Ghazmar
Registered User
- نوشتهها
- 766
- لایکها
- 3
همون طور که توی چند تا پست قبلتر در مورد ارزیابیام از شبدیز نوشتم، کاملاً این حق رو به شما میدم. راستش در مورد من، قانون 80-20 خیلی صدق میکنه و اگه یه موردی برای من توی اون دسته 20 درصده قرار بگیره، اهمیت زیادی براش قائل نمیشم و عمده وقتم رو صرف اون 80 درصده میکنم.سلام . ضمن تشکر از پیگیری و صرف وقت و انرژی شما دوست عزیز از شما یک گلگی کوچک هم دارم.
با این مطلب که قصد شما در بیان چنین مشکلاتی در این فروم برای اطلاع رسانی صحیح به سایر دوستان در مورد نقاط ضعف و قوت ما هست کاملا موافقم ولی ای کاش برای سریعتر بر طرف شدن این مشکلات علاوه بر اینجا ، این موصوع را از طریق انجمن های گفتگوی شبدیز و یا بخش پشتیبانی هم مطرح میکردید. چون معمولا ما در این جا کار پشتیبانی رو انجام نمیدیم و اساسا موضوع ( تاپیک ) نیز در این مورد نیست.
مشکلی که شما فرمودید در واقع نه از طرف شما بود نه از طرف ما. مشکل در واقع از اینجا ناشی میشد که چون rapidshare.com یک رنج جدید به IP های خود اضافه کرده ( ما هم مجبوریم به خاطر دوری از این قبیل مشکلات که برای شما پیش اومده بود تکنیک های خاصی رو برای رنج IP رپید انجام بدیم ) و ما از این موضوع بی خبر بودیم که توسط شما مطلع شدیم.
مشکل تقریبا 3 دقیقه بعد مشاهده پست شما حل شد . با تشکر![]()
مواردی هم که اشکالی در مورد شبدیز وجود داشته، توی اون 20 درصده بوده و عملاً شبدیز تا الان 80 درصد نیازهای من رو برآورده کرده.
به همین خاطر هم ممنونم و هم عذر میخوام اگه احیاناً مطلبی نوشتم که به حق نبوده.
موفق باشید.