یه سایت مثل جملک میخواید؟خوب حدودا یه چیزی شبیع به فروم هست
میشه گفت یه شبکه اجتماعی با سایت اس ام اس قاطی میشه و ساخته میشه
من مشکلا فقط اینه میترسم بدم اسکریپو اختصاصی بسازن تبلغ کنم خرجش کنم ولی ورودی گوگل نگیره
حالا دوستان درکل برای این لیستی که دادم وجمعا نتیجه چی شد وردبرس یا اسگریپ بیشتر تمرکز برای بازدید ازگوگل هست لطفا ج کاملو بدین تا منم تصمیمو بگیرم
دوستان بیشتر این سئوکاران دل سردم میکنن ومیگن اسکریپ سئو خوب نمیشه وخیلی خیلی دیر بالا میاد یعنی میگن تا یه سایت اسکیریپ رو بیاری اول میشه چند تا وردبرس رو اورد صفحه اول گوگل///
یه تیم حرفه ای مثل فرهادینا رو باهاشون صحبت کن اگه گفتند نمیشه دنبال برنامه نویس حرفه ای بگرد برای اسکریپتاره حدودا شبیع جملک ولی از اون پیشرفته تر چیزی که تا حالا نزده شده یعنی قاطی اس ام اس و شبکه اجتماعی
AmirST
دوست عزیزمنم میخام همین کارو بکنم ولی رو وردبرس این ایده پیاده نمیشه ولی دکل هدف من بازدید گرفتم سایت از گوگل هست
برامم مهم نیست رو چه سیستمی کار کنم
حالا کدومش زودتر بالا میاد اونو من میخام
دیجی کالا / 5040 / جملک / فیس نما / کلوب / آپارات / تخفیفان و....اصلا سایت هست اسکریپ باشه رتبه خوبی داشته باشه نمونه نشون بدین یه چند تایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
juik
حرف شما صیحیح هست سئو کارها هم اینو میگن
....میگن چون عنوان نداره کل صفحه یه مطلب برای ایندکس حساب میشه....
حالا به نظرتون اکه عنوان مطلب داشت ورودی گوگل داشت؟
سایتایی مثل جملک سخت تو گوگل بالا میان حالا هر چقدر که خرج کنید، موفق باشیددرسته جملک اصلا تو گوگل وجور نداره حتی صفحه اخر خوب منم اینو میبینم اسکریپ دل سرد میشم من نمیخام اینطوری باشه من میخام وردی هام از گوگل باشه دلیلشم اینه من ندارم همیشه تبلیغ کنم میخام برای مدتی خرجش کنم بیارمش بالا و دیگه وردیهام از گوگل بیاد
ولی سایت مثل جوکلند هست که صفحه دوم گوگل هست وبازدید عالی ولی نمیدوم اسکریپ هست یانه
حالا ایا من سایتو با اسکریپ بسازم روش تبلیغ کنم ومطلب بذارم ایا تو گوگل ایندکس میشه وورودی خواهم داشت
درضما من مطرح کردم تو امضام هست همین اسکریپ وامکانات ولی چون ساده نوشته شده اصلا بازدید گوگل ندارم حالا میخام حرفه ای واختصاصی باشه اسکریپ ج میده یانه
سلامسایت جملک عنوان نداره مطلب نداره شاید عنوان داشت الان ورودی گوگل داشت
درکل این وردی که من دادم همش تو وردبرس اجرا میشه یانه ؟؟؟
اسکریپ سئو بشه میتونه وردهای خوب از گوگکل داشته باشه یعنی منظورم اینه همه چیز تو کد نویسی رعایت بشه