم نتونستم بخوابم، اونایی که میگفتن هتله، الان برجکو میکنم یه جاییشون که بفهمن هتل کجاست

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
معلومه جای خوبی بودی خوش گذشته، البته شک دارم فکر کنم یه چیزی زدی . من که الان دنبال قرص برنج میگردم بدم به خورد پدرم معافی کفالت بگیرم، اگر بهت گفتن بعد آموزشی میای شهر خودت صبح میری ظهر میای خونه، هر چی گفتن دروغه . شدم 24 ساعته یه چند ساعتی تو خونه، دیشب یک ساعت هم نتونستم بخوابم، اونایی که میگفتن هتله، الان برجکو میکنم یه جاییشون که بفهمن هتل کجاست
والا روز اول فلج شدم یعنی به معنای واقعی فلج شدم و داشتن پاهامو ماساچ میدادن که بتونم راه برم (کاملا جدی)
پدر من نامه چی چی از کار داره چی میگن بهش نمیتونه بعلت جانباز بودن دیگه کار کنه کلا از کار افتادس ولی +10 گفت تاثیری برای سربازی تو نداره :|
این که میام شهر خودم یا نهناماه بنیاد امور ایثارگران رو دارم و **** وظیفه هم گفت میوفتی شهر خودت حالا ببینم 1 ماه دیگه چی میشه
تو ارتشی ؟ من سپاهم.
سربازی هیچ جاش هتل نیست صرفا کسایی که تموم میکنن چون سختیش براشون گذشته و خاطرش مونده چیزای الکی مثل هتله می گن.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ارتش برای مدرک لیسانس به بالا خوبه برای دیپلم و فوق دیپلم نه
به هیچ وعده ای اطمینان نکن به هیچکس اعتماد نکن همه نامردن و کلاهبردار من 20 نفر پارتی پیدا کردم سربازی جابجا بشم به پادگان یا جای دیگه (با اینکه شهر خودم هستم) ولی همه وعده دروغ دادن

massoud1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آیا دوره کد بچه هایی که برج 12 افتاده و با توجه به تعطیلی نوروز 2 ماه است یا بیشتر؟؟

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام.آیا دوره کد بچه هایی که برج 12 افتاده و با توجه به تعطیلی نوروز 2 ماه است یا بیشتر؟؟
نه همون دوماه هست که عملا دو ماه هم نمیشه

برجدوزاده برچ طلایی هست , برو حالشو ببر

massoud1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت جواب.یعنی من 6 اسفند دوره ام شروع شده 6 اردیبهشت تموم میشه؟آخه تعطیلات عید هم بود.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ممنون بابت جواب.یعنی من 6 اسفند دوره ام شروع شده 6 اردیبهشت تموم میشه؟آخه تعطیلات عید هم بود.
تعطیلات را به پای میان دوره حساب میکنن دیگه میان دوره نمیدن

cup

Registered User
لایک‌ها
111
اگه استرس داری برو برای فوق دیپلم ثبت نام کن دو سال معافیت تحصیلی بگیر.
ولی از من میشنوی الکی بزرگش نکن.چند سال بعد میبینی افراد کم سن و سال تر از تو سرباز شدند خندت میاد از سربازی. بعد از اتمام سربازی با پرداخت هزینه دو سال سابقه بیمه برات میشه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بعد از اتمام سربازی با پرداخت هزینه دو سال سابقه بیمه برات میشه.
ما بیمه نمیخوایم کار و شغلشان را نمیخواییم
این ها همش بهانه و دوغ هست تو چرا باور کردی؟
همچین بیمه ای نباشه بهتره
همش دروغه
بعد سربازی هیچ چیزی نیست, جونتو که در آوردن میندازنت بیرون

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ما بیمه نمیخوایم کار و شغلشان را نمیخواییم
این ها همش بهانه و دوغ هست تو چرا باور کردی؟
همچین بیمه ای نباشه بهتره
همش دروغه
بعد سربازی هیچ چیزی نیست, جونتو که در آوردن میندازنت بیرون
اتفاقا بیمه نیروهای مسلح یکی از بهترین بیمه های ایرانه. مفته مفته!
تا برگ آخرش رو استفاده کن بخصوص برای دندون پزشکی و چک آپ های دیگه
اصلا دلت نسوزه پولش رو دارن از حقوقت کم می کنن

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خیلی ناراحت شدم یکی از رفیقام زده خودشو نقص عضو کرده تا معافی بگیره، معاف شد ولی تا عمر داره دیگه سلامتیش بر نمیگرده

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
وقتی بری خدمت همه این سوالا از یادت میره
سربازی = بردگی
بستگی داره کجا بی افته ولی درصد خیلی کمی جای خوب می افتن حالاچه توی شهر خودشون چه شهر دیگه مابقی برده حساب میشن (شما ممکنه محل خدمتت با خونتون 5 دیقه فاصله باشه ولی در اصل 2 سال دور باشی از خونه !)
من که 17 ماه سربازم چشم بهم زدنی گذشت ولی همش تلف کردن عمر هست اگه بتونی معاف بشی بهرین گزینه هست وگرنه بعدا وقتی رفتی سربازی میفهمی چه غلتی کردی !
در کل خدمت جعبه در بسته هست و مزخرفه

بالا