• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . ضمن تشکر از پیگیری و صرف وقت و انرژی شما دوست عزیز از شما یک گلگی کوچک هم دارم.
با این مطلب که قصد شما در بیان چنین مشکلاتی در این فروم برای اطلاع رسانی صحیح به سایر دوستان در مورد نقاط ضعف و قوت ما هست کاملا موافقم ولی ای کاش برای سریعتر بر طرف شدن این مشکلات علاوه بر اینجا ، این موصوع را از طریق انجمن های گفتگوی شبدیز و یا بخش پشتیبانی هم مطرح میکردید. چون معمولا ما در این جا کار پشتیبانی رو انجام نمیدیم و اساسا موضوع ( تاپیک ) نیز در این مورد نیست.

مشکلی که شما فرمودید در واقع نه از طرف شما بود نه از طرف ما. مشکل در واقع از اینجا ناشی میشد که چون rapidshare.com یک رنج جدید به IP های خود اضافه کرده ( ما هم مجبوریم به خاطر دوری از این قبیل مشکلات که برای شما پیش اومده بود تکنیک های خاصی رو برای رنج IP رپید انجام بدیم ) و ما از این موضوع بی خبر بودیم که توسط شما مطلع شدیم.

مشکل تقریبا 3 دقیقه بعد مشاهده پست شما حل شد . با تشکر :)
همون طور که توی چند تا پست قبل‌تر در مورد ارزیابی‌ام از شبدیز نوشتم، کاملاً این حق رو به شما می‌دم. راستش در مورد من، قانون 80-20 خیلی صدق می‌کنه و اگه یه موردی برای من توی اون دسته 20 درصده قرار بگیره، اهمیت زیادی براش قائل نمی‌شم و عمده وقتم رو صرف اون 80 درصده می‌کنم.
مواردی هم که اشکالی در مورد شبدیز وجود داشته، توی اون 20 درصده بوده و عملاً شبدیز تا الان 80 درصد نیازهای من رو برآورده کرده.
به همین خاطر هم ممنونم و هم عذر می‌خوام اگه احیاناً مطلبی نوشتم که به حق نبوده.

موفق باشید.

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
آریو متین هستم مدیر فنی شرکت داده پردازی دنیا (دنیا نت)
با تشکر از دوستانی که ما رو مورد لطف قرار دادند قصد دارم چند مطلب رو به عرض همه دوستان برسونم.
1 - اون دوستی که فرموده بودند دنیانت دارای ضعیفترین تجهیزاته من هنوز متوجه نشدم که ایشون چه اطلاعاتی در مورد تجهیزات ما دارن و یا اینکه اصلا تجهیزات ما رو کجا دیدن و در نهایت آیا ایشون اصلا از پشت پرده سرویس ADSL اطلاعات کافی دارند یا نه؟
2 - در ارتباط با سرعت دانلودی که یکی از مشترکین ما درج فرمودند باید عرض کنم که سرعت دانلود از شرکت دنیا نت برای سرویس 128 حد اقل 30 و احد اکثر 100 خواهد بود. که این کیفیت حاصل تلاشهای شبانه روزی تیم فنی این شرکت میباشد.
3 - دوستان دقت فرمائید سرعت ارتباطی که در لیست سرویسهای این شرکت میباشد به عنوان حداقل سرعت درج شده. برای مثال برای سرعت 128 این شرکت حداقل 128 را تضمین نموده و حداکثر سرعت ارتباط 512 میباشد. پس ارقام درج شده برای مثال از 128 میباشد نه تا 128

در پایان با تشکر از دوستان عزیز به اطلاع میرساند هزینه بالای نصب و راه اندازی صرفا به دلیل هزینه های بالای این شرکت جهت ارائه بهترین سرویس ممکن در کرج بوده و این مطلب نباید باعث شود که کاربران عزیز در شهر کرج از سرویس واقعا پرسرعت دنیانت محروم گردند.

