مراحمیسلام مهدی جان ،
والا از اونجا که من در مورد سایت هایی که بهشون اعتقاد دارم پر رو ام !! و بازم میام پروژه میدم هدف این بود که راه حل جدیدی اضافه بشه که بقیه هم استفاده کنن ، سایت هم پیشرفت کنه! وگرنه مشکل شخصی اونقدرا نبود. هرچند که باعث ضرر شد ولی خوب فایده ای دیگه نداره ! مگر اینکه جلوی ضرر های بقیه گرفته بشه ! اینه که ممنون از لطفت !![]()
در مورد پول ندادن و اینها هم موافقم. راه حل درستی نیست ولی خوب چون شرایط اینجوری پیش میاد معمولا اینه که گفتم بشه یه راه حلی درست کرد. حالا یه سایت حراجی هست (البته ایرانی نیست) فکر کنم ebay هم این سیستم رو داشته باشه. این امکان رو میده که مثلا اگر یوزری چه بعد از خرید چه در طول خرید نظری راجع به فروشنده داشت بیاد یک نمره مثبت بده ، یک نمره منفی بده یا کلا فقط نظر بده . فروشنده هم حق داره که جوابش رو بده با نظارت سایت . ولی این نمره منفی ها برای فروشنده و کارش بسیار مهمه ، اینه که طرف سعی میکنه که نمره منفی نگیره. منم گفتم اگر احتمالا چنین روندی رو سایت نیست ! اگر باشه خوب خووب میشه. بخصوص که تو برنامه نویسی نتیجه کار مهمه.
البته حالا که زحمت کشیدی و درستش کردی! آقا کارت درسته خفن تا !![]()
در مورد پروژه خودم هم یه نفر رو بیرون پیدا کردم. دارم راضیش میکنم بیاد از طریق سایت شما. مزاحم میشیم همچنان.
مخلصیم

آره کلا سیستم رتبه دهی رو بهینه کردم که رتبه رو بشه هرموقع خواستین بدین. اینطوری کمتر این مسائل پیش میاد.