• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وردبرس بهتره یا اسکریپ ..بلدی راهنمایی کن..

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
اره تو اسکریپ راحتر اجرا میشه وتنها سوال ودلیل من اینه که بازدید از گوگل باشه و سوالمک اینه بازدید گوگل ربطی به محتوا بودن یا اسکری داره یانه

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
اره تو اسکریپ راحتر اجرا میشه وتنها سوال ودلیل من اینه که بازدید از گوگل باشه و سوالمک اینه بازدید گوگل ربطی به محتوا بودن یا اسکری داره یانه
معلومه داره! اس ام اس هایی که کاربراتون میفرستن هیچ کدوم سئو شده نیست، هست؟ عنوان درست حسابی دارن؟ نه! پس طبیعتا نمیتونید ورودی گوگل داشته باشید اصول کاره اینجور سایتا جذب کاربر دائمی با تبلیغاته بعدش بازدیدتون میلیونی میشه مثله جملک

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
پس سایت های مثل جوکلند صفحه دوم گوگل هستن و بازدیشون همشون از گوگل هست وتمام مطلب هارو کاربران میذارن اونا چطوری بازدید گرفتن از گوگل
دوست عزیز منم ندارم همیشه تبلیغ کنم برای سایت بودجه دارم برای مدتی میتوانم براش هزینه کنم وبالا بیارم بعد میخام دیگه از جایی ورودی داشته باشم مثل گوگل

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
پس سایت های مثل جوکلند صفحه دوم گوگل هستن و بازدیشون همشون از گوگل هست وتمام مطلب هارو کاربران میذارن اونا چطوری بازدید گرفتن از گوگل
دوست عزیز منم ندارم همیشه تبلیغ کنم برای سایت بودجه دارم برای مدتی میتوانم براش هزینه کنم وبالا بیارم بعد میخام دیگه از جایی ورودی داشته باشم مثل گوگل
جوک لند هم اسکریپت اختصاصی داره، پس اسکریپت دلیل بالا نیومدن سایت نیست

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
10% اسکریپت و 90% محتوا روی سئو تاثیر میگزارند که البته چون محتوای شما توسط کاربرا تعیین میشود 90% محتوا تبدیل میشه به 90% کیفیت کار برنامه نویس .... البته اینجور سایتا بدون تبلیغات حلزون وار بالا میان شاید هم نیان

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
10% اسکریپت و 90% محتوا روی سئو تاثیر میگزارند که البته چون محتوای شما توسط کاربرا تعیین میشود 90% محتوا تبدیل میشه به 90% کیفیت کار برنامه نویس .... البته اینجور سایتا بدون تبلیغات حلزون وار بالا میان شاید هم نیان
ایشون کاملا درست می فرمایند

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
الان یعنی صلاح نمیدونید این ایده بنده رو ؟؟؟؟
درکل اگه من خرجش کنم رو اسکریپ تو گوگل بالا میاد

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
الان کلا ورودی گوگل به محتوا و سئو ربط داره
ربطی به وردبرس بودن یا اسکریپ نداره درکل درسته؟؟؟؟؟

saeedgaeini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
بنده مدیر سایت خندوانه | مرجع جوک و اس ام اس هستم
khandevane.com
خواستم عرض کنم که این دوستانی که گفتن ادمین خندوانه رفیقمونه و از این جور حرفا
من اصلا این ها رو نمیشناسم و مواظب کلاه برداری هاشون باشید که سو استفاده نشه ازتون.

در ضمن آقای خالندی (اطلاعاتتون رو از قسمت ثبت نام خندوانه برداشتم) بنده بهتون پیامک هم فرستادم که در دسترس نبودید...

توی بحث بالا اومدن توی گوگل واقعا سئو مهمه و این برام توی سایت خندوانه ثابت شد !
چون دو هفته اول که سایت سئو نبود اصلا کلا 50 صفحه ایندکس نداشتم...
اما بعد اینکه سئو انجام دادم در کمتر از یک هفته ایندکس های سایتم به 8 هزار و خورده ای رسید و اصلا اینم بگم نوع ایندکس شدن مطالبم توی گوگل تغییر کرد !

آقای منم ایدم اینه که خندوانه رو تلفیقی از شبکه اجتماعی و اس ام اس کنم.
اگه خواستین به شمارم اس بدین تا بیشتر راهنمائیتون کنم.(توی قسمت تماس با ما در خندوانه).

موفق باشید

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
پس یعنی اگه اسکریپ سئو شده نوشته بشه و با الگورتیم گول باشه مطالب ایندکس میشه و ورودی گوگل خواهد داشت

saeedgaeini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعله مهمترین چیز اینه که اسکریپت بر پایه سئو نوشته بشه.
و مهم نیس اسکریپت باشه یا هر چیز دیگه ...

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
تو اسکریت rssوگوگل مپ وتگ ها رعایت بشه بقیش حله فکر کنم
ممنون بابات راهنمایی پس درکل به این نتیجه رسیدم که بالا بردن سایت و ورودی گوگل و ایندکس شدن مطلب سریع تو گوگل ربطی به وردبرس یا اسکریپ نداره ..منم میخام رو اسکریپ پیاده کنم هرچند وردبرس ارزونتر برام تموم میشه ولی فکر میکنم اسکریپ بهتر باشه

saeedgaeini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببینید برا گوگل فرقی نداره شما از چه مدیریت محتوایی یا اسکریپتی استفاده میکنید !
مهم اینه که استانداردهای سئو رو توی سایتتون انجام بدید...
و انشااله بعد اینکه سایتتون رو با یه اسکریپت استاندارد بالا اوردید متوجه این موضوع خواهید شد.
موفق باشید

بالا