ضمنا صمیمانه متظر شنیدن نظرات و پیشنهادات دوستان عزیز هستیم

iman_sfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
آریو متین هستم مدیر فنی شرکت داده پردازی دنیا (دنیا نت)
با تشکر از دوستانی که ما رو مورد لطف قرار دادند قصد دارم چند مطلب رو به عرض همه دوستان برسونم.
1 - اون دوستی که فرموده بودند دنیانت دارای ضعیفترین تجهیزاته من هنوز متوجه نشدم که ایشون چه اطلاعاتی در مورد تجهیزات ما دارن و یا اینکه اصلا تجهیزات ما رو کجا دیدن و در نهایت آیا ایشون اصلا از پشت پرده سرویس ADSL اطلاعات کافی دارند یا نه؟
2 - در ارتباط با سرعت دانلودی که یکی از مشترکین ما درج فرمودند باید عرض کنم که سرعت دانلود از شرکت دنیا نت برای سرویس 128 حد اقل 30 و احد اکثر 100 خواهد بود. که این کیفیت حاصل تلاشهای شبانه روزی تیم فنی این شرکت میباشد.
3 - دوستان دقت فرمائید سرعت ارتباطی که در لیست سرویسهای این شرکت میباشد به عنوان حداقل سرعت درج شده. برای مثال برای سرعت 128 این شرکت حداقل 128 را تضمین نموده و حداکثر سرعت ارتباط 512 میباشد. پس ارقام درج شده برای مثال از 128 میباشد نه تا 128

در پایان با تشکر از دوستان عزیز به اطلاع میرساند هزینه بالای نصب و راه اندازی صرفا به دلیل هزینه های بالای این شرکت جهت ارائه بهترین سرویس ممکن در کرج بوده و این مطلب نباید باعث شود که کاربران عزیز در شهر کرج از سرویس واقعا پرسرعت دنیانت محروم گردند.

ضمنا صمیمانه متظر شنیدن نظرات و پیشنهادات دوستان عزیز هستیم
سلام دوست عزیز.من میخوام یک اشتراک ADSL بگیرم.هزینه اشتراک سه ماهه 128 چقدر میشه.(کل هزینه ها مثل مودم و نصب و ...) و پس از 3 ماه هر ماه باید چقدر بدهم.فقط خواهشن نگید به سایت مراجعه کنید و همینجا جواب بدید.

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.من میخوام یک اشتراک ADSL بگیرم.هزینه اشتراک سه ماهه 128 چقدر میشه.(کل هزینه ها مثل مودم و نصب و ...) و پس از 3 ماه هر ماه باید چقدر بدهم.فقط خواهشن نگید به سایت مراجعه کنید و همینجا جواب بدید.

سلام دوست عزیز

هزینه های اولیه بابت راه اندازی سرویس شامل : یک دستگاه مودم. یک دستگاه اسپلیتر . نصب و راه اندازی. مراحل راژه خط و ارسال کارشناس برای نصب و تحویل سرویس مجموعا 59000 تومان خواهد بود که این هزینه اولیه شماست.
هزینه اشتراک سه ماهه با 5 گیگابایت ترافیک 30200 تومان با مصرف شبانه رایگان ( 3 تا 7 صبح)

اگر دوستان سوالات دیگه ای در ضمینه سرویس کیفیت خطوط و یا هر سوال دیگه دارن میتونن مطرح کنن.

با تشکر
آریو متین

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز

هزینه های اولیه بابت راه اندازی سرویس شامل : یک دستگاه مودم. یک دستگاه اسپلیتر . نصب و راه اندازی. مراحل راژه خط و ارسال کارشناس برای نصب و تحویل سرویس مجموعا 59000 تومان خواهد بود که این هزینه اولیه شماست.
هزینه اشتراک سه ماهه با 5 گیگابایت ترافیک 30200 تومان با مصرف شبانه رایگان ( 3 تا 7 صبح)

اگر دوستان سوالات دیگه ای در ضمینه سرویس کیفیت خطوط و یا هر سوال دیگه دارن میتونن مطرح کنن.

با تشکر
آریو متین
ترافیک بیشتر بخوایم چطوری محاسبه میشه؟ هزینه ماهیانه 128 چقدره؟وضعیت پینگ در چه حدیه؟
در ضمن مودم بصورت امانیه یا باید بخریم ازتون؟
ممنون

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترافیک بیشتر بخوایم چطوری محاسبه میشه؟ هزینه ماهیانه 128 چقدره؟وضعیت پینگ در چه حدیه؟
ممنون

سلام دوست عزیز
برای ترافیک بالاتر میتونید از پکیج 4 گیگابایتی این شرکت با ساعات رایگان شبانه استفاده کنید که هزینه ماهیانه آن 24200 تومان میباشد. اینو یادتون باشه با توجه با ساعات رایگان این شرکت میتونید توسط نرم افزار دانلود منیجر دانلوداتون رو با سرعت فوق العاده بالا در ساعات شبانه بدون اینکه بیدار باشید انجام بدین. با توجه به سرعت بالای سرویسهای این شرکت در طول چهار ساعتی که اکانت رایگان دارید با استفاده از نرم افزار دانلود منیجر دارید تا یک گیگابیات میتونید دانلود انجام بدین.
در ارتباط با مودم. دادن مودم امانی و از این دست کارها به هیچ عنوان زیبنده شرکت و مشترکین نیست. با توجه به اطمینانی که از سرویس خود و لطفی که مشترکین دنیا نت به ما دارند همچنین کیفیت مودمهای خود تجهیزات به طور کامل به مشترک فروخته میشود. هر چند این شرکت هیچ اصراری مبنی بر استفاده کاربران از مودمهای خود ندارد. هر چند توصیه میکند با توجه به کیفیت مودمها و گارانتی معتبر ما از مودمهای دنیا نت استفاده شود.

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

در مورد PING : این یک نمونه پینگ از کامپیوتر خودم که یه ای دی اس ال 128 از شرکت خودم دارم :
C:\Documents and Settings\Administrator>ping google.com

Pinging google.com [72.14.207.99] with 32 bytes of data:

Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=316ms TTL=242
Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=360ms TTL=242
Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=303ms TTL=242
Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=308ms TTL=242

Ping statistics for 72.14.207.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 303ms, Maximum = 360ms, Average = 321ms

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جناب متین آیا در ساعت های استفاده شبانه مشترکین شما هم هر یک ساعت یک بار disconnect می شن ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام مسئول محترم شرکت دنیا نت
میخواستم بدونم شما منطقه تلفنی شهید رشیدی رو ساپورت میدید ؟؟؟
دوم اینکه آدرس سایتتون

می ببینم تمام دوستانی که از شبدیز سرویس دارن یواش یواش دارن کوچ میکنند به شرکتهای دیگه
شبدیز هم شبدیز قدیم :)

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
این شبدیز تو این 2 روز گذشته که حسابی حال منو گرفته! همش یا کلا سندورسیو ندارم یا جون آدم بالا میاد تا یک صفحه باز بشه

NeWeB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان مي خواستم بدونم كسي از شبكه كرج نت استفاده كرده ؟

سرعت Dialup اين كرج نت از همه ي شبكه ها بيشتر هستش .

ولي ADSL رو تست نكردم اگه كسي تست كرده يه آمار اينجا بده.

قيمتهاش كه واقعاً مناسب هستش جالبيش اينجاست كه نامحدود ميده سرويس رو.

M.H.V

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم در کرج زندگی می کنم .حسرت ADSL باعث شده که مجبور بشم محل زندگی مو تغییر بدم .اما مگه میشه ؟
فکر نکنم .
کسی می دونه چرا به مخابرات کوثر ADSL نمی دن ؟

من با مسولین صحبت کردم . گفتند که در حال حاضر صرف نمی کند! البته مسولین مخابراتی دستگاه مربوطه را در مخابرات کلاک نصب کرده اند. ولی از isp ها پول زیادی برای راه اندازی سرویس برای مشترکین میخواهند. راه چاره آن است که چند isp با هم شریک شوند و مبلغ مورد درخواست مخابرات را برای داشتن حق سرویس دادن به مشترکان بپردازند.
که این کا به گفته خودشان در کلاک امکان ندارد. زیرا بازار internet در کلاک کساد است;)

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب متین آیا در ساعت های استفاده شبانه مشترکین شما هم هر یک ساعت یک بار disconnect می شن ؟

سلام دوست عزیز
با توجه به بعضی از محدودیتهای موجود در منابع زیرساخت متاسفانه مجبوریم هر یک ساعت یک بار کاربران رو از خط خارج کنیم . البته شما بعد از قطع ارتباط در کمتر از 5 ثانیه دوباره متصل میشوید.

با تشکر
آریو متین

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مسئول محترم شرکت دنیا نت
میخواستم بدونم شما منطقه تلفنی شهید رشیدی رو ساپورت میدید ؟؟؟
دوم اینکه آدرس سایتتون

می ببینم تمام دوستانی که از شبدیز سرویس دارن یواش یواش دارن کوچ میکنند به شرکتهای دیگه
شبدیز هم شبدیز قدیم :)

سلام دوست عزیز
در جواب سوال شما باید گفت بله.. مرکز شهید رشیدی تحت پوشش سرویس اینترنت پرسرعت دنیانت میباشد.
در حال حاضر این شرکت بعد از پارس آنلاین بیشترین مناطق تحت پوشش را در اخیار دارد
مراکز تحت پوشش ( با دو رقم پیش شماره) :

مرکز شهید صدوقی (65)
مرکز خاتم الانبیاء (66)
مرکز شهید صدوقی (28)
مرکز شهید نصرآبادی (22)
مرکز آیت الله طالقانی (25)
مرکز شهید رشیدی (27)
مرکز شهید رجائی(44)
مرکز شهید فهمیده (35)
مرکز شهید آثاری (34)
مرکز ثارالله (45) : در دست راه اندازی
مرکز شهیدان غیاثی_باغستان ( 43) : در دست راه اندازی=> این شرکت در حال حاضر در حال انجام عملیات پسیو Passive در این مرکز میباشد.

با تشکر
آریو متین

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
جناب متین من یه گله کوچولو داشتم اونم این که بعد از 2 هفته هنوز خبری از نصب سرویس ما نشده درصورتی که به گفته شرکت نصب و راه اندازی 1 هفته هستش ;)
امیدوارم که این قضیه شامل حال اون ضرب المثل معروفه سالی که نکوست از بهارش پیداست نشه.
ارادتمند

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
جا داره از شرکت قبلی آریاتک که من باشون کار کردم قدردانی کنم چون بعد از 3 روز مسئولشون اومد و سیستم رو برای من راه اندازی کرد.:blink:
و فکر می کنم در بین این 4 5 شرکتی که من کار کردم سریعترین بودند:happy:
فقط یه مشکلی داشتن اون هم ping شون بود که اونم می گفتن فقط منطقه رجاییمون یه همچین مشکلی داره .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان به نظر من تو کرج در حال حاضر بهترین شرکت ال آی تی هستش . سرعت سرویس هاشون کاملاً شبیه دنیانت هست چرا که جفتشون نماینده صبانت در کرج هستن و هیچ فرقی از این لحاظ نمی کنه ولی ال آی تی چون هنوز سرشون خیلی خلوتتره پشتیبانیشون قوی تر و همین طور رانژه هم زودتر صورت می گیره
شماره تلفن ال آی تی: 2800900

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان به نظر من تو کرج در حال حاضر بهترین شرکت ال آی تی هستش . سرعت سرویس هاشون کاملاً شبیه دنیانت هست چرا که جفتشون نماینده صبانت در کرج هستن و هیچ فرقی از این لحاظ نمی کنه ولی ال آی تی چون هنوز سرشون خیلی خلوتتره پشتیبانیشون قوی تر و همین طور رانژه هم زودتر صورت می گیره
شماره تلفن ال آی تی: 2800900
آدرس سایتش چیه ؟؟؟
منطقه شهید رشیدی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعیه : با وجود گذشت 18 روز از عقد قرارداد فی مابین شاتل هنوز سرویس برقرار نشده و حتی امیدوار کننده نیست!

در صورتیکه برای برقراری ADSL عجله دارید هرگز شاتل را انتخاب نکنید...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
آدرس سایتش چیه ؟؟؟
منطقه شهید رشیدی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟

فکر می کنم به احتمال زیاد ساپورت می کنه بهتره از خودشون سوال کنید ولی در کل همه چیزش مثل دنیانت هست چه تعرفه هاش چه اون 3-7 صبح که دانلود بدون محدودیت هست . در رابطه با سایتشم اطلاعی ندارم ولی می تونید به سایت www.sabanet.ir تشریف ببرید اونجا اسم شرکت های ال آی تی و دنیانت رو در نمایندگی هاش می بینید. سایر اطلاعات هم از همین سایت می تونید بدست بیارید.

بالا